Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 7 éve
Azert az vicces, hogy a youtube-os hivatalos kozvetitesnel nincs elo kommentar.Tavaly az A csoportnal volt azt hiszem egyszerre ketto is, igaz nem nagyon vitte el oket a meccsek hangulata😀csak Magyarországon nem lehet nézni...
Ha olyan elmenyre vagysz mintha ott lennel:
www.youtube.com/watch?v=NatiGfEvB0I
ZoliMP
sajnos kikaptunk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
Azert az vicces, hogy a youtube-os hivatalos kozvetitesnel nincs elo kommentar.Tavaly az A csoportnal volt azt hiszem egyszerre ketto is, igaz nem nagyon vitte el oket a meccsek hangulata😀Ha olyan elmenyre vagysz mintha ott lennel:
www.youtube.com/watch?v=NatiGfEvB0I
több mint 7 éve
Kihagyunk mindent, ilyenkor szokott jönni egy talált gól az ellentől...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Én annyira nem éreztem ezt, de már mindegy is. 😊Olyan nyomás alatt volt a Toronto, hogy abból előbb-utóbb összejön vmi, de a kanadaiak gólja egy előrevágott semmiből jött, a Caps góljai nem a semmiből érkeztek.és a torontói gól is ordas mák volt. SoldadosMert a 2 caps gól nem volt Maki?😊
Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ideIrreleváns , ráadásul Hagelin még nincs, Murray nincs,
Soldados
Letang nagyon kellene,
de nem lesz,
Bonino egyelőre sehol, a Dagi első meccsen nem lesz (Kuni meg a rutin meg keménység
miatt kellene.
Mindegy, így kell szerepelni azt kész,
kishaszi
Nekem Murray nem hiányzik, mert Flower jó. Kuni jön vissza valszeg. Hagelin annyira nem hiányzott, de persze ártani nem árthat. Letangról meg kár beszélni, mert ő nem is lesz.
A múltat érdekességként tettem be, de egyértelmű, hogy semmi jelentősége a mostani párharcra nézve.
Soldados
Ha teljes lenne a palettánk, akkor bizakodó lennék, mert amúgy a Leafs játéka kevésbé fekszik nekünk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Oh, ez nekem teljesen kimaradt, most olvastam utána. Hát ez hatalmas érvágás lehet évekre a válogatottnak.Sofronnal mi van, miért nem játszik megint?Dopping cirkusz
zavi27
peach
több mint 7 éve
Sofronnal mi van, miért nem játszik megint?Dopping cirkusz
zavi27
több mint 7 éve
Sofronnal mi van, miért nem játszik megint?
több mint 7 éve
Rajna potya. De legalább egál. Tavalyiak közül Dudás, Mestyán merre van? Sofronnak tudom az ügyét, pedig ha ő is lenne...Dudás asszem sérült.
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Rajna potya. De legalább egál. Tavalyiak közül Dudás, Mestyán merre van? Sofronnak tudom az ügyét, pedig ha ő is lenne...
több mint 7 éve
végre 1-1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Kopog a kapus, látja a bekk, hogy jön vissza a kiállított játékos, erre csak odapasszolja, ahol szereli a magyar hátvédet a kiállításból visszajövő játékos. Jobb is ha nem nézem, csak felhúzom magam😊
több mint 7 éve
Olyan nyomás alatt volt a Toronto, hogy abból előbb-utóbb összejön vmi, de a kanadaiak gólja egy előrevágott semmiből jött, a Caps góljai nem a semmiből érkeztek.és a torontói gól is ordas mák volt. SoldadosMert a 2 caps gól nem volt Maki?😊
Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ideIrreleváns , ráadásul Hagelin még nincs, Murray nincs,
Soldados
Letang nagyon kellene,
de nem lesz,
Bonino egyelőre sehol, a Dagi első meccsen nem lesz (Kuni meg a rutin meg keménység
miatt kellene.
kishaszi
Nekem Murray nem hiányzik, mert Flower jó. Kuni jön vissza valszeg. Hagelin annyira nem hiányzott, de persze ártani nem árthat. Letangról meg kár beszélni, mert ő nem is lesz.
A múltat érdekességként tettem be, de egyértelmű, hogy semmi jelentősége a mostani párharcra nézve.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
és a torontói gól is ordas mák volt. SoldadosMert a 2 caps gól nem volt Maki?😊
Soldados
Letang nagyon kellene,
de nem lesz,
miatt kellene.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Bár hatból ötször OT lett, ez volt a legjobb meccs sztem a Caps-Toronto párharcban. Még akkor is ha most csoda, hogy OT lett, mert akkora nyomás volt Anderson kapuján és a torontói gól is ordas mák volt. A jobb csapat ment tovább. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyáltalán nincs 7. meccs az 1. körben.Nagyon drukkoltam a Torontonak, ez meg so-so lesz.
Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide. 😊 Nem éreztem a Caps-t megfoghatatlan, sőt. A pressing megy nekik, de vhogy nem érzem az átütő erőt, a Pens-meccsek után meg olyan lassú is volt az egész. 😊
Soldados
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Bár hatból ötször OT lett, ez volt a legjobb meccs sztem a Caps-Toronto párharcban. Még akkor is ha most csoda, hogy OT lett, mert akkora nyomás volt Anderson kapuján és a torontói gól is ordas mák volt. A jobb csapat ment tovább. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyáltalán nincs 7. meccs az 1. körben.Örülök, hogy nyert a Was, mert baromi sok lett volna a pihi, ha 7. meccs jön.
Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide. 😊 Nem éreztem a Caps-t megfoghatatlan, sőt. A pressing megy nekik, de vhogy nem érzem az átütő erőt, a Pens-meccsek után meg olyan lassú is volt az egész. 😊
Soldados
Kunitz és Ruhwedel is edzett már, ebből előbbi lehet baromi fontos.
Edzésen már a Guentzel-Crosby-Hornqvist első sor edz együtt, úgyhogy hosszabb távon is megléptük a cserét a védekezés érdekében.
több mint 7 éve
Bár hatból ötször OT lett, ez volt a legjobb meccs sztem a Caps-Toronto párharcban. Még akkor is ha most csoda, hogy OT lett, mert akkora nyomás volt Anderson kapuján és a torontói gól is ordas mák volt. A jobb csapat ment tovább. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyáltalán nincs 7. meccs az 1. körben.Szóval jöhet a szokásos Pens-Caps. Eddig 8-1 ide. 😊 Nem éreztem a Caps-t megfoghatatlan, sőt. A pressing megy nekik, de vhogy nem érzem az átütő erőt, a Pens-meccsek után meg olyan lassú is volt az egész. 😊
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Nem lep meg senkit, hogy Blackhawks söpörve lett? Persze ne most volt, de nem hozott lázba senkit. Az új rendszer elég gyorsan "kitermelte" a 8. veri az 1. (bár már nem így számoznak). A Nashville a tavalyelőtti 1. körös PO vereséget szépen visszadta. Bár tavaly is kiesett az első körben a Chicago + akkor is az elsőt verte ki az első körben a Nashville (akkor az Anaheim volt az áldozat).Nekem full rejtély ez a Nashville évek óta!
danyly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Nem lep meg senkit, hogy Blackhawks söpörve lett? Persze ne most volt, de nem hozott lázba senkit. Az új rendszer elég gyorsan "kitermelte" a 8. veri az 1. (bár már nem így számoznak). A Nashville a tavalyelőtti 1. körös PO vereséget szépen visszadta. Bár tavaly is kiesett az első körben a Chicago + akkor is az elsőt verte ki az első körben a Nashville (akkor az Anaheim volt az áldozat).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Nem rossz ez a koreai csapat, az első harmadban teljesen egyenrangúak a kazakokkal (1-1), Kíváncsi leszek elfáradnak e a koreaiak, nem hogy osztálykülönbség nem látszik, de talán még jobbak is voltak korizásban.
több mint 7 éve
Szép volt fiúk. Kicsit rendet kell tenni a fejekben, na meg persze kihasználni a helyzeteket. Az osztrákok ellen mindkettőre szükség lesz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
na akkor Doug Wilson mondjon le és mehet Thornton, Marleau amerre lát..abszolút szánalmas szar, tavaly Döntő idén megint choke job.sajnos igen😕
petey
több mint 7 éve
na akkor Doug Wilson mondjon le és mehet Thornton, Marleau amerre lát..abszolút szánalmas szar, tavaly Döntő idén megint choke job.
több mint 7 éve
Na, jól van, azért a hoki egy igazságos sportág, szépen behúztuk!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Valahogy legyen meg az a mai s felejtsük is el. Tudunk mi ennél.sokkal jobban hokizni.
több mint 7 éve
Nah. Ott a 3-3 daráljuk le.Nah végre egy normális rebound 😊
kishaszi