kisDead

kisDead
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
4

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
Egyéb játékok / Madden NFL 4

Utolsó 4 fórum hozzászólás

több mint 13 éve
kisDead 4
Na megint nagy gázban vagyok.
A HML.hu nem jön be, míg másoknak simán működik. újraraktam a gépet is, kipróbáltam 2 böngészőt is, de akkor is azt írja ki hogy az oldal nem jeleníthető meg. Hol keressem a problémát?
több mint 13 éve
kisDead 4
Szeva mindenkinek,

Már írtam a problémám miatt, fentebb megtaláljátok hogy mi is az. A lényeg, hogy régebben az EA küldött a kérdésemre egy üzit, amiben ez is szerepelt:

These ports are the doorways used to send and receive information between your computer and the server. You must configure your router/firewall to have the game's ports open in order to connect to the servers properly. You may also need to contact your Internet Service Provider to ensure that these ports are opened as well:

* HTTP: 80 (outbound only)
* HTTPS: 443 (outbound only)
* TCP: 13500, 28400-28499, 32768-65535 (outbound only)
* UDP: 1795, 1797 (inbound and outbound)

Hol tudnám leelenőrizni ezeket, hogy nekem jól vannak-e beállítva??? Az öcsémmel is felrakattam a játékot. Más szolgáltatónál van, ráadásul 150 km választ el minket, és mégis ugyanaz a tünet.
Még egy program linkjét is megadta a EA, ami leteszteli hogy az adatcsomagokat. Az az utolsó esélyem.
több mint 13 éve
kisDead 4
Szeva mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem. kisDead
Hali! Nem vagyok nagy számtech guru, de ez alapján nekem úgy tűnik, hogy a szolgáltató a ludas... Lehet ők csesztek el valamit, amiről te nem tudsz.JSanyo
Köszi a választ JSanyo, én is gondoltam valami ilyesmire, de közben a Fifa08 is megvolt, és azt tudtam tovább nyomni online, csak az NFL-el van a probléma a legnagyobb sajnálatomra. Gondolkoztam rajta hogy megveszem mégegyszer a játékot, de az sem garancia arra, hogy működni fog, így nem merem mégegyszer megvenni.
Annak lehet valami köze a problémához, hogy az eredeti DVD tönkrement, és crackelt játék van fent, de közben használom a serialt rendesen? Így játszottam vele kb 3 hónapot és működött rendesen.
több mint 13 éve
kisDead 4
Szeva mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem. Már lassan másfél éve megvan a Madden NFL 08. Fél évvel ezelőtt egy problémával találkoztam amit azóta se sikerült megoldanom. Nem tudom használni az online részét a játéknak , hirtelen jött elő a probléma, délelőtt még játszottam vele, délután meg bemondta az unalmast.
Belépek az online módba és ezt írja ki:

http://www.pic-upload.de/view-6987483/nflhiba.jpg.html

Azóta többször újraraktam a játékot, a gépet de semmi megoldás. A tűzfal biztos nem akadályoz, mert megnéztem, A netes beállításokkal nem mahináltam sosem. Kértem segítséget az EA oldalán, de a FAQ-ra irányítottak hogy ott nézzek szét. Ha valaki tudna segíteni akkor azt nagon megköszönném, nagyon hiányzik már az online amerikai foci.

Előre is köszönm a segítséget.

Üdv mindenkinek : kisDead