A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Ismertetné valaki a "sigprobléma" részleteit?valentinxén mondjuk annyit tapasztaltam, hogy bizonyos karaktereket (mint pl. az idézőjelet) nem kedvel a rendszer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ismertetné valaki a "sigprobléma" részleteit?valentinxaz elején ugye halványabb volt, az már okés, egyesek pedig nem tudnak/tudtak(?) képet cserélni, nekem ezzel nincs problémám, szal jó lenne ha majd vki akit érint jelezné 😛
több mint 12 éve
Ismertetné valaki a "sigprobléma" részleteit?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mert egyből látom, ha van valami, és tudok rá reagálni időbenAm Szaba minek akarod kikapcsolni az email értesítést? Az a legnagyobb előnye a feliratkozásnakWyattÉn is azonnal kikapcsoltam. Minek kéne teleszórni a postafiókom e-maillel mikor ki tudom listázni amire fel vagyok iratkozva, ha ide feljövök?Matthew99
több mint 12 éve
Am Szaba minek akarod kikapcsolni az email értesítést? Az a legnagyobb előnye a feliratkozásnakWyattÉn is azonnal kikapcsoltam. Minek kéne teleszórni a postafiókom e-maillel mikor ki tudom listázni amire fel vagyok iratkozva, ha ide feljövök?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja am arra gondoltam, hogy hiába állítok be új siget, a régi látszik, megnézni este már nem tudtam újra, mert amit be akartam rakni, az meg eltűnt 😀Esélytelennek érzem, hogy mindent visszaolvassak a témába, úgyhogy „jó userként” inkább kérdezek 😛 Sigproblémával sikerült kezdeni valamit?sötét háttérnél nincs sárga, világosnál olyan 😊 a halvány sigek szerintem még nem lettek korrigálva, valószínűleg ez összefügg a piramiskommentek halványulásávaljjncaa
Btw: szerintem a sárga szín jobb volt az új hsz-eknél, ott egyből kitűnt, mi az új Wyatt
Am Szaba minek akarod kikapcsolni az email értesítést? Az a legnagyobb előnye a feliratkozásnak
több mint 12 éve
Esélytelennek érzem, hogy mindent visszaolvassak a témába, úgyhogy „jó userként” inkább kérdezek 😛 Sigproblémával sikerült kezdeni valamit?sötét háttérnél nincs sárga, világosnál olyan 😊 a halvány sigek szerintem még nem lettek korrigálva, valószínűleg ez összefügg a piramiskommentek halványulásával
Btw: szerintem a sárga szín jobb volt az új hsz-eknél, ott egyből kitűnt, mi az új Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha fel vagyok iratkozva egy topikra, akkor mindig küldi az emailt ha új hsz jön. Ezt nem lehet kiiktatni?szababeállítások, e-mail értesítés kikapcsolása
---
több mint 12 éve
szaba
10 542
Ha fel vagyok iratkozva egy topikra, akkor mindig küldi az emailt ha új hsz jön. Ezt nem lehet kiiktatni?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Esélytelennek érzem, hogy mindent visszaolvassak a témába, úgyhogy „jó userként” inkább kérdezek 😛 Sigproblémával sikerült kezdeni valamit?Btw: szerintem a sárga szín jobb volt az új hsz-eknél, ott egyből kitűnt, mi az új
több mint 12 éve
üdvhm ez érdekes, kipróbáltam fordított időrenddel is és nálam nincs ilyen probléma...
ha az [új komment]re kattintok, tehát nem a topikcímre, a topikot az utolsó oldalon nyitja meg, ez így eléggé zavaró.miilann
---
több mint 12 éve
üdvha az [új komment]re kattintok, tehát nem a topikcímre, a topikot az utolsó oldalon nyitja meg, ez így eléggé zavaró.
child please!
több mint 12 éve
Köszi 😊Új topicot nyitni még nem lehet?apeszoselvileg holnap meglesz...valentinx
több mint 12 éve
Új topicot nyitni még nem lehet?apeszoselvileg holnap meglesz...
több mint 12 éve
Új topicot nyitni még nem lehet?
több mint 12 éve
adblock, igen. köszi.
több mint 12 éve
ez egy banner, csak működik nálad az adblocker (vagy nincs flash)---
több mint 12 éve
ez a fekete téglalap mire szolgál?| |
több mint 12 éve
avatarok mutatását ki-be lehet kapcsolni a Beállításokban...
több mint 12 éve
javítvamindkét rendezésnél jó helyre ugrik az [ÚJ KOMMENT]-re kattintva...valentinxegyszer jó, néha viszont ez fogad
jjncaa
több mint 12 éve
Náalm is produkálja, amit JJ berakott.
több mint 12 éve
mindkét rendezésnél jó helyre ugrik az [ÚJ KOMMENT]-re kattintva...valentinxegyszer jó, néha viszont ez fogad
---
több mint 12 éve
mindkét rendezésnél jó helyre ugrik az [ÚJ KOMMENT]-re kattintva...
több mint 12 éve
Ez a user info tényleg király lett. | Bár szomorú volt szembesülnöm vele, h ahhoz képest, h több mint 1 éve nem írok soccertopciba, még mindig nem sikerült kiszorítani a top5ből, de sebaj, ami késik nem múlik 😊 | Mondjuk evés közben jön meg az étvágy, szóval szívesen látnám az adott felhasználó összes hozzászólását, nem csak az utolsó 10-et, ha megoldható
Illetve a BEST OF USERnél jó lenne, ha nem csak karma, hanem bármelyik oszlop szerint lehetne rendezni (respect, hsz szám, stb...).
Egyik se eget rengetően fontos, sőt már-már kicsinyes, de annyira bonyolult, nehezen megvalósítható kérésnek se tűnnek...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
ok riszpekt, csak nálam van ami túllépte a kicsinyesség határát.Sose legyen nagyobb problémád ennél a háromnál...HöriEzek nem problémák csak észrevételek/ötletek egy felhasználóbarátabb felületért. 😊Greengo