Kérdések bármiről
31 feliratkozó
2 napja
Spanyolországban az ilyen festegetős-ragasztgatós-modellezős szaroknak iszonyat piaca van, gyártani nem gyártanak készleteket, de az eszközöknél egy csomó gyártó spanyol (Vallejo, A.MiG, Green Stuff World, ilyenek).Barcelonában is volt egy akkora, mint itthon egy kisebb Spar.tulajdonképpen OFF, de ahol Valenciában megszálltunk, ott a sarkon is pont egy WH bolt voltHTCt ugye azért javasoltam mert náluk rendelni is szoktak meg ők tartanak ilyen festegetős eseméyneket meg mindenÉn MtG-t játszani járok ide, ismerem ezer éve a srácokat, jó arcok:csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
www.metagames.hu/metagame-klub
Sebii
haver sokat jár oda
amúgy a Vault meg Barcraft is szóbajöhet még, de direktbe sztem ott nincsenek ilyen társaságok
Negritis, a vajda
slowmotion
resistance is futile
a Citadel, ami tulajdonképpen A Festék WH-körökben, az mondjuk angol, meg ugye a Games Workshop is.
2 napja
Londonban a forbidden planet nevű bolt elég epicBarcelonában is volt egy akkora, mint itthon egy kisebb Spar.tulajdonképpen OFF, de ahol Valenciában megszálltunk, ott a sarkon is pont egy WH bolt voltHTCt ugye azért javasoltam mert náluk rendelni is szoktak meg ők tartanak ilyen festegetős eseméyneket meg mindenÉn MtG-t játszani járok ide, ismerem ezer éve a srácokat, jó arcok:csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
Sebii
haver sokat jár oda
amúgy a Vault meg Barcraft is szóbajöhet még, de direktbe sztem ott nincsenek ilyen társaságok
Negritis, a vajda
slowmotion
resistance is futile
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Barcelonában is volt egy akkora, mint itthon egy kisebb Spar.tulajdonképpen OFF, de ahol Valenciában megszálltunk, ott a sarkon is pont egy WH bolt voltHTCt ugye azért javasoltam mert náluk rendelni is szoktak meg ők tartanak ilyen festegetős eseméyneket meg mindenÉn MtG-t játszani járok ide, ismerem ezer éve a srácokat, jó arcok:csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
Sebii
haver sokat jár oda
Negritis, a vajda
slowmotion
2 napja
tulajdonképpen OFF, de ahol Valenciában megszálltunk, ott a sarkon is pont egy WH bolt voltHTCt ugye azért javasoltam mert náluk rendelni is szoktak meg ők tartanak ilyen festegetős eseméyneket meg mindenÉn MtG-t játszani járok ide, ismerem ezer éve a srácokat, jó arcok:csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
Sebii
haver sokat jár oda
Negritis, a vajda
2 napja
HTCt ugye azért javasoltam mert náluk rendelni is szoktak meg ők tartanak ilyen festegetős eseméyneket meg mindenÉn MtG-t játszani járok ide, ismerem ezer éve a srácokat, jó arcok:csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
Sebii
haver sokat jár oda
2 napja
Én MtG-t játszani járok ide, ismerem ezer éve a srácokat, jó arcok:csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
2 napja
hammertimecafe.hu/csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
resistance is futile
2 napja
csak keresek valami helyet itt Pesten, ahol lehetne nyomni aktívanBárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
Negritis, a vajda
2 napja
Bárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?személy szerint nem, de van ismerősöm aki mozog hasonló körökben
resistance is futile
miért kérded?
3 napja
Pedig így közvetlenül a zenekart támogatod és gondolom olcsóbb is, mint a feláras boltból.Igen, csak reméltem hogy hátha van olyan hely amit ismertek és nem kell egyesével összevadászgatni, mindegyikre külön szállítási díjjal.Tudtok olyan európai webshopot ajánlani, ahonnan metal zenekaros pólókat lehet rendelni? A metal-shop.hu kilőve, pont nincsenek nekik olyanok amit én szeretnék (Meshuggah, Spiritbox, Igorrr, Currents, Periphery)Nem a zenekarok saját weboldalán a legegyszerűbb megnézni? Vagy a kiadójukén.
Sebii
warr_b
Sebii
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Bárki innen tolja a Warhammer 40k tabletopot?
3 napja
Igen, csak reméltem hogy hátha van olyan hely amit ismertek és nem kell egyesével összevadászgatni, mindegyikre külön szállítási díjjal.Tudtok olyan európai webshopot ajánlani, ahonnan metal zenekaros pólókat lehet rendelni? A metal-shop.hu kilőve, pont nincsenek nekik olyanok amit én szeretnék (Meshuggah, Spiritbox, Igorrr, Currents, Periphery)Nem a zenekarok saját weboldalán a legegyszerűbb megnézni? Vagy a kiadójukén.
Sebii
warr_b
3 napja
Tudtok olyan európai webshopot ajánlani, ahonnan metal zenekaros pólókat lehet rendelni? A metal-shop.hu kilőve, pont nincsenek nekik olyanok amit én szeretnék (Meshuggah, Spiritbox, Igorrr, Currents, Periphery)Nem a zenekarok saját weboldalán a legegyszerűbb megnézni? Vagy a kiadójukén.
Sebii

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Tudtok olyan európai webshopot ajánlani, ahonnan metal zenekaros pólókat lehet rendelni? A metal-shop.hu kilőve, pont nincsenek nekik olyanok amit én szeretnék (Meshuggah, Spiritbox, Igorrr, Currents, Periphery)
3 napja
Igen. De ha fontos annyira, hogy egyet csináljatok, akkor egy ellenpróba/megerősítés is belefér. Mit árthat?TRISOMY mindent tud mint a NIFTY es meg +20kromoszoma + sma.Baba varos kerdes: Melyiket valasztanatok inkabb NIFTY PRO vagy TRISOMY TEST SUPER? Van esetleg tapasztalat egyikrol?Mindkettőt.
beltazor
A több infó mindig jobb, mint a kevesebb.
Őszentsége Sobri Jóska
TRYSOMY egy uj technologia viszont a NIFTY-t rengetegszer csinaltak mar. Mindketto kulfoldi laborba megy.
beltazor
3 napja
TRISOMY mindent tud mint a NIFTY es meg +20kromoszoma + sma.Baba varos kerdes: Melyiket valasztanatok inkabb NIFTY PRO vagy TRISOMY TEST SUPER? Van esetleg tapasztalat egyikrol?Mindkettőt.
beltazor
Őszentsége Sobri Jóska
TRYSOMY egy uj technologia viszont a NIFTY-t rengetegszer csinaltak mar. Mindketto kulfoldi laborba megy.

3 napja
Baba varos kerdes: Melyiket valasztanatok inkabb NIFTY PRO vagy TRISOMY TEST SUPER? Van esetleg tapasztalat egyikrol?Mindkettőt.
beltazor
3 napja
Baba varos kerdes: Melyiket valasztanatok inkabb NIFTY PRO vagy TRISOMY TEST SUPER? Van esetleg tapasztalat egyikrol?

6 napja
Ha jól látom, Gyöngyös után útba esik Parádfürdő (nem Parád, hanem a hozzá tartozó Parádfürdő), hangulatos hely, a környéken a kedvenc településem + Recsk, nemzeti emlékpark + Sirok, ahol szintén van vár.Hollókő is szép, bár pont Húsvétkor gondolom fullon van.Gyöngyös - Parádsasvár - Felsőtárkány - Bükkszentkereszt - Miskolc - Boldogkőváralja - Szerencs - Tiszaújváros - Mezőkövesd - Jászberény a tervezett itiner, de lehet akkor már elmegyek Kőkapuig visszafelé meg csak áthajtok az említett településeken
A térképen nekem nem derül ki merre mész, de BAZ megyeben Abaúj kb mindenhol gyönyörű.
Kőkapun pl. érdemes kajálni egyet a vadászkastélyban.
vpi
r.baggio
6 napja
Hollókő is szép, bár pont Húsvétkor gondolom fullon van.Gyöngyös - Parádsasvár - Felsőtárkány - Bükkszentkereszt - Miskolc - Boldogkőváralja - Szerencs - Tiszaújváros - Mezőkövesd - Jászberény a tervezett itiner, de lehet akkor már elmegyek Kőkapuig visszafelé meg csak áthajtok az említett településeken
A térképen nekem nem derül ki merre mész, de BAZ megyeben Abaúj kb mindenhol gyönyörű.
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Hollókő is szép, bár pont Húsvétkor gondolom fullon van.Azèrt a mátrai ès bükki útvonalak elèg szèpek, Ózd felè se rossz, illetve ha Boldogig elmèsz onnan már igazán nincs messze Regèc/Füzèr ami tènyleg szèp illetve egy kis tállyai/mádi bortúra is belefèrhet ha van egy èjszakád vhol megaludni 😉Nem véletlenül írtam ezt a térséget, mert 1) autós túra lesz, direkt ezen célből bérelek egy Miatát ismerősömtől, és az útvonalon van két vezess.hu által is ajánlott útszakasz, 2) alapvetően Boldogkőváralja az úticél és nem akarok autópályán menni, 3) Kisalföld + Dunakanyar már a könyökömön jön ki (Nyíregyházára meg nyáron megyünk majd a gyerekkel)Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
Az országnak ez a része nekem mindig is egy óriási szürke folt volt, Boldogkőváraljáig mindenképp szeretnék elmenni, de valami kihagyhatatlan hely esetleg Gyöngyös, Miskolc, Tiszaújváros, Jászberény viszonylatban?
r.baggio
Az előzőhöz: a Dunakanyar mindig fasza (Visegrád, Nagymaros pl), Győr is jó. Nyíregyen az állatkert egész napos program. Ha csak kirándulnál, chilleznél, Gödöllőn az Arbo-park szép, meg ott a kastély is. A solymári vízezés környéke is jó.
warr_b
r.baggio
dande2
6 napja
Azèrt a mátrai ès bükki útvonalak elèg szèpek, Ózd felè se rossz, illetve ha Boldogig elmèsz onnan már igazán nincs messze Regèc/Füzèr ami tènyleg szèp illetve egy kis tállyai/mádi bortúra is belefèrhet ha van egy èjszakád vhol megaludni 😉Nem véletlenül írtam ezt a térséget, mert 1) autós túra lesz, direkt ezen célből bérelek egy Miatát ismerősömtől, és az útvonalon van két vezess.hu által is ajánlott útszakasz, 2) alapvetően Boldogkőváralja az úticél és nem akarok autópályán menni, 3) Kisalföld + Dunakanyar már a könyökömön jön ki (Nyíregyházára meg nyáron megyünk majd a gyerekkel)Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
Az országnak ez a része nekem mindig is egy óriási szürke folt volt, Boldogkőváraljáig mindenképp szeretnék elmenni, de valami kihagyhatatlan hely esetleg Gyöngyös, Miskolc, Tiszaújváros, Jászberény viszonylatban?
r.baggio
Az előzőhöz: a Dunakanyar mindig fasza (Visegrád, Nagymaros pl), Győr is jó. Nyíregyen az állatkert egész napos program. Ha csak kirándulnál, chilleznél, Gödöllőn az Arbo-park szép, meg ott a kastély is. A solymári vízezés környéke is jó.
warr_b
r.baggio
Szerkesztette: dande2
6 napja
Nem véletlenül írtam ezt a térséget, mert 1) autós túra lesz, direkt ezen célből bérelek egy Miatát ismerősömtől, és az útvonalon van két vezess.hu által is ajánlott útszakasz, 2) alapvetően Boldogkőváralja az úticél és nem akarok autópályán menni, 3) Kisalföld + Dunakanyar már a könyökömön jön ki (Nyíregyházára meg nyáron megyünk majd a gyerekkel)Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Gyerektábor 😊 a számtalanszor túlzás volt mondjuk, a "többször" a helyes megfogalmazásEdzőtábor? 😂Szilvásváradot tudom ajánlani Szalajka völgy, a vízesés meg egy jó pisztráng. Szerintem egy próbát megér ha nem voltál még.Köszi, na pont az az egyetlen hely a térségben, ahol gyerekként számtalanszor voltam 😊
kapitnono
r.baggio
warr_b

---