Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 órája
Juha Miettinen (66)Meghalt egy finn versenyző a Nordschleifén, ahol Verstappen is versenyez ezen a hétvégén...A finn versenyző neve nem érdekes, de az hogy Verstappen ott versenyez, az igen?
Heisman nádor
Mikey
10 órája
Meghalt egy finn versenyző a Nordschleifén, ahol Verstappen is versenyez ezen a hétvégén...Ez a Ring sajnos.
Heisman nádor
Az már más kérdés, hogyan versenyezhetnek ilyen korú emberek ezen a szinten.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 órája
Meghalt egy finn versenyző a Nordschleifén, ahol Verstappen is versenyez ezen a hétvégén...A finn versenyző neve nem érdekes, de az hogy Verstappen ott versenyez, az igen?
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 órája
Meghalt egy finn versenyző a Nordschleifén, ahol Verstappen is versenyez ezen a hétvégén...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
www.usaracing.hu/2026/04/17/micsoda-kollab-a-liverpool-f-c-mezebe-oltozik-chris-buescher-autoja-a-nascar-cup-sonomai-futaman/?fbclid=IwdGRjcARPbD9jbGNrBE9rgWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHiYlum8TO6mdAk4ejBad6-2ngH22mTNJWteJAvIHZ4M-8foMziEhxQm8zoVa_aem_otyQFI_EcwYoCJ5_N_ViJwAz biztos. Amúgy is nagyon kedvelem Bueschert, de a sonomai hétvégén habzószájú szurkolója leszek egyértelműen.
Mikey szerintem ezt a festést modellként megveszi.
zacknorb
1 napja
www.usaracing.hu/2026/04/17/micsoda-kollab-a-liverpool-f-c-mezebe-oltozik-chris-buescher-autoja-a-nascar-cup-sonomai-futaman/?fbclid=IwdGRjcARPbD9jbGNrBE9rgWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHiYlum8TO6mdAk4ejBad6-2ngH22mTNJWteJAvIHZ4M-8foMziEhxQm8zoVa_aem_otyQFI_EcwYoCJ5_N_ViJwMikey szerintem ezt a festést modellként megveszi.
Poloska vagyok.
1 napja
Végre elkezdődik a WEC szezon.Remélem a Peugeot és az Aston is mutat valami pozitívat.
2 napja
Váratlan döntést hozott az FIA és az Endurance Világbajnokságot szervező ACO: 2026-ban nem hozzák nyilvánosságra a teljesítmény kiegyenlítés (BoP) számait.😲
zacknorb
Rossi el akarja adni a csapatot. Ezt nem láttam jönni…😱
Cowboykarcsi90
2 napja
Váratlan döntést hozott az FIA és az Endurance Világbajnokságot szervező ACO: 2026-ban nem hozzák nyilvánosságra a teljesítmény kiegyenlítés (BoP) számait.
Poloska vagyok.
2 napja
Rossi el akarja adni a csapatot. Ezt nem láttam jönni…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
4 napja
,,Betiltotta az FIA a Mercedes és Red Bull időmérős trükkjét‼️Az FIA lezárta azt a kiskaput, amit a Mercedes és a Red Bull használt az időmérőkön. A trükk az MGU-K (az autó elektromos rásegítése) működéséhez kapcsolódott.
Normál esetben az MGU-K teljesítményét a kör végén fokozatosan kell csökkenteni, vagyis az extra elektromos „boost” szépen kifut. Van azonban egy vészfunkció, amivel ezt azonnal le lehet nullázni – ezt eredetileg csak műszaki problémák esetére találták ki.
A két csapat rájött, hogy ha ezt a vészlekapcsolást csak a kör legvégén aktiválják, akkor addig végig maximális teljesítményen tudják használni az elektromos rásegítést. Ez azt jelenti, hogy a célegyenes utolsó méterein egy kicsivel több energiát kapnak, mint azok, akik szabályosan, fokozatosan csökkentik a teljesítményt.
Az előny nagyon kicsi – csak ezredmásodpercekben mérhető –, de az időmérőn ez is döntő lehet.
A „trükk” ára viszont az volt, hogy a lekapcsolás után 60 másodpercig nem lehet újra használni az MGU-K-t, így az autó hirtelen lelassul. Ez több alkalommal is veszélyes helyzeteket okozott, mert a gyors körön lévők utolérhették a lelassult autókat.
Bár a megoldás nem volt szabálytalan, az FIA biztonsági okokból közbelépett: mostantól ezt a vészmódot kizárólag valódi hiba esetén lehet használni."
4 napja
Kíváncsian várom, tényleg megszünteti a fuel saving racinget... Elméletben meg kellene.NASCAR will be adjusting the stage lengths for the NASCAR Cup Series race at Talladega Superspeedway on April 26 (3 p.m. ET on FOX, MRN Radio and SiriusXM NASCAR Radio).
The updated stages will be as follows: Stage 1 will end on lap 98; Stage 2 on lap 143; Final Stage on lap 188.
6 napja
Öreg Gibbs is úgy vigyorog, mint akit baszni visznek. 😊Szerintem ma ő is bebaszik, de ha ő nem, majd az unokája. 😀
xrace77
6 napja
Istennek köszönhetően összejött végre Gibbsnek. Aki érti, érti.Nagyon megérdemelte már. Felkészül Carson Hocevar?
Mondjuk idén kurva jól megy, megérdemelte.
Mikey
6 napja
Öreg Gibbs is úgy vigyorog, mint akit baszni visznek. 😊
6 napja
Istennek köszönhetően összejött végre Gibbsnek. Aki érti, érti.Mondjuk idén kurva jól megy, megérdemelte.
6 napja
Ez egy ilyen nap! 😀
6 napja
azért itt 2 kőr meg a Cota-n 2 rohadtul nem ugyanaz 😊
6 napja
Ty Gibbs vėgre megnyerte!!!
6 napja
Monsteres Toyota szopatja a Monsteres Toyotat xddZseniális. 😂 Mondjuk Busch is benne volt, pedig nem riválisa a Monsternek. 😃
zacknorb
Nagyon jó a verseny egyébként.
Szerkesztette: Mikey
6 napja
Úgy látom pont jókor lett vége a legtöbb választási műsornak. 😀
6 napja
Monsteres Toyota szopatja a Monsteres Toyotat xdd
Poloska vagyok.
6 napja
Szegény Ty Gibbs.A rendszer változik, Reddick győzelme örök?Nem.
zacknorb
6 napja
A rendszer változik, Reddick győzelme örök?
Poloska vagyok.