Kérjük ITT támogasd a bowl.hu fórum további fejlesztését!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Tejesember

Tejesember
Lakhely
Hét
Utoljára láttuk
9 napja
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
220


Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 napja
Tejesember 220
egyébként sztem az eSport hosszútávon működni fog, de ahhoz még kelleni fog pár dolog

a TV teljes reformja
rendesen kiépített 5G hálózat
és lehet hogy a cloud alapú gaming is

ettől függetlenül érezhető a gaming kultúra bekúszása a mainstreambe ami magával fogja húzni hogy jön egy esport liga mert lesz rá igény
az espn próbálkozása jelenleg túlságosan izzadtságszagú
Negritis
Hosszútávú működésekhez pont nem ezek kellenek szerintem.
Mi a két probléma sok játék esportjánál?
1. A pénzbeli különbségek. A Blizzard mit lépett meg ügyesen? Fogta, mindegyik csapatnak segít keresni egy-egy csapatot. Nem az van, mint a többi csapatalapú játék esportjánál, hogy a nagyobb szponzorok csak a sikeresebbek csapatokhoz akarnak menni, mert onnan kapnak pénzt. A Blizz ügyesen megoldotta, hogy a csapat eredményétől függetlenül is megérje szponzorálni őket, mert visszajön a pénzük az OWLből. A többi esport ezt nem tudta még meglépni. Miért probléma ez? Pár éve, mikor az UOL az akkori EU LCSben vitézkedett beszélgettek Sheepyvel milyen nehézségekkel ütköznek meg. Ő mondta a legnagyobb probléma, hogy nincs annyi pénzük, mint a nagyobb csapatoknak. Hiába érnek el aránylag jó eredményeket, a szponzorok a nagyokkal kötnek szerződéseket. Ez meg azt eredményezi, hogy óriási pénzbeli fölényben vannak velük meg a többi kisebb csapattal szemben. Sok játékost megkerestek, akik megmondták inkább mennek pl.: egy FNCba, mert ott több pénzt kapnak. Így maradnak a kevésbé ismert játékosok, akik vagy jók lesznek, vagy nem. Előbbinél meg megint jön a probléma: ha jól játszik előbb-utóbb megkörnyékezi az egyik nagyobb csapat, aki olyan fizetéseket ajánl, amit az UOL nem tud megfizetni. Nem csak rég, meg nem csak az EUban van/volt ez. Pár hónapja Imaqtpie tolt egy beszélgetős műsort pár másik nagyobb LoLossal. Ők is elismerték hosszabb távon nem életképes az NA LCS az egyre jobban növekedő fizetések miatt.

2. A másik probléma az utánpótlás. Nagyon sok Overwatchos ismerősömet kérdezem miért nem nézik az OWLet? Mindegyiknek mi volt a válasza? Minek? Úgyis az a csapat lesz a bajnok, aki több meg jobb koreai játékosokat igazol le. Riot megmerte tenni, hogy bevezeti az import szabályt, ezzel elkerülve ezt, emiatt rá voltak kényszerülve a csapatok, hogy az adott kontinensen lévő játékosokat is kötelező legyen játszatniuk, ezzel elkezdve egy utánpótlási képzést indítani akaratlanul is. Nincs ez hol lett volna esély például felfedezni Nemesis-t a LoLnál maradva? Overwatchba meg mi megy? Több amerikai játékos van a kínai Guangzhou Charge csapatában, mint New York Excelsior csapatában. Nem, nem fognak a new yorkiak azonosulni egy olyan csapattal, amibe nincs amerikai játékos.
1 hónapja
Tejesember 220
Az nem is volt kerdes. Habar sajnos nincs se britt se amcsi akcentusom, de az angolom eleg jonak erzem.
Meg azon gondolkoztunk haverokkal, hogy felvaltva nyomjuk, igy kvazi egy 0-24es streamet csinalva.
Igazabol ugy erzem strategialag eleg jo vagyok a legtobb jatekban (legyen szo fpsrol, br rol, sport jatekokrol v epp HS es tarsairol), a tobbi meg gyakorlason (es szerencsen) mulik.
Egyre tobb fizetos tournament is indul, ott lehetne penzdij mellett nevet is szerezni. Plusz a most mar par evnyi twitch es youtube kovetes utan ugy erzem tudom miket erdemes "atvenni" masoktol, miben lehetne akar ujat is mutatni, meg mi az amit jo elkerulni.
Mellette jo lenne az NFL-es blogot folytatni meg melle youtube videokat csinalni, amihez szinten jol jon az uj gep.

De az nem opcio hogy akkor mindent vagy semmit es fel ev alatt felelem a tartalekaim es kezdhetem a 0rol (minuszrol).
Borbinho
Nem vagyok nagy streamer, idén kezdtem csak el streamelni Twitchre, de egy tanács: ne ilyen nagy lelkesedéssel indulj neki az egész streamerkedésnek, mert lehet hamar el fog menni a kedved. Az elején felkészülhetsz, hogy nem nagyon fognak nézni, simán lehet olyan streamed is, aminél egy néződ sincs. Telített a piac nagyon, nehéz a nézőket meg fogni.
Nem számít milyen jól játszol, az nem garancia arra, hogy nézni is fognak. Van olyan LoLos (mumus100), aki több bajnokságban is megfordult már, koreai bootcampbe volt, kínai csapattól kapott ajánlólevelet, mégis kevesebben nézik őt, mint azt akiknek a legnagyobb sikerük az volt, hogy meghívták őket a Twitch Rivalsra (AK és Nerdhub).
Az embereknek az kell, hogy el tud adni magadat, tojnak rá te miként játszol. Sokaknak az kell már jobbára, hogy üvöltözve idegeskedj, megállás nélkül alpári poénokat tolj, stb (kár tagadni, hogy hazai nagyobb streamerek közül legtöbb ilyen).
Nem azt mondom, hogy ne csináld, de készülj fel, hogy elég nehéz ma már azt a szintet, ami után van már annyi nézői alapod/ followered, amire tudsz építkezni.
3 hónapja
Tejesember 220
Ha már felpörgött a topik: recski tóról vélemények? Most hétvégén megyünk pár ismerőssel horgászni 2 nap 1 éjszakára.
3 hónapja
Tejesember 220
Kessler érkezik, de minek.....
dande
Azért, hogy ne kelljen majd külön Eagles mezt csináltatnom Kessler névvel (az én vezetéknevem is Keszler).
4 hónapja
Tejesember 220
Kérdezd a sok EU/NA fanboyt shawnkával kezdve.. de idén SKT/Faker redemption arc lesz. 😛
(Clid tanuljon meg egy-két más championt Lee Sin-en kívül, és lassan ott tartunk h Faker a leggyengébb láncszem..)

De én LCK középcsapatot (értsd Hawnha, vagy JAG 😛) vs Fnatic-et mondtam... 😉
Igor
Azok a Nyugathoz képest továbbra is erősebb koreai csapat. Ezen fölösleges vitatkozni, Korea meg a többi ázsiai csapat mindig is előrébb lesz az utánpótlásuk miatt, ami behozhatatlan előny nekik.
4 hónapja
Tejesember 220
Vitality ellen meccs alapján, rly?

Annyira szarul és ostobán játszott VIT... de egy LPL/LCK középcsapat elverné őket, sőt szerintem G2 is lesimázza őket. Majd MSI-on meglátjuk hol is áll a nyugat, mert szerintem idén baromi nagy a gap a TOP 2-3 LCK, meg TOP 3-4-5 LPL csapathoz képest...
Igor
Egy erősebb koreai csapat kiket nem verne el az EU csapatok közül? Meg úgy alapból a nyugati csapatok közül?
5 hónapja
Tejesember 220
Tito05
Na, azért a magyar politikát meg a magyar esportot nem lehet összehasonlítani. A magyar esport sok esetben még pénzéhesebb, mint bármelyik ország legkorruptabb politikusa. Emlékszem pár hónapja volt interjú pár magyar esport szervezet játékosával. Csóri riportcsaj kérdezi: - Milyen érzés nyerni fiúk? - Kevés a pénznyeremény! - Jó, de milyen érzés nyerni egy versenyt? - Lehetne több pénznyeremény a versenyeken! - Oké, de milyen érzések dúlnak bennetek, mikor megnyertek egy versenyt? - Jó érzés, de jobb lenne, ha több lenne a pénznyeremény és csak ebből már meg tudnánk élni.
Nem szószerint idéztem, de kb. ilyen volt az egész interjú.

Uh, CS:GO-t se nagyon nézek, de a hazai CS:GO ,,gyöngyszemei" hozzám is eljutottak. Én azt bírtam nagyon mikor Deadfox savazás ment mikor kijutott valamelyik majorra első magyarként. Mutattak nekem CS:GOs ismerőseim screenshotokat, hogy mennyien támadták, miszerint ő is hozná ezt a teljesítményt, csak senki se akar ő rájuk felfigyelni, így itthon kell szívniuk, stb.
Ja, hogy Flash volt a főszervező a Budapest 5 balhénál? Így már mindent értek. Ahogy írtam alig szoktam nézni CS:GO versenyeket, nemhogy hazaikat. De az ő nevével már annyiszor találkoztam már, hogy engem kezdett kiégetni ezzel a ,,havonta szétcseszek egy magyar csapatot" mentalitásával. Nem tudom anno melyik csapatáról cikkeztek, hogy feloszlattak és emlékszem kommentekben a cikk alatt milyen hisztit leművelt mikor sokan jogosan kritizálták a stílusa miatt (még a cenzúrázott verziót leírva is örökös ID bant kapnék az oldalra, ha leírnám). Szerintem ő is erősen közrejátszik, hogy a hazai CS:GO ott tart ahol.

A TheVRosok nem is kaptak semmit, ahhoz képest, hogy amit tavaly kaptak az RTL Klubos Fortnite verseny szervezői (abban nem vagyok már biztos, hogy RTL Klub volt, csak abban, hogy valamelyik hazai csatornába ment volna összefoglaló a versenyről). Ott azon hisztizett sok profi játékos (az a baj, hogy tényleg akkoriban nagynevek is), hogy őket nem érdeklik a hivatalos Epic szabályzat, miszerint nem szervezhetnek meghívásos versenyt, mert csak az hivatalos Epic versenyen lehet, akkor is változtassák meg a szabályzatot utólag és meghívásos legyen és ne jelentkezős, ő meg automatikusan kapjon meghívást. Nem, nem vicc, tényleg ezt akarták sokan.

A hazai V4et meg hagyjuk. Az egész lényegében pénzlenyúlás volt, semmi másra nem szolgált. Voltak kint ismerőseim, segítők között is, kb. egy falunap jobban meg van szervezve. Emlékszem kívácsiságból belenéztem a Clash Royale versenybe. Lement a második kör az adott párbajból, akkor jöttek rá a szervezők, hogy valami szabályokat nem állítottak be a játékba, így meg kellett ismételni az egészet. A Cseh játékos ki is volt akadva nem kicsitt.
A díjátadás az tényleg röhej volt, az a kevéske néző nagyon morgott az életműdíjaknál. Bírtam az indoklást, hogy azért ő kapta, mert ő szervezte meg a V4-et, ezzel mennyire hozzájárult a hazai esporthoz.

Azért én is valamennyire szét tudom választani a nagyobb versenyeket, meg a hazaikat, de a MNEB az utolsó szög volt már nálam a koporsóban. Előtte is ritkán néztem már (VBn konkrétan a PlayInt néztem csak rendesen, azt esküszöm jobban élveztem, mint utána a VBt).
5 hónapja
Tejesember 220
hála a MNEBnek, ami elég szépen megutáltatta velem az egészet - ,
Tejesember
erről mesélj kérlek, talán végre megértem ezt a lolozást 😊
r.baggio
ez engem is érdekelne
shawnka
Nem olvastátok a THR körüli balhét? Pedig óriási közfelháborodás volt belőle, sok más MNEBen részt vevő csapat is felszólalt miatta.
Ha nem akkor rövid összefoglaló: maga a Riot szólt, hogy a THR játékosai nem kevés összegű RPt trükköztek át a tourament accjukról (ilyen versenyen külön tourament szerveren játszanak külön accval) a rendes accjukra. Belegondolhattok, ha már a Riot vette észre és az szólt le a MNEB szervezőinek, hogy foglalkozni kellene ezzel az üggyel.
Foglalkoztak is, de az inkább vicc kategória. A büntetés annyi volt, hogy levontak tőlük 3 pontot (nem sokat jelentett, mert most is meg a büntetés érvényesítésekor is jelentősen vezették a tabellát), egy bocsánatkérő levelet kellett írniuk, meg büntetésbe kifizetni az ellopott RP mennyiség valós pénz értékét, így kb. 300 ezer forintot.
Ez soknak tűnhet elsőnek, de pár éve pont a THR vezetősége volt az, hogy büszkélkedtek vele, miszerint simán összenyertek 1 millió forint bevételt - kihangsúlyozom bevételt, nem összesen ennyit -, pedig akkor még alig volt idehaza bármilyen LoL verseny. PlayITen, Mondoconon volt, meg valami koreai kultúrális központ rendezett néha. Mindezt úgy, hogy ekkor még csak LoL csapatuk van, azóta viszont jó pár más esportban is van csapatuk, amik termelik nekik a bevételt. Emiatt ez olyan, mintha Ronaldot valamilyen szabálytalanságért 1000Ftra büntették volna.
Ahogy írtam fentebb néhány másik csapatnál ez kiverte a biztosítékot, levelet írtak, hogy azért vegyék már komolyabbra a büntetést, stb.
Na, itt jön a szánalom része az egész történetnek. Elkezdték mosdatni a THR-t. Próbálták megmagyarázni, hogy ez pont ideális büntetés volt, kikérik maguknak, stb, meg burkoltan beszóltak a többi csapatnak.
De még ezt a szánalmat is tudták tovább fokozni, ugyanis nemrég a CSDT - CutlerDragonShark Team - csapatát kizárták a MNEBről account sharing miatt. Ezzel nem is lenne gond, hisz jogos a büntetés. A probléma azzal van, hogy még egy ilyen esetet is arra használtak fel, hogy a THRt próbálják védeni, kimagyarázzák a nevetséges büntetést is, stb, és külön ecsetelték miért zárták ki a CSDT-t és miért nem a THR-t.
Kb. ez volt az a pont mikor azt mondtam köszönöm, de ebből már többet nem kérek, mert ez már tényleg a szánalom csúcsa.
Oké, hogy LEC és társai más, de a MNEB ennyire sikeresen megutáltatta velem az egész LoL esport nézést. 😀 Ott tartok, hogy idén már több CS:GO meccset néztem meg, mint LoL meccset, pedig évente max 10 meccset szoktam megnézni CS:GOból. 😀
5 hónapja
Tejesember 220
Nem nagyon nézek már LoL versenyt - hála a MNEBnek, ami elég szépen megutáltatta velem az egészet - , de remélem idén megtörik már végre a Csacsi átok és, ha pofozózsáknak is, de kijutt végre a VBre.
OWLben meg kíváncsi leszek a Playoffra, hogy kik kaparintják meg az utolsó playofft érő helyek egyikét.
6 hónapja
Tejesember 220
Meglepetésekből nem volt hiány eredményeket illetően OWLben.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Tejesember 220
Ki kellene jelenteni hogy most 4 évre eltűnünk a porondról, és azt a pénzt amit az nb1be meg a válogatottba tennénk beletesszük az utánpótlásba(nem taosan) és azokat versenyeztetjük.
davemayer
Bármennyi pénzt önthetsz te az utánpótlásba, akkor se fogunk megfelelő számú normális játékost kinevelni. A gondok már ott kezdődnek, hogy az dönt kivel foglalkoznak az utánpótlás csapatoknál, akadémiákon akinek a szülők eleget fizettek a vezetőségnek. Az se számít, hogyha 15 évesen nem tudja egyenesen vezetni a labdát, akkor is fix kezdő lesz.
Másik probléma, hogy már az utánpótlásaink is csak fix fizetésért akarnak játszani. 15-16 évesek már minimum 100 ezreket kérnek el fizetésnek. Focizni nem hajlandóak megtanulni, de azt már ilyen idősen megtanulják, hogy egy-egy átigazoláskor csak azt kell nézni hol fizetnek többet. Pár év múlva tőlük is majd olvashatjuk egy-egy interjúban miért erősebb a kínai és az arab ligák, mint mondjuk a német, spanyol másodosztály.
több mint 1 éve
Tejesember 220
Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-dzsudzsak-nincs-ujoncok-viszont-vannak-rossi-kereteben-2654421?utm_content=bufferc9dbb&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
több mint 2 éve
Tejesember 220
Magyar - Portugál meccsről csak annyi a véleményem, hogy a söröm legalább jó volt. Jó ideig ilyen eredményekre számíthatunk, amíg nem tesznek rendet az utánpótlás képzésben.
több mint 3 éve
Tejesember 220
hány ezer gyerek van akár csak MO-n, akinek nem adatik meg, hogy szinte bármilyen szinten is, normális körülmények között focizzon? BP-n van pl 150 csapat, vidéken meg van városonként/falunként 1, ahol inkább a közös ivásról és bulizásról szól a csapat, nem a sportról
Borbinho
Ez több évtizedes probléma, ugyanúgy ez volt a probléma a rendszer váltás előtt is. Ahhoz, hogy ez megoldódjon óriási vidékfejlesztési program kellene, amire viszont nincs money. Úgyhogy marad az, hogy sok tehetséges vidéki játékosnak esélye sincs kitörni. Pedig szerintem ott is lehetne találni olyan játékosokat, akik megfelelő körülmények között is minimum válogatott szinten lennének.
Tejesember
lehetne nyúlni az iskolai sporthoz, tornaterem sok helyen van, sportpályát is lehetne még építeni megosztott használatra stb stb.. csak akkor több és jobban megbecsült testnevelő tanár kellene. De hosszútávon nem csak a foci hanem az egész ország jobban járna vele, értelmesebben eltöltött napközi, egészségesebb gyerekek, tudom demagóg vagyok 😀
Josszi
Ahhoz viszont jobb testnevelő tanárok is kellenek. Amíg a legtöbb testnevelő tanárnál az oktatás kimerül annyiból, hogy havonta egyszer osztályoztat fekvőtámaszozást, kislabda dobást, stb., a maradék napokban meg bemelegítés után elküldi a gyerekeket, hogy focizzanak gumilabdával addig ne álmodjunk ilyenekről. Lehet, hogy nagyobb városokban nem így van, de vidéken kisebb városokban és falvakban ennyiből áll.
1 hónapja
Tejesember 220
Az nem is volt kerdes. Habar sajnos nincs se britt se amcsi akcentusom, de az angolom eleg jonak erzem.
Meg azon gondolkoztunk haverokkal, hogy felvaltva nyomjuk, igy kvazi egy 0-24es streamet csinalva.
Igazabol ugy erzem strategialag eleg jo vagyok a legtobb jatekban (legyen szo fpsrol, br rol, sport jatekokrol v epp HS es tarsairol), a tobbi meg gyakorlason (es szerencsen) mulik.
Egyre tobb fizetos tournament is indul, ott lehetne penzdij mellett nevet is szerezni. Plusz a most mar par evnyi twitch es youtube kovetes utan ugy erzem tudom miket erdemes "atvenni" masoktol, miben lehetne akar ujat is mutatni, meg mi az amit jo elkerulni.
Mellette jo lenne az NFL-es blogot folytatni meg melle youtube videokat csinalni, amihez szinten jol jon az uj gep.

De az nem opcio hogy akkor mindent vagy semmit es fel ev alatt felelem a tartalekaim es kezdhetem a 0rol (minuszrol).
Borbinho
Nem vagyok nagy streamer, idén kezdtem csak el streamelni Twitchre, de egy tanács: ne ilyen nagy lelkesedéssel indulj neki az egész streamerkedésnek, mert lehet hamar el fog menni a kedved. Az elején felkészülhetsz, hogy nem nagyon fognak nézni, simán lehet olyan streamed is, aminél egy néződ sincs. Telített a piac nagyon, nehéz a nézőket meg fogni.
Nem számít milyen jól játszol, az nem garancia arra, hogy nézni is fognak. Van olyan LoLos (mumus100), aki több bajnokságban is megfordult már, koreai bootcampbe volt, kínai csapattól kapott ajánlólevelet, mégis kevesebben nézik őt, mint azt akiknek a legnagyobb sikerük az volt, hogy meghívták őket a Twitch Rivalsra (AK és Nerdhub).
Az embereknek az kell, hogy el tud adni magadat, tojnak rá te miként játszol. Sokaknak az kell már jobbára, hogy üvöltözve idegeskedj, megállás nélkül alpári poénokat tolj, stb (kár tagadni, hogy hazai nagyobb streamerek közül legtöbb ilyen).
Nem azt mondom, hogy ne csináld, de készülj fel, hogy elég nehéz ma már azt a szintet, ami után van már annyi nézői alapod/ followered, amire tudsz építkezni.
7 hónapja
Tejesember 220
Gyerekek, a válogatott meccsek után prémium jár az aranylábúinknak, na ne szórakozzunk már.... nevetséges hova süllyedtünk.
#JC6
Mégis mit hittél, miért harcolnak az Elek Ákos félék olyan keményen azért, hogy a válogatott tagjai legyenek? Nem kapnának külön pénzt NB3-as, Megye1es játékosokból kellene feltölteni a mezőnyt amellé a pár magasabb színvonalú játékos, akik tényleg a válogatottért játszanak és nem a pénzért.
Már több időt foglalkoznak sok helyen azzal az utánpótlásnál, hogy teletömjék a fejüket miszerint U16os csapatnál is havi 100 ezer alatt ki se menjenek a pályára, mint taktikai elemzésekkel.
9 hónapja
Tejesember 220
Fúbazdmeg, ezt a mai fradit ma lehet elverné pár csapat, hajmeresztő amiket csinálnak.
petey
Valo igaz. De ha berugunk harombol harmat akkor nagyon keves csapat verne meg minket 😊
Kenny
Ha az a meccs pont munkanapra esik Európában akkor ez kijelentés valóban igaz lehet...
flzoli
A Diosgyort sajnalom...jo stadion, jo kozonseg, de kokler jatekosok es ez a vezetoseg hibaja is. pl. Kapusposzton evek ota kb minden 4 meccsen mas ved es kozben Antal a csk?Nonsense 😀

A dionak neha van egy jo feleve aztan annyi, most 2 rossz felevuk van.
ZoliMP
Legnagyobb gond magával a vezetőséggel van. Hívhatnak ezek bárkit ide edzőnek, Zidane-t is, ő se tudna mit kezdeni, vele is itt tartana a Diósgyőr. Amire Bódog is utalt, nem ő dönthette el milyen posztra igazoljanak, kiket, hanem a vezetőség már kész tényként közölte kik lesznek leigazolva, hiába nem illeszkedik a csapatba, hiába nem üti meg még az NB1 színvonalát se. Tajtit is nem azért igazolták le, mert olyan jó játékos, hanem ki lett adva parancsba.
Fernandot sajnálom nagyon, szerencsétlent nagyon palira veszik, már hallottam vissza, hogy megnyugtatták, nem lesz kirúgva, nem kell félnie, mert jó az irány, de most nincsenek jó játékosaik, majd jövőre igazolnak olyanokat, amik beleférnek, stb.
Diósgyőr akkor járna legjobban, ha minimum megye 1-ig esne vissza. Akkor már nem lenne annyi pénz és a jelenlegi vezetőség végre lelépne innen. Mert hiába a szép új stadion, stb, szurkolók nem sokáig lesznek ilyen teljesítménnyel.
10 hónapja
Tejesember 220
Na igen . SKT hiányzik, de utólag beszédes már az egész. Mi lett Fakerrel és az SKT-vel , hova tűnt Korea ? Érdekes szezon volt ez. (nem mondom, hogy a kedvencem) Mindenesetre átírta kicsit a megszokott forgatókönyveket.
Greengo
Egyszerű: Faker már nem tud solo carryzni. Az egész SKT taktika az évek alatt arra épült, hogy elősegítség Faker solo carryzését. Ez az elején nagyon ment, hisz nem nagyon nevelkedett ki olyan játékos, aki legalább megszorongatni tudta volna Fakert (nem hiába próbálta sok csapat győzködni Apdo-t, hogy menjen hozzájuk), így simán le tudta solo carryzni a meccseket.
Utána elkezdtek már feltűnni az olyan játékosok, akik legalább rövid időre képesek felvenni a versenyt Fakerrel, és, ha Faker rosszul játszik ledominálni őt. Ekkor viszont még működött a baby sitting taktika, mikor a jungleres elsődlegesen Faker támogatta inkább, őt próbálták pár killel helyzeti előnybe hozni.
Viszont mára se olyan junglerest nem találnak, aki teljesen ki tudná szolgálni Fakert, ráadásul már Faker sincs ereje csúcsán, már simán kinevelkedtek olyan mid lanerek, akik felveszik vele 1v1ben a harcot, így már oda a solo carry.
Az SKT meg egyszerűen más taktikát nem tudott kitalálni, csak ezt a Faker Solo Carryt. Tavaly még valahogy kicarryzte őket Faker a VBre, ott meg a döntőig, de mára ez már esélytelen lett számára.
De megmondjam az őszintét én nem is sajnálom, hogy nem jutottak ki a VBre. Mind az SKT, mind Faker megérdemli ezt a bukást (tavalyi VB előtt nagyon elszaladt vele a ló ego szempontjából, azért kapott annyi fikázást a döntő után), egy olyan csapat, akik évek óta egyetlen egy taktikával dolgoztak nem is érdemlik meg a VBn való szereplést.

Más: OWben bemutatták Atlanta csapatát (Atlanta Reign lesz a nevük), meg a párizsiak tagjait is bemutatták. Ez azért külön érdekes, mert a londoniakkal ellentétben ők teljesen európai csapatot raktak össze. Nem Spitfireztek egyet és nem próbálták bemesélni, hogy EUban nincs egyetlen egy jó játékos se és ezért kell koreából importálni olyan játékosokat, akik még alapfokon se beszélnek angolul (nem, nem vicc, külön nyelvtanárokat fogadtak fel, hogy próbálják angolul tanítani őket legalább az interjúk miatt). Kíváncsi leszek milyen eredményt produkálnak, de engem már megvettek kilóra ezzel a húzással a párizsiak.
több mint 1 éve
Tejesember 220
Szerintem Neymar elvesztette a kontrollt ettől a 220 milliótól. Először Cavani, most Mbappe. És mit mond neki az edző, kiváglak ha nem hagyod abba?
 index.hu/sport/futball/2018/07/10/neymar_mbappe_dani_alves_psg/
Matthew99
Neymarnal sajnos már nagyon elszakadt valami fejben amit az egoja miatt nem is igaz tud megoldani.
Pedig a világ legjobbja lehetne ha egyszerűen csak a játékkal ( és nem szinjatekkal ) törődne.
Bíztam benne hogy egy ilyen brazil csapatban ahol meg alá is dolgozhatnak kijöhet belőle, az hogy ha játszik a világ legjobbja.
Csak sajna kurvara nem játszik , magát fényezi pedig komoly eredményt azért még mindig nem tudott lerakni.
Valószínűleg ez frusztrálja a legjobban.
Toca
Előtte is pletykálták már, hogy ilyen volt a Barcanal is, csak ott próbálták kordában tartani. Neymar ő tojik mindenre, csak elegendő fizetése legyen, ez számít neki. Komoly eredményeket akart volna lerakni akkor olyan csapathoz megy, ami nem visszalépés a Barcahoz képest (mondom ezt úgy, hogy francia bajnokság szimpatizáns vagyok).
több mint 1 éve
Tejesember 220
Carlos Perez óta volt itthon ennyire kedvelt külföldi magyar csapatnál? Mert hogy a szurkolótábort maga mögé állította, az biztos
r.baggio
Nem hívja be Eleket és társait, akkor engem már megvett kilóra még akkor is, ha vele se nyernénk semmit.