NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

1 feliratkozó

26 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kèszüljetek hogy azèrt elvileg ez gyorsabb lesz ha csak ki nem találnak vmit hogy elhúzzák (nemcsak a Jax hanem mindenki előtt reklám 😄😉) így talán lesz mèg egy kis idő az alvásra is illetve munkába menetel előtt vège lehet (10 helyett 8 perc)
36 perce
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 537
A Packers Ted Thompson FA-működése emlékére nem lesz aktív az első napon.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
42 perce
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 738 — The Mathematician
Sajnos hajnali öttől melózok, nem opció most a felkelés/fentmaradás.

Valami olyan lehetőség lesz, ahol spoilermentesen vissza tudom nézni mondjuk az elejéről?
Láttam az FK is csinál élő elemzős műsort, de gondolom ha reggel belövöm a gépet, aztán rámegyek az fk-ra hogy elindítsam a videót, ott lesznek a kiírások hogy ki kit húzott 😄
warr_b
Én mindig úgy csináltam, hogy kelés után az fk élőt elejéről néztem, igaz én 6:45 körül keltem, mire vége lett már az egésznek.
Szerintem ha elég gyors vagy akkor benyomod a videót és egyből az elejére pörgeted, akkor tudod nézni és nem lesz spoiler. Vagy kivárod, hogy vége legyen az élőnek, és elkezded az elejétől.
zacknorb
Illetve a Dazn-n és a Net4+-on is van olyan opció, hogy az elejétől tudod nézni az adott közvetítést.
shawnka
csak a dazn-nál valszeg érdemes beállítani előre hogy ne spoilerezzen el semmit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
53 perce
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 677 — Tyrone Creek

Valami olyan lehetőség lesz, ahol spoilermentesen vissza tudom nézni mondjuk az elejéről?
Láttam az FK is csinál élő elemzős műsort, de gondolom ha reggel belövöm a gépet, aztán rámegyek az fk-ra hogy elindítsam a videót, ott lesznek a kiírások hogy ki kit húzott 😄
warr_b
Én mindig úgy csináltam, hogy kelés után az fk élőt elejéről néztem, igaz én 6:45 körül keltem, mire vége lett már az egésznek.
Szerintem ha elég gyors vagy akkor benyomod a videót és egyből az elejére pörgeted, akkor tudod nézni és nem lesz spoiler. Vagy kivárod, hogy vége legyen az élőnek, és elkezded az elejétől.
zacknorb
Illetve a Dazn-n és a Net4+-on is van olyan opció, hogy az elejétől tudod nézni az adott közvetítést.
1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 473 — Kinek mit intézett a kormánya

warr_b

Poloska vagyok.
1 órája
warr_b Washington Commanders 29 722 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
Welcome dear fellow losers!!!
ZERO_L
figy legalább nem dícsérjük hogy milyen kurvajó a Riyadh mert van mekijük

1 órája
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 091 — situational football
Welcome dear fellow losers!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 órája
elvileg a DAZN-n is nézhető lesz ingyenesen

3 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 861 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
2:00, Net4+

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!