NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
220
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
100
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 5 éve
egyértelmű h idén a lottery irányított volt.IS
csebi
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/10/zavargasok-fosztogatasok-chicagobanA Blackhawks szurkolók nem értették meg, hogy a kettő együtt nem megy ... tovább jutni az Oilers ellen és megnyerni az 1/1-et!
😀😀😀
Természetesen nem a történtekből szerettem volna viccet csinálni, csak a cím láttán ez ugrott be elsőre... bocsánat, ha Valakit ez itt bántana, remélem nem!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
MAF meg Crosby is jött, pár éven belül, de igen, ott full reset volt. de most nincs.Mert egyébként ez azon múlik, hogy ki akarja jobban? Nyilván Pit azért húzott 15-17 éve, mert szar csapat volt. Komolyan úgy megy a hiszti...Én köszönöm, meg lennék 50 évig 1/1 nélkül, csak jojjon a PO. Persze tudom, hogy nincs jó csapat jelenleg Pit-ben, elég erre a 4 meccsre nézni, de azért annyira szar sem, hogy 1/1 legyen...És pl anaheimben mikor volt utoljára? Persze értem kurva jó h playoffban is jatszotok meg 1/1 de azért még a lokukinak is van határa ...Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
mondjuk a Wings sem járt jól, de hát ilyen szériában vagyunk, nyilván a helyzetünkből adódó lehetőségek közül a legrosszabb pick lett a miénk. business as usual, when it rains it pours.
slowmotion
Klaci79
csebi
Amúgy ‘93-as a csapat, meg 1-2 évtized és tuti lesz 1/1
Klaci79
a Wings viszont... nem leadta a meccseket, hanem tényleg ennyire szarok voltak. egy LW-vel nem oldódna meg a gondjuk, mert annál azért több rés van a pajzson, de ha azt vesszük, hogy a rebuildelő csapatok mennyi 1/1-et kaptak, ehhez képest a Wings már két éve ebben az üzemmódban tolja, ehhez képest két 1/4 a csúcs. abszolút igazságos.
több mint 5 éve
Amúgy vicces, egyetlen keleti csapat van, aki még sosem húzott 1/1-re, a Carolina. Nyugatról meg nyolc csapat... Tudom, original six meg minden, de akkor is. Arányaiban az ideivel együtt 41 keleti, és csak 17 nyugati, abból is négy az utóbbi évtizedben a fosadék Oilers, négy az Avs, amiből még három Nordiques-ként, meg három a Minnesota North Stars, illetve három a Winnipeg (illetve a mostani jogelődje, a Thrashers), tehát igazából azok is keletiek voltak, szóval 44-14 😀
Habsnak van a legtöbb, 5.
Négy 1/1: Edmonton, Islanders, Avalanche/Nordiques
Három 1/1: Devils, Penguins, Capitals, Bruins, Sabres, Red Wings, Senators, Lightning, Stars/North Stars, Jets/Thrashers
Szóval kapja be a liga szokás szerint 😊
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Épp ezért ment a “rinyalas” hogy most nem szar csapat kapta a korszakos tehetséget, és a szar csapatok szemet kiszúrtak. A mai mutatvány után pedig egyértelmű h idén a lottery irányított volt.Mert egyébként ez azon múlik, hogy ki akarja jobban? Nyilván Pit azért húzott 15-17 éve, mert szar csapat volt. Komolyan úgy megy a hiszti...Én köszönöm, meg lennék 50 évig 1/1 nélkül, csak jojjon a PO. Persze tudom, hogy nincs jó csapat jelenleg Pit-ben, elég erre a 4 meccsre nézni, de azért annyira szar sem, hogy 1/1 legyen...És pl anaheimben mikor volt utoljára? Persze értem kurva jó h playoffban is jatszotok meg 1/1 de azért még a lokukinak is van határa ...Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
mondjuk a Wings sem járt jól, de hát ilyen szériában vagyunk, nyilván a helyzetünkből adódó lehetőségek közül a legrosszabb pick lett a miénk. business as usual, when it rains it pours.
slowmotion
Klaci79
csebi
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mert egyébként ez azon múlik, hogy ki akarja jobban? Nyilván Pit azért húzott 15-17 éve, mert szar csapat volt. Komolyan úgy megy a hiszti...Én köszönöm, meg lennék 50 évig 1/1 nélkül, csak jojjon a PO. Persze tudom, hogy nincs jó csapat jelenleg Pit-ben, elég erre a 4 meccsre nézni, de azért annyira szar sem, hogy 1/1 legyen...És pl anaheimben mikor volt utoljára? Persze értem kurva jó h playoffban is jatszotok meg 1/1 de azért még a lokukinak is van határa ...Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
slowmotion
Klaci79
csebi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
És pl anaheimben mikor volt utoljára? Persze értem kurva jó h playoffban is jatszotok meg 1/1 de azért még a lokukinak is van határa ...Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
slowmotion
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
slowmotion
több mint 5 éve
A Rangersé az 1/1Rajtuk ez se fog segíteni 😊
Heisman Trophy

több mint 5 éve
A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
A Rangersé az 1/1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
amp.usatoday.com/amp/3330653001Vicces hogy mindkét házigazda kiesett a picsába. 😀😀Edm/tor/pit harmasbol lesz egyértelmű. Hányás az egész
Na vajon melyiküké lesz Lafrenière? Szerintem Leafs.
Mikey
csebi
Te titokban újságíró vagy azusában??? 😮
Nézd csak a sorrendet 1-2-3, gyanús vagy Te Nekem... 🤔🤪

több mint 5 éve
Vicces hogy mindkét házigazda kiesett a picsába. 😀😀Edm/tor/pit harmasbol lesz egyértelmű. Hányás az egész
Na vajon melyiküké lesz Lafrenière? Szerintem Leafs.
Mikey
több mint 5 éve
Vicces hogy mindkét házigazda kiesett a picsába. 😀😀 Na vajon melyiküké lesz Lafrenière? Szerintem Leafs.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Brutál sorozat volt a Colombus-Toronto...1-1-re álltak, amikor a 3. meccsen 3-0-ra ment a TOR. Kapust cserélt a CBJ, visszajöttek a meccsbe, és OT-ban nyertek is végül (4-3). Egy meccsre kerültek a továbbjutástól.
Aztán 4. meccsen már ők húztak el 3-0-ra. Ekkor viszont a TOR egyenlített szinte az utolsó pillanatban, aztán a hosszabbításban a meccset is behúzta (4-3). 2-2.
Az 5. meccset aztán a Blue Jackets nyerte (3-0).
Mindössze csak 7. alkalommal értek be a PO-ba, viszont az utolsó 4 szezonban minden alkalommal.
Tortorella for President!!! 😄
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Jah, aztán a konfdöntőben a későbbi győztes Debils hetedik meccsen kicsinálta őketJaja.Akkor jöhet a Flyers, most kivételesen a szárnyak letörésének drukkolok 😛oh my. mikor volt utoljára első kiemelt a Flyers? talán még Lindros idején?
dande
slowmotion
1999-2000 volt utoljára seed 1 a Flyers a LeClair - Lindros - Recchi 1. sorral, Desjardins-nel a védelemben, All-Star is lett mind.
Abban az évben került All-Rookie Teambe Brian Boucher és Simon Gagne a csapatból.
empty taxi

több mint 5 éve
Jaja.Akkor jöhet a Flyers, most kivételesen a szárnyak letörésének drukkolok 😛oh my. mikor volt utoljára első kiemelt a Flyers? talán még Lindros idején?
dande
slowmotion
1999-2000 volt utoljára seed 1 a Flyers a LeClair - Lindros - Recchi 1. sorral, Desjardins-nel a védelemben, All-Star is lett mind.
Abban az évben került All-Rookie Teambe Brian Boucher és Simon Gagne a csapatból.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor jöhet a Flyers, most kivételesen a szárnyak letörésének drukkolok 😛oh my. mikor volt utoljára első kiemelt a Flyers? talán még Lindros idején?
dande
több mint 5 éve
Akkor jöhet a Flyers, most kivételesen a szárnyak letörésének drukkolok 😛
több mint 5 éve
Szerintem meg MI, Manitoba rémei... 😀Szerintem ha Sidneytown lesz, akkor is megy.Megint Oilers lenne Mac kimegy és felgyújtja egész Kanadát a gecibe 😆🤪Igy hogy a Pens kiesett, és 1/8 esélye van az első húzásra, tud valaki ajánlani egy cikket, vagy saját beszámolót, hogy mekkora tehetség is Lafreniere?Nagy. Elég nagy. Be is indult a konteo gep h így Sid nyer majd még 1-2 kupát és átadja a stafétát mint neki Márió. De én továbbra is úgy gondolom h Kanadába megy a Pick Edmonton v Toronto (ha kiesnek)
Rynald
csebi
warr_b
Mikey
U.i.: Mennyünk Vele, szerintem... Edmontonban még úgyse voltam sajnos, de legalább túristáskodunk egyet, eszünk, iszunk aztán a végén tartjuk a gyufát és ráfogjuk a ISIS-re! 😀😀

több mint 5 éve
Szerintem ha Sidneytown lesz, akkor is megy.Megint Oilers lenne Mac kimegy és felgyújtja egész Kanadát a gecibe 😆🤪Igy hogy a Pens kiesett, és 1/8 esélye van az első húzásra, tud valaki ajánlani egy cikket, vagy saját beszámolót, hogy mekkora tehetség is Lafreniere?Nagy. Elég nagy. Be is indult a konteo gep h így Sid nyer majd még 1-2 kupát és átadja a stafétát mint neki Márió. De én továbbra is úgy gondolom h Kanadába megy a Pick Edmonton v Toronto (ha kiesnek)
Rynald
csebi
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Megint Oilers lenne Mac kimegy és felgyújtja egész Kanadát a gecibe 😆🤪Igy hogy a Pens kiesett, és 1/8 esélye van az első húzásra, tud valaki ajánlani egy cikket, vagy saját beszámolót, hogy mekkora tehetség is Lafreniere?Nagy. Elég nagy. Be is indult a konteo gep h így Sid nyer majd még 1-2 kupát és átadja a stafétát mint neki Márió. De én továbbra is úgy gondolom h Kanadába megy a Pick Edmonton v Toronto (ha kiesnek)
Rynald
csebi

több mint 5 éve
Igy hogy a Pens kiesett, és 1/8 esélye van az első húzásra, tud valaki ajánlani egy cikket, vagy saját beszámolót, hogy mekkora tehetség is Lafreniere?Nagy. Elég nagy. Be is indult a konteo gep h így Sid nyer majd még 1-2 kupát és átadja a stafétát mint neki Márió. De én továbbra is úgy gondolom h Kanadába megy a Pick Edmonton v Toronto (ha kiesnek)
Rynald
több mint 5 éve
Igy hogy a Pens kiesett, és 1/8 esélye van az első húzásra, tud valaki ajánlani egy cikket, vagy saját beszámolót, hogy mekkora tehetség is Lafreniere?