Prospect rangsor - 2011

Az egyetemi futball alapszakaszának végeztével elérkezettnek láttuk az időt a posztrangsorok frissítésére

Két szerkesztőnk vállalta be, hogy sorrendet állít fel a profi élet előtt álló tehetségek között minden poszton. Ők Tálosi Tibor (haromt) és Herczeg Ádám (Höri). A listát itt találhatjátok, és a főoldal szélső menüpontjában mindig fellelhető lesz.

Ha kérdés vagy észrevétel van, akkor többek közt a fórum draft topikjában tudjátok ezt jelezni.

Néhány megjegyzés.

- A csillaggal jelölt játékosok nem végzősök, tehát részvételük a drafton kérdéses. Január közepén válik el a végleges jelentkező lista, de a tisztán látás végett mi most beleírtuk a top10-be a fiatalokat is, hogy érzékeltessük a senior osztály minőségét.

- A védelemben a felállásokat 4-3-ban kell érteni. Mivel a legtöbb csapat NCAA-ben ezt a sémát használja, így egyelőre nem gondolkodunk a posztváltókon.

- A drafthoz közeledve részletes, indoklással fűszerezett mock draftok, rangsorok és előzetesek is meg fognak jelenni az oldalon, a mostani új cikk csak az első lépések közül az egyik.

- Aki még szeretné a szóban forgó játékosokat megnézni egyszer, talán utoljára college mezben, akkor a Bowl figyelő alapján kiválaszthatja, hogy melyik napon lesz erre lehetősége.

 

Kellemes böngészést!