NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez jó! : D
több mint 9 éve
Ebben a sportban sem árt a fejjáték:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Úgy lesz a kiesés, hogy a két legszarabb esik ki a teljes VB mezőnyéből. Tehát ha mondjuk utolsók vagyunk a mi csoportunkban, de a másik csoportban van két csapat, akinek kevesebb pontja van, akkor azok esnek ki. Mondjuk sztem tök8, ha pontot szerzünk hatalmas bravúr. Pláne, hogy a német és a francia a két védett csapat, akikkel jó eséllyel lehetne harcolni a kiesés elkerüléséért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A franciák és a lettek a leggyengébbek a csoportban, és mivel ugye jövőre Németország és Franciaország rendezi a VB-t, őket ha megelőzzük, és mást nem, akkor kiesünk. Ha a letteket legyőzzük, akkor bennmaradunk.legyen így.
Heisman Trophy
mondjuk a mi csoportunkban a három óriás meg a két jövő évi házigizda mellett a szlovákok és a fehéroroszok vannak.
több mint 9 éve
A franciák és a lettek a leggyengébbek a csoportban, és mivel ugye jövőre Németország és Franciaország rendezi a VB-t, őket ha megelőzzük, és mást nem, akkor kiesünk. Ha a letteket legyőzzük, akkor bennmaradunk.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Szerencsével a Franciákat és a Németeket, de ha őket megelőznénk, és mást nem akkor is kiesnénk. A letteknél kell több pontot szerezni, még ők verhetőklettek kemény diók lesznek, lényegében a KHL-es Dinamo Riga a csapat magja
Heisman Trophy
több mint 9 éve
A németek ellen esélytelenek vagyunk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerencsével a Franciákat és a Németeket, de ha őket megelőznénk, és mást nem akkor is kiesnénk. A letteknél kell több pontot szerezni, még ők verhetők
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
A csoportban vajon kiket verünk meg?
több mint 9 éve
Utána lett volna (szeptemberben), de tényleg kár.Ja bocs. Akko az így mindegy. Persze ott sok esély nem lett volna, de ettől függetlenül örültünk volna a részvételnek.
Mondjuk azért jobb leosztás, hogy mi nyertünk ott, ők meg itt, mert a következő tornán 90% az utolsó hely, esély nincs az olimpiára, mi meg megyünk az A csoportba
gabokocka
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
elkötelezett Ducks drukker vagyok, legyen az akár NCAA vagy NHL.GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀Ó, örömteli látni, hogy nem csak NCAA fociban szurkolsz a Ducksnak. 😉
Már PO helyen vagyunk, pedig másfél hónapja nagyon le voltunk maradva
Go Ducks
Heisman Trophy
Mikey
Off : úgy tudom, hogy van egy minor ligás baseball csapat, ami szintén Ducks néven fut, igaz nem nézek baseballt, de attól még Go ők
On : Nagyon nagy meccs volt, amikor kivertük A Lengyeleket a VB ért. Sajnos ez van, hogy most nem sikerült nyerni ellenük 😕 Azért idővel jó lenne látni őket az Olimpián, sztem simán helyt tudnánk állni. Viszont ha bent maradunk idén a VBn, és nem "liftezés" következik, az viszont nagyon jót tehetne az utánpótlásnak is, mint anno amikor Szilágyi Áron megnyerte az Olimpiát. Nem tudom mi van Sofronnal, de ő rá sztem szükség lesz a VBn
A Lengyelek meg nem fognak kijutni az Olimpiára szerintem, és ez nem Iktriados jóslat volt 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
Utána lett volna (szeptemberben), de tényleg kár.Mondjuk azért jobb leosztás, hogy mi nyertünk ott, ők meg itt, mert a következő tornán 90% az utolsó hely, esély nincs az olimpiára, mi meg megyünk az A csoportba
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A lengyelek visszavágtak. Sajnos nincs 2. kör a selejtezőben. Pedig jó tapasztalat szerzés lett volna a VB előtt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀végre talán a rájátszásra jön meg a forma
Go Ducks
Heisman Trophy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀Ó, örömteli látni, hogy nem csak NCAA fociban szurkolsz a Ducksnak. 😉
Go Ducks
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀Már PO helyen vagyunk, pedig másfél hónapja nagyon le voltunk maradva
Go Ducks
több mint 9 éve
Annyian élcelődtek, de én is megnéztem. Tényleg gyenge eresztés. Az így is marad vagy teszt? De gondlom marad ez a sz...
több mint 9 éve
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!Amilyen "gyakran" én használom, arra mindegy, hogy néz ki. 😊
Béczkó
Leginkább az ESPN és a Blackhawks oldalát olvasom, erre viszonylag ritkán nézek fel.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Hát ez kibaszott gagyi!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!Én úgy mondanám, hogy már az előző is borzalmas volt, de azért sikerült alulmúlniuk. 😊
Béczkó
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!Tényleg borzalmasan fest,szerencsére csak a legritkább esetekben használom.Menetrend van a Bruins oldalán is,összefoglalókat pedig a dtmts.com oldalon érdemes nézni(mindenkinek ajánlom,az eredmény ismerete nélkül nézhető végig a 4-5 perces összefoglaló)
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!
több mint 9 éve
Grat Jagrnek a 1100 assistért !!!
több mint 9 éve
De ebben a topicban a hszkból még világosabb képet kapsz 😊www.centerice.hu/hozzaszolasok.php?altema=Montreal%20Canadiens&tema=NHL&elso=0&utolso=40
Szerkesztette: dande2