Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 7 éve
Nagyobb verésre gondoltam, de a kazahoknak ez is elég volt. Mi meg ezt gyorsan felejtsük el.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Lehet h kellene, de Chernomaznak az eddigi pedigréje van olyan jó a válogatottnál, hogy egy szarul sikerült világverseny miatt, ahol ráadásul azért bőven akadt hiányzónk, nem fogják leváltani.jövőre a dél-koreaiak helyett megkapjuk a japánokat... de mondjuk ők legalább nem honosítgatnak orrba-szájba, mint a... na hagyjuk.kell egy full time coach is szerintem
mindegy, csak arra kell figyelni, hogy a tornára kb az egész keret több-kevésbé egészséges legyen.
slowmotion
Kenny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
jövőre a dél-koreaiak helyett megkapjuk a japánokat... de mondjuk ők legalább nem honosítgatnak orrba-szájba, mint a... na hagyjuk.kell egy full time coach is szerintem
mindegy, csak arra kell figyelni, hogy a tornára kb az egész keret több-kevésbé egészséges legyen.
slowmotion
több mint 7 éve
jövőre a dél-koreaiak helyett megkapjuk a japánokat... de mondjuk ők legalább nem honosítgatnak orrba-szájba, mint a... na hagyjuk.mindegy, csak arra kell figyelni, hogy a tornára kb az egész keret több-kevésbé egészséges legyen.
több mint 7 éve
Ez nagyon gyenge volt. Teljesen elszállt az önbizalom, fejben szétestünk. A kazahok szépen feltörlik velünk a padlót (sajnos).Az kb. eldőlt, hogy első kettő az osztrák, dél-korea páros (persze van még meccs, korea simán veri a 0 pontos ukránokat, míg az osztrákok a lengyelek ellen mennek).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Sztem összeségében nem vagyunk szarok, minden meccsen lehetett volna fordított eredmény, az a pici plusz hiányzik elöl és hátul is. Az extrák nem tőlünk jöttek, hanem az ellenfelektől és ezek döntik el sajna az ilyen szoros meccseket.A kapuba Vay Ádám nem ártana, Sebők finn bajnoki döntőt játszik, nincs ugye Sofron, a tavalyi csapatból Kovács Csaba, Nagy Gergő és Dudás sérültek, ennyire pedig nem mély sajnos a magyar hoki még, hogy őket simán lehessen pótolni (ehhez jönnek a vb-n kiesett játékosok, Vas Marci és Banham visszavonult, stb.).Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Gőz is kidőlt.
gabokocka
Én nem ismerem a honi hokit,de van valaki aki nagyon befért volna a keretbe de nincs itt,továbbá van akit lehetne honosítani?Továbbra is tartom hogy egy jó Sofronnal megnyertük volna mindkét meccsünket ahol egy selejtezőnyi helyzetet hagytunk ki.
Kenny
somoskovig
Jövőre rendezni kell, nem tudom pályázunk-e, de rég volt itthon VB, nem ártana.
Illetve bár ez csúnya dolog, ki kéne kapni a kazahoktól (nem mintha ezért feltétlen meg kell szakadni, megvernek ők minket jó eséllyel maguktól is), nehogy itt rohadjanak rajtunk (bár még győzelemmel se biztos, hogy feljutnak).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
BoninoBoninoBonino! 😊 Szerintem ma nem voltunk igazán jók, de annál nagyobb érdem, hogy így is nyertünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
A kapuba Vay Ádám nem ártana, Sebők finn bajnoki döntőt játszik, nincs ugye Sofron, a tavalyi csapatból Kovács Csaba, Nagy Gergő és Dudás sérültek, ennyire pedig nem mély sajnos a magyar hoki még, hogy őket simán lehessen pótolni (ehhez jönnek a vb-n kiesett játékosok, Vas Marci és Banham visszavonult, stb.).Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Gőz is kidőlt.
gabokocka
Én nem ismerem a honi hokit,de van valaki aki nagyon befért volna a keretbe de nincs itt,továbbá van akit lehetne honosítani?Továbbra is tartom hogy egy jó Sofronnal megnyertük volna mindkét meccsünket ahol egy selejtezőnyi helyzetet hagytunk ki.
Kenny
több mint 7 éve
Ezzel a játékkal nem érdemeljük meg a feljutást, jobbak a lengyelek.
több mint 7 éve
Szörnyen rosszul játszunk ma is. Emberelőnyben kapunk gólt, és vagyunk beszorítva. Kárérte
több mint 7 éve
de előbb vegyük ki a biliből a kezünket.Pláne, hogyha nyerünk kettőt akár fel is juthatunk.Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Ja sorry mindenkitől azt hittem, ha kettő megy fel kettő is esik ki.
gabokocka
Mindegy azért verjük meg a lengyeleket.
Toca
gabokocka
előbb a koreaiaknak meg kellene verni a sógorokat, MIUTÁN mi esetleg megvertük a lengyeleket, AZTÁN meg kell verni a Barys Astanát akik egy nappal többet pihenhetnek a meccsre.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
en is azt neztem, hogy ketto gyozelmmel fel is juthatunk😊Pláne, hogyha nyerünk kettőt akár fel is juthatunk.Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Ja sorry mindenkitől azt hittem, ha kettő megy fel kettő is esik ki.
gabokocka
Toca
gabokocka
több mint 7 éve
Pláne, hogyha nyerünk kettőt akár fel is juthatunk.Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Ja sorry mindenkitől azt hittem, ha kettő megy fel kettő is esik ki.
gabokocka
Toca
több mint 7 éve
Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Ja sorry mindenkitől azt hittem, ha kettő megy fel kettő is esik ki.
gabokocka
több mint 7 éve
Az ukránok kiestek, ez a része pipa.Gőz is kidőlt.
gabokocka
több mint 7 éve
Az ukránok kiestek, ez a része pipa.
több mint 7 éve
Így kezdünk a Was ellen:És már Hagelin is elkezdett edzeni. 😊
Guentzel-Crosby-Hornqvist
Rust-Malkin-Kessel
Wilson-Bonino-Sheary
Kunitz-Cullen-Kuhnhackl
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Így kezdünk a Was ellen:Guentzel-Crosby-Hornqvist
Rust-Malkin-Kessel
Wilson-Bonino-Sheary
Kunitz-Cullen-Kuhnhackl
több mint 7 éve
Amúgy az a durva, hogy még a feljutás és a kiesés is benne van a pakliban.Igen, ez volt durva iden, hogy gyakorlatilag 5 ki-ki meccs van minden csapatnak, aztan lehet azokbol barmi.
Ha nyerünk kettőt, és az osztrákok (korea-lengyel) nem szereznek három pontot a hátralevő két meccsen feljutunk, míg ha az ukránok (kazah-korea) néggyel többet szereznek, mint mi (lengyel-kazah), akkor kiesünk...
A realitás, hogy sztem a lengyelekkel lemeccseljük a 4-5. helyet holnap.
Nagyon kiegyenlített lett ez a mezőny.
gabokocka
több mint 7 éve
Amúgy az a durva, hogy még a feljutás és a kiesés is benne van a pakliban.Ha nyerünk kettőt, és az osztrákok (korea-lengyel) nem szereznek három pontot a hátralevő két meccsen feljutunk, míg ha az ukránok (kazah-korea) néggyel többet szereznek, mint mi (lengyel-kazah), akkor kiesünk...
A realitás, hogy sztem a lengyelekkel lemeccseljük a 4-5. helyet holnap.
Nagyon kiegyenlített lett ez a mezőny.
több mint 7 éve
Tegnap este meg ma délelőtt is volt kiírva meccs, aztán mégse. Nem értettem.Spíleren elszállt az NHL????
gaben
Ma éjjel lesz az első meccs...2 nap pihi volt. Vagy mire gondoltál?😊
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Spíleren elszállt az NHL????
gaben
Ma éjjel lesz az első meccs...2 nap pihi volt. Vagy mire gondoltál?😊
több mint 7 éve
Spíleren elszállt az NHL???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Igaz, megtaláltam ebédszünetben, egy kieső van...A lengyel meccs előtt lehet már tiszta lesz minden, mert ha a kazahok verik az ukránokat, nem tudnak befogni bennünket. Viszont ha az ukránok kikapnak, akkor kötelező legyőzni a lengyeleket, mert nem szívesen bíznám magam az utolsó fordulóban a már feljutott Dél-Koreára a sorsunkat...
több mint 7 éve
Egy csapat esik ki egyertelmuen, szoval az ukranok vegig mogottunk maradnak mar, ha elveszitik minden meccsuket es mi is.