East - West Shrine Game 2012

Ma este rendezik a 2. legnagyobb egyetemi all-star gálát. Itt elolvashatjátok, hogy mi történt eddig az edzéseken

A bowl.hu blogján tettünk említést az East - West Shrine Game 2012-es kiadásáról, amelynek edzései már véget értek, a találkozó ma este 22:00-kor kezdődik. Azt már mindenki tudja, hogy az egyetemi all-star meccseknek nem a bohóckodás a célja, hanem a leendő profi játékosok feltérképezése, illetve az sem újdonság, hogy csak végzősöket hívtak meg (kivétel az NFLPA Collegiate Bowl), és a fő attrakció a Senior Bowl, amelyről immár harmadik éve fogunk napi szinten beszámolni a jövő héten.
A Shrine Game játékosai közül nem fognak mindenkit draftolni, de mindenki el fog jutni valamely NFL gárda edzőtáborába, szóval itt az ideje megkezdeni a feltérképezést. Nézzük, hogy ki hogyan teljesített Floridában a négy edzés alapján!

Akit a játékosok mérlegelési adatai is érdekelnek, itt végigböngészheti

Nyugati csapat:

Vannak a draftnak törvényei, amivel nem lehet szembe menni. Például, hogy 5'11-es magassággal senki nem lesz NFL irányító. Dan Persa pont ekkora, szóval akármennyi remek megoldását láttuk is a Northwesternben, ez már nem az ő terepe. Talán majd a CFL-ben... Tyler Hansen (Colorado) felépítésével és mechanikájával nincsen gond, viszont a tehetsége szintén kevés a profi szintre, még ha itt nem is lógott ki a mezőnyből. A legjobb QB a nyugatiaknál így Chandler Harnish (Northern Illinois) lett, akinek reális esélye van rá, hogy draftolja valaki. Pontossága és karjának ereje is jobb az átlagnál, de nem elit. Ráadásul az esős edzés nagyon megzavarta, pedig ez arrafelé nem ritka esemény, ahonnan ő jön.

A futók közül Bobby Rainey (Western Kentucky) kaphatja a legtöbb szerepet. Gyorsasága, robbanékonysága mellett jó kezei is vannak. Marc Tyler (USC) gyengén kezdett, de neki nem is tudott igazán előjönni az erőssége csak a teljes felszereléses edzéseken, hiszen egy erőfutóról van szó, aki ha egészséges marad, kiegészítő szerepkörre mindenképp jó NFL szinten is. Eleinte az elkapás nem ment neki, de fokozatosan javul. Lennon Creer (Louisiana Tech) nem sokat mutatott, így kipróbálták slot WR-ként is.

A keret legjobb játékosát az elkapók közt találjuk. Devon Wylie (Fresno State) már sokak szemében sleeperként érkezett ide, majd első naptól kezdve igazolta jó hírét, és már Wes Welkerhez is hasonlítják. Az Arkansas WR duójából Jairus Wright viheti többre, benne a legnagyobb a fejlődési potenciál az összes elkapó közül. Remek route-okat fut, és számos DB-t vert meg atletikusságával. Fő hibája, hogy sok elkapható labdát ejtett el. Egykori csapattársa, Greg Childs nem olyan, mint a térdműtéte előtt, a sebessége visszaesett és soványnak is látszik, igaz elejtett labdája nem volt. Rossznak semmiképp sem mondható héten van túl, és a vele szembekerülő védők nagyon dícsérték.
Tyler Shoemaker is a jobbak közé tartozik. Nagyon képzett és koncentrált játékosnak tűnik, ha ez a formája kitart a felmérőkön, a Boise State után egy NFL keretbe is eljuthat.
Dale Moss a második vonalból jött, a South Dakota State csapatából, és remek fizikális adottságai mellett nagy kérdőjel, hogy le tud-e válni majd védőjétől eggyel (kettővel?) magasabb szinten. Edzésen nem sok példa volt rá.
Junior Hemingway combizma meghúzódott, így ő könnyen lehet, hogy csak szurkolni tud ma este. Egyébként sem volt túl jó hete a michiganinek, hiszen míg a Wolverines-ben a hosszú játékokkal keresték, itt semmivel sem tűnt gyorsabbnak a védőknél.
A kétszeres bajnok Darius Hanks alulméretezettnek számít ezen a szinten, és nem is robbantott nagyot, pedig az Alabamával ellentétben, itt most nem panaszkodhat arra, hogy a futást favorizálják az edzők.

A tight end trióból David Paulson (Oregon) a legbiztosabb kezű játékos. Ha nem is a vonalról induló TE-ként, de H-Back poszton lehet keresnivalója. Ellenben George Bryan (North Carolina State) nagyon nem tud elkapni, és lassú is, sokan felvetették, hogy a profik közt OT-ként kéne foglalkozni vele, mert blokkolni tud és tömeget is lehet még pakolni rá. Hátsó körös befektetésnek mindenképp megteszi. Kevin Kogernek (Michigan) volt bizonyítani valója, de sokkal nem került közelebb a profi léthez. Valószínűleg harmadik számú TE lesz a keretben.

A támadófalban Tom Compton kezdett LT-ként ügyködni. A dél-dakotai fiú megbízhatóan blokkolt a futásnál, de túl sokszor verték meg a pass rusherek ahhoz, hogy változtasson undraftednek tűnő státuszán.
Nate Solder tavaly az 1. körben került a Patriots-ba, idén egy hasonló felépítésű colorado-i guard, Ryan Miller próbálkozik a profi ligával, de hamar kiderült, hogy nem szabad őket egy lapon emlegetni. Miller túl magas/túl gyenge ahhoz, hogy a DT-k bull rush mozgásával kezdeni tudjon valamit. Előfordul, hogy az NFL-ben ilyen magas guardok játszanak, de ők általában azt az utat járják be, hogy egyetemen OT-ként megélnek az erejükből, aztán az atletikusság hiánya miatt beteszik őket középre. Miller nem ilyen mauler, egyszerűen túl genge az alsó teste. Moe Petrus (UConn) nem rokona a Giants jelenlegi, az Arkansas egykori guard-jának, aki súlyemelésben oktatott a combine-on. Ezt ránézésre is meg tudtuk volna mondani, mert hasonló bajokkal küzd OG poszton, mint Miller. Petrus gyengélkedése a Texas centerének, David Snow-nak adhat lehetőséget a kezdőcsapatban, de ez még kevés, hogy kiválasszák.
Essen szó a jókról is. Brandon Brooks (Miami, OH) lett a támadófal sztárja. Technikailag nem a legképzettebb, de fizikai ereje pont elég volt hozzá, hogy domináljon futásnál, és, hogy senki se tudja elnyomni. A négy nap alatt ő volt az egyetlen OLineman, aki nem veszített párharcot. Mark Mangino, az OL edző nagyon elégedett volt Brooks fejlődésével, belőle még kezdőjátékos is lehet az NFL-ben némi képzés után.
Al Netter (Northwestern) RT-ként kezdett, de hamar beküldték a fal közepére, ahol sokkal komfortosabban mozgott. Ben Heenan Kanadából érkezett, a Sackatchewan egyeteme után itt sokkal magasabb szintű ellenfelekkel találkozott, és mutatott is szép dolgokat guardként. Egyénileg jobban ment neki, mint a csapatos gyakorlatoknál, de mobilitása így is feltűnő volt, és egy zone-blocking csapat megfontolhatja, hogy vet rá pár pillantást.
Matt Reynolds (BYU) egyre inkább úgy tűnik, hogy túlértékelt volt az elmúlt években, fizikálisan egyszerűen nincs azon a szinten, hogy 7. körnél hamarabb elvigyék.

A védőfal közepén nagyon erős duót alkothat ma Dajohn Harris (USC) és Dominique Hamilton (Missouri). Harris alulértékelt játékos, de sokak sleeper listájának volt már tagja korábban. Gyakori vendég volt a backfielden, playmker képessége domborodott ki, igaz a földön is többször kötött ki, mint az elvárt. Olyan 4. körös prospectnek lehetne mondani, aki pass rush képességei miatt hamar a rotáció aktív részesévé válhat. Vele ellentétben, a hatalmas Hamiltont igen nehéz kibillenteni egyensúlyából. A futás ellen aranyat ér, viszont a pass rush-t nem tőle kell várni. Eddig 4-3-as NT-ként boldogult, és bár a teste adott a 3-4-es NT-hez is, ott inkább a DE poszt feküdne neki. A Double-team ki fog rajta, de 1-1-ben nagyon veszélyes. Nála a meccs is sokat számít majd, hogy mennyit és miképp használják.
A fal szélén Kentrell Lockett (Ole Miss) veszélyes pass rusher, magas, hosszú kezei vannak, viszont a 243 font fájóan kevés. Nagy kérdés, hogy plusz izommal mennyit veszítene sebességéből, mert mai formájában valószínű, hogy az NFL OT-k elnyomják. Az itteni OT-k persze nem bírtak vele.
Tyrone Crawford (Boise State) felépítése viszont több sémába is beleillik. Pass rusherként 4-3-as LE volt a posztja, és itt is villogott, de ahhoz sem kell sokat felszednie, hogy 3-4-es DE-ként lehessen vele számolni. Ötödik-hatodik körös prospect jelen állás szerint. A leginkább fáradhatatlan, folyamatosan aktív védőfal-játékos Justin Francis volt a Rutgers-ből.

A linebackerek között nincsenek nagy nevek, szintén 5-6. körös prospectek a legjobbnak vélt játékosok. Ők Jerry Franklin (Arkansas), Josh Kaddu (Oregon) és Tank Carder (TCU). Mindannyian remekül mozognak ha zónázni kell, Carder picksix-et is bemutatott. Mind jól mozognak a TE-del párban, és a futót is le tudják venni passznál. Negyedikként Brandon Marshall (Nevada) érdemel még említést, aki szintén szerzett labdát.

A safety sor nem remekelt emberfogásnál, pedig Aaron Henry (Wisconsin) személyében tán az egész Shrine Game előzetesen legtöbbre tartott játékosa is jelen van. A meccs sokkal többet fog mondani majd. Blake Gideon (Texas) és Duke Ihenacho (San José State) is jelentős játékidőre számíthat, utóbbi a leglassabb safety a keretben, ebből lehetnek gondjai.

A cornerback-eket is lejátszották az elkapók, egyedül Shaun Prater (Iowa) tudott kiemelkedni. Nincs jó keze, de nagyon jól helyezkedik, ezzel tudja kompenzálni, és így is szerzett interception-öket. Nem tudják lerázni a WR-ek, mozgékony, impresszív hetet zárt. Negyedik kört minimum megér. A párja a kezdőben az a Rodney McLeod lehet, aki Virginiából jött, tehát Chase Minnifield árnyékában kellett játszania. Legnagyobb baja, hogy csak 5'9 magas, emiatt a kezdőbe NFL szinten nem nagyon vágyakozhat, de olyan tulajdonságai vannak, amikkel az edzők tudnak majd mit kezdeni. Zónázásban megállta a helyét, 1-1-ben azonban meg tudták verni nem egyszer. Keith Tandy (West Virginia) folyamatosan távol állt az emberétől, és labdaérzéke sem jött elő. Hatodik körbe persze odaérhet, korábbi érdemei elismerése képpen. A leggyengébb CB Brandon Hardin (Oregon State) volt, őt csak azért érdemes megjegyezni, hogy a meccsen ne lepődjünk meg ha az ő embere nagy játékokat csinál.

Keleti csapat:

A gála legjobb irányítója BJ Coleman, efelől nincs kétség. A másodosztályú UT-Chattanooga játékosa már első passzánál megmutatta, hogy milyen erős karja van, ezen túl remek mechanikával dob, gyorsan engedi el a labdát, kiválóan adja el a fake játékokat és fizikálisan is elit. Egyetlen hibája a pontosság, ezért csak projekt játékosnak tekinthető, de már most jól dob mozgásból, ami nem általános. Rengeteget javított megítélésén már eddig is, és ez folytatódhat az interjúk alkalmával is, hiszen nagyon kedvelhető fickó.
Coleman mögött elhomályosodott Austin Davis (Southern Miss), pedig ő se volt rossz. Rendkívül nyitott volt az elkapóival, vezéri adottságai vitathatatlanok, de a méretek neki sem kedveznek. Nem is dob akkorát, mint a másik két QB. Őszintén szólva, nem nagyon tudott változtatni a róla kialakult képen, ő dobta a legtöbb INT-et az edzéseken és főleg nyomás nélkül tudott alkotni. Nem valószínű, hogy draftolják.
John Brantley se nagyon reménykedhet. Két évet padozott Tim Tebow mögött Floridában, majd megsérült mindkét kezdő évében. Nem egy befejezett termék, ahogy kint mondják, dobómozdulata sem szép, pontossága se a legjobb. Coleman is csak egy középső körös prospect, de hozzá képest is nagyon le van maradva Brantley.

A futók közt egy másik Tennessee államból érkező fiatal villogott, Tauren Poole. Robbanékony, érzi a lyukakat, minden edzésen a legjobb volt. Akár 4-5. körös játékosként is számíthat leendő csapatánál kiegészítő szerepkörre újoncként, és az esti meccs offenzív MVP címére is jó eséllyel pályázik mivel remekül lát a pályán. Davin Meggett (Maryland) és Alfred Morris (FAU) eléggé elmaradtak a Volunteers futótól, ami itt nagyon rossz jel.

A Tennessee dominancia az elkapók közt is megvolt, a T-Tech-ből Tim Benford lépett elő jó mélyről, szintén az FCS ligát képviselve. Akárhová dobták a labdát, ő elkapta, folyamatosan levált az emberéről, és messze őt vették legtöbbször célba, annyira pontosan futotta a route-okat. Szívóssága több nagy játékot is eredményezett. Felépítése miatt azt hihetnénk, hogy csak elkapás utáni yardokból fog megélni, de ez messze nem így van, most már szinte biztos, hogy ki fogják választani.
Lance Lewis (East Carolina) idegesen kezdett, a mérlegelésen nem is érte el az előzetesen beírt 6'3-mas magasságot, de aztán túllépett ezen, és bizonyította, hogy remek keze van.
BJ Cunningham érdekes hetet zárt, mert elsőre a legjobb, leginkább NFL kész játékosnak tűnt, ahogy aztán odaállt mellé egy védő, elkezdődött a kiszámíthatatlanság. A Michigan State-ben iskolarekordok közelében teljesítő WR-re nem lehet mondani, hogy ne tudna elkapni, de a leválással gondjai vannak olykor.
AJ Jenkins az utolsó percben került be a keretbe Illinois-ból, ez meg is látszott a játékán. Az első edzésen 4 elejtett labda és 0 elkapás volt a mérlege, utána viszont szárnyalni kezdett, és megmutatta, hogy miért számolnak vele 4. körös slot receiver prospect-ként. Sebessége a szűk elitben van.
Kevin Hardy lehet, hogy gyorsabb nála, de ezzel az összes erőssége elhangzott. A Citadel is másodosztályú egyetem, André Roberts után újabb elkapójuk vágyik az NFL-be, de tekintve, hogy a legtöbb elejtett passz Hardy nevéhez fűződött, kevés reménye maradt. Az edzők többször is figyelmeztették, hogy jobban koncentráljon.
Nem fogyunk ki a kisiskolai prospectekből, Thomas Mayo egyenesen a harmadosztályból jön. A pennsylvaniai California játékosa szép elkapásokra és érthetetlen hibákra is képes, a route-okat pedig kissé lassan futja. Hiába van remek keze, ha ebben a tekintetben túl nyers, és a 4.55+ 40 yardos idő se túl bíztató. Ezekben javulnia kell, mert a nagy tömegben bemutatott bravúros elkapások még kevesek hozzá, hogy draftolják, hiába volt sztár a Div2-ben.
LaRon Byrd abból a Miami Hurricnaes-ből jön, amely minden évben kinevel 1-2 NFL elkapót, de nem ő lesz a következő, ez szinte biztos. Fejlődött valamit az első napokhoz képest, de még a Practise Squad szint is messze van.

Érdekes a Tight End helyzet, mert az az Emil Igwenagu (UMass) kapott meghívót a Senior Bowlra is, akiről a legkevesebb szó esett a Shrine Game során. Lehet, hogy fullback-ként számolnak vele. Ugyanez Evan Rodriguez (Temple) esetében is fenn áll, hiszen az elit sebesség és a méretek sem NFL TE-t idéznek, viszont jó elkapó, amit ki lehet használni a backfieldről indulva. A red zone-ban így leginkább Chase Ford (Miami) használatára lehet számítani. A 6'6 magas játékos több szép elkapást is bemutatott, és végig kiegyensúlyozott munkát végzett. Blokkolásban sokat nem tett hozzá, de a célterülethez közel, sokat érhet a jelenléte. Az undrafted státusz ellen küzd.

A falban az hamar eldőlt, hogy Quentin Saulsberry lesz a center, mert Tyler Horn (Miami) nem prodi szintű. Saulsberry viszont megbízható játékot nyújt, a nagyemberekkel nem bír el, de az ő posztján nem is ez a lényeg. Van benne kezdő potenciál, könnyen lehet, hogy végig fogja játszani a meccset.
Mellette Derek Dennis (Temple) lehet az egyik guard, aki remekel 1-1 ellen, és csak komoly pass rush munkával lehetett megverni, az erő kevés ellene. Arra figyelnie kell, hogy a kezét jobban használja, és ne mozogjon túl sokat ki a számokon túlra, és akkor ő is reménykedhet kezdő helyről az NFL-ben. Ugyanez igaz Desmond Wynn-re (Rutgers) is, annak ellenére, hogy őt se fogják 5. körnél hamarabb elvinni. OT-ként hívták meg, de végig guardot játszott, nagyon jól, még a legdominánsabb védőfal tagok is megszenvedtek ellene.
Aki gyenge volt, az Rishaw Johnson, Mayo csapattársa. Túlságosan lassú, a lábmunkája gyenge és karakter problémái is vannak, ez soknak tűnik. Ugyanakkor hatalmas született ereje van, amit passznál és futásnál is ki tud használni, de egyikben sem remekelt. Vele kapcsolatban elég nehéz nyilatkozni.
A fal szélén az Ivy ligás Columbiára járó Jeff Adams a legtehetségesebb. RT-ként kiválóan védi a QB-t és hosszú kezeit is tudja használni. Jake Long öccse, a Div2-es döntőben már láthatott Joe Long (Wayne State) a kisebb DE-ket könnyen kiradírozza, de amint nagyobb ember jön, bajok vannak. Jeremiah Warren (South Florida) atletikus és erős, tudja használni a kezeit, így 1-1 ellen nehéz vele mit kezdeni. Bradley Sowellt (Ole Miss) a rövid kezei gyengítik, míg a legkevesebb dicséretet az edzőktől Lamar Holmes (Southern Miss) kapta.
Gyenge ez az OL, a tackle sorból tán csak Adams-nek van esélye, hogy draftolják.

Elit DT párossal ez a csapat is el van látva. Nick Jean-Baptiste (Baylor) fizikai adatai alapján BJ Raji juthat eszünkbe, akárcsak ha az 1-1-es párharcait látjuk. NJB mindenkit megvert, akit szembe állítotak vele, és még csak fáradtnak sem látszott. A csapatos gyakorlás során legtöbbször 2 ember ügyel rá, így földre is került párszor, de nagyon igyekszik, és így is képes kihasználni az erejét. Ami miatt csak rotációs játékosként lehet rá számítani az NFL-ben, az a gyenge indulósebessége.
Akiem Hicks annak idején az LSU-ban is játszott, mégis a kanadai Regina egyetemről érkezett ide. Nagyon nyers a játéka, ahhoz képest, hogy fizikálisan mennyire elit, és milyen erős lábakkal bír, nem túl hatékony. Van dolga az edzőknek vele, de érdemes lehet draftolni, és hasonlóan, mint 3 éve Vaughn Martin (Chargers), a technikája javításával NFL-ben is hasznos védővé nőheti ki magát.
Micanor Regis (Miami) is beszállhat a rotációba, aki érett, gyors játékos, és érzi nagyon a snap pillanatát, ez nagy erénye. Kár, hogy a repertoárja elég limitált. Hiába azonban a korrekt hét, sokat nem javított értékén, nagyjából ezt várták tőle. Travian Robertson (South Carolina) is megbízható, képzett, hatékony játékos, pont Hicks ellentéte. Főleg a futás megállításában jó, pass rush nem az erőssége, de így is van esély rá, hogy elviszi valaki 6. körben, mert nem nagy kockázat. Igaz, sem ő, sem Regis nem bír nagy fejlődési potenciállal.

A pass rush-t Kyle Wilber szállíthatja majd, aki bár kicsinek tűnik, ez nem zavarta meg abban, hogy 1-1-ben verje az OT-ket, még ha kicsit lassú is. Sovány lábai és tömege miatt a futás ellen súlytalan, így a Wake Forestben még DE-t játszó fiatal könnyen lehet, hogy profiként OLB lesz. Akármelyik rendszerben.
Matt Conrath is könnyen lehet, hogy posztot vált. A virginiai DE 6'7 magas és 285 font, így a 3-4-es DE méretekhez nem kell sokat híznia, 4-3-ban pedig próbálgatták mindkét poszton a falban. A sebessége kevés a pass rusher szerephez, viszont sok elütött passza volt, amiből INT is lett, így lehet, hogy valaki be fog ruházni rá.
Julian Miller (West Virginia) eléggé tweenernek tűnik, az edzők se tudták mit kezdjenek vele.

A linebacker sorban 3 emberről érdemes beszélni, a többiek - Josh Linam (UCF), Najee Goode (WVU), Steve Erzinger (Army), Nick Sukay (Penn State) - NFL szempontból jelentéktelenek.
Shawn Losieu a div2-es Merrimack játékosaként van itt, ami önmagában nem akármi, és nyilván nem véletlenül. Losieu remek mentalitással játszik, nem elit játékos, de simán eljuthat undraftedként is egy rosterre, és évekig szerepelhet special teamerként valahol.
A Pittsburgh duója, Brandon Lindsey és Max Gruder minden bizonnyal kezdeni fognak ma este. Lindsay eddig DE-ként szerepelt, csak most kezdődött konvertálása egy sorral hátrább, így ő mindenképp projekt játékos, abból viszont ígéretes. Fő erőssége természetesen a pass rush, de a tömege nincs meg hozzá, hogy egy NFL falban szerepeljen, ezért indult el az OLB átképzés. Főként tehát a zónázást kell gyakorolnia. Ez olyan jól ment, hogy picket is fogott, így 3-4-es csapatoknak akár 4. kört is megérhet Lindsey, akiről könnyen eszünkbe juthat O'Brien Schofield.
Társa, Gruder inkább csere szint az NFL-ben, de rendkívül összehangolt mozgása van, felépítése is jó, fejben is rendben van, korrekt special teamernek tűnik ő is, bár sebessége limitálja, hogy a teljes pályát be tudja játszani.

A safety egység itt sem túl erős. Christian Thompson (South Carolina State) már a mérlegelésen elvérzett, de Jerrell Youngon (South Florida) és Matt Daniels-en (Duke) is számos nagy játékot csináltak. Young a gyakorlatokban nagyon atletikus, de amint játszani kell, megzavarható. Daniels bemutatott bár komoly ütközést, más kérdés, hogy nem ez volt a feladat.

Végezetül a keleti cornerek, ahol az idei Shrine Game legnagyobb sztárja született. Josh Norman úgy érkezett ide a másodosztályú Coastal Carolinából, hogy alig ismerte valaki. Két nap után top100-as, ma pedig már egyes helyeken top60-as tehetségnek kiáltották ki. Első edzésén 2 INT-et fogott. Végig ott lohol embere nyakán, gyors, nagyot üt, érzi a labdát. A harmadik edzésen már 6 INT-nél járt, nagyon érdekes lesz őt látni ma este, éles szituációban.
Micah Pellerin is FCS prospect, a Hampton játékosa. Fizikálisan a jó felépítésű CB-k közé tartozik, atletikus, gyors és ki tudja kapcsolni az emberét. Futásba viszont nem nagyon segít be és gyengén ütközik, ebben eléggé elmarad Norman mögött.
A nickelback felállásban RJ Blanton (Notre Dame) kerülhet pályára, ő a 3. legjobb CB, és egyben a legfizikálisabb is. Jól zónázik, de emberfogásban általában a gyengébb elkapókkal került szembe, így számára fontos lesz a szombat este.
A többiek közül Justin Bethel nem kapott túl jó képzést a Presbyterian színeiben (újabb FCS), Charles Brown (North Carolina) viszont bír némi fejlődési potenciállal, érdekes lesz látni, hogy mennyi játékidő jut neki.

Ennyivel vagyunk tehát okosabbak eddig, reméljük jó minőségű közvetítés lesz estére, jövő héttől pedig Senior Bowl, immár napi rendszerességű írásokkal!

A cikk az alábbi draft guruk írásait, twítjeit felhasználva készült:

Wes Bunting (National Football Post)
Josh Norris (Rotoworld)
Tom Melton (TMelton Scouting)
Optimum Scouting


Herczeg Ádám (Höri)