NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
10
8
2:00, Net4+
NFL Draft 2026
1 feliratkozó
26 perce
Kèszüljetek hogy azèrt elvileg ez gyorsabb lesz ha csak ki nem találnak vmit hogy elhúzzák (nemcsak a Jax hanem mindenki előtt reklám 😄😉) így talán lesz mèg egy kis idő az alvásra is illetve munkába menetel előtt vège lehet (10 helyett 8 perc)
36 perce
A Packers Ted Thompson FA-működése emlékére nem lesz aktív az első napon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
42 perce
csak a dazn-nál valszeg érdemes beállítani előre hogy ne spoilerezzen el semmitIlletve a Dazn-n és a Net4+-on is van olyan opció, hogy az elejétől tudod nézni az adott közvetítést.Sajnos hajnali öttől melózok, nem opció most a felkelés/fentmaradás.Én mindig úgy csináltam, hogy kelés után az fk élőt elejéről néztem, igaz én 6:45 körül keltem, mire vége lett már az egésznek.
Valami olyan lehetőség lesz, ahol spoilermentesen vissza tudom nézni mondjuk az elejéről?
Láttam az FK is csinál élő elemzős műsort, de gondolom ha reggel belövöm a gépet, aztán rámegyek az fk-ra hogy elindítsam a videót, ott lesznek a kiírások hogy ki kit húzott 😄
warr_b
Szerintem ha elég gyors vagy akkor benyomod a videót és egyből az elejére pörgeted, akkor tudod nézni és nem lesz spoiler. Vagy kivárod, hogy vége legyen az élőnek, és elkezded az elejétől.
zacknorb
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
53 perce
Illetve a Dazn-n és a Net4+-on is van olyan opció, hogy az elejétől tudod nézni az adott közvetítést.Sajnos hajnali öttől melózok, nem opció most a felkelés/fentmaradás.Én mindig úgy csináltam, hogy kelés után az fk élőt elejéről néztem, igaz én 6:45 körül keltem, mire vége lett már az egésznek.
Valami olyan lehetőség lesz, ahol spoilermentesen vissza tudom nézni mondjuk az elejéről?
Láttam az FK is csinál élő elemzős műsort, de gondolom ha reggel belövöm a gépet, aztán rámegyek az fk-ra hogy elindítsam a videót, ott lesznek a kiírások hogy ki kit húzott 😄
warr_b
Szerintem ha elég gyors vagy akkor benyomod a videót és egyből az elejére pörgeted, akkor tudod nézni és nem lesz spoiler. Vagy kivárod, hogy vége legyen az élőnek, és elkezded az elejétől.
zacknorb
1 órája
Sajnos hajnali öttől melózok, nem opció most a felkelés/fentmaradás.Én mindig úgy csináltam, hogy kelés után az fk élőt elejéről néztem, igaz én 6:45 körül keltem, mire vége lett már az egésznek.
warr_b
Poloska vagyok.
1 órája
Sajnos hajnali öttől melózok, nem opció most a felkelés/fentmaradás. Valami olyan lehetőség lesz, ahol spoilermentesen vissza tudom nézni mondjuk az elejéről?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
Welcome dear fellow losers!!!figy legalább nem dícsérjük hogy milyen kurvajó a Riyadh mert van mekijük
ZERO_L
1 órája
Welcome dear fellow losers!!! tonight pic.twitter.com/r16mhYSU5S
— John Daigle (@notJDaigle) April 23, 2026

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 órája
elvileg a DAZN-n is nézhető lesz ingyenesen
3 órája
2:00, Net4+

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!