NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA-hírek a 10. forduló előtt

Írta: vassadi — 2012. október 30., 12:07

Fejlemények az egyetemi futball első osztályának (FBS) 10. játékhete előtt.

A Wisconsin kezdő irányítója, Joel Stave, aki a 3. fordulóban vette át a karmesteri pálcát Danny O'Brientől, kulcscsont-törést szenvedett, így idén legfeljebb a bowl-mérkőzésre térhet vissza.

ashBrady Hoke michigani vezetőedző szerint a Nebraska elleni divíziórangadó első félidejében megsérülő Denard Robinson a hétvégi, Minnesota elleni összecsapáson már játszani fog.

Annak ellenére, hogy múlt héten Case McCoy-nak kellett átvennie a Kansas ellen csak szenvedve nyerő Texas támadóegységének irányítását, a Texas Tech ellen ismét David Ash lesz a Longhorns kezdő QB-ja.

Az Oregon State-nél ellenben váltás lesz QB poszton. Az előző fordulóban sérülésből visszatérő Sean Mannion négy interceptiont dobott a Washington ellen nagy meglepetésre elveszített találkozón, Mike Riley vezetőedző pedig úgy döntött, Cody Vaznak szavaz bizalmat kezdőként a Beavers következő meccsén, amikor az Arizona State látogat a Reser Stadiumba.

knottAz Iowa State védelmének egyik vezére, Jake Knott, aki a legtöbb tackle-t (79) jegyzi a Big 12-ben, vállsérülés miatt az alapszakasz hátralévő részében nem léphet pályára. A Cyclones vezetőedzője, Paul Rhoads szerint van esély rá, hogy amennyiben a gárda kiharcolja a bowl-szereplést, az utószezonban rendelkezésükre állhat a linebacker.