Kézilabda
18 feliratkozó
több mint 6 éve
tisztára Montenegrói meccs érzésem volt itt a félidő végénmég jó, hogy itt döntetlen...
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
1.27 az odds a franciákra, ránk 5.50...hmm, lehet nem is lenne hülyeség egy kis apróval megtenni az "aranykezűeket". Franciák sincsenek formában, ez egy fifty-fifty meccs.
warr_b
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
1.27 az odds a franciákra, ránk 5.50...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nekem Ő sokkal szimpibb, mint Mártha Bence:valogatott.hatosfal.hu/bejegyzes/969-kie-legyen-a-vizes-lepedo
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
A svédeknél Massing kb egyedül mentett pontot, clutch...

több mint 6 éve
A 2000-res olimpiai elődöntőre gondol, ahol emlékeim szerint 5 gólos (de lehet már rosszul emlékszem) hátrányból jöttünk fel, úgy hogy az utolsó 2 percben 4 gólt dobtuk. Aztán a döntőben úgy kaptunk ki a dánoktól, hogy 6-al vezettünk az utolsó 10 percben. Sajnos.Melyik osztrák meccsre gondolsz?Ez sem igaz.Nyilván nem csak mi, de mi sokkal gyakrabban sajnos...Dánok vezetnek a norvégok ellen, a spanyolok meg kitömik a svédeket, így kb nullára csökkennek az esélyeink...A svédek ikszeltek minusz 8ról.
warr_b
Mert ugye csak a magyarok tudnak elbaszni egy meccset ekkora előnyről.
gabokocka
warr_b
Csak ezekre emlékszünk.
Az osztrák meccs anno megvan bárkinek is amikor az utolsó percekben jöttünk vissza?
A kutyának se. Csak az ugyanúgy elbukott döntő.
Szelektív a memóriánk, az önsorsrontásban perfektek vagyunk.
gabokocka
Hozol egy darab ellenpéldát a számtalan hasonlóan csúfosan elbukottal szemben? 🙄🙂
warr_b
Egyébként több ilyen csodás magyar feltámadásra én sem emlékszem
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Melyik osztrák meccsre gondolsz?Ez sem igaz.Nyilván nem csak mi, de mi sokkal gyakrabban sajnos...Dánok vezetnek a norvégok ellen, a spanyolok meg kitömik a svédeket, így kb nullára csökkennek az esélyeink...A svédek ikszeltek minusz 8ról.
warr_b
gabokocka
warr_b
Csak ezekre emlékszünk.
Az osztrák meccs anno megvan bárkinek is amikor az utolsó percekben jöttünk vissza?
gabokocka
Hozol egy darab ellenpéldát a számtalan hasonlóan csúfosan elbukottal szemben? 🙄🙂

több mint 6 éve
Matekban geci jók vagyunk 😁Neumann - Bólyai l, Bólyai ll, Erdőss, Bárány, Kármán, Rényi
gabokocka
Cs.: Obádovics, Hell, Petzvál, Fejér, Riesz, Haar, Pólya
több mint 6 éve
A norvég győzelem nagyon kellett, a svéd montenegró lesz a kulcsmeccs, ott egy svéd x kell majd legalább.Igen, valszeg a svéd-montenegró lesz a döntő.
Matekban geci jók vagyunk 😁
gabokocka
Jah, számolgatásban világbajnokok lennénk 😁😆

több mint 6 éve
Ez sem igaz.Nyilván nem csak mi, de mi sokkal gyakrabban sajnos...Dánok vezetnek a norvégok ellen, a spanyolok meg kitömik a svédeket, így kb nullára csökkennek az esélyeink...A svédek ikszeltek minusz 8ról.
warr_b
gabokocka
warr_b
Csak ezekre emlékszünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
A norvég győzelem nagyon kellett, a svéd montenegró lesz a kulcsmeccs, ott egy svéd x kell majd legalább.Matekban geci jók vagyunk 😁
több mint 6 éve
Nyilván nem csak mi, de mi sokkal gyakrabban sajnos...Dánok vezetnek a norvégok ellen, a spanyolok meg kitömik a svédeket, így kb nullára csökkennek az esélyeink...A svédek ikszeltek minusz 8ról.
warr_b
gabokocka

több mint 6 éve
Norvégok nyertek végül, a svédek meg nagyot hajrázva végül ikszre hozták a spanyolok ellen, le a kalappal. Oroszok már a nyolcban, ezek most jó hírek.

több mint 6 éve
Dánok vezetnek a norvégok ellen, a spanyolok meg kitömik a svédeket, így kb nullára csökkennek az esélyeink...A svédek ikszeltek minusz 8ról.
warr_b
több mint 6 éve
Nah a norvégok talán megrázták magukat...

több mint 6 éve
Dánok vezetnek a norvégok ellen, a spanyolok meg kitömik a svédeket, így kb nullára csökkennek az esélyeink...

több mint 6 éve
A németek legyőzték a hollandokat, szerintem ez sem segít minket...

több mint 6 éve
Ezek a meccs közbeni cserék megint, istenem... Szerbek simán verték Koreát, ez nekünk nagyon nem jó a selejtező miatt... Svédeknek kell nagyon drukkolni.

több mint 6 éve
Na mert egy honi kókler aztán tuti megoldás lesz. A legjobb játékosok is gyengék voltak fejben.
több mint 6 éve
Pont generáció váltáskor lett szövetségi kapitány, sokáig hozott anyagból dolgozott, egy teljesen szétesett keretet örökölt, akik mentálisan a béka segge alatt voltak.Én még egy esélyt adnék Kim-nek.Miért?
#JC6
EB 12. hely, VB 15. hely, EB 7. hely, most meg a VB-n maximum 13. hely, bár a franciákat tuti nem verjük meg. Ez kurva karcsú szerintem, jóformán bárkivel hoztuk volna ezt, vagy edző nélkül is.
warr_b
A feladom, mert vesztes vagyok meg a balsors mentalitást nem egyszerű győztessé formálni rövid idő alatt.
Szerintem ha most még be tud épiteni pár fiatalt, mentálisan kimaxolja a mostani keretet, és mondjuk szerencsénk lesz és nem fizikailag kisajtolt fél keretet kap, akkor muszáj hogy kijöjjön a lépés.
A pályán nem ő hagyta ki a ziccereket. A ha nem jatszik, de ott volt az esély a román meccsen, a végén...
több mint 6 éve
Én még egy esélyt adnék Kim-nek.Miért?
#JC6
EB 12. hely, VB 15. hely, EB 7. hely, most meg a VB-n maximum 13. hely, bár a franciákat tuti nem verjük meg. Ez kurva karcsú szerintem, jóformán bárkivel hoztuk volna ezt, vagy edző nélkül is.

több mint 6 éve
Én még egy esélyt adnék Kim-nek.ha lesz olimpiai selejtező akkor én azt még rábizom, de a párizsi ciklust kezdjük mással hacsak nem csillog valami tokio-ban
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Én még egy esélyt adnék Kim-nek.
több mint 6 éve
eurosport.hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/kezi-vb-kim-rasmussen-gyenge-pont-volt-a-veben-de-szuklatokoru-kontarsag-lenne-kirugniSzerintem meg blabla, mese habbal. Kifogás, kifogás, mosdatás.
Minden szavával egyetértek.
Amúgy Mártha Bencének qrva jó írásai vannak.
gabokocka
Szerintem ideje váltani, jöhetne mondjuk Golovin, ha már úgyis a fiatalítás meg jövő sikerek a cél.

több mint 6 éve
eurosport.hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/kezi-vb-kim-rasmussen-gyenge-pont-volt-a-veben-de-szuklatokoru-kontarsag-lenne-kirugniMinden szavával egyetértek.
Amúgy Mártha Bencének qrva jó írásai vannak.