illegalfreq

Buffalo Bills

illegalfreq
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Buffalo Bills 1

Utolsó 1 fórum hozzászólás

több mint 2 éve
illegalfreq Buffalo Bills 1
Jóval nagyobb várakozással ültem le megnézni ezt a meccset. Még úgy is, hogy lehetett sejteni, hogy a szél faktor lesz ezen a meccsen.

Sajnos sokadjára történik meg egy Bills - Pats meccsen, hogy az edzői stábot olyan szinten égeti meg az ellenfél edzői stábja, hogy hozni kell a hideg vizet (még ilyen időben is). McDaniels széttrollkodta a futás elleni védelmünket. Igaz, azt még mindig nem értem, hogy miért kellett egyértelmű futójátékoknál is néha nickelt feltenni. Jones-ról tudjuk, hogy nem a karerejéről híres, erre úgy féltünk tőle, mintha még mindig Brady lenne az ellenfélnél... Nagyon súlytalan a falunk is, egész egyszerűen hiába mélyítettük a DL-t, továbbra is egy fizikálisabb csapat dominál minket. Ezt borzasztó nézni.

Állítólag Daboll nem nagyon akar HC lenni, elég neki az a néhány gyűrű, illetve trófea, amit a profiknál és az egyetemi fociban szerzett segédedzőként. Ez önmagában nem gond, az viszont igen, hogy most már olyan, mintha tudatosan ki akarná nyírni a nimbuszát. Kiszámítható, és olykor érthetetlen playhívások, option route-ok erőltetése akkor, amikor egész egyszerűen egész szezonban nincs meg Allen, és olyan kiváló útvonalfutók között a kémia ilyen téren, mint Diggs vagy Beasley. Valami nem kerek a támadóoldalon, és ez az egész szezonról elmondható. Vannak fellángolások, ma pl. futójáték terén is voltak, de ez rohadt kevés ahhoz, hogy egyáltalán a csoportot hozni tudjuk, mert a Pats most nagyon elkapta a fonalat.

Az a szerencsénk, hogy idén az AFC-ben tényleg bármi megtörténhet (a PO-ban meg főleg), így ha 7. kiemelésről is kezdenénk, akkor sem lehetne leírni minket teljesen. Viszont most ott járunk, hogy a PO is kérdéses, és Tampában sem nekünk áll a zászló a hétvégén.

Kár ezért a meccsért, egy jobb gameplannel ezt be lehetett volna húzni.
Hungarian Bill
Sajnos kár érte valóban, ráadásul megnézve a meccset másnap (aznap nem akartam fent maradni mert meló), nem is volt gáz annyira, sőt, voltak nagyon szép megmozdulások, csak nagyon fájtak az elejtett labdák és az hogy ott voltunk kétszer is közel és simán meg lehetett volna fordítani az egészet, és akkor röhöghetnénk, hogy hármat passzolt a Pats és szánalmasan kikapott, e helyett meg ugye a zseni sötét nagyúr ismét megoldotta... Na sebaj, hátha valahogy feléledünk és elkenjük a Tampa Bay száját!