Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Főleg persze mínuszban
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Fantasy pontok mindenhol
több mint 6 éve
Azt mondja z elemzésnél, hogy Mahomesnak jó a visionje. Hat méterre nem volt senki KelcetőlEs ki is szurta.
Fast Willie
Kozben a checkdownt beszopjuk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
eddig a 2 screen próbálkozásból két bünti -20 yard...legalább Conner még tartja a lelket
több mint 6 éve
Tény, hogy ha lenne Bell, az erősen bezavarna, hogy Top5-ben húzzon a Steelers...
több mint 6 éve
Streamet tud vki?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
Azt mondja z elemzésnél, hogy Mahomesnak jó a visionje. Hat méterre nem volt senki KelcetőlNem volt nehéz dolga. Csak nyolc méterre maradt le róla az embere.
Fast Willie
Steelers fan
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Megszánt a youtube link és lefagyott. Nem tudom, hogy kérek-e újat
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Azt mondja z elemzésnél, hogy Mahomesnak jó a visionje. Hat méterre nem volt senki Kelcetől
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Sokat segítene az ügyünkön, ha meg tudnánk fogni a labdákat. Például kezdjük a snepekkel---
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Telitalálat 😀Most Mar mondhatom hogy hol van az a Jo defense? Fuck.Mondjuk nem egy ILb-n múlik...
gabistar
Egyébként bebizonyítjuk Bell-nek, hogy felesleges ő ide
Fast Willie
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
mondjuk ha 0 a nyomás könnyű ügyesnek lenni...ettől még persze tényleg azÜgyes gyerek ez a Mahomes!Kár hogy tavaly elvitte előlünk a KC.. Bár akkor nem lenne Wattunk..
steelwolf
Dodó
több mint 6 éve
Nem sokat kell ma idegeskednünk.
több mint 6 éve
gedam
5 902
hEz hamar eldőlt. 😀ez olyan, mint a mi meccsünk a cinci ellen. 1. negyed fele után gárbidzs tájm
xrace77
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Most Mar mondhatom hogy hol van az a Jo defense? Fuck.Mondjuk nem egy ILb-n múlik...
gabistar
Egyébként bebizonyítjuk Bell-nek, hogy felesleges ő ide
több mint 6 éve
Dodó
253
Ügyes gyerek ez a Mahomes!Kár hogy tavaly elvitte előlünk a KC.. Bár akkor nem lenne Wattunk..
steelwolf
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Ez hamar eldőlt. 😀
több mint 6 éve
Ügyes gyerek ez a Mahomes!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Most Mar mondhatom hogy hol van az a Jo defense? Fuck.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Remek a secondarynk. Óvodások játszanak férfiak ellen. Gondoltam, hogy Kelce-re nem lesz emberünk, de ekkora offot életemben nem láttam. Szokásos Tomlin-féle felkészítésnek és gameplannek tűnik
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
vicces, hogy mi a futások megállítása miatt aggódtunk egész offseasonben...