EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 6 éve
braxa88
12 534
na indul a fantasy:fantasy.fifa.com/en/leagues?code=426262626262315F232331323436392323626F776C687523234A4D5234474D4D39
jelszó a ligához: JMR4GMM9
gyertek sokan.
topict átlehetne nevezni, ezt a hsz-t meg kitűzni.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
igen, a keretek már hivatalosak, azt hittem élesítik a hét elején.VB játékkal találkozott már valaki? 😕fantasy? coming soon. nemtudom mire várnak. Putyin odaszólhatna már
kristof
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
VB játékkal találkozott már valaki? 😕fantasy? coming soon. nemtudom mire várnak. Putyin odaszólhatna már
kristof
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
VB játékkal találkozott már valaki? 😕
több mint 8 éve
Gratulálok Rajna a győzelemhez és a további helyezetteknek!Kösz, a magyarok hozták ezt Ausztria és Portugália ellen (no meg a Griezmann-Giroud duó a negyeddöntőben és az elődöntőben).
Köszi a játékot, végül 6. hely, úgy, hogy a döntőig top10 is igen csak távolinak tűnt. 😀
Bruschi85
Mondjuk ez a játék tényleg elég idióta, kb. mintha csak a touchdownok száma számítana NFL fantasyben.
több mint 8 éve
Gratulálok Rajna a győzelemhez és a további helyezetteknek!Köszi a játékot, végül 6. hely, úgy, hogy a döntőig top10 is igen csak távolinak tűnt. 😀
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ki vezet?azt nem tudom, de közel 20 pontos hátrányban ez nem olyan menő kérdés
Höri
ugyanitt: szopjanak le a belgák
több mint 8 éve
Csodálatosan kezelhetetlen a játék oldala mobilról
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Meghajolok nagyságod előtt 😀Pedig de 😀 25 pontom lett, neked 28, a különbség az, hogy te Hartot tetted kapitánynak, én Diert 😀Összehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀Az enyémnél tuti nem lehet gyalázatosabb 😀
akik már használtak wildcardot, azokhoz: ha most csinálok transzfereket, akkor ingyen lesz még a portugál-lengyel előtt öt perccel módosítani, vagy azért már levonja a pontokat, mert kihasználtam a wildcardot két nappal előtte?
Rajna
peach
Rajna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kösz.Összehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀A kör kezdetéig bármikor, bármennyit változtathatsz.
akik már használtak wildcardot, azokhoz: ha most csinálok transzfereket, akkor ingyen lesz még a portugál-lengyel előtt öt perccel módosítani, vagy azért már levonja a pontokat, mert kihasználtam a wildcardot két nappal előtte?
Rajna
Zolika
több mint 8 éve
Pedig de 😀 25 pontom lett, neked 28, a különbség az, hogy te Hartot tetted kapitánynak, én Diert 😀Összehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀Az enyémnél tuti nem lehet gyalázatosabb 😀
Rajna
peach
több mint 8 éve
NégyetÖsszehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀A kör kezdetéig bármikor, bármennyit változtathatsz.
Rajna
Zolika
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
nekem egyelőre nem is enged cserélni, pedig muszáj lesz, a horvátok elég nagy szarban hagytak :\
több mint 8 éve
Zolika
911
Összehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀A kör kezdetéig bármikor, bármennyit változtathatsz.
Rajna
több mint 8 éve
Összehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀Az enyémnél tuti nem lehet gyalázatosabb 😀
Rajna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Összehoztam a létező legszarabb csapatot a körre 😀akik már használtak wildcardot, azokhoz: ha most csinálok transzfereket, akkor ingyen lesz még a portugál-lengyel előtt öt perccel módosítani, vagy azért már levonja a pontokat, mert kihasználtam a wildcardot két nappal előtte?
több mint 8 éve
Mekkora humblebrag az éllovas úrtólgól, gólpassz, cleansheet. komoly fantasy :/hát sajnos valóban elég béna, ráadásul a csoportmeccsek után konrkétan bármennyit lehet majd cserélni...
braxa88
kristof
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
gól, gólpassz, cleansheet. komoly fantasy :/hát sajnos valóban elég béna, ráadásul a csoportmeccsek után konrkétan bármennyit lehet majd cserélni...
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
gól, gólpassz, cleansheet. komoly fantasy :/
több mint 8 éve
Nektek is össze van zavarodva a rendszer? Ahogy rámegyek egy játékosra hogy kapitánynak kinevezném, vagy lecserélném, nem lehet mert a feliratok össze vannak mosódva és nem lehet semmire sem kattintani...nálam muködött
Pedig most használtam ki a wild card lehetőségemet. 😀
Iceman88
több mint 8 éve
Iceman88
50
Nektek is össze van zavarodva a rendszer? Ahogy rámegyek egy játékosra hogy kapitánynak kinevezném, vagy lecserélném, nem lehet mert a feliratok össze vannak mosódva és nem lehet semmire sem kattintani...Pedig most használtam ki a wild card lehetőségemet. 😀
több mint 8 éve
be is dőlt a taktikám a picsába a mai napon.Úgyis többet rúgunk Almernek, mint a lengyelek Carrollnak 😛 | bár gondolom annyira nem zavarna, ha kevesebb pontod lenne emiatt |én szóltam 😊
Shilkor
Shilkor
több mint 8 éve
én szóltam 😊Úgyis többet rúgunk Almernek, mint a lengyelek Carrollnak 😛 | bár gondolom annyira nem zavarna, ha kevesebb pontod lenne emiatt |Nekem az nem világos, hogy forduló közben lehet cserélni? Pl kedden játszott a 6 órási meccsen szarul akk a helyére hozhatok olyat aki 9kor lép pályára? Én úgy értelmeztem, hogy igen de inkább rákérdezek... 😊így van ahogy mondod.
peach
Nálam pl Carroll fog védeni, de ha kap gólt, behozom a helyére Almert.
Höri
Shilkor
több mint 8 éve
Az oké, hogy a kispadomról becserélek valakit, de a piacról nem lehet hozni játékost? Mondjuk aki már játszott lecserélem másra? Vagy a kijelölt deadline idejében lehet csak?Így van, transzferelni már csak a 2. körre lehet.
Azt hiszem a következő június 15. A második csoportkör kezdete.
danyly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...