Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Egy kicsit meg kellene kavarni az első három sort. Mert az oké, hogy a Crosby-Guentzel-Sheary hármas konkrétan életveszélyes, de védekezni kb egyáltalán nem tud. Ez az előző meccseken is kiütközött, csak akkor Flower megmentette őket a góltól. Most nem. Kb ha ez a hármas bent van, akkor garantált a gól, csak korántsem biztos, hogy mi ütjük. (Ma mínusz hárommal zárt)Igen, az valóban feltűnő, hogy sok gólt kapnak Crosbyék, ez betudható annak is, hogy sosem egyszerű eszközökkel hozzák ki a korongot, hanem már a saját harmadban kezdődik a játék. Meg az első gólról azért nem tehetettek ahol Crosby korcsolyáját találták el. Ettől függetlenül 3-0 ig semmit nem mutattak, tényleg azt lehetett látni, hogy csak a Colombusnak fontos a meccs. A vicc az, hogy még így is majdnem sikerült egyenlíteni.
Ezt leszámítva az megint látszott, hogy amikor a Pens elkapja a fonalat, akkor a Columbusnak nincs ellenszere. Egyszerűen túl sok neki mind a tempó, mind a top 3 sorra jutó klasszisok száma.
Ezt a párharcot szerintem otthon lezárjuk. Nagyon meglepne ha nem, mert nincs egy súlycsoportban a két csapat. Négy meccsen 16 gólt ütöttünk, ami brutális a PO-ban - főleg egy papíron jól védekező gárda ellen.
Soldados
Otthon nyerni kell, aztán pihenni jó sokat...
több mint 7 éve
de egy gusztustalan csapat az Oilers, wannabe kemény gyerekek
több mint 7 éve
Egy kicsit meg kellene kavarni az első három sort. Mert az oké, hogy a Crosby-Guentzel-Sheary hármas konkrétan életveszélyes, de védekezni kb egyáltalán nem tud. Ez az előző meccseken is kiütközött, csak akkor Flower megmentette őket a góltól. Most nem. Kb ha ez a hármas bent van, akkor garantált a gól, csak korántsem biztos, hogy mi ütjük. (Ma mínusz hárommal zárt)Ezt leszámítva az megint látszott, hogy amikor a Pens elkapja a fonalat, akkor a Columbusnak nincs ellenszere. Egyszerűen túl sok neki mind a tempó, mind a top 3 sorra jutó klasszisok száma.
Ezt a párharcot szerintem otthon lezárjuk. Nagyon meglepne ha nem, mert nincs egy súlycsoportban a két csapat. Négy meccsen 16 gólt ütöttünk, ami brutális a PO-ban - főleg egy papíron jól védekező gárda ellen.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Na a mai meccset ne nézd meg, mert a stabil védelemtől olyan messze voltak, hogy nehéz kifejezni. Kb úgy játszott a Penguins, mintha mindenáron akarna még játszani hazai pályán. Most éppen 5 kapott gólnál tartanak, eddig és Fleury a meccs embere. Borzalmas amúgy az egész, persze a Colombus már az utolsó szalmaszálba kapaszkodik, de azért ennyire könnyelműnek nem kellene lenni.
több mint 7 éve
Az NFL-főcsoportdöntőben megtanultam, hogy szarok rá, milyen út vezet a bajnoki címig. 😊 Bár a Pens-Caps vonatkozásban mi vagyunk a nagytestvér. Ha jól emlékszem az eddigi 9 PO-párharcból nyolcat nyertünk. 😊Igen, jogos.Erre próbáltam utalni, hogy az már egy nagyon kellemes gond, hogy Wilsont, vagy Kuhnhacklt hagyjuk-e ki. Amúgy én nem is cserélnék kapusposzton, amíg nincs rá ok. Tavaly is ezt mondtam Murray javára, most is ezt teszem Flower javára.Kuhnhackl nem hiszem, nálam Wilson maradna ki és kerülne vissza Hagelin, Bonino mellé. Kuhnhackl kell oda a 4. sorba. De végre kellemes gond lenne, ha már ezen kellene gondolkodni. Murray ha jól hallottam biztosan nem tér vissza ebben a párharcban.Valóban nem az. Az viszont annál inkább, hogy ettől nem tört meg és számos bravúrral járult hozzá a sikerhez. Többek között pl az OT-ban Dubinsky lövésénél, amivel ugye eldőlhetett volna a meccs. Mondjuk Bobrovsky meg konkrétan emberfeletti bravúrok sorát mutatta be, de egyszerűen az első két sorunk olyan ellenállhatatlan, hogy sorozatos kapusbravúrok nélkül szinte esélytelen a Pens ellenfele.Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Egyre jobb esélyét látom a címvédésnek. 😊
Soldados
kapitnono
danyly
Letang nyilván jól jönne, de az már korábban kiderült, hogy Daley át tudja venni a helyét, s amikor az alapszakaszban egyikük sem volt, akkor Schultz is megtette. Szóval engem az lepett volna meg, ha ez érezhető érvágás lett volna. Ami a védőket illeti, Maatta tért vissza a vártnál jobban szerintem, s ettől tűnik stabilabbnak a hátsó részleg.
És ne feledjük, várjuk vissza Kunitzot és Hagelint. (Persze Murrayt is, de az nem létkérdés, amíg Flower így véd.) Bár a jelenlegi keretet és formákat nézve nem tudom, kit vennék ki Rowney-n kívül. Valszeg Kuhnhackl maradhat ki.
Soldados
Szerencsére mindhárom meccset tudtam láttam eddig és egy pillanatra nem forgott veszélyben a 4-0. Nagyon jó a tor-was párharc is, azokat a meccseket is élvezet nézni.
Klaci79
Annak nagyon örülök, hogy eddig a Pens a legmeggyőzőbb a nagy esélyesek közül. De persze még sok van hátra. A lényeg, hogy bíztató. Őszintén szólva a Was-Tor párharcot előzetesen is keményre gondoltam, eddig az is, viszont azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy a tor megállítsa a Pens-t. A Caps viszont képes lehet rá.
Soldados
Bár ugye a stanley-ig vezető út úgy szép, ha Ovecskin-t is gratulál 😊
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Igen, jogos.Erre próbáltam utalni, hogy az már egy nagyon kellemes gond, hogy Wilsont, vagy Kuhnhacklt hagyjuk-e ki. Amúgy én nem is cserélnék kapusposzton, amíg nincs rá ok. Tavaly is ezt mondtam Murray javára, most is ezt teszem Flower javára.Kuhnhackl nem hiszem, nálam Wilson maradna ki és kerülne vissza Hagelin, Bonino mellé. Kuhnhackl kell oda a 4. sorba. De végre kellemes gond lenne, ha már ezen kellene gondolkodni. Murray ha jól hallottam biztosan nem tér vissza ebben a párharcban.Valóban nem az. Az viszont annál inkább, hogy ettől nem tört meg és számos bravúrral járult hozzá a sikerhez. Többek között pl az OT-ban Dubinsky lövésénél, amivel ugye eldőlhetett volna a meccs. Mondjuk Bobrovsky meg konkrétan emberfeletti bravúrok sorát mutatta be, de egyszerűen az első két sorunk olyan ellenállhatatlan, hogy sorozatos kapusbravúrok nélkül szinte esélytelen a Pens ellenfele.Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
kapitnono
danyly
Letang nyilván jól jönne, de az már korábban kiderült, hogy Daley át tudja venni a helyét, s amikor az alapszakaszban egyikük sem volt, akkor Schultz is megtette. Szóval engem az lepett volna meg, ha ez érezhető érvágás lett volna. Ami a védőket illeti, Maatta tért vissza a vártnál jobban szerintem, s ettől tűnik stabilabbnak a hátsó részleg.
És ne feledjük, várjuk vissza Kunitzot és Hagelint. (Persze Murrayt is, de az nem létkérdés, amíg Flower így véd.) Bár a jelenlegi keretet és formákat nézve nem tudom, kit vennék ki Rowney-n kívül. Valszeg Kuhnhackl maradhat ki.
Soldados
Szerencsére mindhárom meccset tudtam láttam eddig és egy pillanatra nem forgott veszélyben a 4-0. Nagyon jó a tor-was párharc is, azokat a meccseket is élvezet nézni.
Klaci79
Annak nagyon örülök, hogy eddig a Pens a legmeggyőzőbb a nagy esélyesek közül. De persze még sok van hátra. A lényeg, hogy bíztató. Őszintén szólva a Was-Tor párharcot előzetesen is keményre gondoltam, eddig az is, viszont azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy a tor megállítsa a Pens-t. A Caps viszont képes lehet rá.
Soldados
Bár ugye a stanley-ig vezető út úgy szép, ha Ovecskin-t is gratulál 😊
több mint 7 éve
Erre próbáltam utalni, hogy az már egy nagyon kellemes gond, hogy Wilsont, vagy Kuhnhacklt hagyjuk-e ki. Amúgy én nem is cserélnék kapusposzton, amíg nincs rá ok. Tavaly is ezt mondtam Murray javára, most is ezt teszem Flower javára.Kuhnhackl nem hiszem, nálam Wilson maradna ki és kerülne vissza Hagelin, Bonino mellé. Kuhnhackl kell oda a 4. sorba. De végre kellemes gond lenne, ha már ezen kellene gondolkodni. Murray ha jól hallottam biztosan nem tér vissza ebben a párharcban.Valóban nem az. Az viszont annál inkább, hogy ettől nem tört meg és számos bravúrral járult hozzá a sikerhez. Többek között pl az OT-ban Dubinsky lövésénél, amivel ugye eldőlhetett volna a meccs. Mondjuk Bobrovsky meg konkrétan emberfeletti bravúrok sorát mutatta be, de egyszerűen az első két sorunk olyan ellenállhatatlan, hogy sorozatos kapusbravúrok nélkül szinte esélytelen a Pens ellenfele.Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
kapitnono
danyly
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Kuhnhackl nem hiszem, nálam Wilson maradna ki és kerülne vissza Hagelin, Bonino mellé. Kuhnhackl kell oda a 4. sorba. De végre kellemes gond lenne, ha már ezen kellene gondolkodni. Murray ha jól hallottam biztosan nem tér vissza ebben a párharcban.Valóban nem az. Az viszont annál inkább, hogy ettől nem tört meg és számos bravúrral járult hozzá a sikerhez. Többek között pl az OT-ban Dubinsky lövésénél, amivel ugye eldőlhetett volna a meccs. Mondjuk Bobrovsky meg konkrétan emberfeletti bravúrok sorát mutatta be, de egyszerűen az első két sorunk olyan ellenállhatatlan, hogy sorozatos kapusbravúrok nélkül szinte esélytelen a Pens ellenfele.Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
kapitnono
danyly
Soldados
több mint 7 éve
Valóban nem az. Az viszont annál inkább, hogy ettől nem tört meg és számos bravúrral járult hozzá a sikerhez. Többek között pl az OT-ban Dubinsky lövésénél, amivel ugye eldőlhetett volna a meccs. Mondjuk Bobrovsky meg konkrétan emberfeletti bravúrok sorát mutatta be, de egyszerűen az első két sorunk olyan ellenállhatatlan, hogy sorozatos kapusbravúrok nélkül szinte esélytelen a Pens ellenfele.Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
kapitnono
danyly
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
nyilván utána gondoltam, az elején az egész csapat lefagyott egy kicsit.Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
kapitnono
danyly
több mint 7 éve
Azért első 6 lövésből 3 gól, nem mondanám, hogy jó ajánlólevél.A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
kapitnono
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.És a védelem is eléggé jól muzsikál Letang hiányában. Meg Fleury is jól elkapta a fonalat Murray sérülése után, igaz az első két meccsen jobb hatékonysággal védett, de a mostani sem volt vészes szerintem. Egyik gólról sem mondanám, hogy kapushiba.
Soldados
több mint 7 éve
A Penguins pedig megint iszonyatosan elkapta a fonalat. 😊 Ez a Crosby-Guentzel-Sheary első és a Malkin-Kessell-Rust második sor valami elképesztő. Ráadásul most 1-3-ról kellett visszajönni, de nem engedték el a meccset, hanem olyan tempót diktáltak, hogy bedarálták a Columbust.Egyre jobb esélyét látom a címvédésnek. 😊
több mint 7 éve
Én sem írnám le a chicagoi dinasztiát, de azért kemény lesz ez nekik. Ha a Nashville egyet is behúz otthon, remegősek lesznek a korik.Ez a kétszeri Chicago lenullázás elég meglepő nekem, főleg hogy idegenben a Nashville-től. Washington-Toronto párharc meg nagyon jó, látványos, ahogy várni is lehetett.A Hawks tutira fordít majd, a Leafs meg remélem behúzza.
zavi27
gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Ez a kétszeri Chicago lenullázás elég meglepő nekem, főleg hogy idegenben a Nashville-től. Washington-Toronto párharc meg nagyon jó, látványos, ahogy várni is lehetett.A Hawks tutira fordít majd, a Leafs meg remélem behúzza.
zavi27
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Sajnos a folytatás már nem volt ilyen szívderítő, de végül is nem olyan rossz 1-1el hazamenni azért.Go Sharks, irany a donto iden is, minimum!meg is van a első, Big Joe nélkül. a fiatalok nagyon jól nyomták a 2/3. harmadban. Jones góljai elég potyaízűek voltak sajnos.
zavi27
petey
több mint 7 éve
Ez a kétszeri Chicago lenullázás elég meglepő nekem, főleg hogy idegenben a Nashville-től. Washington-Toronto párharc meg nagyon jó, látványos, ahogy várni is lehetett.
több mint 7 éve
Lundqvist megint őrülten védett se szerencsére sikerült egyenlíteni.. .
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
Nem tudom miota van igy, de az NHL youtube oldalan elerhetoek a meccsek osszefoglaloi. 5-10 percesek, eredeti meccs kommentarral, szoval nem utolag ramondott...
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
Tök, jó, hogy van egy Priceunk, csak az a baj, hogy az ellnek meg van egy Lundqvistja................ mikor melyikük fog ki jobb napot az fogja eldönteni, sajna először neki sikerült... Azért go Habs
több mint 7 éve
Go Sharks, irany a donto iden is, minimum!meg is van a első, Big Joe nélkül. a fiatalok nagyon jól nyomták a 2/3. harmadban. Jones góljai elég potyaízűek voltak sajnos.
zavi27
több mint 7 éve
Go Sharks, irany a donto iden is, minimum!
több mint 7 éve
Ducks 3. kiemelés (egy kör talán biztosra vehető).
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "