Kerékpár

22 feliratkozó

11 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 847 — "Montoya por favor!"
ESen nem is látták ki nyert 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 órája
bogjosi New England Patriots 2 262
Uhhh, | mekkora bukás | a Giro első szakaszon! 😮
bogjosi
ugyanez x1000 a Giro 2. szakaszon 😕

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
13 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 609
Kicsit se manipulatívak az ilyen infografikák.
A valóságban:

Őszentsége Sobri Jóska
Van, aki elhiszi hogy olyan meredek, mint a grafikán?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
14 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Kicsit se manipulatívak az ilyen infografikák.
A valóságban:

16 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
Ma a női Vuelta az Angliurun ér véget, de tegnap ezen a hegyen volt befutó, szakadó esőben

zacknorb
Mondanám, hogy a közepén az a kis plató ideális lenne, hogy elkaparjanak, miután lefordultam a bicikliről, de odáig se lenne semmi esélyem feljutni. 😊

16 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma a női Vuelta az Angliurun ér véget, de tegnap ezen a hegyen volt befutó, szakadó esőben

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 napja
Uhhh, | mekkora bukás | a Giro első szakaszon! 😮

3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya
Holnaptól lehet Lidl-Trek mezt rendelni a Lidlben 22222-ért
 www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-19-het-2026/view/flyer/page/40?lf=HHZ&gad_source=1&gad_campaignid=18724862809&gbraid=0AAAAACM70UG49Q6LOtK1e8YX-42PvKW8Q&gclid=CjwKCAjwzevPBhBaEiwAplAxvhh1N03ZU0xXoqeb8ed8BgyWFUGuaPl9wqLz6w12ClQYJ1EsuXf6qxoC7bAQAvD_BwE

Poloska vagyok.
4 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Idén nem lesz tippjáték se, mert tavaly somos a Vueltat is baszta összesíteni xdd?
zacknorb
Így lettem örökös bajnok...

4 napja
Idén nem lesz tippjáték se, mert tavaly somos a Vueltat is baszta összesíteni xdd?

Poloska vagyok.
5 napja
Seixasnak ma lett fix a Tour indulás

Poloska vagyok.
8 napja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
 www.eurosport.hu/kerekpar/eisenkrammer-karoly-schneller-domonkos-uzengetes-feljelentes_sto23295346/story.shtml

Schnellert nem tartom sokra, remélem mennie kell a szövetség éléről. Tipikus előző rendszerben létező, jogász csinovnyik. Karcsiról eddig akit hallottam mindenki pozitívan, nagy tisztelettel beszélt, én is kifejezetten kedvelem.

Nagy csodák sincsenek mondjuk, eléggé alulfinanszírozott volt eddig a sportág, pedig itt pont lehetne kis pénzzel is relatíve nagyot alakítani. Ahhoz képest, hogy mennyire népszerű a kerékpár, szinte fillérekből be lehet szállni profi/félprofi csapatokba állami pénzből, ha már valaki a profi sportot akarja nyomni.
balintbaba
Mondjuk a TdH szempontjából én pont a szövivel vagyok, ne arra menjen el minden pénz, hogy WT versenyt csinálunk belőle.
zacknorb
TdH-t illetően én is egyetértek, pont jó helyen van a ProSeriesben. Még nagyobb lenne a tömegsport/utánpótlás és a profik között a különbség, ha még WT versenyt is rendezne az ország. Szóval ebben pont igaza van Schnellernek, csak éppen a másik oldalon sem sikerült neki sok mindent felmutatnia.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
8 napja
 www.eurosport.hu/kerekpar/eisenkrammer-karoly-schneller-domonkos-uzengetes-feljelentes_sto23295346/story.shtml

Schnellert nem tartom sokra, remélem mennie kell a szövetség éléről. Tipikus előző rendszerben létező, jogász csinovnyik. Karcsiról eddig akit hallottam mindenki pozitívan, nagy tisztelettel beszélt, én is kifejezetten kedvelem.

Nagy csodák sincsenek mondjuk, eléggé alulfinanszírozott volt eddig a sportág, pedig itt pont lehetne kis pénzzel is relatíve nagyot alakítani. Ahhoz képest, hogy mennyire népszerű a kerékpár, szinte fillérekből be lehet szállni profi/félprofi csapatokba állami pénzből, ha már valaki a profi sportot akarja nyomni.
balintbaba
Mondjuk a TdH szempontjából én pont a szövivel vagyok, ne arra menjen el minden pénz, hogy WT versenyt csinálunk belőle.

Poloska vagyok.
8 napja

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 napja
Valaki esetleg jön innen a szombati etyeki gravel kupára? Ha igen, akkor egy pacsira vevő lennék! (úgy sem találkoztam még soha senkivel a fórumról) 😊

12 napja
fake.id 1 862 — sixseveeeeeen
Egyenlőre még Pog az úr, de Seixas is nagyon kemény
Heisman nádor
19 évesen elrakott egy 20 fős üldözőmezőnyt 1 perccel. ez iszonyat beteg. és nagyon jó volt bernalt értelmezhető versenyzésben látni
fake.id
2. monumentjén és 4. nagy egynaposán úgy egyébként. legrosszabb egynaposon szerzett eredménye tavaly 18 évesen 7. helyen debütálás il lombardián, idén pogacar kétszer elverte, a mur de huy-ön pedig nem volt ott. az baráti
13 napja
Heisman nádor
19 évesen elrakott egy 20 fős üldözőmezőnyt 1 perccel. ez iszonyat beteg. és nagyon jó volt bernalt értelmezhető versenyzésben látni
13 napja

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
13 napja
Nyomod Pog

13 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Csak sikerült Poginak.
13 napja
Remco remek módon megint a Redoute előtt nem volt ott
zacknorb
Ott volt, de iszonyatosan gyenge volt..
13 napja
Ilyet sem láttunk mostanában. Valaki tartja Pogival a tempót 😮
13 napja
Remco remek módon megint a Redoute előtt nem volt ott

Poloska vagyok.
13 napja
Jó látni, hogy a belgáknál is van szar út, mondjuk nálunk itthon ez még jónak számít. 😀😀

13 napja
Amúgy ha Ati kb évtized WT után hazajön a TUS-ba, én elégedett leszek.
zacknorb
jó, de ez attól független, hogy pályafutásának nagyja részében a hazai sajtó sokkal többet láttat bele a közvéleménybe, mint amilyen versenyző valójában. magyarként ez is gazdagon op karrier, amit lerakott. de ezek az alaptalan optimizmusok vele kapcsolatban tényleg kezdenek egyre alaptalanabbnak kinézni. én is úgy voltam vele, hogy azért levezetésnek egy wt csapat magáért menő versenyzője poszt ne legyen már levezetés, de amit eddig művel a szezonban az tényleg arra hasonlít a legjobban