New England Patriots - New York Jets
több mint 3 éve
A 16. körig kellett várni,hogy mind2 TE-nek legyen 1 elkapott passza
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
eljutunk TD-ig 1.40 alatt?😊
több mint 3 éve
Nézzük a pozitívumokat: teljesen kiegyenlített küzdelmet vívunk az 1/2-sel
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Crowder am INTet mentett, megint kurva nagy homályt dobott ott Darnold
több mint 3 éve
Bryantot szétszivatják
több mint 3 éve
Ezt bekaptuk. + Bünti.
több mint 3 éve
én ezt nem adnám meg
több mint 3 éve
10/14, 99 yard és a szakik szerint lesz olyan barom, aki ad érte 2. kört... 😀Mindig van olyan hülye 😀
Beki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
a többi meccsen szinte félidőre már eldőlnek a dolgok 😊egyedül a CLE-PIT szoros ami fontos
több mint 3 éve
southmiki
646
Évek óta az utóbbi 2-3 évet értem és igaz vannak fontos /látványos ugyanakkor ostoba buta döntései is.Ez így szerintem nem igaz. Az Atlanta elleni SB visszajövetel legalább annyira a játékhíváson múlt. A Rams ellen a döntés, hogy a playbookot mellőzve meghívta azt a két játékot, amiből a TD lett, szintén SB nyerő döntés. És még sorolhatnám.Évek óta gyenge káncszem csak eddig vokt egy Qb aki kihúzta a szarból.McDaniels takaroggyAgyfasz...most meg lézert dob... 😀Mondom én, hogy nem vele van a baj 😀
Beki
Solymi
ThundersNFL
southmiki
Burkus
Szerkesztette: southmiki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
10/14, 99 yard és a szakik szerint lesz olyan barom, aki ad érte 2. kört... 😀
több mint 3 éve
82-es milyen törpének tűnt a jetsben 😊
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Perriman üresen volt, Darnold átrvágja felette.
több mint 3 éve
Az vigasztal, hogy mi legalább nem adtuk oda a gatyánkat is, hogy 1/3-on kiválaszthassunk egy lúzert QB-nek. A mi lúzerünk ingyen jött.
több mint 3 éve
Ez így szerintem nem igaz. Az Atlanta elleni SB visszajövetel legalább annyira a játékhíváson múlt. A Rams ellen a döntés, hogy a playbookot mellőzve meghívta azt a két játékot, amiből a TD lett, szintén SB nyerő döntés. És még sorolhatnám.Évek óta gyenge káncszem csak eddig vokt egy Qb aki kihúzta a szarból.McDaniels takaroggyAgyfasz...most meg lézert dob... 😀Mondom én, hogy nem vele van a baj 😀
Beki
Solymi
ThundersNFL
southmiki
több mint 3 éve
Na csak nem belesérült a sackbe Cam? Furán körbevették
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
egyedül a sacket kellett volna elkerülni 😀 félelmetes hova süllyedt ez a 2 csapat 😀Ez a mai ilyen roncsderbi
Beki
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
egyedül a sacket kellett volna elkerülni 😀 félelmetes hova süllyedt ez a 2 csapat 😀
több mint 3 éve
Azért ez az utolsó két passz volt olyan szezon-konform volt.
több mint 3 éve
McDaniels takaroggyAgyfasz...most meg lézert dob... 😀Mondom én, hogy nem vele van a baj 😀
Beki
Solymi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Newton majd 300 passzolt yarddal meg 3 td-vel bucsuzik🤣🤣
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Persze én meg Hókefélke vagyok 😂😂😂😂😂😂😂Agyfasz...most meg lézert dob... 😀Mondom én, hogy nem vele van a baj 😀
Beki
Solymi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Agyfasz...most meg lézert dob... 😀Mondom én, hogy nem vele van a baj 😀
Beki
több mint 3 éve
Newton és 20 yardos passz...mi van?
Draft