Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Bengals 23-13 Ravens (nálam volt, mert csak akkor ment, ha én hostoltam)MVP: Keith Rivers, LB, Bengals.
statot h küldjem és hova?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Jajj igen, mert az értékeknek 0 és 2.375 között kell lenniük.. őő akkor ez egy hangyafasznyit bonyolultabb lesz, de rajta vagyok 😊
több mint 13 éve
=((((A1/B1-0,3)*5)+((C1/B1-3)*0,25)+((D1/B1)*20)+(2,375-(E1/B1*25)))/6)*100az oldalon faxán számolja, de a képlet valamiért 180-as ratinget számol a 153 helyett
Ahol:
A1: Comp
B1: Att
C1: Yards
D1: TD
E1: INT
(Tehát ezeket írd át arra, ami nálad szerepel értelemszerűen 😊 Kipróbáltam, működik itt tudod ellenőrizni 😊)fetomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én az nb1-et a docson frissítem. Ha gépen frissíted, és feltöltöd, azt szerintem csak új fájlként lehet. Már ha jól értettem 😀fetomyjól értetted 😊 nah mindegy, csak excelben gyorsabb. Mondjuk lehet az alapot megcsinálom a gépen utána meár csak frissíteni kell a docson.
Igazából írni kéne egy passer rating számoló képletet, mert jelenleg manuálisan van beírva, ebben valaki segíthetne.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én az nb1-et a docson frissítem. Ha gépen frissíted, és feltöltöd, azt szerintem csak új fájlként lehet. Már ha jól értettem 😀
több mint 13 éve
oké, azt nem tudja valaki, h meglehet oldani, h ne a google docson frissítsem a dokut hanem gépen aztán felülírjam a régit, vagy állandóan újra fel kell töltsem
több mint 13 éve
zsír, ez tök jó, imádom a statokat 😀 főleg mert max abban van némi sanszom értékelhető teljesítményre 😂Egyébként akkor majd szólj, hogy mit csináljak 😊
több mint 13 éve
a futó statot most fejeztem be mindjárt frissítemAz első hét QB statisztikája megvan, igyekszem folyamatosan frissíteni: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dDZZaWpxREdNV2hfNTZsT0dmMXVaM3cFarkyhozzátartozik, hogy futott Stafford mellé 82 yardot 😛
amúgy majd én is be tudok segíteni.eaglesmcnabb
faxán letöröltem az előzőt, de feltettem újra 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dHBlaFV6bFJSUHoyQjcwbjU3WkRaWlE
több mint 13 éve
Csapatstatokat nem kell csinálnod, azokhoz nekem megvan a felület nagyjából, csak nem akartam egy hét utáni cuccokkal számolni, jobb olyan 3 hét után, de még ahhoz nincs full stat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Az első hét QB statisztikája megvan, igyekszem folyamatosan frissíteni: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dDZZaWpxREdNV2hfNTZsT0dmMXVaM3cFarkyhozzátartozik, hogy futott Stafford mellé 82 yardot 😛
amúgy majd én is be tudok segíteni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Fasza! (kár,hogy eddig volt jó Cutler 😀) Egyébként szólj ha megunod vagy sok, és besegítek 😊fetomyelső hetet megcsinálom fullra, aztán meg akár fel is lehet osztani, hogy ki melyik fület csinálja és onnan gyorsan megy.
több mint 13 éve
Fasza! (kár,hogy eddig volt jó Cutler 😀) Egyébként szólj ha megunod vagy sok, és besegítek 😊
több mint 13 éve
Az első hét QB statisztikája megvan, igyekszem folyamatosan frissíteni: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dDZZaWpxREdNV2hfNTZsT0dmMXVaM3c
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Edzőmeccset valaki? 😊RataxesÍrtam hamán
több mint 13 éve
Edzőmeccset valaki? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elküldtem a Ravens-Packers logját 😊Csak nem gondoltam, hogy így jó lesz, de hát te tudod 😀fetomyIgazából így a legszerűbb, copy-paste aztán kész is 😊Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem jönnek a statok srácok 😊 A 2. heti Ravens-Packersről sem jött semmi, Vikes-Cowboys-ról sem kaptam, meg Fetomy-tól sem jött anyag... Esetleg Eaglesmcnabbnek küldtétek csak még nem tette ki?RataxesNem is volt Vikings-Cowboys 😀
több mint 13 éve
Csak nem gondoltam, hogy így jó lesz, de hát te tudod 😀fetomyIgazából így a legszerűbb, copy-paste aztán kész is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
magamnak úgyis csinálnék előbb-utóbb statot
több mint 13 éve
átfogó stattal várjál Farky, mert -ha jó emlékszem- Desert Eagle mondta, hogy csinál ilyet, és nem tudom elkezdte-e már vagy ilyesmi 😊Heremans barátom elküldtem pm-ben 😀 Csak nem gondoltam, hogy így jó lesz, de hát te tudod 😀
több mint 13 éve
a gameloggal tisztában vagyok bakker 😀 Azt nem tudom hova küldjem 😀 Vagy copyzzam be egy pmbe?fetomylassan tanulsz de hatékonyak a tanulási módszereid 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a gameloggal tisztában vagyok bakker 😀 Azt nem tudom hova küldjem 😀 Vagy copyzzam be egy pmbe?
több mint 13 éve
nem baj lehet nekiállok, előbb utóbb csak kész lesz 😊eaglesmcnabb címe nem érdekel, de lionsstafford címét megkaphatnám, mert sehol nem találom úgy, hogy tudnék fájlt csatolni 😀fetomyaz utolsó meccsed statjait a dokumentumok/madden 08/stats/gamelognál megleled. de ez csak az utolsó meccsé, mindig mentsd el ha akarod, különben rámenti a kövit.
Farky igen, neked kell megcsinálni, de nem javaslom mert nem kicsit időigényes.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
eaglesmcnabb címe nem érdekel, de lionsstafford címét megkaphatnám, mert sehol nem találom úgy, hogy tudnék fájlt csatolni 😀fetomyaz utolsó meccsed statjait a dokumentumok/madden 08/stats/gamelognál megleled. de ez csak az utolsó meccsé, mindig mentsd el ha akarod, különben rámenti a kövit.
Farky igen, neked kell megcsinálni, de nem javaslom mert nem kicsit időigényes.