Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Elvileg a pfizert is felvezetik az oltási igazolványhoz, illetve a kiskönyvbe is bekerült. Szóval van benne nyugati vakcina, akkor mehet az én értelmezésem szerintszerintem nem, kell mellé pcr 72 órán belüliHa jól tudom neki két orosz van egy Pfizer.Ezzel átengedik ?volt valaki mostanság kocsival ausztriában? mi a szitu?Hataron ellenoriznek. Ha van oltasod akkor no para. Hegyeshalomnal reggelente hallom a dugot. Sopron ok
briareos
Toto21
VvAlekosz
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Mind a ketto jol van. Csak igy semmi ertelme a kontakt nem kontakt dolognak osztalyonkentNalunk hibrid oktatas is megy meg a zoom is.rajtad kívül meg tudják őket különböztetni?😊
Mondjuk izgalmas igy mert az ikrek ket osztalyba jarnak az egyik osztaly most mehet matol suliba a masik csak csutortokon 😀
Mondjuk egyik sem mutat tunetet szerencsere.
Janek
az megy aki jobban van😊
NB2
több mint 3 éve
szerintem nem, kell mellé pcr 72 órán belüliHa jól tudom neki két orosz van egy Pfizer.Ezzel átengedik ?volt valaki mostanság kocsival ausztriában? mi a szitu?Hataron ellenoriznek. Ha van oltasod akkor no para. Hegyeshalomnal reggelente hallom a dugot. Sopron ok
briareos
Toto21
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
www.google.com/amp/s/infostart.hu/kulfold/2021/11/12/ausztria-kulon-elbanasban-reszesiti-a-janssennel-oltottakat/amp
több mint 3 éve
Teabee
718
"még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre, de kedves barátaim, ha meglesznek a válaszok, akkor meglesz a siker"Adattorlódás, barátocskáim, adattorlódás a varázsszó... 😊na mi történt, beszartak a központban a hétvégi számoktól?Vitya még nem itta meg a reggeli kávéját és közölte h milyen számokat adhatnak ki.
briareos
Beki
somoskovig
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudom neki két orosz van egy Pfizer.Ezzel átengedik ?volt valaki mostanság kocsival ausztriában? mi a szitu?Hataron ellenoriznek. Ha van oltasod akkor no para. Hegyeshalomnal reggelente hallom a dugot. Sopron ok
briareos
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 961
volt valaki mostanság kocsival ausztriában? mi a szitu?Hataron ellenoriznek. Ha van oltasod akkor no para. Hegyeshalomnal reggelente hallom a dugot. Sopron ok
briareos
több mint 3 éve
volt valaki mostanság kocsival ausztriában? mi a szitu?
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Mondjuk nekünk munkáltató elvárja, hogy járjunk be maszkot hordva. Pedig 1-3 hullám esetén engedélyezett volt a HO. Most a standard heti 1-et engedik. Pedig szerintem esetszámok indokolnák, hogy most is legyen, főleg irodai munka esetén... 😊bezzeg multkor csondben voltatok mikor azt feszegettuk h lehet-e egyaltan meg bmit itthon csinalni virusvedekezes cimen 😊Szerintem az önkoriktól is elkéne venni még egy kis pézt, a kíváló védekezésünk túl sok forrást emészt fel...304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
peach
csebi
Az ingyenes parkolás mellett kicsit hiányolom az oltatlanokra kiszabott korlátozásokat. Dehát kampány üzemmód van, az a lényeg, hogy legyen 13. havi nyugdíj meg 480 Ft-ra fagyasztott benzinár, senki nem akar már itt népszerűtlen járványügyi intézkedéseket hozni....
több mint 3 éve
bezzeg multkor csondben voltatok mikor azt feszegettuk h lehet-e egyaltan meg bmit itthon csinalni virusvedekezes cimen 😊Szerintem az önkoriktól is elkéne venni még egy kis pézt, a kíváló védekezésünk túl sok forrást emészt fel...304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
adod itt az otleteket 😊De, persze, annyi, biztos valamit vágyálomtól vezérelve írtam ☹️😄nem 480 amúgy?Ne légy telhetetlen, fixálták a benzin árát! Sőt, a kapitalista dög Shell meg Lukoil kúton kereken a 380 volt kiírva, míg a MOL kúton 379,9! Nem mondhatod, hogy nem nagyvonalúak!304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
warr_b
Negritis
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Jah, szerencsére ez legalább megvolt, tök jó képek lettek. A Márton-nap viszont egy az egyben ugrott...Ne is mond, a fotózásról lemaradtunk mert beteg volt a gyerek. A pótfotozás most lett volna a heten de karantén van. Hogy lesz ebből karácsonyi fotó? 😂Hehe. Hivatalos ántsz infó azóta sincs.... Az előző karantén éjfélkor letelt. Közben pont ránéztem a csoportra, most írták hogy keddig van az új karantén, szerdán már lehet menni... Mondjuk óvónők nem lesznek, szóval gondolom összevonva a szomszéd Maci csoporttal 😄 (a dadustól az infó, le kellett adni a fényképrendelésekel ma délelőtt - péntek volt a határidő, de a karantén miatt máig volt haladék). Én már nem annyira tudom követni itt az idővonalat 🤣Ezért is baromság ez a 10 nap a teszt eredményétől számítva. Esetünkben vasárnap jött meg a csoporttárs pcr eredménye. Az azt jelenti, hogy pénteken tesztelték kb. Ez alapján gondolom max szerdán volt utoljára oviban mert valószínűleg addigra neki vagy az anyjáéknak már volt tünete. Ha befertőzött valakit annak e hét közepére ki kellene derülnie. Valójában meg az általam prognosztizált szerdai otthonmaradásához képest 2 hét múlva térhet vissza a maci csoport az óvodába. Teljesen értelmetlen.Amúgy most kb mennyi a lappangási ideje ennek a szarnak? Főleg gyerekek esetében?Ah, úgy látom kb 4 napot írnak a deltára.
warr_b
warr_b
Hab a tortán, hogy reggel a lányommal visszafordítottak a cica csoport küszöbéről, hogy maciba járó gyerek testvére sem jöhet be az oviba. Mondanom sem kell, hogykeddencsütörtökön azért márton napi rendezvény volt tartva kötelező maszkviselés nélkül, volt ott vagy 500 ember... szóval egy másik apuka megelőzött és berombolt a titkárságra rendezkedni, hogy kontakt kontaktja miért számít, mikot a narratíva világosan azt mondja, hogy nem. Vegül mégis beengedték a macis testvéreket a cicába, de mire ez lezongorázódott kisebb dráma alakult ki a csoport ajtajában, sírógörcsöt kapott több gyermekes anyukákkal. Legalább nekünk megköszönték, hogy intézkedtünk és vittük a jóhírt, hogy mégis maradhat a gyerek oviba, pedig én lófaszt sem csináltam 😀
peach
Amúgy köhög kicsit a gyerek, szóval ma meg holnap amúgy se ment volna, a szerda is inkább nem mint igen... Meglátjuk.
warr_b
peach
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Lehet egy fiú egy lány is, akkor azért lehet feltűnne 😄Nalunk hibrid oktatas is megy meg a zoom is.rajtad kívül meg tudják őket különböztetni?😊
Mondjuk izgalmas igy mert az ikrek ket osztalyba jarnak az egyik osztaly most mehet matol suliba a masik csak csutortokon 😀
Janek
az megy aki jobban van😊
NB2
több mint 3 éve
Nalunk hibrid oktatas is megy meg a zoom is.rajtad kívül meg tudják őket különböztetni?😊
Janek
az megy aki jobban van😊
több mint 3 éve
Nalunk hibrid oktatas is megy meg a zoom is.Mondjuk izgalmas igy mert az ikrek ket osztalyba jarnak az egyik osztaly most mehet matol suliba a masik csak csutortokon 😀
több mint 3 éve
Ne is mond, a fotózásról lemaradtunk mert beteg volt a gyerek. A pótfotozás most lett volna a heten de karantén van. Hogy lesz ebből karácsonyi fotó? 😂Hehe. Hivatalos ántsz infó azóta sincs.... Az előző karantén éjfélkor letelt. Közben pont ránéztem a csoportra, most írták hogy keddig van az új karantén, szerdán már lehet menni... Mondjuk óvónők nem lesznek, szóval gondolom összevonva a szomszéd Maci csoporttal 😄 (a dadustól az infó, le kellett adni a fényképrendelésekel ma délelőtt - péntek volt a határidő, de a karantén miatt máig volt haladék). Én már nem annyira tudom követni itt az idővonalat 🤣Ezért is baromság ez a 10 nap a teszt eredményétől számítva. Esetünkben vasárnap jött meg a csoporttárs pcr eredménye. Az azt jelenti, hogy pénteken tesztelték kb. Ez alapján gondolom max szerdán volt utoljára oviban mert valószínűleg addigra neki vagy az anyjáéknak már volt tünete. Ha befertőzött valakit annak e hét közepére ki kellene derülnie. Valójában meg az általam prognosztizált szerdai otthonmaradásához képest 2 hét múlva térhet vissza a maci csoport az óvodába. Teljesen értelmetlen.Amúgy most kb mennyi a lappangási ideje ennek a szarnak? Főleg gyerekek esetében?Ah, úgy látom kb 4 napot írnak a deltára.
warr_b
warr_b
Hab a tortán, hogy reggel a lányommal visszafordítottak a cica csoport küszöbéről, hogy maciba járó gyerek testvére sem jöhet be az oviba. Mondanom sem kell, hogykeddencsütörtökön azért márton napi rendezvény volt tartva kötelező maszkviselés nélkül, volt ott vagy 500 ember... szóval egy másik apuka megelőzött és berombolt a titkárságra rendezkedni, hogy kontakt kontaktja miért számít, mikot a narratíva világosan azt mondja, hogy nem. Vegül mégis beengedték a macis testvéreket a cicába, de mire ez lezongorázódott kisebb dráma alakult ki a csoport ajtajában, sírógörcsöt kapott több gyermekes anyukákkal. Legalább nekünk megköszönték, hogy intézkedtünk és vittük a jóhírt, hogy mégis maradhat a gyerek oviba, pedig én lófaszt sem csináltam 😀
peach
Amúgy köhög kicsit a gyerek, szóval ma meg holnap amúgy se ment volna, a szerda is inkább nem mint igen... Meglátjuk.
warr_b
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
480 az, DE az EUR árfolyam lehet 380 lesz, már nem sok hiányzik hozzá 😀nem 480 amúgy?Ne légy telhetetlen, fixálták a benzin árát! Sőt, a kapitalista dög Shell meg Lukoil kúton kereken a 380 volt kiírva, míg a MOL kúton 379,9! Nem mondhatod, hogy nem nagyvonalúak!304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
De, persze, annyi, biztos valamit vágyálomtól vezérelve írtam ☹️😄nem 480 amúgy?Ne légy telhetetlen, fixálták a benzin árát! Sőt, a kapitalista dög Shell meg Lukoil kúton kereken a 380 volt kiírva, míg a MOL kúton 379,9! Nem mondhatod, hogy nem nagyvonalúak!304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
Hehe. Hivatalos ántsz infó azóta sincs.... Az előző karantén éjfélkor letelt. Közben pont ránéztem a csoportra, most írták hogy keddig van az új karantén, szerdán már lehet menni... Mondjuk óvónők nem lesznek, szóval gondolom összevonva a szomszéd Maci csoporttal 😄 (a dadustól az infó, le kellett adni a fényképrendelésekel ma délelőtt - péntek volt a határidő, de a karantén miatt máig volt haladék). Én már nem annyira tudom követni itt az idővonalat 🤣Ezért is baromság ez a 10 nap a teszt eredményétől számítva. Esetünkben vasárnap jött meg a csoporttárs pcr eredménye. Az azt jelenti, hogy pénteken tesztelték kb. Ez alapján gondolom max szerdán volt utoljára oviban mert valószínűleg addigra neki vagy az anyjáéknak már volt tünete. Ha befertőzött valakit annak e hét közepére ki kellene derülnie. Valójában meg az általam prognosztizált szerdai otthonmaradásához képest 2 hét múlva térhet vissza a maci csoport az óvodába. Teljesen értelmetlen.Amúgy most kb mennyi a lappangási ideje ennek a szarnak? Főleg gyerekek esetében?Ah, úgy látom kb 4 napot írnak a deltára.
warr_b
warr_b
peach
több mint 3 éve
nem 480 amúgy?Ne légy telhetetlen, fixálták a benzin árát! Sőt, a kapitalista dög Shell meg Lukoil kúton kereken a 380 volt kiírva, míg a MOL kúton 379,9! Nem mondhatod, hogy nem nagyvonalúak!304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Besírsz milyen sztorim van! 😀Röhejes sztori, de tökéletesen jellemzi a helyzet abszurditását és megoldhatatlanságát.
Ismeretlen gyermek elkap valami szart, doktornéni kiírja egy hét otthonlétre. Míg otthon van, pénteken kiderül, hogy egy osztálytársa covidos, hipp-hopp az egész osztályt karanténba rakják.
Ismeretlen gyermekünk felgyógyulva hétfőn boldogan caplat az iskolába, de sehol senki az osztályából, mert neki nem szóltak. Kiderült, hogy kontakt se volt, így neki járni kellene suliba, de ugye nincs osztálya. A doktornéni azt mondja, hogy Ő már meggyógyult, nem tudja tovább kiírni, hiszen semmi baja.
Így szerencsétlen gyermek online hallgatja a tanárnőket, mint az osztály többi része, csak nem otthonról, hanem egyedül a tanteremben! 😀
Szokol
több mint 3 éve
Ne légy telhetetlen, fixálták a benzin árát! Sőt, a kapitalista dög Shell meg Lukoil kúton kereken a 380 volt kiírva, míg a MOL kúton 379,9! Nem mondhatod, hogy nem nagyvonalúak!304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
több mint 3 éve
Azért megint a csúcsra törünk.nem néz ki jól...
covid19.healthdata.org/hungary?view=cumulative-deaths&tab=compare
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Szerintem az önkoriktól is elkéne venni még egy kis pézt, a kíváló védekezésünk túl sok forrást emészt fel...304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
r.baggio
több mint 3 éve
304 halott. Kinek mit intézett a kormánya.Hát az ingyenes parkolás hol marad?!
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal