Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Nálunk végül McCaron lett az első pick remélem beválik még a két korai 2. kört megvárom aztán ezt lezártam részemről
több mint 11 éve
habi, pont igy nem csereltek divrivalishoz nem ?nem tudom, most mit gondoljak. igy mb30 padra fog ulni az utolso szezonjaban vagy legjobb esetben is 50-50 lesz a tema. az elobbi nem tetszene, persze elsosorban erzelmi okokbol, az utobbinak pedig ertelmet nem latom. maga a trade nem para sztem, itt messze nincs egy top5-on kivuli picknek akkora erteke.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Na az első ember aki kiment azok közül akit a Habs blogban P@lee szertett volna.....
több mint 11 éve
Második kör is most lesz? Amúgy elég lassan halad vagy csak én érzem annak 😛
több mint 11 éve
Ok kezd tisztázódni a dolog 😛 bocs az értetlenkedésértdandeno para. állítólag az Edmonton többet adott volna érte. Kicsit fura, hogy csoportriválishoz cserélték. Eléggé jó kapus lehet, főleg, hogy itt megkapja a #1 játékidőt ami kell a fejlődéséhez.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Ok kezd tisztázódni a dolog 😛 bocs az értetlenkedésért
több mint 11 éve
Kösz bocs lemaradtam, őt húzta a Devils?dandeérte tradeelt a Devils. Vancouver kapusa volt.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Kösz bocs lemaradtam, őt húzta a Devils?
több mint 11 éve
Ezt kire mondod?dandeCory Franklin Schneider
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Ezt kire mondod?
több mint 11 éve
Váó Brodeur utódja megvan
több mint 11 éve
huhh kössz, majdnem elfelejtettem 😀
több mint 11 éve
Draft most akit érdekel:www.firstrow1.eu/watch/193611/1/watch-nhl-draft.html
2. korben 3 szor választunk remélem jól gazdálkodunk vele Go Canadiens!!!
több mint 11 éve
😛Amount of times said we or I in post champion interviews with Toews and Lebron. twitter.com/PattyLyster/status/349588939641864192
több mint 11 éve
Emmitt Smith: kiugrott váll - 78 yard, közte 41 a game winning drive 52 yardjából, labdaérintésenként átlag 2 db 120-130 kilós, szerelni óhajtó védővel a nyakábanPatrice Bergeron: bordatörés, porcleválás, kiugrott váll - 17 perc 45 másodperc játékidő a döntő utolsó meccsén.
tetszőlegesen választott fodballista: a tizenhatoson belüli műesésből származó könnyű zúzódások lábon és karon - 2 perc 25 másodperc fetrengés.
van, ami hősies teljesítmény, minden másra meg ott van a punciság.
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nos, bebizonyosodott, hogy a Red Wings volt a második legjobb csapat a ligában, mivel ők három meccset tudtak elhozni a párharcban, mindenki más meg kettőt vagy egyet 😊
több mint 11 éve
Végig 80-20 arányban a Chicago volt a favorit, és be is jött a papírforma.Amolyan Sobris huszárvágással: A jobb csapat az, amelyik több gólt lő 😊Nah. Ilyen az, amikor nem az van, hogy a Bostonnak minden összejön, az ellenfélnek meg semmi.Vagy fordítva 😛 az első négy meccsből szerintem hármat simán a Boston uralt, egyedül a 2. volt egál, mondjuk azt pont behúzták. És ezen a tegnapin sem mondanám, hogy a Hawks dominált.Rajna
Idén a Chicago a hegylakók klánja😛, mert mindig csak egy maradhat.kishaszi
Egyébként tényleg javarészt a Boston volt a domináns a jégen, de azért valahogy mégis több korongot sikerült bepréselni chicagoi oldalról.dcsicsak
Nem az nyeri a meccseket, aki dominálja a jeget, hanem aki be tudja ütni ha odakerül.
Tegnap a Bostonnak kb. 10 ziccerje volt, elbénázták, a Chicago meg jó hatékonysággal ütött 3-at, ami elég volt.
Én a Jagr-sztorit sajnálom, nem semmi lett volna 2 évtizeddel az első után Stanley-t nyerni.
Tuti volt olyan játékos a jégen, aki még meg se született, amikor ő már emelhette a magasba az elsőt.
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Amolyan Sobris huszárvágással: A jobb csapat az, amelyik több gólt lő 😊Nah. Ilyen az, amikor nem az van, hogy a Bostonnak minden összejön, az ellenfélnek meg semmi.Vagy fordítva 😛 az első négy meccsből szerintem hármat simán a Boston uralt, egyedül a 2. volt egál, mondjuk azt pont behúzták. És ezen a tegnapin sem mondanám, hogy a Hawks dominált.Rajna
Egyébként tényleg javarészt a Boston volt a domináns a jégen, de azért valahogy mégis több korongot sikerült bepréselni chicagoi oldalról.
több mint 11 éve
Ahogy várható volt Tortorella jött HC-nek Vancouver-be. Ha a 2004-es teljesítményét produkálja akkor rendben leszünk. 😊Közben pedig leigazoltuk a svéd Joachim Eriksson kapust a svéd elitligából (anno még a Philly draftolta 7. körben). Így valszeg Luongo-nak annyi. De egyelőre szerintem csak a farmcsapatban tevékenykedik (az AHL-es Utica Comets-ben, ami a Peoria Rivermen utódja). Plusz Sestito is hosszabbított két évvel. Mindig jól jönnek a bunyós emberek. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nah. Ilyen az, amikor nem az van, hogy a Bostonnak minden összejön, az ellenfélnek meg semmi.Vagy fordítva 😛 az első négy meccsből szerintem hármat simán a Boston uralt, egyedül a 2. volt egál, mondjuk azt pont behúzták. És ezen a tegnapin sem mondanám, hogy a Hawks dominált.
több mint 11 éve
Nah. Ilyen az, amikor nem az van, hogy a Bostonnak minden összejön, az ellenfélnek meg semmi.Idén a Chicago a hegylakók klánja😛, mert mindig csak egy maradhat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Na jóvan csak behúzta a Hawks de remélem jövőre most már mi jövünk és nem állunk meg a fejlődésben Price meg beváltja valóban a hozzá fűzött reményeket még mindig csak 26 lesz.... go Habs!
több mint 11 éve
A sors visszavette amit a Leafs ellen odaadott nekik.