EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 6 éve
Asensio, Honda, Biglia, Cueva, esetleg Gudmundsson, Bolanos, de én bírom Jedinakot is + rengeteg arab...Muslera, Varela, Godin, C. Sanchez, CavaniAz az egyik amiből kettő is van... de kb a fél uru csapatot átforgattam már (a három csatár, két olcsó kp, két védő, Muslera), különböző időpontokban, szóval az lesz a kérdés, kinél épp ki lesz ott.Az a baj, hogy minden este átírom a csapatot, jó lenne ha kezdődne már a dolog...lényeg hogy uruguayi legyen benne.
Most sikerült egy olyat csinálni, hogy nincs benne spanyol, portugál és argentin, de van benne 13 különböző nemzet (közte szaúdi is 😀)
Igor
deyell
Igor
ezek közül bármelyik 3 jó opció lehet. aztán 3 pontra jó lehet pl. Nandez 5-ért, vagy akár De Arrascaeta 5,5-ért, kár hogy utóbbi a csatárok között van.
frankó középpályást 6-ért tud valaki?
deyell
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
deyell
11 702
Muslera, Varela, Godin, C. Sanchez, CavaniAz az egyik amiből kettő is van... de kb a fél uru csapatot átforgattam már (a három csatár, két olcsó kp, két védő, Muslera), különböző időpontokban, szóval az lesz a kérdés, kinél épp ki lesz ott.Az a baj, hogy minden este átírom a csapatot, jó lenne ha kezdődne már a dolog...lényeg hogy uruguayi legyen benne.
Most sikerült egy olyat csinálni, hogy nincs benne spanyol, portugál és argentin, de van benne 13 különböző nemzet (közte szaúdi is 😀)
Igor
deyell
Igor
ezek közül bármelyik 3 jó opció lehet. aztán 3 pontra jó lehet pl. Nandez 5-ért, vagy akár De Arrascaeta 5,5-ért, kár hogy utóbbi a csatárok között van.
frankó középpályást 6-ért tud valaki?
Szerkesztette: deyell
choose life
több mint 6 éve
Az az egyik amiből kettő is van... de kb a fél uru csapatot átforgattam már (a három csatár, két olcsó kp, két védő, Muslera), különböző időpontokban, szóval az lesz a kérdés, kinél épp ki lesz ott.Az a baj, hogy minden este átírom a csapatot, jó lenne ha kezdődne már a dolog...lényeg hogy uruguayi legyen benne.
Igor
deyell
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
deyell
11 702
Az a baj, hogy minden este átírom a csapatot, jó lenne ha kezdődne már a dolog...lényeg hogy uruguayi legyen benne.
Igor
choose life
több mint 6 éve
Az a baj, hogy minden este átírom a csapatot, jó lenne ha kezdődne már a dolog...Most sikerült egy olyat csinálni, hogy nincs benne spanyol, portugál és argentin, de van benne 13 különböző nemzet (közte szaúdi is 😀)
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Azért most jól jön az 5 évnyi PL fantasy rutin. Tuti csőutolsó leszek, a retro tax miatt 😀
több mint 6 éve
Igazából az 5-5-0-n és a 2-5-3-n kívül minden más formációt enged... szóval nem ezen fog múlni.Persze ettől függetlenül hogy melyik sorra mennyit vagy hajlandó költeni, az persze egy stratégiai döntés, de azért elég flexibilisen lehet felállást módosítani h ezen ne múljon.
Oké, venni kell legalább 3 használható védőt, 2 kp-t, meg 1 csatárt... ez azért nem egy tragédia. A gondok kb ezután jönnek 😀
Illetve hát nem muszáj venni, de így logikus 😛
több mint 6 éve
deyell
11 702
beprolakozok a 352-vel, Kante 6M-ert meg Cueva 6M-ert a kozeppalyara, a tobbiek meg remelem hozzak a pontot 😀Kante vkp, ha jól tudom, azok nem hoznak itt sok pontot.
Borbinho
2 kb legdragabb csatar, 3 kb legdragabb kozeppalyas. es igy maradt a padra 4-4-4-4.5ert a legcsorobb minden posztra 😀itt a cserék is értékesek, 15 használható játékos kell.
valszeg valtozik meg csutortokig, mert eddig ahanyszor belepek, annyiszor ujra kell csinalnom az egeszet...(kiveve ha Chromebol, mert ott egybol tudja a legutobbi felallast, ha 1 sec-el az Exploreres mentes utan frissitek, mar ott is van...forditva bezzeg...)
Borbinho
choose life
több mint 6 éve
akkor passz :S 😀nekem is gmail és tökéletes.akkor neked ramenteni se engedte volna :p
Lehet, hogy csak a gyenge csapatokat törli? :d
eaglesmcnabb
Borbinho
4-4-2 a tuti, abból még mindig lehet kb bármilyen felállás. 3-5-2-től 5-4-1-ig minden.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
2 kb legdragabb csatar, 3 kb legdragabb kozeppalyas. es igy maradt a padra 4-4-4-4.5ert a legcsorobb minden posztra 😀beprolakozok a 352-vel, Kante 6M-ert meg Cueva 6M-ert a kozeppalyara, a tobbiek meg remelem hozzak a pontot 😀értelmetlen még most a formációval sakkozni. és ha egyik középpályásod se lesz jó? mindkét kezdőben lévő csatárod gólokat lő? akkor a 3. csatárt be se cseréléd?
Borbinho
ilyenkor egyik kevés pontos középpályást/védőt le kell hozni, hátha a csatár majd többet hoz.
braxa88
valszeg valtozik meg csutortokig, mert eddig ahanyszor belepek, annyiszor ujra kell csinalnom az egeszet...(kiveve ha Chromebol, mert ott egybol tudja a legutobbi felallast, ha 1 sec-el az Exploreres mentes utan frissitek, mar ott is van...forditva bezzeg...)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
braxa88
12 534
beprolakozok a 352-vel, Kante 6M-ert meg Cueva 6M-ert a kozeppalyara, a tobbiek meg remelem hozzak a pontot 😀értelmetlen még most a formációval sakkozni. és ha egyik középpályásod se lesz jó? mindkét kezdőben lévő csatárod gólokat lő? akkor a 3. csatárt be se cseréléd?
Borbinho
ilyenkor egyik kevés pontos középpályást/védőt le kell hozni, hátha a csatár majd többet hoz.
több mint 6 éve
beprolakozok a 352-vel, Kante 6M-ert meg Cueva 6M-ert a kozeppalyara, a tobbiek meg remelem hozzak a pontot 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
baszod, tegnap nekem sem volt meg, most meg belépek és ott van de egy-két pozit megváltoztatott..
több mint 6 éve
nekem is gmail és tökéletes.akkor neked ramenteni se engedte volna :p
Lehet, hogy csak a gyenge csapatokat törli? :d
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
nekem is gmail és tökéletes. Lehet, hogy csak a gyenge csapatokat törli? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
szintén zenész 😀én is gmaillel lépek be. lehet ez a gondja.Most nezem, ugyan ez tortent nalam is. Lehet azert ,mert google-on keresztul (gmail) lepek be? Erdemes lenne regelni valahogy mashogy?már megcsináltam pénteken a csapatom el is mentettem.nekem teljesen eltűnt a csapatom. üres a keretem. rakhatom össze újra. kurvafaszaNekem is volt egy ilyenem. Menteni kell ,de eleinte szürke a save gomb, 15 játékosnak meg kell lennie, hogy menteni tudj.
braxa88
Sixo
most reggel meg üres lett. de aztán mikor visszanééztem 20-30perc után megjelent a csapatom.
végülis mindegy, úgyis csütörtökig sokat variálok még rajta.
braxa88
Borbinho
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
én is gmaillel lépek be. lehet ez a gondja.Most nezem, ugyan ez tortent nalam is. Lehet azert ,mert google-on keresztul (gmail) lepek be? Erdemes lenne regelni valahogy mashogy?már megcsináltam pénteken a csapatom el is mentettem.nekem teljesen eltűnt a csapatom. üres a keretem. rakhatom össze újra. kurvafaszaNekem is volt egy ilyenem. Menteni kell ,de eleinte szürke a save gomb, 15 játékosnak meg kell lennie, hogy menteni tudj.
braxa88
Sixo
most reggel meg üres lett. de aztán mikor visszanééztem 20-30perc után megjelent a csapatom.
braxa88
Borbinho
több mint 6 éve
Most nezem, ugyan ez tortent nalam is. Lehet azert ,mert google-on keresztul (gmail) lepek be? Erdemes lenne regelni valahogy mashogy?már megcsináltam pénteken a csapatom el is mentettem.nekem teljesen eltűnt a csapatom. üres a keretem. rakhatom össze újra. kurvafaszaNekem is volt egy ilyenem. Menteni kell ,de eleinte szürke a save gomb, 15 játékosnak meg kell lennie, hogy menteni tudj.
braxa88
Sixo
braxa88
több mint 6 éve
Fasza. Köszi.Most az angoloknál butland vagy pikard v ki a f*szom lesz a kezdő kapus? Az uccsó 3 meccsen butland védett, aztán olvastam valahol, hogy a másik a numero uno...én úgy tudom Pickford.
peach
1es számút mezt is ő kapta.
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Agyrázkódás protokoll, nem engedi.Most az angoloknál butland vagy pikard v ki a f*szom lesz a kezdő kapus? Az uccsó 3 meccsen butland védett, aztán olvastam valahol, hogy a másik a numero uno...Kariust kell betenni, vele nem lehet melléfogni
peach
| 😀 |
shawnka
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Most az angoloknál butland vagy pikard v ki a f*szom lesz a kezdő kapus? Az uccsó 3 meccsen butland védett, aztán olvastam valahol, hogy a másik a numero uno...én úgy tudom Pickford.
peach
1es számút mezt is ő kapta.
több mint 6 éve
Most az angoloknál butland vagy pikard v ki a f*szom lesz a kezdő kapus? Az uccsó 3 meccsen butland védett, aztán olvastam valahol, hogy a másik a numero uno...
több mint 6 éve
Sanchez. Az összes - csakis az All-Sanchez csapat a nyerő.Most olvastam, hogy egyelőre(?) nem lehet visszalépni, ha valaki véletlenül/direkt egy boostot fel akar használni,... úgyhogy senki se nyomjon rá a gombra tesztelésből, még véletlenül se.jó, de Pogba vagy Alli?
(Vagy kénytelen lesz új csapatot kreálni..)
Igor
shawnka
több mint 6 éve
Most olvastam, hogy egyelőre(?) nem lehet visszalépni, ha valaki véletlenül/direkt egy boostot fel akar használni,... úgyhogy senki se nyomjon rá a gombra tesztelésből, még véletlenül se.jó, de Pogba vagy Alli?
(Vagy kénytelen lesz új csapatot kreálni..)
Igor