EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 6 éve
PS: empty(?) A-betűs csapata zseniális, de needs more Saudi footballers 😀Nem kell olaj.
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
esanders10
535
Gimenez csk szalaggal. Fincsi.
több mint 6 éve
Igen, de későn tudtam meg az infót. (10 perccel kickoff előtt). És legyen igazad.Tudod, hogy lehet/lehetett volna CSK-t váltani... ?beküldtem Dzagojevet mint CSK, hátha a vakok ellen alkot valamit, erre 20. percben nonkontakt IR és a helyére beálló nyomorult 2 goal. Erős kezdés.Az én CSK-m, Szalah meg pályára se lép ma. #Andrewlucking
Höri
iktriad
És garantálom h Szalah-t be fogják cserélni, szóval lehetett itt mégcseresznyeCheryshev-effekt a végén...
Igor
több mint 6 éve
Tudod, hogy lehet/lehetett volna CSK-t váltani... ?beküldtem Dzagojevet mint CSK, hátha a vakok ellen alkot valamit, erre 20. percben nonkontakt IR és a helyére beálló nyomorult 2 goal. Erős kezdés.Az én CSK-m, Szalah meg pályára se lép ma. #Andrewlucking
Höri
iktriad
És garantálom h Szalah-t be fogják cserélni, szóval lehetett itt még
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
beküldtem Dzagojevet mint CSK, hátha a vakok ellen alkot valamit, erre 20. percben nonkontakt IR és a helyére beálló nyomorult 2 goal. Erős kezdés.Az én CSK-m, Szalah meg pályára se lép ma. #Andrewlucking
Höri
több mint 6 éve
Van egy 'Confirm' button jobboldalt, felül....csak azt nem értem, h azt jelzi, h pogba a csk, közben meg átállítottam már régen cavanira, ha belépek a módosításba akkor meg eleve cavanit jelez..Sztem csak simán instabil az oldal...közben behozta nekem is (hogy mitől azt nemtom)my team-ben üresnek jelzi a csapatot.. szar ez az egészÍgy se jó?
Szesze
fantasy.fifa.com/en/myteam?roundid=1
Szerintem ez egyébként onnan van, h különböző loginekkel variáltok, bár én is 2 gépről szoktam nézni, s nekem (kopp-kopp) szerencsére eddig nem volt gond...
Igor
Szesze
Igor
Szesze
Ezt a fantasy noob-ot 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
csak azt nem értem, h azt jelzi, h pogba a csk, közben meg átállítottam már régen cavanira, ha belépek a módosításba akkor meg eleve cavanit jelez..Sztem csak simán instabil az oldal...közben behozta nekem is (hogy mitől azt nemtom)my team-ben üresnek jelzi a csapatot.. szar ez az egészÍgy se jó?
Szesze
Szerintem ez egyébként onnan van, h különböző loginekkel variáltok, bár én is 2 gépről szoktam nézni, s nekem (kopp-kopp) szerencsére eddig nem volt gond...
Igor
Szesze
Igor
több mint 6 éve
Sztem csak simán instabil az oldal...közben behozta nekem is (hogy mitől azt nemtom)my team-ben üresnek jelzi a csapatot.. szar ez az egészÍgy se jó?
Szesze
Igor
Szesze
több mint 6 éve
közben behozta nekem is (hogy mitől azt nemtom)my team-ben üresnek jelzi a csapatot.. szar ez az egészÍgy se jó?
Szesze
Igor
több mint 6 éve
my team-ben üresnek jelzi a csapatot.. szar ez az egészÍgy se jó?
Szesze
több mint 6 éve
my team-ben üresnek jelzi a csapatot.. szar ez az egész
több mint 6 éve
Ejj, így hogy braxa mindenkinek elmondja a szabályokat... nem is tudom van-e már értelme játszanom. 😕Kb ez volt az egyetlen reményem a TOP 10-re, hogy az emberek fele nem olvasta el... 😊
több mint 6 éve
Igen, ezen sakkozok én is közben, de köszi! 😉My Team: 3-4-3akkore elmondom neked is.
Mbappe, Messi (C), Reus
Aguilar, Paulinho, Pogba, Behrami
Pique, Kimmich, Vermaelen
Lloris
Pad: Muslera - Smolnikov, Alvarez, Ndiaye
Kimaxoltam a lóvét 😀 Remélem jó lesz, ránézésre elég erős a névsor.
Chargers LT
1. Muslera ma játszik, Lloris holnap. ergo Muslera legyen a kezdőd, ha nem hoz jó pontokat mehet helyére holnap Lloris
2. C is legyen olyan aki ma játszik, ha szar mehet át másra.
braxa88
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
braxa88
12 534
My Team: 3-4-3akkore elmondom neked is.
Mbappe, Messi (C), Reus
Lloris
Chargers LT
1. Muslera ma játszik, Lloris holnap. ergo Muslera legyen a kezdőd, ha nem hoz jó pontokat mehet helyére holnap Lloris
2. C is legyen olyan aki ma játszik, ha szar mehet át másra.
több mint 6 éve
My Team: 3-4-3Mbappe, Messi (C), Reus
Lloris
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Cavani vagy Ziyech, Ziyech vagy Cavani nem tudom...Cavani lenne a logikusabb, de kb ez az egyetlen meccs, ahol Ziyechet logikusan duplázhatom, SPA/POR ellen őrültség lenne.
több mint 6 éve
En kezdom:Lloris
Piszczek, Godin, Meunier
Cueva, Rakitic, James Rodriguez, Uribe, Thomas Muller
Neymar, Hazard
a padot inkabb le se irom 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
katonadani
453
Nekem egy ilyen csapat jött össze, első napon nem kellett izguljak 😀 Curtois (Uzoho)
Alba, Kimmich, Maunier, Sabaly, Varela
Cueva, Eriksen, Sigurdsson, Zielinski, Inui
Messi, Giroud, Iwobi
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Cserisevre ráéreztem.grat. most nem azért de te hibád. betehetted volna a kezdőbe, és ha 0-1-2-3pont csinál lehozod.
Ezért aztán szerzett 13 pontot.
A kispadomnak, muhaha... 😀
skizofita
sőt CSK szalaggal kellett volna kezdetned.
több mint 6 éve
Cserisevre ráéreztem.Ezért aztán szerzett 13 pontot.
A kispadomnak, muhaha... 😀
több mint 6 éve
braxa88
12 534
enyim:-Muslera, Matt Ryan (nem a Falcons QB)
-Guerreiro, Sidibe, Strinic, Akinji, Cahill
-Eriksen, Forsberg, Lo Celso, Müller, Carrasco
-Jesus, Guedes, Lewandowski
cserét nem írok külön mert NINCS ÉRTELME, minden meccs után érdemes cserélni, bár 3 cserével, nehéz, de úgyis minden csere szóhoz jut, nem lesz mindenki jó a kezdőből.
pl Höri Dzagojevet már le is hozhatja egy pados helyére.
több mint 6 éve
0na, őket kell megverni ugyeNeked hány milliód maradt benn? Középpályán kb mindenki olcsó, ott van Boutaib is... nem értem a koncepciót. Német CS, oké.. de azon kívül?
GK: De Gea (Diallo)
DEF: Boateng, Kimmich, Umtiti, Marcelo (Zapata)
MID: Kovacic, Nandez, Milinkovic, Pogva (Bentancur)
FW: Lewandowski, Mbappe (Boutaib)
shawnka
Az egy dolog, hogy az enyém mindenkiét legyalázza, de nézd megy mondjuk Leon csapata mennyivel jobb mint a tied!
Közben amúgy javítottak/frissítettek, Magyarországon már a 413. vagyok, sőt a bowl.hu ligában 15.
Mondjuk ketten két embernél is ott van CSK-ként Golovin, fujjjjjj.
PS: empty(?) A-betűs csapata zseniális, de needs more Saudi footballers 😀
Igor
több mint 6 éve
na, őket kell megverni ugyeNeked hány milliód maradt benn? Középpályán kb mindenki olcsó, ott van Boutaib is... nem értem a koncepciót. Német CS, oké.. de azon kívül?
GK: De Gea (Diallo)
DEF: Boateng, Kimmich, Umtiti, Marcelo (Zapata)
MID: Kovacic, Nandez, Milinkovic, Pogva (Bentancur)
FW: Lewandowski, Mbappe (Boutaib)
shawnka
Az egy dolog, hogy az enyém mindenkiét legyalázza, de nézd meg mondjuk Leon csapata mennyivel jobb mint a tied!
Közben amúgy javítottak/frissítettek, Magyarországon már a 413. vagyok, sőt a bowl.hu ligában 15.
Mondjuk két embernél is ott van CSK-ként Golovin, fujjjjjj.
PS: empty(?) A-betűs csapata zseniális, de needs more Saudi footballers 😀
több mint 6 éve
Legalább nem kapott pirosat... így simán le lehet cserélni/át lehet tenni a karszalagot..beküldtem Dzagojevet mint CSK, hátha a vakok ellen alkot valamit, erre 20. percben nonkontakt IR és a helyére beálló nyomorult 2 goal. Erős kezdés.az tényleg szép így elsőre 😊
Höri
Szesze
több mint 6 éve
beküldtem Dzagojevet mint CSK, hátha a vakok ellen alkot valamit, erre 20. percben nonkontakt IR és a helyére beálló nyomorult 2 goal. Erős kezdés.az tényleg szép így elsőre 😊
Höri