Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
nincs benne .exe A .ros-t a Dokumentumok\Madden NFL 08\Rosters -be tedd, a .dat-ot meg a Dokumentumok\Madden NFL 08 -ba másold be és a játékon belül töltsd be a rostertFarkymegcsináltam, de elég érdekes eredménye lett. Brett Favre feje került a RT-hez, Chris Henry (RIP) meg Carson Palmer lett.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nincs benne .exe A .ros-t a Dokumentumok\Madden NFL 08\Rosters -be tedd, a .dat-ot meg a Dokumentumok\Madden NFL 08 -ba másold be és a játékon belül töltsd be a rostert
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
és ezeket hova kell beilleszteni? vagy .exe is van benne?Update-elni a játék főablakából tudod, alul lesz egy Update a Play mellett. Rostert itt találsz: http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.rosHamachi kell csak hozzá. Game update, roster frissítés.Vadkenderrosterem most valami jsmadden2010 van. Az a tavalyi draft utáni roster.
A megfelelő rostert és update-t hol találom? (1.0 verzió van meg)Amadeus91
Arcképek meg itt vannak:
http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.datFarky
több mint 13 éve
Update-elni a játék főablakából tudod, alul lesz egy Update a Play mellett. Rostert itt találsz: http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.rosrosterem most valami jsmadden2010 van. Az a tavalyi draft utáni roster.ha megmondjátok, hogy hogy kell.. kell hozzá valami + program, patch? Pl xFire.Amadeus91Hamachi kell csak hozzá. Game update, roster frissítés.Vadkender
A megfelelő rostert és update-t hol találom? (1.0 verzió van meg)Amadeus91
Arcképek meg itt vannak:
http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
rosterem most valami jsmadden2010 van. Az a tavalyi draft utáni roster.Hamachi kell csak hozzá. Game update, roster frissítés.Vadkender2 meccsem vár lejátszásra már csak. Laki ellen lenne mindkettő, és nagyon szeretném már letudni őket.ha megmondjátok, hogy hogy kell.. kell hozzá valami + program, patch? Pl xFire.Amadeus91
szerk: mivel Raider89 nem tudja lejátszani a maradék 3 meccsét, szerintem Mozart barátunk átveheti a New Orleans-i franchiset.shawnka
A megfelelő rostert és update-t hol találom? (1.0 verzió van meg)
több mint 13 éve
Hamachi kell csak hozzá. Game update, roster frissítés.2 meccsem vár lejátszásra már csak. Laki ellen lenne mindkettő, és nagyon szeretném már letudni őket.ha megmondjátok, hogy hogy kell.. kell hozzá valami + program, patch? Pl xFire.Amadeus91
szerk: mivel Raider89 nem tudja lejátszani a maradék 3 meccsét, szerintem Mozart barátunk átveheti a New Orleans-i franchiset.shawnka
több mint 13 éve
2 meccsem vár lejátszásra már csak. Laki ellen lenne mindkettő, és nagyon szeretném már letudni őket.shawnkaNekem is csak az utolsó, laki elleni meccsem van hátra, és már múlt héten is le akartam játszani....
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
2 meccsem vár lejátszásra már csak. Laki ellen lenne mindkettő, és nagyon szeretném már letudni őket.ha megmondjátok, hogy hogy kell.. kell hozzá valami + program, patch? Pl xFire.
több mint 13 éve
Énis azok közé tartozok, akiket már nem izgat már ez. Nem azt mondom, hogy cserbenhagylak titeket, csak most elegem lett belőle egy ideig. Vagy megvártok, vagy beír mindenki magának egy 21-0-át és majd kövi szezonba (ha kapok ezek után helyet) bizonyítok.Vadkender...amit megint megunsz 11 meccs után? :rolleyes: ne csináld ezt, kapd össze a kis csapatodat, és pótolgasd be a meccseidet.
több mint 13 éve
Énis azok közé tartozok, akiket már nem izgat már ez. Nem azt mondom, hogy cserbenhagylak titeket, csak most elegem lett belőle egy ideig. Vagy megvártok, vagy beír mindenki magának egy 21-0-át és majd kövi szezonba (ha kapok ezek után helyet) bizonyítok.ha már itt vagy,lejátszhatnánk az elmaradt meccsünket 😛NewmanHa vége ennek a szezonnal be lehet majd, de megjósolhatatlan hogy ez mikor lesz... Lehet ki kéne tűzni valami határidőt a meccsek lejátszására, és ha valakit nagyon nem lehet elérni arra a meccsre beírni neki egy 21-0 zakót.RataxesVolt idő határ kitűzve. Egyébként a kezdő lelkesedés, annyira visszahagyott, hogy kb 5-en/6-an veszik komolyan.Vadkender
több mint 13 éve
ha már itt vagy,lejátszhatnánk az elmaradt meccsünket 😛Ha vége ennek a szezonnal be lehet majd, de megjósolhatatlan hogy ez mikor lesz... Lehet ki kéne tűzni valami határidőt a meccsek lejátszására, és ha valakit nagyon nem lehet elérni arra a meccsre beírni neki egy 21-0 zakót.RataxesVolt idő határ kitűzve. Egyébként a kezdő lelkesedés, annyira visszahagyott, hogy kb 5-en/6-an veszik komolyan.Vadkender
több mint 13 éve
2 meccsem vár lejátszásra már csak. Laki ellen lenne mindkettő, és nagyon szeretném már letudni őket.szerk: mivel Raider89 nem tudja lejátszani a maradék 3 meccsét, szerintem Mozart barátunk átveheti a New Orleans-i franchiset.
több mint 13 éve
Ha vége ennek a szezonnal be lehet majd, de megjósolhatatlan hogy ez mikor lesz... Lehet ki kéne tűzni valami határidőt a meccsek lejátszására, és ha valakit nagyon nem lehet elérni arra a meccsre beírni neki egy 21-0 zakót.RataxesVolt idő határ kitűzve. Egyébként a kezdő lelkesedés, annyira visszahagyott, hogy kb 5-en/6-an veszik komolyan.
több mint 13 éve
Ha vége ennek a szezonnal be lehet majd, de megjósolhatatlan hogy ez mikor lesz... Lehet ki kéne tűzni valami határidőt a meccsek lejátszására, és ha valakit nagyon nem lehet elérni arra a meccsre beírni neki egy 21-0 zakót.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Sziasztok! Itt, hogy megy ez a Madden 08 bajnokság? Be lehet csatlakozni?
több mint 13 éve
Lakival én is nagyon szeretnék játszani, azt mondta 4-5 napja, hogy majd szól. Szeretném már letudni az alapszakaszt, szóval kérek mindenkit, hogy pótoljon.
több mint 13 éve
na nem játszotok srácok?.brkmúltkor írtam Lakinak, azt mondta lejátszhatjuk még aznap, felmentem hamára, ő nem jött, azóta nem írt 😊
Laki, ha olvasod ezt, esetleg ma?
több mint 13 éve
.brk
1 890
na nem játszotok srácok?
több mint 13 éve
Shawn, rúgd ki a régi nickem. Most raktam fel megint a hamát, és új accnak érzékel. Újra be kellene lépnem a csoportba, máskülönben nem tudom lejátszani a meccseimet.Vadkendermeg van oldva, jöhetsz.
több mint 13 éve
Shawn, rúgd ki a régi nickem. Most raktam fel megint a hamát, és új accnak érzékel. Újra be kellene lépnem a csoportba, máskülönben nem tudom lejátszani a meccseimet.
több mint 13 éve
Én-.brk 48-24MVP: Burner
Jó meccs volt az első félidőig, utána elkezdődött a second half magic, és elhúztam, meg Rodgers is lesérült, Flynn pedig ügyetlen.
több mint 13 éve
Laki, le tudnánk játszani ma valamikor a meccset?
több mint 13 éve
Laki, milllann, nekem ma egész nap jó, úgyhogy lehet keresni.
több mint 13 éve
.brk
1 890
én - biagio 31-26PM-et megkaptad?
éó 😀 jó meccs volt, fumble-k döntötték el.shawnka