Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 5 éve
Ahogy látom Sharangovich Kovalcsuk mezszámában nyomja a Devilsben. Ügyes srácnak tűnik.
több mint 5 éve
Én az 1/1-nek 😛Jogos. Titkon azért ha minden klappolna egy közepes szezonban reménykedem. 😊Mást vártál? 😀Mi is megkezdtük a menetelést, büntetőkkel lenyomtuk a kojotokat 😂Szerintem ez elég siralmas lesz megint sajnos. Előny leadása, sok benyelt lövés egy gyengécske Coyotes ellen. Legalább a két pont meglett valahogy.
Hertl 2+1, Kane 1+2 😜
warr_b
zavi27
Az utolsó három percben akkor se illik kettőt kapni, ha 1/1-es ligalegalja vagy.
warr_b
zavi27
Bár most nem teljesen világos, hogy az idei vagy a jövő évi első körösünket buktuk a nagyszerű Karlsson trade-del...
Mert a többi között volt egy ilyen is: a conditional first-round pick no later than 2022

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jogos. Titkon azért ha minden klappolna egy közepes szezonban reménykedem. 😊Mást vártál? 😀Mi is megkezdtük a menetelést, büntetőkkel lenyomtuk a kojotokat 😂Szerintem ez elég siralmas lesz megint sajnos. Előny leadása, sok benyelt lövés egy gyengécske Coyotes ellen. Legalább a két pont meglett valahogy.
Hertl 2+1, Kane 1+2 😜
warr_b
zavi27
Az utolsó három percben akkor se illik kettőt kapni, ha 1/1-es ligalegalja vagy.
warr_b
több mint 5 éve
Mást vártál? 😀Mi is megkezdtük a menetelést, büntetőkkel lenyomtuk a kojotokat 😂Szerintem ez elég siralmas lesz megint sajnos. Előny leadása, sok benyelt lövés egy gyengécske Coyotes ellen. Legalább a két pont meglett valahogy.
Hertl 2+1, Kane 1+2 😜
warr_b
zavi27

több mint 5 éve
Mi is megkezdtük a menetelést, büntetőkkel lenyomtuk a kojotokat 😂Szerintem ez elég siralmas lesz megint sajnos. Előny leadása, sok benyelt lövés egy gyengécske Coyotes ellen. Legalább a két pont meglett valahogy.
Hertl 2+1, Kane 1+2 😜
warr_b
több mint 5 éve
Klasszikus utóbbi évek trendje, művészcsapatok a keményen dolgozó fizikálisak ellen. Mostanában nem előbbiek nyernek bajnokságot szerintem.A vereség ellenére azt mondom a colorado baromi eros idén. Bar az ilyen keményen dolgozo csapatok ellen nem megy az jol latszik.Az Avs kerete bitang, csak hát mindenféleképpen a Blueson, és valószínűleg a Vegason, keresztül vezet nekik az út, pont az ilyen csapatok nem annyira fekszenek, mint tavaly a Dallas (bár akkor rá lehetett fogni a sérülésekre).
Janek
Jakehomer
több mint 5 éve
A vereség ellenére azt mondom a colorado baromi eros idén. Bar az ilyen keményen dolgozo csapatok ellen nem megy az jol latszik.Az Avs kerete bitang, csak hát mindenféleképpen a Blueson, és valószínűleg a Vegason, keresztül vezet nekik az út, pont az ilyen csapatok nem annyira fekszenek, mint tavaly a Dallas (bár akkor rá lehetett fogni a sérülésekre).
Janek
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Mi is megkezdtük a menetelést, büntetőkkel lenyomtuk a kojotokat 😂Hertl 2+1, Kane 1+2 😜

több mint 5 éve
A vereség ellenére azt mondom a colorado baromi eros idén. Bar az ilyen keményen dolgozo csapatok ellen nem megy az jol latszik.
több mint 5 éve
Markström azért bemutatta ellenünk az év védését, legalábbis eddig... 😲MY GOODNESS JACOB MARKSTROM (@j_markstrom#NHLFaceOff pic.twitter.com/M8wzP3A3VX
— NHL (@NHL) January 15, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Sajnos ő már leamortilázódott a csapattal, és félek soha nem jön vissza, aki volt....Kíváncsi vagyok, hogy Bergevinnek sikerült e addig kavarni a kaki, hogy végre vmi jó süljön ki belőle.....Jól nézett ki a Habs, a meccs nagy részében jobbnak is, mint a Leafs, Suzuki a real deal, és Anderson is jól mozgott, ami rizikós igazolás volt. Már csak a liga legjobb kapusának kéne úgy védenie, mintha az lenne 😛
dande
Jakehomer
Igen van lehetőség ebben a csapatban egyébként, tehetséges fiatalok, meglátjuk milyen irányba haladunk.
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Bergevinnek sikerült e addig kavarni a kaki, hogy végre vmi jó süljön ki belőle.....Jól nézett ki a Habs, a meccs nagy részében jobbnak is, mint a Leafs, Suzuki a real deal, és Anderson is jól mozgott, ami rizikós igazolás volt. Már csak a liga legjobb kapusának kéne úgy védenie, mintha az lenne 😛
dande
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Jól emlékszel.Utólag kiért cserélnél újra? A szerencsejátékkiraly Kane vagy a középpályás Karlsson? Vagy mindkettő? Jól emlékszem h a Karlsson csere miatt nem lett tiétek az 1/3 és így Stützle?Bezzeg mi. Hála DW-nak évekre (ha nem évtizedekre) beleállunk a földbe.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
warr_b
csebi
Mindkét csere orda faszság volt, a Karlsson az már-már Lindros-i magaságokban, illetve mélységekben...

több mint 5 éve
Nekem Byfield picit csalódás volt a vb-n, többet vártam tőle de ő asszem jövőre is még ott lehet majd akkor alkot nagyot.Igen, ez még nem az az év lesz. A már említett rossz szerződéseink, és az öregek "kifutása" még nyomja a lóvét.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
Bár az életük a Kingsnek adták Anze, és Doughty szerződése is brutális, nem beszélve arról, hogy milyen sokáig tart még!
A fecske Byfield lehet, az U20 vb-n is nagyot tolt!
GKG! 😊
Stoki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Utólag kiért cserélnél újra? A szerencsejátékkiraly Kane vagy a középpályás Karlsson? Vagy mindkettő? Jól emlékszem h a Karlsson csere miatt nem lett tiétek az 1/3 és így Stützle?Bezzeg mi. Hála DW-nak évekre (ha nem évtizedekre) beleállunk a földbe.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Igen, ez még nem az az év lesz. A már említett rossz szerződéseink, és az öregek "kifutása" még nyomja a lóvét.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
Bár az életük a Kingsnek adták Anze, és Doughty szerződése is brutális, nem beszélve arról, hogy milyen sokáig tart még!
A fecske Byfield lehet, az U20 vb-n is nagyot tolt!
GKG! 😊
több mint 5 éve
Bezzeg mi. Hála DW-nak évekre (ha nem évtizedekre) beleállunk a földbe.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi

több mint 5 éve
Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Bergevinnek sikerült e addig kavarni a kaki, hogy végre vmi jó süljön ki belőle.....
több mint 5 éve
Spotrac-et szoktam nézni, akkor az vagy nem naprakész, vagy ott is rossz helyen kerestem! 😊Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊A Kings cap hitje 73 milliónál van.
Azt viszont nem értem, hogy a total cap nekünk csak 58M $ (az mellékes, hogy milyen szörnyű tradeket csináltunk, lsd.Phaneauf, Kovalchuk), mindenki másnak 85-95 M $ körül mozog!
Ennek mi lehet az oka? Egyszerűen nincs lóvé? Azt kötve hiszem!
Mennyi egyáltalán NHL-ben a cap space? Itt nem vagyok naprakész!
Köszi a válasz(oka)t!
Stoki
www.capfriendly.com/
Ez az oldal tökéletes, ha az NHL játékosok szerződéseiről van szó, mindent megtalálsz.
Mikey
Mindenesetre bízom benne, hogy "maradék" szűk 8 millióért még igazolunk valaki(ke)t.
Köszi az infókat!
több mint 5 éve
Pont ugyanezt akartam linkelni, csak asszony a kezembe nyomott egy cikket, hogy olvassam el 😛Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊A Kings cap hitje 73 milliónál van.
Azt viszont nem értem, hogy a total cap nekünk csak 58M $ (az mellékes, hogy milyen szörnyű tradeket csináltunk, lsd.Phaneauf, Kovalchuk), mindenki másnak 85-95 M $ körül mozog!
Köszi a válasz(oka)t!
Stoki
www.capfriendly.com/
Ez az oldal tökéletes, ha az NHL játékosok szerződéseiről van szó, mindent megtalálsz.
Mikey
Amúgy 81,5M a cap jelenleg.

több mint 5 éve
Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊A Kings cap hitje 73 milliónál van.
Köszi a válasz(oka)t!
Stoki
www.capfriendly.com/
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊Azt viszont nem értem, hogy a total cap nekünk csak 58M $ (az mellékes, hogy milyen szörnyű tradeket csináltunk, lsd.Phaneauf, Kovalchuk), mindenki másnak 85-95 M $ körül mozog!
Köszi a válasz(oka)t!
több mint 5 éve
index.hu/sport/jegkorong/2021/01/09/erste_liga_biroi_muhiba_vasas_ferencvaros_ujrajatszas/Pfff, persze, lófaszt a fradika seggébe.

több mint 5 éve
A Stars később kezd, miután több játékos és stábtag is pozitív koronavírus tesztet produkált.Nagyon remélem hogy azért nem ez lesz a jellemző...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May