Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
A Kings győztes gólját nézzétek meg, az betyáros volt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ezt nem hiszem el. Mondtam hogy 7 meccs lesz a Ducks - Red Wings. De hogy az eddig lejátszott 6 meccsből 4 is hosszabbítás, és abból 3-szor kikaptunk az idegőrlő. Viszont most megint elvileg sima győzelemnek kéne jönnie hazai pályán.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Vissza a hápogókhoz! Z, Dats, Abby ma megtette, amit az első soros szereplés kíván 😊 LGRW!

u.i.: azt egy kicsit sajnálom, hogy Bert nem tömte be Getzlaf száját 😀gdavid
mondjuk az egyenlítő gól előtti szitut érdemes lenne megnézni, mert bár Quincey nem egyszer bénázott tegnap, de erősen kétperc gyanús volt, hogy attól esett el, hogy Perry térdenvágta az ütőjével.

jó, nem láttam a sorozatot, az NHL hozzászólásait nézve is finoman szólva mindenki fúj a bírókra, de azért ez pl elég látványosan befolyásolta a meccs eredményét - lévén rögtön gól lett belőle, ráadásul Perry adta az asszisztot.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Vissza a hápogókhoz! Z, Dats, Abby ma megtette, amit az első soros szereplés kíván 😊 LGRW!

u.i.: azt egy kicsit sajnálom, hogy Bert nem tömte be Getzlaf száját 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
Oroszok tartottak egy 2 napos pihenőt😊 Mondjuk Kovalchuknak rendesen elszállt az agya! Nekem az nem tetszett mikor a bottal kicsapott a kispadra. A bunyója a végén okés volt, a finn gyerek elfelejtett védekezni😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na bekövetkezett az amitől az alapszakasz végét látva tartottam, nagyon Csúnyán ki is zuhantunk a PO-ból így lett volna ha a Toronto vagy az Ilanders jön teljesen mindegy. Félek, hogy Terrein ennél többre nem lesz képes esetleg ezt állandósítja de a továbblépés hiányozni fog, ne legyen igazam de ha jól sejtem azok miatt a jelek miatt is küldték el a Penstől amiket most látok a csapatnál (javítsatok ki ha tévedek). Price pedig félek örök ígéret marad de igazi nagy kapussá nem tudja kinőni magát.
Nem baj azért Go HAbs majd jövőre 😛 (ahogy húsz éve mindig)
több mint 11 éve
Ezek a geci csigazabáló frankok hogy a picsába tudták megverni a ruszkikat? 😀Bruce
Komolyan mondom tippmixre tippelnék😊 1-0-ról ráadásul!!!
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ezek a geci csigazabáló frankok hogy a picsába tudták megverni a ruszkikat? 😀
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
Svájciak megállíthatatlanok!NB2
Negyeddöntőben kizúgnak 😛Rajna
pedig Kovács Kálmán is megmondta hogy titkos esélyesei a VB-nek 😀

több mint 11 éve
Döntetlenre kell fogadni tippmix-en és akkor dől a dohány 😀
több mint 11 éve
De ennyi OT mikor volt a rájátszásban? Ma is 3 db volt! Bmelyik nap ránézek az eredményekre 1 OT mindig van.
VB: ez a hét csak arról szól tényleg, hogy bejussanak a legjobb 8-ba, az igazi VB jövő héten kezdődik.
több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
na már nálunk az előny, 2-3 ! GO KINGS!

több mint 11 éve
Sajnos OT-ben kikaptunk a Ducks-tól, így 3-2-re vezetnek, de a következő mérkőzés Detroitban lesz, meg kell próbálni egyenlíteni és az utolsó mindent eldöntő meccsen meg behúzni a dolgokat, de így már nagyon nehéz lesz. Nem mintha eddig könnyű lett volna, vagy végig nem a Ducks lett volna az esélyesebb, de hát evés közben jön meg az étvágy! 😊
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Svájciak megállíthatatlanok!NB2
Negyeddöntőben kizúgnak 😛

több mint 11 éve
Svájciak megállíthatatlanok!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Söprés! 😀 Lehet megint gyújtogatni Vancouverben 😂petey
Csak Stanley Cup döntő után szoktak. 😊danyly
a Sharksnak amúgy nem rossz ómen ez a győzelem, az utóbbi három alkalommal az a csapat nyerte a kupát, mely a Vancouvert kiütötte 😊jjncaa
Erre jók vagyunk. Még rúgjatok bele a fan-ba. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Ez mar ijesztoen sima volt, mar elore felek a kovetkezo kortol😊
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Csak Stanley Cup döntő után szoktak. 😊danyly
a Sharksnak amúgy nem rossz ómen ez a győzelem, az utóbbi három alkalommal az a csapat nyerte a kupát, mely a Vancouvert kiütötte 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tegnap nyertek a ruszkik szerencsére az usákok ellen. Mondjuk még lesz két nehezebb meccsük először a finnek, majd a szlovákok ellen, de érzésem szerint az első két hely valamelyike meglesz így már. A gáz az, hogy a svájciak miatt valószínűsíthető, hogy a 3-4. helyen a másik csoportban egy erősebb ellenfél (svéd, kanada, cseh) jöhet a trojkának, ami végzetes lehet. De úgyis le kell verni mindenkit, ha világbajnokok akarnak lenni! 😊

Éjszaka pedig Red Wings @ Ducks, jól jönne egy idegenbeli győzelem most! 😊
több mint 11 éve
Csak Stanley Cup döntő után szoktak. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
Söprés! 😀 Lehet megint gyújtogatni Vancouverben 😂

több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
de ez a Kings sem az, ami tavaly elsöpörte a Bluest.
mindenesetre érdekes lesz a párharc további része. "0-0 ról indul" kb most, csak aki botlik innentől, az valszeg búcsúzik is már.
GO KINGS!

több mint 11 éve
Na bakker kiegyenlített a Kings. Megint jó kis meccset produkáltak a fiúk. A négyből a harmadik meccset nézem ebből az összecsapásból, nagyon ráálltam. De két meccs még tuti lesz, de az én véleményem szerint 7 meccses lesz ez a series. Ez már nem az a Blues, akit tavaly elsöpört a második körben a Kings. Na én pont az ilyen kemény, ütközős (300 felett járnak hits-ben összesen a két csapat tagjai a 4 meccs alapján), gyors, feszült kis jégkorongot szeretem. A St. Louis nagyon kemény srácokból áll, nem riadnak vissza semmitől sem. Perron meg nincs kibékülve Quick-el. 😊

De úgy látom a Detroit is jót hajrázott.
Legalább ezek játékosok, nem úgy mint ez a nagypofájú Bieksa: "hogy, most már kemények leszünk, megmutatjuk mit tudunk", blablabla. Persze a bulizásnál Thornton olyan reakcióidővel suhant el mellette, hogy középre adott és gól lett , mert a kedves Bieksa-nak pihenni volt kedve és inkább a plekszit támasztotta (persze azon nyomban be is dobta a pakkot a bíró). Bocsánat, hogy elkalandoztam de ez a kép annyira megmaradt bennem a második meccsből, hogy még most is rohadtra idegesít.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Bazg, mi van a svájciakkal? 😮 beszarás.berger90
nincs ott a kapusuk meg a legjobb védőjük...csebi
meg Brunner is lehet, hogy tudna karcolni...
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 933 — Lucas Scott
Bazg, mi van a svájciakkal? 😮 beszarás.berger90
nincs ott a kapusuk meg a legjobb védőjük...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.