Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Elég zilált, feszült kis meccs volt ez a BOS-PIT 3. összecsapás. Nem mintha a többi meccs nélkülözte volna a keménységet, de ez már + azért is volt durva, mert 2x hosszabbításban dőlt el.Pedig már az gondoltam, hogy Malkin hülyesége miatt hátrányban fejezi be a meccset a PIT, és persze ezt kihasználja a BOS. Nem használta, de utána jött Jagr szemfülessége, valamint Marchand-Bergeron páros szép befejezése. Sajnálom a PIT-et, én őket vártam a döntőbe (a CHI együtt; abból még lehet valami). Csak a BOS nem akartam látni a döntőben erre tessék. 😕
Akkor is hajrá Canucks, és várom az új head coach-t és a segítőit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egyik csapatot se szeretem, de ez a keleti döntő nagyon fasza, ezerszer élvezhetőbb, mint a Hawks szenvedése a Kings trapje ellen.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Jimmy adom! Mi a tét?Na, lehúztalak volna egy doboz Borsodival. Mostmár mindegy. Kings ellen kíváncsi vagyok, teljesen más stílusú csapat, és a tavalyi rájátszás megmutatta, egy ilyen formában lévő kapus meg tudja törni ezt a csapatot.
(ja és megy egy PM)Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
jkb-n nem szoktak hülyeséget írni, de nem lehet mindenki olyan tájékozott mint te, ez nyilvánvaló 😛peteyJaja, biztosan így van ha te mondod. Kár hogy azóta minden létező fórumon hülyeségnek nyilvánították, ráadásul nem engedi az NHL-KHL transzferegyezmény.
A jkb egész csapata jöhet egy NHL vetélkedőre, bármikor.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
szemét amerikaiak, nem képesek dél és délután kettő között kezdeni?! 😊kösz 😊 csak nézd meg azt is, hogy a többi meccs hány órára van kiírva...jjncaatessék:Hm azért az érdekes az elmúlt négy év bajnokai a két konferenciadöntőben.dandewow, akkor összejött a négyes szuperdöntő, most dől el, hogy ki az igazi bajnok 😊
pár meccs mondjuk lehetne kicsit korábban is néha a hajnali kettes/hármas kezdés helyett...jjncaa
LA @ CHI első meccs, június 1. szombat, 23:00 😊slowmotion
(azt már hozzá sem teszem, hogy ez a meccs is csak azért került magyar idő szerint este 11-re, mert három órával később kezdődik a keleti döntő)
több mint 11 éve
Így kellett lennie, mert a Wings csak 1 évvel maradt volna el és a 4 5-re változott volna😊Hm azért az érdekes az elmúlt négy év bajnokai a két konferenciadöntőben.dandewow, akkor összejött a négyes szuperdöntő, most dől el, hogy ki az igazi bajnok 😊
pár meccs mondjuk lehetne kicsit korábban is néha a hajnali kettes/hármas kezdés helyett...jjncaa
Szóval főcsop. döntő előtti ucsó pillanatig az utóbbi 5 év bajnokai versengtek...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Dettó. Vizsgaidőszakban meg pláne necces lenne minden másnap éjszakázni...
több mint 11 éve
A det-chi széria első mérkőzése is ET 13.00-kor volt, jah, csak a többi volt az éjszaka közepén... 😀dcsicsakazt az egyet láttam... mikor futballszezon van, akkor át lehet állni a hétvégi éjszakázásra, de így egy-egy meccsért nekem abszolút nem megy, hiába érdekel, mire leszáll az est, már más a helyzet 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
A det-chi széria első mérkőzése is ET 13.00-kor volt, jah, csak a többi volt az éjszaka közepén... 😀
több mint 11 éve
kösz 😊 csak nézd meg azt is, hogy a többi meccs hány órára van kiírva...tessék:Hm azért az érdekes az elmúlt négy év bajnokai a két konferenciadöntőben.dandewow, akkor összejött a négyes szuperdöntő, most dől el, hogy ki az igazi bajnok 😊
LA @ CHI első meccs, június 1. szombat, 23:00 😊slowmotion
---
több mint 11 éve
tessék:Hm azért az érdekes az elmúlt négy év bajnokai a két konferenciadöntőben.dandewow, akkor összejött a négyes szuperdöntő, most dől el, hogy ki az igazi bajnok 😊
LA @ CHI első meccs, június 1. szombat, 23:00 😊
több mint 11 éve
Hm azért az érdekes az elmúlt négy év bajnokai a két konferenciadöntőben.dandewow, akkor összejött a négyes szuperdöntő, most dől el, hogy ki az igazi bajnok 😊
pár meccs mondjuk lehetne kicsit korábban is néha a hajnali kettes/hármas kezdés helyett...
---
több mint 11 éve
Hm azért az érdekes az elmúlt négy év bajnokai a két konferenciadöntőben. Iginla miatt talán a Pensnek szurkolok. A Bostonnak itt az NHL-ben a Habs miatt nem igazán tudok és hogy pláne a tőlünk elküldött Juliennel hasítanak mi meg azóta is csak vergődünk jószerivel....
több mint 11 éve
ahhoz képest, hogy a rájátszásba jutás is erősen dadogott, sikerült partiban lenni végig az első és a második kiemelttel. a hatodik meccs után számítottam erre, és bár minden odds a csapat ellen szólt, azért szomorú vagyok.nem baj, majd jövőre keleten talán sikerül, lehet, hogy a csapatnak is csak egy kis környezetváltozásra van szüksége 😊
több mint 11 éve
Sajnos kiesett a Red Wings, de sztem így is szépen teljesítettek a fiúk, mondjuk kár, hogy hazai pályán nem sikerült az utolsó előtti meccsen behúzni. Idén gyengébbnek éreztem a csapatot, mint korábban, de így is sikerült a PO és még egy kört is mentek.
Go Wings
több mint 11 éve
Sharks fanoknak nem ajánlom az alábbi videó megtekintését, mindenki másnak igen 😊van itt esetleg olyan, aki szokott NHL-ről írni híreket/cikkeket valahova?
---
több mint 11 éve
hát grat a Kingsnek, kemény sorozat volt, a 7. meccs ki-ki alapon megy. viszont több gólt kell lőni majd, mert nem lehet mindig Quickben bízni.
több mint 11 éve
Chicagoban? érdekes lenne... Ezt a meccset kellett volna hoznia a Red Wings-nek, így már sokkal nehezebb lesz + innen már megérdemli a Chicago, szépen felálltak.7.meccset behúzzuk. Érzem.BazzaniFogadjunk?füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
7.meccset behúzzuk. Érzem.BazzaniFogadjunk?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Na sajnos eljött amitől féltem, 7. meccs a Red Wingsnek és az is idegenben. Továbbra is esélyesebb a Chicago, de már az is nagy fegyvertény, hogy a lehető legtöbb meccsen dől el a továbbjutás.
több mint 11 éve
jol emlekszel, nem arrol van szo, csak erzekeltetni akartam, h a rangersnel az a "nem koltunk"-szint, amikor mindossze egy rick nashre ruhaznak be az fan. ez meg igy ebben a formaban kisse komikus az eredmenyeik tudtaban meg fokepp 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.