Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Így az adatokat nézegetve, azt se értem, hogy kaptam ennyi pontot. Mindegy, a D#-m még mindig állat, és véletlenül becsúszott pár pont. (azért 3 first down-on tartani valakit, durva dolog 😀 )Amúgy mindegyünk blokkolt egy puntot, pontosabban puntert előbb levittük, mint hogy rúghatott volna.DenyTe kezdted, én csak visszaadtam. :rolleyes:
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok legközelebb hogyan kapok ki, már tényleg nagyon érdekel.
több mint 13 éve
Én a 0 győzelemre megyek.Harmadik meccsemet is lenyomta, Cardinals-Eagles, asszem 35-21 a vége, de nem 100, én végére már nem is akarok emlékezni.
Az hagyján, hogy Vick olyan kegyetlen szar volt, hogy negyedik negyedben a Madden Istent játszattam már... Első félidőben szerintem volt 2 first down nevem mellett, meg egy 90 és egy 76 yardos TD passz. Végére 6 pick jött össze. Eddigi meccseimen úgy, ahogy ment a futás, most szerintem 15 yardnyi nem lett belőle, McCoynál meglepődnék, ha + yardban zárt volna.
De az agyfelkúrás az volt, amikor 24-21-es Cards előnynél, kb 2 perccel vége előtt neki megy Kendi a 4&5-nek, leszedi BABIN, erre repül a flag, mert szerencsétlen Rolle ráugrott passz után Kevinre... Pedig csak autogramot akart... Aztán abból így TD lett, majd Young gyorsan eladta, jött FG, aztán dobtam 4 flyt végén. De ááááááá
Amúgy mindegyünk blokkolt egy puntot, pontosabban puntert előbb levittük, mint hogy rúghatott volna.
több mint 13 éve
3. HétPhiladelphia Eagles 21-34 Arizona Cardinals
Uramisten, szenvedés volt a meccs. Mondjuk én nem panaszkodhatok, mert egy zászló volt egész meccsen (legvégén), és az Denynek pont a legrosszabbkor. Azon úszott el neki a meccs. 6 Pick-ket szedtem, abból 3 User Pick volt, és abból kettő Daryl-lel. Nagyon laggoltunk, néhol kevésbé, de így is kihagytam 4 sima field goalt, és legelején dobtam egy int-et miatta. Mindegy, a lényeg, hogy ez is megvan. 😊 Majdnem el is felejtettem, volt egy olyan pickem, amiből fumble lett. Na ott már evett a méreg rendesen. 😀
Az elemzés után pár érdekes adat:
Game Statistics: Eagles Cardinals
First Downs 3 10
Rushing Yards 16 89
Passing Yards 205 (A 2 nagy passz sokat rátett.) 167
Passing Completions 6 18
Turnovers 6 2
TIME OF POSSESSION 08:56 11:04
több mint 13 éve
Na basszátok meg, most az 1-11-em így elszállt 😀 Az 1-12 az nem olyan szép... 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
úgy izgulok, hogy kivel lesz brk 😀
több mint 13 éve
Megemlíteni is fáj, hogy az mennyire durva volt. 😀Áronka 22.6-os ratinget ért el. Ez van vele 😀Pedig micsoda klasszis kick off-al nyitottam 😀 Úgy látom, minden meccsem így indul. Vadkender ellen egy akkora sacket nyeltem be, mint egy ház. Első playre, csak hogy érezzem a törődést 😊Bálesz
Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
én is ezt szerettem volna, hogy holnap este jó-e, mondjuk 20:00-kor?Bálesz mikor nyomjuk?Amadeus91Ma már nem, de elvileg holnap ráérek egész nap. 😊Bálesz
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Bálesz mikor nyomjuk?Amadeus91Ma már nem, de elvileg holnap ráérek egész nap. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Eggyel több embert kell megvernem a bajnoki címig... 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Jajj de jó, így a végén nem 11. leszek, hanem 12. 😀
több mint 13 éve
most látom, hogy idén is indult liga. hüppögök, hogy lemaradtam róla (és h a GB ilyen gyengén szerepel 😀 ) , vagy esetleg van lehetőség beugrani?.brkszerintem még pont beférsz. így legalább akkor párosan lennénk, és még a menetrendet sem kéne átvariálni, mert a bye weekek helyére be tudnám szervezni az ellened játszódó meccseket.
válassz csapatot, és gyorsan be is írlak
több mint 13 éve
.brk
1 890
most látom, hogy idén is indult liga. hüppögök, hogy lemaradtam róla (és h a GB ilyen gyengén szerepel 😀 ) , vagy esetleg van lehetőség beugrani?
több mint 13 éve
lol, majd nézz rá hamára 😊
több mint 13 éve
12 meccsünk van idén, a kérdésem, vajon 40 INT alatt tudok maradni Ááronkával?Lehet megfogadom lionsstafford, és inkább futok vele 😀
több mint 13 éve
fussál Áronnal 😉 100 yardot simán össze lehet hozni vele meccsenként.Mi a fasz van Rodgersszel? 😀 Előtted játszottam vele én is, és akkor is volt 4 intje meg a védőimnek túlzás nélkül úgy 7 100% int dropja.. Aztán épp azt beszéltük, hogy 99-es...Áronka 22.6-os ratinget ért el. Ez van vele 😀
Desert Eagle: Nem akarod lejátszani most a meccsünket? 😂 😂fetomy
Amúgy kb. a végefelé dobtam vele vagy 3 intet, miután Rice három futásból három TD-t csinált, és mennem kellett az eredmény után mint állat. Dobáltam amerre láttam kb. Azért majd 250 yardot összehozott. Ez olyan volt, hogy vagy 0 TD 4 int, vagy 4 TD 0 int, mert mind a RZ közelében volt kb.
Előre az 1-11-ért és az 1/1-ért, hátha olyan csapatom lesz, ami tud futni is 😀Desert Eagle .5o
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát kb a kick off-od minősége tükrözi az én játékomat 😀Jelzem, hogy a meccsünket akkor akarom, amikor mentálisan nem kétszázezercsilliárd mélyen leszek a béka nemesebbik fele alatt. 😀 Ezt a zakót ki kell hevernem, holnap erre a Ghostface koncert alkalmas is lesz 😀 Szóval péntek?
több mint 13 éve
Áronka 22.6-os ratinget ért el. Ez van vele 😀Pedig micsoda klasszis kick off-al nyitottam 😀 Úgy látom, minden meccsem így indul. Vadkender ellen egy akkora sacket nyeltem be, mint egy ház. Első playre, csak hogy érezzem a törődést 😊
Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
hát nem én leszek aki el/visszaveszi tőled 😂Jézus csak egy helyet estem 😀 Fenébe, innen még mindig van lejjebb 😕fetomyÉn szívesen visszaadom azt az egy helyet, úgyis túl magasan vagyok 😀Bálesz
Természetes dolog lesz, hogy az éles meccsünkre (amiről nyilatkozhatnál is desert eagle, hogy mikor szeretnéd 😊 ) Ááronka perfect rating, 12 TD 600 yard 😀
több mint 13 éve
Jézus csak egy helyet estem 😀 Fenébe, innen még mindig van lejjebb 😕fetomyÉn szívesen visszaadom azt az egy helyet, úgyis túl magasan vagyok 😀
több mint 13 éve
Mi a fasz van Rodgersszel? 😀 Előtted játszottam vele én is, és akkor is volt 4 intje meg a védőimnek túlzás nélkül úgy 7 100% int dropja.. Aztán épp azt beszéltük, hogy 99-es...Áronka 22.6-os ratinget ért el. Ez van vele 😀
Amúgy kb. a végefelé dobtam vele vagy 3 intet, miután Rice három futásból három TD-t csinált, és mennem kellett az eredmény után mint állat. Dobáltam amerre láttam kb. Azért majd 250 yardot összehozott. Ez olyan volt, hogy vagy 0 TD 4 int, vagy 4 TD 0 int, mert mind a RZ közelében volt kb.
Előre az 1-11-ért és az 1/1-ért, hátha olyan csapatom lesz, ami tud futni is 😀
több mint 13 éve
Mi a fasz van Rodgersszel? 😀 Előtted játszottam vele én is, és akkor is volt 4 intje meg a védőimnek túlzás nélkül úgy 7 100% int dropja.. Aztán épp azt beszéltük, hogy 99-es...ráadásul az első fordulóban ellenem is 4 intet dobott, mondjuk így is kinyaltam... 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Jézus csak egy helyet estem 😀 Fenébe, innen még mindig van lejjebb 😕
több mint 13 éve
mai nap folyamán, úgy délután körül "virítanék" is 😀 lol?