Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

10 órája
NB2 New England Patriots 28 442 — nabege2@yahoo.com
Meghalt egy finn versenyző a Nordschleifén, ahol Verstappen is versenyez ezen a hétvégén...
Heisman nádor
A finn versenyző neve nem érdekes, de az hogy Verstappen ott versenyez, az igen?
Mikey
Juha Miettinen (66)
10 órája
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 966 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Meghalt egy finn versenyző a Nordschleifén, ahol Verstappen is versenyez ezen a hétvégén...
Heisman nádor
Ez a Ring sajnos.
Az már más kérdés, hogyan versenyezhetnek ilyen korú emberek ezen a szinten.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 497
Heisman nádor
A finn versenyző neve nem érdekes, de az hogy Verstappen ott versenyez, az igen?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 802 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 022
Délután háromkor kezdődik a 24 órás le mans-i motorverseny.

1 napja
 www.usaracing.hu/2026/04/17/micsoda-kollab-a-liverpool-f-c-mezebe-oltozik-chris-buescher-autoja-a-nascar-cup-sonomai-futaman/?fbclid=IwdGRjcARPbD9jbGNrBE9rgWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHiYlum8TO6mdAk4ejBad6-2ngH22mTNJWteJAvIHZ4M-8foMziEhxQm8zoVa_aem_otyQFI_EcwYoCJ5_N_ViJw

Mikey szerintem ezt a festést modellként megveszi.
zacknorb
Az biztos. Amúgy is nagyon kedvelem Bueschert, de a sonomai hétvégén habzószájú szurkolója leszek egyértelműen.

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 390 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.usaracing.hu/2026/04/17/micsoda-kollab-a-liverpool-f-c-mezebe-oltozik-chris-buescher-autoja-a-nascar-cup-sonomai-futaman/?fbclid=IwdGRjcARPbD9jbGNrBE9rgWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHiYlum8TO6mdAk4ejBad6-2ngH22mTNJWteJAvIHZ4M-8foMziEhxQm8zoVa_aem_otyQFI_EcwYoCJ5_N_ViJw

Mikey szerintem ezt a festést modellként megveszi.

Poloska vagyok.
1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 966 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Végre elkezdődik a WEC szezon.
Remélem a Peugeot és az Aston is mutat valami pozitívat.

2 napja
Váratlan döntést hozott az FIA és az Endurance Világbajnokságot szervező ACO: 2026-ban nem hozzák nyilvánosságra a teljesítmény kiegyenlítés (BoP) számait.
zacknorb
😲
Rossi el akarja adni a csapatot. Ezt nem láttam jönni…
Cowboykarcsi90
😱

2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 390 — Kinek mit intézett a kormánya
Váratlan döntést hozott az FIA és az Endurance Világbajnokságot szervező ACO: 2026-ban nem hozzák nyilvánosságra a teljesítmény kiegyenlítés (BoP) számait.

Poloska vagyok.
2 napja
Cowboykarcsi90 3 540 — …not me…Im in my prime!
Rossi el akarja adni a csapatot. Ezt nem láttam jönni…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
4 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 784 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
,,Betiltotta az FIA a Mercedes és Red Bull időmérős trükkjét‼️

Az FIA lezárta azt a kiskaput, amit a Mercedes és a Red Bull használt az időmérőkön. A trükk az MGU-K (az autó elektromos rásegítése) működéséhez kapcsolódott.

Normál esetben az MGU-K teljesítményét a kör végén fokozatosan kell csökkenteni, vagyis az extra elektromos „boost” szépen kifut. Van azonban egy vészfunkció, amivel ezt azonnal le lehet nullázni – ezt eredetileg csak műszaki problémák esetére találták ki.

A két csapat rájött, hogy ha ezt a vészlekapcsolást csak a kör legvégén aktiválják, akkor addig végig maximális teljesítményen tudják használni az elektromos rásegítést. Ez azt jelenti, hogy a célegyenes utolsó méterein egy kicsivel több energiát kapnak, mint azok, akik szabályosan, fokozatosan csökkentik a teljesítményt.

Az előny nagyon kicsi – csak ezredmásodpercekben mérhető –, de az időmérőn ez is döntő lehet.

A „trükk” ára viszont az volt, hogy a lekapcsolás után 60 másodpercig nem lehet újra használni az MGU-K-t, így az autó hirtelen lelassul. Ez több alkalommal is veszélyes helyzeteket okozott, mert a gyors körön lévők utolérhették a lelassult autókat.

Bár a megoldás nem volt szabálytalan, az FIA biztonsági okokból közbelépett: mostantól ezt a vészmódot kizárólag valódi hiba esetén lehet használni."
4 napja
Kíváncsian várom, tényleg megszünteti a fuel saving racinget... Elméletben meg kellene.

NASCAR will be adjusting the stage lengths for the NASCAR Cup Series race at Talladega Superspeedway on April 26 (3 p.m. ET on FOX, MRN Radio and SiriusXM NASCAR Radio).

The updated stages will be as follows: Stage 1 will end on lap 98; Stage 2 on lap 143; Final Stage on lap 188.

6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 179 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Öreg Gibbs is úgy vigyorog, mint akit baszni visznek. 😊
xrace77
Szerintem ma ő is bebaszik, de ha ő nem, majd az unokája. 😀
6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 179 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Istennek köszönhetően összejött végre Gibbsnek. Aki érti, érti.

Mondjuk idén kurva jól megy, megérdemelte.
Mikey
Nagyon megérdemelte már. Felkészül Carson Hocevar?
6 napja
xrace77 Denver Broncos 4 710
Öreg Gibbs is úgy vigyorog, mint akit baszni visznek. 😊
6 napja
Istennek köszönhetően összejött végre Gibbsnek. Aki érti, érti.

Mondjuk idén kurva jól megy, megérdemelte.

6 napja
xrace77 Denver Broncos 4 710
Ez egy ilyen nap! 😀
6 napja
NB2 New England Patriots 28 442 — nabege2@yahoo.com
azért itt 2 kőr meg a Cota-n 2 rohadtul nem ugyanaz 😊
6 napja
Ty Gibbs vėgre megnyerte!!!
6 napja
Monsteres Toyota szopatja a Monsteres Toyotat xdd
zacknorb
Zseniális. 😂 Mondjuk Busch is benne volt, pedig nem riválisa a Monsternek. 😃

Nagyon jó a verseny egyébként.

Szerkesztette: Mikey

6 napja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 673 — Tyrone Creek
Úgy látom pont jókor lett vége a legtöbb választási műsornak. 😀
6 napja
Monsteres Toyota szopatja a Monsteres Toyotat xdd

Poloska vagyok.
6 napja
Szegény Ty Gibbs.

A rendszer változik, Reddick győzelme örök?
zacknorb
Nem.
6 napja
A rendszer változik, Reddick győzelme örök?

Poloska vagyok.