Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 2 éve
Látod, én mióta iszok nem nagyon volt ilyen bajom. Azért jobbulast 😊Nem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
slowmotion
több mint 2 éve
Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮És most képzeld el ezt slowmotion-be
slowmotion
több mint 2 éve
szeged környékén jársz dobj egy PM-et és útbaigazítalakNem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
több mint 2 éve
Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮
több mint 2 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Mi a tv részét most akarjuk lemondani, mivel baromi keveset megy és feleslegesnek tartjuk. Ha nézünk is valamit akkor arra ott van a streaming.
Duff
több mint 2 éve
index.hu/fomo/2023/04/10/dalai-lama-tendzin-gyaco-video/Még kiderül, hogy a végén ő a világ legnagyobb pedója
több mint 2 éve
beraktam háttérzajnak, de 30 perc után off volt még annak is.youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
Amadeus von Dollárbaloldal
A legelején felb...tt, erőltettem még picit, de nem megy.
kittli
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 492
Ezeket nem szabad megosztani.itt is 2-3 ember irta h bekenezett es ki tudja h hanyan lestek meg innen.Az 300e aki követi és a 600e aki rendszeresen nézi, magába szívja a tutit... Megérett a világ a pusztulásra! 🤮youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
kittli
5 percig bírtam.
nagir
Nalam orok szabaly h fosst nem osztok meg h "ne ma de szar" ezzel generalunk meg tobb elerest.
több mint 2 éve
Az állam megvédi a mimagyarokat attól, hogy a gonosz kapitalisták ellopják a pénzüket.Én is aláírtam a hűséget, ennek ellenére azóta 2x emelték a havidíjat.A Digit akkor úszod még kevésbé drágán, ha hűségbe mész asszem egy évre, úgy kevesebb, mint 8.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Nekem kereken 10 ezres számla jött most a digitől..
Duff
jobbágy#JC6
Dzsokijuing
Nem tudom a konkurenciánál milyen lehetőségek vannak most, de igen, anno azért lettem digis, mert ár/érték arányban simán a legjobb volt. Persze, ha van valami jó elérhető szolgáltatás, azt egyből le kell nyúlnia a faszfej ner-nek, aztán meg drága lesz és szar. Csodálatos.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.ez még így is olcsó a konkurenciához képest nem? én a Telekomnál 10 felett fizetek / hó.
Duff
deyell
Duff
Ehelyett ellopják a mimagyarok vezérei, mégiscsak mimagyarnál marad, az úgy jobb.
Sokkal boldogabb vagyok, hogy Andi tud magának még egy valami drágát venni.
több mint 2 éve
Az 300e aki követi és a 600e aki rendszeresen nézi, magába szívja a tutit... Megérett a világ a pusztulásra! 🤮youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
kittli
5 percig bírtam.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
youtu.be/NDfDOxmxcRY“How r u, i'm a very big celebration in hungarian"
keresem a szavakat
🤣🤣🤣
Elkeserítő ugyan, de szakadtam rajta. Nem hiszem el, hogy ilyen létezik 😃
több mint 2 éve
Én is aláírtam a hűséget, ennek ellenére azóta 2x emelték a havidíjat.A Digit akkor úszod még kevésbé drágán, ha hűségbe mész asszem egy évre, úgy kevesebb, mint 8.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Nekem kereken 10 ezres számla jött most a digitől..
Duff
jobbágy#JC6
Dzsokijuing
Nem tudom a konkurenciánál milyen lehetőségek vannak most, de igen, anno azért lettem digis, mert ár/érték arányban simán a legjobb volt. Persze, ha van valami jó elérhető szolgáltatás, azt egyből le kell nyúlnia a faszfej ner-nek, aztán meg drága lesz és szar. Csodálatos.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.ez még így is olcsó a konkurenciához képest nem? én a Telekomnál 10 felett fizetek / hó.
Duff
deyell
több mint 2 éve
youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
A Digit akkor úszod még kevésbé drágán, ha hűségbe mész asszem egy évre, úgy kevesebb, mint 8.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Nekem kereken 10 ezres számla jött most a digitől..
Duff
jobbágy#JC6
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Nekem kereken 10 ezres számla jött most a digitől..
Duff
több mint 2 éve
Azt hogy? Én 6390 et fizetek telekomnál 2000 megás netért meg a max számú iptv csatornákérta digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.ez még így is olcsó a konkurenciához képest nem? én a Telekomnál 10 felett fizetek / hó.
Duff
deyell

több mint 2 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.És ahogy drágul, úgy lesz egyre szarabb ez is. Minő meglepetés!
Duff
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 492
a t-kom minimalisat emelt:210 ft 😊a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Érdekes, pont amióta átvette a NER banda azóta van folyamatosan emelés. De egyébként tényleg az összes többi is emel ugyanígy.
Duff
zavi27
igaz mar nincs husegem veluk
több mint 2 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Érdekes, pont amióta átvette a NER banda azóta van folyamatosan emelés. De egyébként tényleg az összes többi is emel ugyanígy.
Duff
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Meg orulj, mert az en emelt szamlam 10.1k forint. Gigabites net + tv ( ez Duffnak szol, sorry deyell a qutoe-ert 😀 )a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.ez még így is olcsó a konkurenciához képest nem? én a Telekomnál 10 felett fizetek / hó.
Duff
deyell
több mint 2 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.ez még így is olcsó a konkurenciához képest nem? én a Telekomnál 10 felett fizetek / hó.
Duff
chemicals keep me under control
több mint 2 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.