Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
akkor majd azt pótoljátok, mi meg kezdjük a 3. fordulót, amint Báleszék letolták a meccsüket 😛már csak 2 meccs van vissza a fordulóból 😀 gyerünk GM-ek, pörgessétek meg, szeretnék már játszani a szentek ellen 😀shawnkaháhá Mr. Békön akkor ezt jól beszoptátok, mert én majd kb csak jövőhéten nyomom le az utolsó negyedet, mert ezen a gépen nem tudom.
😀 meg Daniel-el is így beszéltük meg anno. 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
már csak 2 meccs van vissza a fordulóból 😀 gyerünk GM-ek, pörgessétek meg, szeretnék már játszani a szentek ellen 😀shawnkaháhá Mr. Békön akkor ezt jól beszoptátok, mert én majd kb csak jövőhéten nyomom le az utolsó negyedet, mert ezen a gépen nem tudom.
😀 meg Daniel-el is így beszéltük meg anno. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Belenéztem apjuk 😀Még Ratáék sem játszották le szóval három.nézz be a trackerbe ifjú barátom 😛shawnka
Én majd csak szerda este, vagy csütötökön olyan három és hat között érek rá leghamarabb. Bálesz majd jelezz!Desert Eagle .5o
Valami beszámolót majd adjatok már róla Rata, hogy power rankingben könnyebb dolgom legyen 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Még Ratáék sem játszották le szóval három.nézz be a trackerbe ifjú barátom 😛
Én majd csak szerda este, vagy csütötökön olyan három és hat között érek rá leghamarabb. Bálesz majd jelezz!Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
Még Ratáék sem játszották le szóval három.Én majd csak szerda este, vagy csütötökön olyan három és hat között érek rá leghamarabb. Bálesz majd jelezz!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
már csak 2 meccs van vissza a fordulóból 😀 gyerünk GM-ek, pörgessétek meg, szeretnék már játszani a szentek ellen 😀
több mint 13 éve
Dallas Cowboys - New Orleans Saints 42 - 7Erről majd küldtök statokat?
MVP: Austin 2TD 8Rec 162 YrdBiagio
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
jaja 😀dicsérve ezzel a Cincy Pass rusht 😀Amadeus91Akkor Paintert kezdő QBnak! 😀VadkenderCollinsnak már így is be kellett állnia a félidő végére. 😀Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Akarok egy D#, ki cseréli el az övét az enyémre? 😀neked adom. Defensenek nem nevezném, de szar helyett talán megteszi.
Jellemző h akkor csinál Addai egy fumblet amikor támadhatnék h újra átvegyem a vezetést, aztán Wayne meg nem éri utol Johnsont. Idén tényleg Suck4Luck lesz 😊Farky
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még mindig vannak álmatlan éjszakáim azaz utolsó negyed miatt. 😀csak csendben megjegyezném, hogy az előző ligában az első meccsünkön én is elvertem 25-24-re úgy, hogy az utolsó negyedben csináltam 19 pontot egy punt block td-vel megtámogatva 😛 😀kaszoShawnka asszem a múlt szezonban elkapta, de engem szerintem még nálad is jobban megszórt anno 😀eaglesmcnabb"Szerintem"? Ne vicceljetek srácok, ez a BOWLHU MADDEN LIGA, itt mindenről van statisztika 😛 😊
Titans - Cowboys 22-44
Falcons - Cowboys 31-26Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
dicsérve ezzel a Cincy Pass rusht 😀Collinsnak már így is be kellett állnia a félidő végére. 😀FarkyAkarok egy D#, ki cseréli el az övét az enyémre? 😀Akkor Paintert kezdő QBnak! 😀Vadkender
Jellemző h akkor csinál Addai egy fumblet amikor támadhatnék h újra átvegyem a vezetést, aztán Wayne meg nem éri utol Johnsont. Idén tényleg Suck4Luck lesz 😊Farky
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Collinsnak már így is be kellett állnia a félidő végére. 😀Akarok egy D#, ki cseréli el az övét az enyémre? 😀Akkor Paintert kezdő QBnak! 😀Vadkender
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Akarok egy D#, ki cseréli el az övét az enyémre? 😀Akkor Paintert kezdő QBnak! 😀
több mint 13 éve
Akarok egy D#, ki cseréli el az övét az enyémre? 😀Jellemző h akkor csinál Addai egy fumblet amikor támadhatnék h újra átvegyem a vezetést, aztán Wayne meg nem éri utol Johnsont. Idén tényleg Suck4Luck lesz 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Bengals 49-39 ColtsMVP: Bernard Scott RB Bengals
162 yard, 2 rush td, 1 cth td, 9.0 avg, 1 fumble, 32 yard after 1st hit, 2 +20yardos play
több mint 13 éve
edzőmeccsre jó vagyok, akit érdekel írjon hamachin...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
csak csendben megjegyezném, hogy az előző ligában az első meccsünkön én is elvertem 25-24-re úgy, hogy az utolsó negyedben csináltam 19 pontot egy punt block td-vel megtámogatva 😛 😀Shawnka asszem a múlt szezonban elkapta, de engem szerintem még nálad is jobban megszórt anno 😀eaglesmcnabb"Szerintem"? Ne vicceljetek srácok, ez a BOWLHU MADDEN LIGA, itt mindenről van statisztika 😛 😊
Titans - Cowboys 22-44
több mint 13 éve
valaki most egy edzőmeccs? 😊
több mint 13 éve
ment PMmehet, én készen állok a D#-em már nem biztos 😀Farkyakkor majd küld az IP-t ha gondolod, mert én is kész vagyok. te vagy hazai pályán. 😊Amadeus91
több mint 13 éve
Deny majd írj PM-eet ha jó, nekem ma olyan 6-7 től SD-KC meccsig bármikor jó.eaglesmcnabbLehetséges, hogy ma nem fér bele, de talán 22-23 óra felé igen. Majd jelzek
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
mehet, én készen állok a D#-em már nem biztos 😀Farkyakkor majd küld az IP-t ha gondolod, mert én is kész vagyok. te vagy hazai pályán. 😊
több mint 13 éve
ez mondjuk igaz, de emlékeim szerint kurvajó meccs volt 😀Falcons - Cowboys 31-26Rataxes
Csak hozzáteszem, hogy akkor már lefutott volt a csoportelsőség kérdése. 😀Biagio
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak hozzáteszem, hogy akkor már lefutott volt a csoportelsőség kérdése. 😀
több mint 13 éve
Shawnka asszem a múlt szezonban elkapta, de engem szerintem még nálad is jobban megszórt anno 😀eaglesmcnabb"Szerintem"? Ne vicceljetek srácok, ez a BOWLHU MADDEN LIGA, itt mindenről van statisztika 😛 😊
Titans - Cowboys 22-44
Falcons - Cowboys 31-26
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
hehe, és a kövi fordulóban veled játszom. szép remények.. 😀loltavaly a Saints ellen szenvedtem, nem is szeretek ellenük játszani.