NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
224
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
103
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 5 éve
Állkapocstörés? :oEbben az esetben szerintem igen, mert eltörte vele az állkapcsát... Tehát ki kell mennie a buborékból, amivel utána a karantén miatt sokáig nem áll majd a csapata rendelkezésére. Kompenzálnék a több meccses eltitással.😀Neeeem???? 🤔🧐🤥👻🤦🙈🙊Semmi nem vót.Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
— Canadiens Montréal (@CanadiensMTL) August 20, 2020
... és ez vajon miért csak egy meccses eltiltást ért??? Faxom az ilyen tahókba...🤬
nagir
warr_b
Jah, hát most jövök rá, Nálatok ilyenkor ketté harapjátok az ellen ütőjét... IS! 🤣
nagir
De most komolyan, manapság ez eltiltás? Mehh, tényleg punciliga.
Egy Scott Stevens, Marchment vagy Tie Domi folyamatosan el lenne ma tiltva...
warr_b
Ez persze marha szubjektív, tudom én...
nagir
Vállon/kulcscsonton vágta, én úgy láttam...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ebben az esetben szerintem igen, mert eltörte vele az állkapcsát... Tehát ki kell mennie a buborékból, amivel utána a karantén miatt sokáig nem áll majd a csapata rendelkezésére. Kompenzálnék a több meccses eltitással.😀Neeeem???? 🤔🧐🤥👻🤦🙈🙊Semmi nem vót.Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
... és ez vajon miért csak egy meccses eltiltást ért??? Faxom az ilyen tahókba...🤬
nagir
warr_b
Jah, hát most jövök rá, Nálatok ilyenkor ketté harapjátok az ellen ütőjét... IS! 🤣
nagir
warr_b
Ez persze marha szubjektív, tudom én...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
😀Neeeem???? 🤔🧐🤥👻🤦🙈🙊Semmi nem vót.Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
nagir
warr_b
nagir

több mint 5 éve
Neeeem???? 🤔🧐🤥👻🤦🙈🙊Semmi nem vót.Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
nagir
warr_b
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Semmi nem vót.Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
nagir

több mint 5 éve
Mert Shanny elment a fegyelmi tanácsbólOuch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
nagir
több mint 5 éve
Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ

több mint 5 éve
Akkor nekünk ennyi volt, megint nesze semmi fogd meg jól.......nem láttam a meccset, de ma Price sem lehetett a helyzet magaslatán 17 lövésből 3 gólt kapni..........khm ezen a szinten nagy luxus.12. helyen bejutva, a Penguinst kiütve, még ezzel a vereséggel is ez az egész playoff egy sikertörténet.
Molson marad, gondolom nem adja el a klubbot, tehát Bergevin is marad, azaz marad a lassan 30 évnyi szkupac......
dande
Na persze a hosszabb távú jövő egy más kérdés.
több mint 5 éve
Akkor nekünk ennyi volt, megint nesze semmi fogd meg jól.......nem láttam a meccset, de ma Price sem lehetett a helyzet magaslatán 17 lövésből 3 gólt kapni..........khm ezen a szinten nagy luxus.Ha lett volna Suzukin kívül még egy átlagon felüli skill player a Habs-ben, akkor ti mentek tovább szerintem. Rengeteg lehetőségetek volt, csak nem használtátok ki azokat, plusz Hart jól védett végig azért.
Molson marad, gondolom nem adja el a klubbot, tehát Bergevin is marad, azaz marad a lassan 30 évnyi szkupac......
dande
több mint 5 éve
Akkor nekünk ennyi volt, megint nesze semmi fogd meg jól.......nem láttam a meccset, de ma Price sem lehetett a helyzet magaslatán 17 lövésből 3 gólt kapni..........khm ezen a szinten nagy luxus.Molson marad, gondolom nem adja el a klubbot, tehát Bergevin is marad, azaz marad a lassan 30 évnyi szkupac......
több mint 5 éve
Mi meg csak legyőztük a CBJ-t, pedig ahogy játszottunk tegnap 4-2-nél már nem volt sok reményem.
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
No még húzzuk egy kicsit a rétestésztát, kíváncsi vagyok mikor szakad el, vagy esetleg sikerül jól megdolgozni 😛Go Habs go!
több mint 5 éve
Emlékezzünk meg itt is arról h 57 éves korában elhunyt a Hall of Famer Dale Hawerchuk gyomorrákban. 😕😕🙁rip
RIP
empty taxi
warr_b
— Andrew Paterson (@hustlerama) August 19, 2020

több mint 5 éve
Emlékezzünk meg itt is arról h 57 éves korában elhunyt a Hall of Famer Dale Hawerchuk gyomorrákban. 😕😕🙁rip
RIP
empty taxi

több mint 5 éve
Emlékezzünk meg itt is arról h 57 éves korában elhunyt a Hall of Famer Dale Hawerchuk gyomorrákban. 😕RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hart zsinórban 2. SO, 3-1 a Flyersnek.2-0 ig néztem a mait...... mindig az utolsó lövés az utolsó mozdulat hiányzott, túl szép volt az-az 5-0 tartottam tőle, hogy így lesz. Se 1/1 se Stanley Bergevin meg marad a nyakunkon még 100 évig.... ez van.. de azért még 1t jó lenne nyerni...
www.youtube.com/watch?v=lGdxV1sFwxk
empty taxi
több mint 5 éve
Hart zsinórban 2. SO, 3-1 a Flyersnek.www.youtube.com/watch?v=lGdxV1sFwxk

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ahogy Ovie nézett Barzal győztes gólja után abból sztem mém lesz 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Hogy lett egy ilyen technikás, ám mégis kemény játékosból mint Rod Brind'Amour egy ennyire rinyapina edző? 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ez jó mulatság férfi munka volt, Price így tovább.Bergevin addig kavarja szrt, hogy még a végén torta sül ki belőle...de messze még a vége. Go Habs Go
több mint 5 éve
Brutál lehetett ez a Tampa meccs... negyedik leghosszabb playoff meccs evör. Másfél perc hiányzott a dobogóhoz.9-kor ültem le nézni, fél 4-kor álltam fel 😀 4. OT-ig amúgy elég szinvonalas volt, de ott az 5.-ben már nagyon látszott a játékosokon a fáradtság
warr_b
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Brutál lehetett ez a Tampa meccs... negyedik leghosszabb playoff meccs evör. Másfél perc hiányzott a dobogóhoz.

több mint 5 éve
Kíváncsi lettem volna ha mi kizúgunk a Pens ellen esetleg nekünk összejön-e. De most már irány a Stanley 😊