NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
47
8
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
4
4
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
3
2
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 5 éve
😕😪Motorbaleset...Rest in peace, Adam Comrie. A 44-es mez mióta aláírtad ott lóg a fejem felett a falon, és most már mindig ott fog...? Mi a fene?
Mikey
Volt a mi farmunkban is, de nhl-ben asszem végül nem játszott...
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Motorbaleset...Rest in peace, Adam Comrie. A 44-es mez mióta aláírtad ott lóg a fejem felett a falon, és most már mindig ott fog...? Mi a fene?
Mikey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Rest in peace, Adam Comrie. A 44-es mez mióta aláírtad ott lóg a fejem felett a falon, és most már mindig ott fog...? Mi a fene?
Mikey

több mint 5 éve
Rest in peace, Adam Comrie. A 44-es mez mióta aláírtad ott lóg a fejem felett a falon, és most már mindig ott fog...
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Sharks fan vagyok, ennek ellenere sajnalom az Oilerst. Nagyon szimpi csapat, sokkal tobb potencial van bennuk. Hajnalban felebredtem, latom, hogy 5 perc van hatra, 3-mal eg a Leafs, hat nem kicsit lepodtem meg, amikor reggel megneztem az eredmenyeket. 😀nyugi ez a szimpi csapat kap majd még 1/1t ...
Bence94
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Sharks fan vagyok, ennek ellenere sajnalom az Oilerst. Nagyon szimpi csapat, sokkal tobb potencial van bennuk. Hajnalban felebredtem, latom, hogy 5 perc van hatra, 3-mal eg a Leafs, hat nem kicsit lepodtem meg, amikor reggel megneztem az eredmenyeket. 😀
több mint 5 éve
No akkor térjünk vissza az önkéntes némaságból ezzel:IGEEEEEEEEN 😊 😊 😊
Igaz, hogy ezzel az 1/1től elestünk, de hátha velünk is sikerül Julinéninek, ami a bocsocskákkal összejött.
Mindenesetre ez nagy skalp a Pens kiverése nem hittem hogy összejön.
Go Habs go 😊
több mint 5 éve
asszem nem bírják a feszkót 😀0:02 Penalty to Nathan Beaulieu 5 minutes for Fighting
0:02 Penalty to Milan Lucic 5 minutes for Fighting
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 410
m.hvg.hu/sport/20200730_Magyarorszag_orosz_hokiliga_KHLLenne ra vevo itthon?
több mint 5 éve
Ránéztem a Konf.állására, és csak Ők lehetnek, akik nem annyira FÚJJ! BevallomMikey a Carolinád 2-0ra égeti eddig a Rangerts!!! 😉Svechnikov hat-trick!! 🖤
nagir
Amúgy honnan jött a tipp, hogy ők?
Mikey
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mikey a Carolinád 2-0ra égeti eddig a Rangerts!!! 😉Svechnikov hat-trick!! 🖤
nagir
Amúgy honnan jött a tipp, hogy ők?
több mint 5 éve
Mikey a Carolinád 2-0ra égeti eddig a Rangerts!!! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mi Pricenak köszønhetően behúztuk az első. Mondjuk végig tolni ezt a formát egész POn keresztül nem lesz egyszerű. Remélem nem az lesz, hogy most tovább vergődünk elveszítve az esélyt az 1/1re és Bergy kirúgására, aztán meg gyorsan kipottyanunk....Akkor már legyen All or nothing 😊
több mint 5 éve
Mark Scheifele to the locker room early in Game 1. Brutal looking leg injury pic.twitter.com/GsPJfs3qmU
— Brady Trettenero (@BradyTrett) August 2, 2020
Eddig sem tartottam semmire, de most már gyűlölöm ezt a férget...

több mint 5 éve
Hát ott azért vannak bajok... 😆Jaj csak YF ezt meg ne hallja, mert átszivárog ide és szétrúgja a hátsódat...Fújj. 🤢leafs? 😊Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
Nem area gondoltam, hanem hogy előselejtező, play-in vagy mi a tosz ez most 😃
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
csebi
Mikeyaz a kis amazon! 😀
nagir

több mint 5 éve
Jaj csak YF ezt meg ne hallja, mert átszivárog ide és szétrúgja a hátsódat...Fújj. 🤢leafs? 😊Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
csebi
Mikey

több mint 5 éve
Hurricanes lesz az ... 😉😊😀Devils 😀😀leafs? 😊Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
csebi
Bár ők sem érintettek 😊
warr_b

több mint 5 éve
Devils 😀😀leafs? 😊Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
csebi
Bár ők sem érintettek 😊

több mint 5 éve
Fújj. 🤢leafs? 😊Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
csebi
több mint 5 éve
leafs? 😊Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mondjuk a titkos keleti kedvenc csapatom által én érintett vagyok. 😛Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
több mint 5 éve
Nem csoda, ha nem tudjuk, egyikünk sem érdekelt 🤣Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
Mikey

több mint 5 éve
Jaaa. 😛 Qualifying Round, vagy mi.😆Nhl playoff (vagy minek is híjják 😂) is kezdődik szombat este 6-tól magyar idő szerint.Azért nem volt annyira régen, hogy legutóbb bejutott a Sharks, hogy elfelejtsd... 😛
warr_b
Mikey
warr_b
több mint 5 éve
Go for fire Bergevin go 😊