NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
113
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Magyarázzátok már el mi volt itt a “szabálytalan”Basszus ne már 😀aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
zacknorb
Jo tudni, hogy úgy is lehet elonyhoz jutni, hogy a csapattarsad szabalytalanul elonyhoz juttat, és ezert csak o kap buntit. Vegulis akkor piquet alonso eset is teljesen korrekt volt anno
Duff
több mint 1 éve
Basszus ne már 😀aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
zacknorb
Jo tudni, hogy úgy is lehet elonyhoz jutni, hogy a csapattarsad szabalytalanul elonyhoz juttat, és ezert csak o kap buntit. Vegulis akkor piquet alonso eset is teljesen korrekt volt anno
több mint 1 éve
aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
zacknorb
több mint 1 éve
aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Haasnak marha jó volt ez a csapatmunkaYuki jo szarvolt ma
Tsunoda meg eléggé flop volt
zacknorb
Mondjuk az nekem eléggé véleményes,hogy valakit megelőzol szabálytalanul, nem adod vissza pozit, aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalás
több mint 1 éve
Russell 6., Medvetöbb mint 1 éve
emlékeim szerint volt valahol olyan, hogy ha be is mozdult, de nem lépte át a vonalat, akkor elengedtékHam és Nor inkább vesztett a gumitaktikán, mert a maciember mögöttük volt
több mint 1 éve
Gyerünk 🐻 meglesz a 7. hely!!
több mint 1 éve
Ebbe a szituba, hogy hozod ki, hogy Hamilton a szar fej?Azt mondod ha Hamilton nem tudja megelőzni Norrist,akkor telefonál Toto? 🙃Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.Ezt nem értem én sem
vpi
És nem tartom kizártnak, hogy valaki megóvja, és kap utólagos időbüntetést
zacknorb
steelwolf
Fogalmazzunk úgy, Norrisszal eléggé elnézőek ma a bírók. Kiugrott, szabálytalanul feltartotta Hamiltont…
több mint 1 éve
Márpedig nem fogja.Azt mondod ha Hamilton nem tudja megelőzni Norrist,akkor telefonál Toto? 🙃Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.Ezt nem értem én sem
vpi
zacknorb
steelwolf
több mint 1 éve
Azt mondod ha Hamilton nem tudja megelőzni Norrist,akkor telefonál Toto? 🙃Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.Ezt nem értem én sem
vpi
zacknorb
több mint 1 éve
Már csak Sargentnek kell megelőznie Tsunit, aztán jöhet a 2. Tsu vs Ric felvonás.
több mint 1 éve
A Haasnak marha jó volt ez a csapatmunkaTsunoda meg eléggé flop volt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.
több mint 1 éve
Medvetöbb mint 1 éve
rég néztem F1-et és azt kell, hogy mondjam egy darabig megint nem fogok. Rohadt unalmas az egész. Semmi nem történik itt.
több mint 1 éve
Ham és Nor sokáig tolja és lágyra mennek?
több mint 1 éve
Norrist nem akarják megbüntetni végre?most van noted, ami rohadt vicces, hogy 20 perc nem volt rá elég
zacknorb
több mint 1 éve
Norrist nem akarják megbüntetni végre?Pereznél a kiengedés?
zacknorb
több mint 1 éve
Norrist nem akarják megbüntetni végre?
Poloska vagyok.