New England Patriots - New York Jets
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂BB-ék próbálják tupírozni a rezüméjét
southmiki
több mint 3 éve
southmiki
646
Csak valami emlékezeteset akart csinálni Cam mielött elmegy😂
több mint 3 éve
Valahol el kell kezdeniGeciiii mi van itt TE TD leszopom magam beszarás közbenaz a művelet xD
ThundersNFL
Beki
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
kb. az első dolog aminek igazán örülök maMármint ennek? 😀
zinedine5
Geciiii mi van itt TE TD leszopom magam beszarás közben
ThundersNFL
több mint 3 éve
GTom
243
Nos ... Sam, köszönjük a szolgálatot.
több mint 3 éve
kb. az első dolog aminek igazán örülök ma
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Geciiii mi van itt TE TD leszopom magam beszarás közbenaz a művelet xD
ThundersNFL
több mint 3 éve
Geciiii mi van itt TE TD leszopom magam beszarás közben
Draft
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Én a rendszerre értettem, hogy nem igazán az ő stílusa ezek szerint.Ja a Panthersnél nem voltak blitzek nyilván . De viccet félretéve tényleg nagy vakon van és szerintem ez nem fog már javulni sőt csak romlani fog.Azért érdekes hofy hogy két oldalról jon a nymás ( picit szemböl és oldalról) Cam neg ugy áll ot mint aki nem lát nem tudom mit nézet de a Blitzet látnia kellett.Azt figyeltem én is.
southmiki
A közvetítésben azt emelték ki, hogy teljesen más rendszer volt a Pantehrsnél és valszeg ezért nem egyszerű megszoknia, hogy ne várjon míg kialakul a play, hanem menjen a checkdown passz.
De pocket-presence az nem nagyon látszik nála, ami fura.
Solymi
southmiki
És feltűnő, hogy nem mindig megy végig a célpontok olvasásán.
Valszeg mindkét fél elengedte már ezt a projektet és ezért nem marasztalták a QB edzőt se.
De h miért van ennyire vakon, miért nincs pocket awareness...
több mint 3 éve
TE scoring play? Nálunk? Nem hiszek a szememnek. Perverzió.
több mint 3 éve
JogosGilmore trade?Amikor CB1, az sok szokott neki lennii.
ThundersNFL
Burkus
Draft
több mint 3 éve
Gilmore trade?Amikor CB1, az sok szokott neki lennii.
ThundersNFL
több mint 3 éve
GTom
243
mekkora homály volt!
több mint 3 éve
Gilmore trade?
Draft
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Balfasz állatja 7-8 yarddal ember mögé és mellé is dobta
több mint 3 éve
jött a megszokott JC INT
több mint 3 éve
southmiki
646
Ja a Panthersnél nem voltak blitzek nyilván . De viccet félretéve tényleg nagy vakon van és szerintem ez nem fog már javulni sőt csak romlani fog.Azért érdekes hofy hogy két oldalról jon a nymás ( picit szemböl és oldalról) Cam neg ugy áll ot mint aki nem lát nem tudom mit nézet de a Blitzet látnia kellett.Azt figyeltem én is.
southmiki
A közvetítésben azt emelték ki, hogy teljesen más rendszer volt a Pantehrsnél és valszeg ezért nem egyszerű megszoknia, hogy ne várjon míg kialakul a play, hanem menjen a checkdown passz.
Solymi
Szerkesztette: southmiki
több mint 3 éve
Pont ezt akartam én is írnihát ezt bekajáltukMert Meyers jobban passzol mint Newton. De ez adekvát. Kb. Folk is jobban passzol.
Beki
Burkus
Meyers 2 TD 0 Int
Newton 6TD 10 Int
Egyértelmű
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Meyers több TD-t passzolt Newtonnak, mint Newton neki. És ő a legjobb WR a csapatban jelenleg. 😀
több mint 3 éve
southmiki
646
És jövőre talán van még egy Edelmanunk is 😆hát ezt bekajáltukMert Meyers jobban passzol mint Newton. De ez adekvát. Kb. Folk is jobban passzol.
Beki
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Azért érdekes hofy hogy két oldalról jon a nymás ( picit szemböl és oldalról) Cam neg ugy áll ot mint aki nem lát nem tudom mit nézet de a Blitzet látnia kellett.Azt figyeltem én is.
southmiki
több mint 3 éve
hát ezt bekajáltukMert Meyers jobban passzol mint Newton. De ez adekvát. Kb. Folk is jobban passzol.
Beki
több mint 3 éve
Fény az éjszakában
Draft
több mint 3 éve
Brady ezt elejtette csak mondom 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich