Esti friss - 12/23

2015. december 24., 00:39

Sérülések, pletykák a ligában Karácsony előtt.

Tyler Eifert nem játszik a Broncos ellen, és a szezonzárón sem áll majd a Bengals rendelkezésére. A kiváló szezont maga mögött tudó tight end agyrázkódását komolyan veszi a stáb, így a rájátszásra  teljesen rendbe jöhet, és most ez a lényeg Cincinnatiben.

Továbbra is Brock Osweiler a kezdő Denverben. Hiába épült fel a pletykák szerint Peyton Manning, hiába voltak problémás megoldásai a fiatal irányítónak, a stáb kitart Osweiler mellett, és a Cincinnati ellen még bizonyíthat. Kérdés, hogy ha betlizik, újra eljön-e Manning ideje.

Brian Hoyer újra edzhet, de még nem játszhat. A Houston irányítója agyrázkódása után még nem állhat be a csapatba, de jó jel, hogy az orvosok már engedik tréningezni. A Tennessee ellen Brandon Weeden lesz még a Texans irányítója, de Hoyerre nagy szükség lehet, ha a 17. héten még küzdeni kell a rájátszásért.

Muhammad Wilkersont mindenképp meg akarja tartani a Jets. A védőfal sztárjával tavaly nem sikerült hosszútávú egyezséget kötni, viszont nem engedi a New York. A pletykák szerint szinte biztosan odaláncolják magukhoz a holtszezonban, ha nem sikerül új szerződést kötni, akkor franchise taggel tartják meg a lejáró szerződésű defensive endet.