Sérülések az első vasárnapon

Írta: Fucu — 2014. szeptember 8., 18:46

Igaz, hogy még van két mérkőzés, hogy lemenjen az első játékhét, de a vasárnapi napon megsérült pár ismertebb név.

A Cincinnati Bengals a támadó és védekező csapatából is kiesett egy-egy játékos. Tyler Eifert (TE) csúnya könyöksérülést szenvedett egy szerencsétlen földre érkezést követően. A csapat reményei szerint a fiatal játékosnak csupán pár hetet kell kihagynia. Vontaze Burfict (WLB) a második negyedben szenvedett agyrázkódást és már nem tért vissza a pályára.

Toby Gerhart bokája egy horese collar tackle után fordult, ki és eléggé fájt, a játékos bevallása szerint. A Jacksonville Jaguars futójának második heti bevethetősége egyelőre nem ismert.

A Washington Redskins szurkolóinak (sajnos) nem annyira meglepő hír, hogy Jordan Reed (TE) ismét megsérült. A Texans elleni meccsen át akart ugrani egy védőt és meghúzta a combhajlító izmát. Pontosabb információt az állapotáról a hétfői MRI vizsgálat után lehet majd megtudni.

Az Atlanta Falcons újonc bal oldali tackleje, Jake Matthews bokasérülés miatt korábban volt kénytelen befejezni a Saints elleni rangadót.

A legrosszabbul valószínűleg a Kansas City Chiefs járt, mivel a védelmük két alapembert elveszített, ráadásul a teljes szezonra. Derrick Johnson (ILB) és Mike DeVito (DE) is Achilles-ín szakadást szenvedtek a Titans elleni találkozó során.

A Cleveland Browns TE-je, Jordan Cameron is korábban fejezte be a Steelers elleni találkozót, vállsérülés miatt. Brian Hoyer első számú célpontja az edzőtábor alatt szenvedett vállsérülést és erre sikerült rásérülnie.

Doug Martin térdsérülést szenvedett a Panthers elleni mérkőzésen. Még nem tudni, hogy a Tampa Bay Buccaneers futójának mennyire súlyos a sérülése.

Hiába nyert a Houston Texans a Redskins ellen, a 2014-es 1/1-es sérülés miatt nem fejezte be a találkozót. Jadeveon Clowney előreláthatólag 4-6 hetet kell kihagynia térdsérülés miatt.

 

A Chicago Bearsre támadóira is rájárt a rúd, a támadófalból Roberto Garza (C) és Matt Slauson (LG) is bokasérülést szenvedett, Alshon Jeffery (WR) pedig térdszalag-sérülés miatt hagyta el a pályát.

 

A Philadelphia Eagles támadófala sem járt sokkal jobban, Evan Mathis (LG) jelenleg MRI-n tartózkodik, a legvalószínűbb diagnózis nála az MCL-szakadás, az eltiltott Lane Johnsont helyettesító Allen Barbre (RT) pedig bokasérülés miatt dőlt ki 4-6 hétre.


Hozzászólások

több mint 6 éve
Bears kezdő C Roberto Garza, kezdő LG Matt Slauson bokasérülés miatt 2. negyedben befejezte. Ugyanabban a playben sérültek meg...
Alshon Jeffery szintén nem játszott már a 2. félidőben térdszalag sérüléssel + Marhsallnak is megsérült a bokája, de ő visszament.
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles Baylor Bears 17 — HOWIE ROSEMAN FAN
Eagles RT Allen Barbre bokasérülés miatt 4-6 hetet hagy ki. Ő helyettesítette az eltiltott Lane Johnsont. Evan Mathis LG pedig MRI-n van, egyelőre MCL szakadásra gyanakodnak. Jó pár hetet, vagy akár a teljes szezont kihagyhatja.
több mint 6 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 4 — Eagles & Seahawks fan
Mathis, Barbre is lesérült.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons California Golden Bears 45 — NFC East winner Giants GM
Köszönjük az észrevételeket, kiegészítettük a cikket.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
több mint 6 éve
Geeri Miami Dolphins 8 — geeri93@citromail.hu
Dolphins kezdő MLB Koa Misi ha jól emlékszem bokasérülés miatt szállt ki, míg Ellerbe a csípője miatt hagyta abba idejekorán ténykedését.

Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 20 — Titans fan
A Titansnél is volt sérült, Zach Brown vállsérülés miatt már nem játszott a második félidőben.

Music City Miracle
több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 20 — Titans fan
A Titansnél is volt sérült, Zach Brown vállsérülés miatt már nem játszott a második félidőben.Nandito
Úgy tűnik, hogy ez season-ending sérülés Brownnak.

Music City Miracle