Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
A Football-Freaks.com oldal behalt? már napok óta nem hozza be az oldalt a gépem!GhostLeadEngem is bosszant!! Remélem lesz velük valami.
Amúgy új rosters re vadásztam (08-hoz)
Van esetleg valakinek friss??
THE RAIDERS WILL RISE AGAIN
több mint 13 éve
Ejj srácok ezer bocs! Annyira összejött minden, hogy ez a dolog kiesett nekem...mekkora tapló vagyok...legalább írhattam volna, hogy aktuálisan nem érek rá.
Ha indul liga ismét, viszont azt javaslom, hogy nyárra ne essen a PO, akkor mindenki mindenfelé van.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
felvettelek msre majd kereslek! 😊játszik még itt valaki? 😀higuaín20Én is várom már, de lehet addig kibróbálom a Madden 08pc-n.Engem nyugodtan lehet keresni online madden 08 meccs igényekkel itt PM-ben, vagy a profilomban megadott msn címen is... Már meguntam beírogatni ide az edzőmeccs requesteket (a kb. 10 felhívásomra egyetlen reakció nem érkezett), de ettől még játékkész vagyok 😊Rataxes
Játszik még valaki, vagy mindenki nyaral? 😛sirarcheer
több mint 13 éve
játszik még itt valaki? 😀higuaín20
Én is várom már, de lehet addig kibróbálom a Madden 08pc-n.Engem nyugodtan lehet keresni online madden 08 meccs igényekkel itt PM-ben, vagy a profilomban megadott msn címen is... Már meguntam beírogatni ide az edzőmeccs requesteket (a kb. 10 felhívásomra egyetlen reakció nem érkezett), de ettől még játékkész vagyok 😊
Játszik még valaki, vagy mindenki nyaral? 😛sirarcheer
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
GhostLead
295
A Football-Freaks.com oldal behalt? már napok óta nem hozza be az oldalt a gépem!
több mint 13 éve
Kár!
több mint 13 éve
PS-ed vagy Box-od van?leeon83Xbox 360
I wanna' that ring again!
több mint 13 éve
PS-ed vagy Box-od van?
több mint 13 éve
Én is várom már, de lehet addig kibróbálom a Madden 08pc-n.Játszik még valaki, vagy mindenki nyaral? 😛
I wanna' that ring again!
több mint 13 éve
Majd Augusztus 30-tól! Akkor jön a Madden 12 konzolra 😀
több mint 13 éve
játszik még itt valaki? 😀
több mint 13 éve
köszi mindenkinek, már sikerült megoldani, shawnka hathatós segítsége után 😉nekem van 2009-10-es, ha gondolod átpattintom 😀
ezzel lehet am ncaa-t tolni?kristof
több mint 13 éve
köszi mindenkinek, már sikerült megoldani, shawnka hathatós segítsége után 😉ha olyan rostert szedsz le akkor igen
ezzel lehet am ncaa-t tolni?kristof
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi mindenkinek, már sikerült megoldani, shawnka hathatós segítsége után 😉 ezzel lehet am ncaa-t tolni?
több mint 13 éve
életemben először én is feltettem ezt a csodát, első meccs annyira nem nyűgözött le, a Culpepper féle Dolphinsal 42-9re aláztam a Billst, úgy, hogy fogalmam se volt kb h h kell védekezni, ill a futójáték se működött igazán, mind1 is.Itt van az a roster amivel mi játszottunk: http://hotfile.com/dl/122163327/186878f/Madden.rar.html
friss rostert, h kell feltenni? mmint honnan szerezzek mit és hova tegyem? 😀
sry a rookie kérdésekért, ezer éve nem játszottam gépen, akkor is inkább fifát, meg cs-t toltam 😕kristof
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
életemben először én is feltettem ezt a csodát, első meccs annyira nem nyűgözött le, a Culpepper féle Dolphinsal 42-9re aláztam a Billst, úgy, hogy fogalmam se volt kb h h kell védekezni, ill a futójáték se működött igazán, mind1 is.egy regisztráció után innen tudsz letölteni friss rostert: http://football-freaks.com/ ott általában le van írva, hogy mit kell csinálni vele. a lényeg annyi, hogy a .ros fájlt a dokumentumok/Madden NFL08/Rosters mappába másold be. kell, hogy legyen egy "UIS_LIB_PLAYER_PORT" nevű fájl is, azt meg simán a dokumentumok/Madden NFL08 mappába másold be (cseréld ki az eredetit). ettől fognak a játékosokhoz a saját képeik tartozni
friss rostert, h kell feltenni? mmint honnan szerezzek mit és hova tegyem? 😀
sry a rookie kérdésekért, ezer éve nem játszottam gépen, akkor is inkább fifát, meg cs-t toltam 😕kristof
szintet meg állítsd feljebb, mert a rookienak tényleg semmi értelme 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
életemben először én is feltettem ezt a csodát, első meccs annyira nem nyűgözött le, a Culpepper féle Dolphinsal 42-9re aláztam a Billst, úgy, hogy fogalmam se volt kb h h kell védekezni, ill a futójáték se működött igazán, mind1 is.friss rostert, h kell feltenni? mmint honnan szerezzek mit és hova tegyem? 😀
sry a rookie kérdésekért, ezer éve nem játszottam gépen, akkor is inkább fifát, meg cs-t toltam 😕
több mint 13 éve
Valaki egy meccset?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nemgond.ide is jó.
ényeg hogy legyen meg hogy ki az aki HAJLANDÓ játszani végre. akkor megcsinálnám a sorsolást, és a felek le tudnák egyeztetni egymás között hogy mi merre hány méter. mert így hogy szarik bele mindenki nem kóser a dolog.
és akkor még 32 csapatos bajnokságról beszéltünk... ugyanmár...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én is, bár nem jutottam be 😊
több mint 13 éve
Én jelentkezek! 😊 És addig is szívesen játszom edzőmeccseket, szóval ha valaki unatkozik írjon!
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
az alacsony aktivitás miatt 1 HÉTEN BELÜL AKI SZERETNE TOVÁBBRA IS JÁTSZANI KÜLDJÖN EGY PM-ET NEKEM!
azok közül akik küldtek PM-et a legjobb 8-al letoljuk a PO-t!
Nem igaz hogy egy annyit nem tud írni valaki 1 hónapon keresztül hogy kapd be a f.szom nem érdekel a dolog...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Desert Eagleről hír? 'Kender is nagyon eltűnt!eaglesmcnabbadtok pár napot én is elkezdem bepótolni a meccseim.
child please!
több mint 13 éve
lakira várok én is, mint egy kiéhezett szurikáta.shawnkahm, gondolom ezt csak én olvastam úgy, hogy "...mint egy kiéhezett szukára" 😂