NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nem az a kép, hanem az ikonra kattintás után, a kicsi. ott fogod találni.VY-nál "click to begin" van. Utána bejön a főmenü, ahol egyszerűen nem találok update funkciót... 😕BáleszHogy tudom 4.0-sítani a játékot? Sehol nem találok hozzá patch-et :/Báleszamikor elindítod a Maddent, akkor bejön az a kép középen, VY-gal..és ott van h play alul, na mellette 1 sorban h Update, és auto meg fogja neked csinálni.lAmadeus91
több mint 13 éve
VY-nál "click to begin" van. Utána bejön a főmenü, ahol egyszerűen nem találok update funkciót... 😕Hogy tudom 4.0-sítani a játékot? Sehol nem találok hozzá patch-et :/Báleszamikor elindítod a Maddent, akkor bejön az a kép középen, VY-gal..és ott van h play alul, na mellette 1 sorban h Update, és auto meg fogja neked csinálni.lAmadeus91
több mint 13 éve
ki az a köcsög aki szereti? ja én 😀Egyébként van valami szabályzati megkötés induló ligával kapcsolatban? Gondolok ilyenekre, hogy meccsenként 5-nél több fly passzt nem lehet bepróbálni (plusz hail mary utsó percekben) meg hasonlók.nem ebből tavaly sem gond. ha akarod, akkor letudod ezeket könnyen védekezni, de én sem preferálom az 1 playes driveokat.shawnka
Mert anno játszottam egy mini ligában, ott ilyeneket felénél bevezettünk, valahogy igazságtalan volt, hogy Favre annyi yardot adott Drivernek, amennyit akart ilyenből.Deny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Egyébként van valami szabályzati megkötés induló ligával kapcsolatban? Gondolok ilyenekre, hogy meccsenként 5-nél több fly passzt nem lehet bepróbálni (plusz hail mary utsó percekben) meg hasonlók.szerintem nem lennének jók ezek a szabályok. (pedig nem játszok elit irányítóval)
Mert anno játszottam egy mini ligában, ott ilyeneket felénél bevezettünk, valahogy igazságtalan volt, hogy Favre annyi yardot adott Drivernek, amennyit akart ilyenből.Deny
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Egyébként van valami szabályzati megkötés induló ligával kapcsolatban? Gondolok ilyenekre, hogy meccsenként 5-nél több fly passzt nem lehet bepróbálni (plusz hail mary utsó percekben) meg hasonlók.nem ebből tavaly sem gond. ha akarod, akkor letudod ezeket könnyen védekezni, de én sem preferálom az 1 playes driveokat.
több mint 13 éve
Egyébként van valami szabályzati megkötés induló ligával kapcsolatban? Gondolok ilyenekre, hogy meccsenként 5-nél több fly passzt nem lehet bepróbálni (plusz hail mary utsó percekben) meg hasonlók.Mert anno játszottam egy mini ligában, ott ilyeneket felénél bevezettünk, valahogy igazságtalan volt, hogy Favre annyi yardot adott Drivernek, amennyit akart ilyenből.
több mint 13 éve
ez tény, viszont a kurva anyjukat.. 😊Mert az usákok jobban szeretnek konzolon játszani, és lehet bármennyire európai rajongója NFL-nek, alapvetően a játékot államokban veszik.DenySziasztok!Idénre nem, és szerintem egy ideig nem is fogják, bár nem értem miért.
Két dolog: az egyik ,hogy van e remény, hogy a Maddent kiadják újra pc-re is vagy megtörtént-e ez idén (bár ahogy az előző hozzászólásokból sejtem nem 😛 )?
Az előző évi roster frissítéssel, amit találtam a philly blogon(egyébként köszönöm 😊 ) az volt a gondom, hogy franchise módnál egy év után lefagyott az egész nem ment tovább a játék. Lehet-e ezen segíteni s idei roster frissítés van-e már (bocs ha vhol már volt csak messzebbre nem olvastam vissza, vagy nem vettem észre)?
köszidande
Ezzel az új idei rosterrel játszunk most: http://hotfile.com/dl/132329929/0bb1a48/madden_roster.rar.htmlFarky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Mert az usákok jobban szeretnek konzolon játszani, és lehet bármennyire európai rajongója NFL-nek, alapvetően a játékot államokban veszik.Sziasztok!Idénre nem, és szerintem egy ideig nem is fogják, bár nem értem miért.
Két dolog: az egyik ,hogy van e remény, hogy a Maddent kiadják újra pc-re is vagy megtörtént-e ez idén (bár ahogy az előző hozzászólásokból sejtem nem 😛 )?
Az előző évi roster frissítéssel, amit találtam a philly blogon(egyébként köszönöm 😊 ) az volt a gondom, hogy franchise módnál egy év után lefagyott az egész nem ment tovább a játék. Lehet-e ezen segíteni s idei roster frissítés van-e már (bocs ha vhol már volt csak messzebbre nem olvastam vissza, vagy nem vettem észre)?
köszidande
Ezzel az új idei rosterrel játszunk most: http://hotfile.com/dl/132329929/0bb1a48/madden_roster.rar.htmlFarky
több mint 13 éve
Köszi ha jól néztem megvan, majd felrakom remélem egy év után nem fagy majd franchise módban.Sziasztok!pár oldallal előrébb volt egy nagyon jó roster. Ha nem találod, akkor feltöltöm szívesen a hozzá való portékkal együtt és már játszhatod is. 😊Amadeus91
köszidande
több mint 13 éve
Sziasztok!Idénre nem, és szerintem egy ideig nem is fogják, bár nem értem miért.
köszidande
Ezzel az új idei rosterrel játszunk most: http://hotfile.com/dl/132329929/0bb1a48/madden_roster.rar.html
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Na a Colts secondary ki is játszotta magát az előző meccsen, a Bengalsz O# szét is szedteFarkyAzért a PM Faktor... hülyére ütöttem, rakás sack, meg is sérült, de amikor a pályán volt csak összehozott 30 pontot. Azért Reggie Wayne szépen hozta neked az elkapott yardokat Hall mellől.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Sziasztok!pár oldallal előrébb volt egy nagyon jó roster. Ha nem találod, akkor feltöltöm szívesen a hozzá való portékkal együtt és már játszhatod is. 😊
köszidande
több mint 13 éve
Sziasztok!Két dolog: az egyik ,hogy van e remény, hogy a Maddent kiadják újra pc-re is vagy megtörtént-e ez idén (bár ahogy az előző hozzászólásokból sejtem nem 😛 )?
köszi
több mint 13 éve
Na a Colts secondary ki is játszotta magát az előző meccsen, a Bengalsz O# szét is szedte
több mint 13 éve
küldhetedrendben, szólj, és küldöm az IP-t.Amadeus91én az előbb idegenben játszottam te? 😀 végülis nekem is 8.Amadeus91én hazain, ezzel el is dőlt 😛 😀Farky
ment PM
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
rendben, szólj, és küldöm az IP-t.én hazain, ezzel el is dőlt 😛 😀Farkynekem mindegyFarkyén az előbb idegenben játszottam te? 😀 végülis nekem is 8.Amadeus91
több mint 13 éve
én hazain, ezzel el is dőlt 😛 😀én az előbb idegenben játszottam te? 😀 végülis nekem is 8.Amadeus91nálam vagy nálad?Amadeus91nekem mindegyFarky
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
én az előbb idegenben játszottam te? 😀 végülis nekem is 8.nekem mindegyFarkyMost értem haza, elvileg 9től ráérekFarkynálam vagy nálad?Amadeus91
több mint 13 éve
nekem mindegynálam vagy nálad?Amadeus91Farky, akkor ma mikor fogunk játszani?Most értem haza, elvileg 9től ráérekFarky
Mikortól lesz a fórum liga? Alig várom.Amadeus91
több mint 13 éve
Kezdődjön a ligába a feliratkozás (Bowl.hu Madden Liga 2. évad). Ha részt akarsz benne venni, és nem unsz rá 3 forduló után, akkor szerkeszd bele magadat a listába. Miután megvannak a tagok döntünk a draftsorrendről és az alapján lesznek a csapatok kiválasztva.
shawnka
eaglesmcnabb
Deny
Rataxes
Amadeus91
lol
Bálesz
Biagio
Farkyshawnka
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
nálam vagy nálad?Farky, akkor ma mikor fogunk játszani?Most értem haza, elvileg 9től ráérekFarky
több mint 13 éve
Farky, akkor ma mikor fogunk játszani?Most értem haza, elvileg 9től ráérek
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Hogy tudom 4.0-sítani a játékot? Sehol nem találok hozzá patch-et :/Báleszamikor elindítod a Maddent, akkor bejön az a kép középen, VY-gal..és ott van h play alul, na mellette 1 sorban h Update, és auto meg fogja neked csinálni.l