Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 209 — The Mathematician
ahogy nézem a Szegedi siker már nem is "hír" 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
Veszprém simán hozta a SEHA ligát, Győr meg simán hozta a Magyar Kupát.

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Hatalmas gratuláció a Szegednek, 2 magyar csapat a BL legjobb 8-ban, nem semmi ! 😊
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 209 — The Mathematician
Nem semmi volt a Szeged, ezt aztán nem vártam. 😊Schleck
most nézem az eredményt, én elkönyveltem hogy kikaptunk
viszont így lehet kéne jegyet szerezni a meccsre 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem semmi volt a Szeged, ezt aztán nem vártam. 😊

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 709 — Cowboys fan
Valami nem jött össze az EHF bundagépezetében. Vagy nincs is ilyen. 😊Schleck
Platiniék elfelejtették visszaadni a golyómelegítő gépet
több mint 11 éve
Valami nem jött össze az EHF bundagépezetében. Vagy nincs is ilyen. 😊

több mint 11 éve
Ezt a Kovacsics Anikót jegelte a debil Németh végig szélen. Gratulálok...

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 921 — #NoStress
Komolyan az számít egy ország képviseletében, hogy ki hol született?!?!
Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?
Valamint ha Katarnak megfelel, hogy ne Katarban születettek képviseljék, akkor nekünk kell ezügyben helyettük ítélkezni?
Nekem megfelelt, hogy a nem Magyarországon született Janics Natasa, a nem Magyarországon született Carlos Perez, a nem Magyarországon született Miklós Edit, a nem Magyarországon született Hoang Thanh Trang képviselt különböző világversenyeken.
Sajnálom, ha szerinted csak a vérszittya, kutyabőrösnemes őskatari a katari.Sobri Jóska
tök jó, hogy olyan példákat hozol, akik minimum öt évet sportoltak Magyarországon, mire magyra színekben elindultak.
kivétel persze ez alól Miklós Edit, akinek már a neve is tiszta románul cseng. oh wait...slowmotion
Markovic és Saric világéletében katari szeretett volna lenni, Memisevic, Stojanovic, Vidal, Damjanovic pedig imádja a tengert és a homokot.
És attól, hogyha al Sar-idzs vagy ibn Damzsan Ovi lenne a nevük,- ami már katariasan cseng -, mi változna?

több mint 11 éve
Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?
Valamint ha Katarnak megfelel, hogy ne Katarban születettek képviseljék, akkor nekünk kell ezügyben helyettük ítélkezni?
Nekem megfelelt, hogy a nem Magyarországon született Janics Natasa, a nem Magyarországon született Carlos Perez, a nem Magyarországon született Miklós Edit, a nem Magyarországon született Hoang Thanh Trang képviselt különböző világversenyeken.
Sajnálom, ha szerinted csak a vérszittya, kutyabőrösnemes őskatari a katari.Sobri Jóska
tök jó, hogy olyan példákat hozol, akik minimum öt évet sportoltak Magyarországon, mire magyra színekben elindultak.
kivétel persze ez alól Miklós Edit, akinek már a neve is tiszta románul cseng. oh wait...
több mint 11 éve
találós kérdés:

Markovic, Roiné, Capote, Saric, Memisevic, Stojanovic, Vidal, Damjanovic

mi bennük a közös?slowmotion
Mind katari? 😀peach
és VB döntőt játszanak 😀
a kézilabda csúcsa. teljesen vicc ez a sportágbraxa88
egész jónak tűnnek a házigazdák ! akik az útba kerültek azokat végül is elkatarították...
igaz hogy elég könnyű csapatokat sodort oda az élet!
mondjuk az érdekes hogy mi lesz a jövőben ezzel a csapattal mert ha marad ez a stratégia akkor kaptunk a nyakunkba mi magyarok is hipp-hopp egy újabb erős válogatottat a vb-kre a jövőben (ha éppen ott leszünk)

amúgy azért a foci is túlélte valahogy a japán-koreai vb-t....yooker
azért iksz körüli meccsen verték azokat a szlovénokat, akiket a legfontosabb játékosa nélküli magyar válogatott 110 percen keresztül oktatott. persze, vehetnek még embereket, de 100 százaléknák több honosítottjuk akkor sem lesz, most pedig már ennyin állnak. esetleg a tunéziaiak meg az egyiptomiak helyett vesznek még néhány dánt is...
több mint 11 éve
"Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?"

WHAAAAT?! Hadd ne kelljen már elmagyaráznom a klubcsapat és a válogatott közötti különbséget, meg hogy mennyiben más, mikor valaki itt él (akár gyerekkora óta) és beszéli az ország nyelvét, vagy hogy Spanyolországban játszó bosnyák-szerbként "meggyőzik" őt szép summával, hogy attól a naptól fogva katari lesz. Ez megint csak a te egydimenziós trollvilágodban ugyanaz.baggio
Mint látod, Katarban a válogatott technikailag egy klubcsapat.
De ez irreleváns, hisz azt írtad, hogy szempont az, hogy ki hol született. WHYYYYYYYY???!
Akiket írtam, és akikből lehetne sorolni százával, azok bizony felnőtt, sikeres sportolóként váltottak válogatottat anyagi vagy egyéb ösztönzés hatására.
Azt nem értem, hogy ebben ugyan mi a rossz, vagy mi az, ami kritikára ad okot?

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
"Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?"

WHAAAAT?! Hadd ne kelljen már elmagyaráznom a klubcsapat és a válogatott közötti különbséget, meg hogy mennyiben más, mikor valaki itt él (akár gyerekkora óta) és beszéli az ország nyelvét, vagy hogy Spanyolországban játszó bosnyák-szerbként "meggyőzik" őt szép summával, hogy attól a naptól fogva katari lesz. Ez megint csak a te egydimenziós trollvilágodban ugyanaz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sajnálom, ha szerinted csak a vérszittya, kutyabőrösnemes őskatari a katari.

több mint 11 éve
Teljesen felesleges kritikusnak lenni egy olyan válogatottal szemben, amelynek egyik tagja sem abban az országban született, amelyet képvisel 😊 Értem. A honosítást meg úgy kezeled, mintha minden sportban ugyanazok a szabályok élnének, míg labdarúgásban u21-en felül csak egyetlen válogatottban léphetsz pályára, míg itt pl. úgy működik, hogy a katari hercegnek elegendő valakinek rámutatnia, ő 2 évig nem játszhat máshol, majd övé az útlevél.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minden sportban, a sakktól az atlétikán, kézilabdán át a labdarúgásig régóta dívik a honosítás. Európában is.
Orosz svájci, izraeli sakkozó,kenyai dán futó, kubai magyar kézis vagy angol jamaicai, vagy brazil spanyol, lengyel, stb.focista eddig is a sport része volt.
Hogy ezt a katariak kimaxolták, csak a hatékonyságukat dícséri.
Felesleges álszentnek kritikusnak lenni.

több mint 11 éve
persze, azóta ha a cipődet vágod a bíróhoz se hőköl meg senki

---
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
találós kérdés:

Mind katari? 😀peach
és VB döntőt játszanak 😀
a kézilabda csúcsa. teljesen vicc ez a sportágbraxa88
egész jónak tűnnek a házigazdák ! akik az útba kerültek azokat végül is elkatarították...
igaz hogy elég könnyű csapatokat sodort oda az élet!
mondjuk az érdekes hogy mi lesz a jövőben ezzel a csapattal mert ha marad ez a stratégia akkor kaptunk a nyakunkba mi magyarok is hipp-hopp egy újabb erős válogatottat a vb-kre a jövőben (ha éppen ott leszünk)

amúgy azért a foci is túlélte valahogy a japán-koreai vb-t....
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
Igazán eltörölhetnék azt a szabályt, hogy csak hármat lehet lépni labdával a kézben, úgyis mindenki ötöt lép minimum. 😀

több mint 11 éve
Én Katarnak drukkoltam, ahogy fogom azt tenni a döntőnél is (amit nyilván ugyanúgy nem nézek majd meg), sőt remélem a '22-es soccer vb-t is behúzzák majd 😊baggio
jó, hát a sznobságnak is vannak fokozatai 😉
több mint 11 éve
Én Katarnak drukkoltam, ahogy fogom azt tenni a döntőnél is (amit nyilván ugyanúgy nem nézek majd meg), sőt remélem a '22-es soccer vb-t is behúzzák majd 😊

---
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
És Katar vb döntőt játszik 😊)))
igaz a fransziák fossá verik őket
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
találós kérdés:

Mind katari? 😀peach
és VB döntőt játszanak 😀
a kézilabda csúcsa. teljesen vicc ez a sportág
több mint 11 éve
Az a katari, aki annak érzi magát!
És ha Roin€, Capot€, $aric, M€mi$€vic, $tojanovic úgy érzi, akkor ők katariak.
Én egyszer izlandinak éreztem magam. De elmúlt.Sobri Jóska
nem ízlett a zuzmófőzelék?slowmotion
Nem tudom mitől múlt el. Sőt, azt se, hogy mitől lettem egy rövid időre izlandivá.

több mint 11 éve
Az a katari, aki annak érzi magát!
És ha Roin€, Capot€, $aric, M€mi$€vic, $tojanovic úgy érzi, akkor ők katariak.
Én egyszer izlandinak éreztem magam. De elmúlt.Sobri Jóska
nem ízlett a zuzmófőzelék?