Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
namer?korrekt fújás a LAK-SJS meccsen. nehéz hegynek felfelé koriznipeteya 2010-es playoff runotok azt mondja sziaMacPhisto
több mint 11 éve
korrekt fújás a LAK-SJS meccsen. nehéz hegynek felfelé koriznipeteya 2010-es playoff runotok azt mondja szia
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Kikapott a Red Wings simán! Jajj mi lesz itt...
több mint 11 éve
korrekt fújás a LAK-SJS meccsen. nehéz hegynek felfelé korizni
több mint 11 éve
Én viszont örvendek jihááááááááááááááá nincsenek oroszok nincsenek kanadaiak, most aztán már tessék megnyerni hajrá svédek 😀
több mint 11 éve
Kanada 😕Tudtam, hogy a svédeknek csak emberelőnyből fog menni...
Most már csak az USA maradt...
GO!
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
basszus, ritkán nézek hokit, de azért jó volt látni Steve Y-t 😊
több mint 11 éve
ez az Edler a Canucksban is ilyen gyökér, vagy csak ennyire lefrusztrálta a 0-4? mégis mit hitt, hogy elnézik neki azért, mert hazai rendezésű a vb?
több mint 11 éve
Fordítva nem működik sajnos. Ezért nem írom le szerintem ki fog nyerni. De a Wingsnek szurkolok alapból természetesen.
több mint 11 éve
egyébként Titeket nem emlékeztet a svájciak menetelése egy pöttyet a 2004-es görög focicsapatra?mindenki lesajnálta őket, aztán pont eljutottak a bajnoki címig...
több mint 11 éve
ki tudja, hátha irányítottan is működik a jóslás 😊mindenki tudja, hogy a Wingsnek szurkol, szóval simábban jut tovább majd a Chicago, mint azt vártam 😊jjncaaAztabetyárját, tudtam hogy ha leírom, hogy esélyesek a ruszkik, akkor kiesnek azonnal. 😀és szerinted ki az esélyes a Hawks-Wings párharcban? 😀slowmotion
Ezért nem szoktam leírni nagyon semmit, mert akkor tuti hogy nem jön be. Így a sportfogadás sem az én asztalom 😀Bruce
nem néztem, Wings vs Ducksra mit tippelt, remélem Ducksot...
több mint 11 éve
mindenki tudja, hogy a Wingsnek szurkol, szóval simábban jut tovább majd a Chicago, mint azt vártam 😊Aztabetyárját, tudtam hogy ha leírom, hogy esélyesek a ruszkik, akkor kiesnek azonnal. 😀és szerinted ki az esélyes a Hawks-Wings párharcban? 😀slowmotion
Ezért nem szoktam leírni nagyon semmit, mert akkor tuti hogy nem jön be. Így a sportfogadás sem az én asztalom 😀Bruce
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azt kéne mondania, hogy mindkettő😀Aztabetyárját, tudtam hogy ha leírom, hogy esélyesek a ruszkik, akkor kiesnek azonnal. 😀és szerinted ki az esélyes a Hawks-Wings párharcban? 😀slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Aztabetyárját, tudtam hogy ha leírom, hogy esélyesek a ruszkik, akkor kiesnek azonnal. 😀és szerinted ki az esélyes a Hawks-Wings párharcban? 😀
több mint 11 éve
Zolika
911
Ez a jóslatod most nem jött be. 😛Svájciak megállíthatatlanok!NB2Negyeddöntőben kizúgnak 😛Rajna
(Egyébként én sem gondoltam volna, hogy továbbjutnak.)
több mint 11 éve
Aztabetyárját, tudtam hogy ha leírom, hogy esélyesek a ruszkik, akkor kiesnek azonnal. 😀Ezért nem szoktam leírni nagyon semmit, mert akkor tuti hogy nem jön be. Így a sportfogadás sem az én asztalom 😀
több mint 11 éve
8-3 mivaaaan???gólzápor, mi más?
Aki látja mondja már el légyszi mi van ott😊NB2
több mint 11 éve
8-3 mivaaaan???Aki látja mondja már el légyszi mi van ott😊
több mint 11 éve
A Pit meccs végén meg elszabadultak az indulatok: összesen 34 perc kiállítás.Előzményei vannak ennek
Éleződik a harc. 😊danyly
1) 6 év alatt 3. PIT-OTT párosítás a PO-ban
2) Idén Cooke ütközése után elszakadt Karlsson achillese, sztori nincs sokkal lejjebb, mert ez topik periféria ezen a fórumon
3) Ők utálják Crosbyt, mi utáljuk Alfredssont; bár a piccbörgi közönség gyökérségi szintje kisebb ebből az aspektusból
4) Neil ámokfutó tud lenni az alapszakaszban, amit PO-ra visszaszabályoz és átmegy "sima" provokátorrá, aki folyton gyökérkedik általában az ellen legjobbjaival (Malkin, Crosby) szemben. Amit Malkinnál egyértelműen tudatosan csinál, hisz mindenki tudja, hogy ezen a téren "fejben nem erős" az orosz, és régen Crosby is minden provokációra reagált. Utóbbi viszont évek óta lehiggadt és csak ritkán veszti el a türelmét, és az első meccsen örültem, hogy Malkin se törődött Neil basztatásával.
A fentiek miatt szerintem várható még pár torzsalkodás, főleg, ha esetleg eredményben nagyobb különbségek lesznek és a frusztráció el kezd dolgozni a fejekben...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Nem igaz, hogy nem lehetne csiszolni a lebonyolításon a VB-n. Tök durva, hogy 2 negyeddöntőről lemaradok, mert az ember hogyhogy nem délben pont nem ér rá. Ráadásul pont a legjobb lesz akkor...
több mint 11 éve
Na ki állítja meg a Kings hengert?Quick megint God módban védett, csak nem tartja ezt a formát végig. 35 védett lövés. ha így nyomjuk nem lehet baj, behúzzuk ezt a szériát, 1 hét pihenő sokat számíthat.
A Pit meccs végén meg elszabadultak az indulatok: összesen 34 perc kiállítás.
Éleződik a harc. 😊danyly
több mint 11 éve
Na ki állítja meg a Kings hengert?A Pit meccs végén meg elszabadultak az indulatok: összesen 34 perc kiállítás.
Éleződik a harc. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Előző kör eredmény:Eastern Conference
PIT-NYI 4-1 (4-2)
MTL-OTT 4-3 (1-4)
WSH-NYR 4-2 (3-4)
BOS-TOR 4-3 (4-3) √
Western Conference
CHI-MIN 4-1 (4-1) √
ANA-DET 4-2 (3-4)
VAN-SJS 4-2 (0-4)
STL-LAK 1-4 (2-4)
2. kör tippjeim:
Eastern Conference
PIT-OTT 4-3
BOS-NYR 2-4
Western Conference
CHI-DET 4-1
LAK-SJS 4-2
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.