Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/07/16/koronavirus_korhazi_fertozes_muller_cecilia/Dehát élmezőnyben voltunk/vagyunk a járvány kezelésében. Teljesen össze vagyok most zavarodva...
😕
Vrij6
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/07/16/koronavirus_korhazi_fertozes_muller_cecilia/Csodálatos. Bár nem is értem, hogyhogy elismerik ezt így.
😕
Vrij6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ezért van az egész úgyhogy kár a fekete képeket kirakni a zenészeknek:Stadionokban kell koncertezni és mindenki jól jár 😊
Matthew99
több mint 5 éve
Ezért van az egész úgyhogy kár a fekete képeket kirakni a zenészeknek:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/07/16/koronavirus_korhazi_fertozes_muller_cecilia/😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
...és picsogni is sokkal könnyebb, mint elviselni egy kis kellemetlenséget.Ja, értem. Hát erre alig hiszem, hogy rendeletet fognak alkotni, annyira mások a körülmények. Van ahol értelmetlen, mert könnyen megoldható a distancing és a higiénia, máshol meg muszáj lesz a maszk, mert máshogy nem lehet embereket szeparálni.én itt úgy értelmeztem, hogy pl. nálunk irodában zárt térben vagyok, nem kellett maszk tavasszal.444.hu/2020/07/16/merkely-zart-terben-maszkot-kellene-viselniÉn úgy tudtam, hogy most is kell. (Mármint zárt térben a maszk.)
vicces lenne...
Vrij6
peterk2005
Arra írtam, hogy vicces lenne bent maszkban dolgozni egész nap.
Vrij6
Egyébként orvosok, nővérek napi 10-12 órákat - gyakran többet is - dolgonak maszkban. Sőt sok egyéb szakmában is (festők, poros környezetben dolgozók, stb.), is maszkban dolgoznak. Sokan közülük nem is légkondis irodában, hanem kifejezetten barátságtalan környezetben (kva melegben, zajban, fizikai munkát végezve). És simán bírják. Szóval ha kell, megoldható az, csak legtöbbünknek szokatlan.
peterk2005
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Bár nem covid, de itt van mostanában szó leginkább a kórházakrólindex.hu/velemeny/2020/07/16/egeszsegugy_korhaz_halapenz_operacio_riport/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
maszk témához:Egy- ket hete beraktam ide azokat a vetgaz analizises, saturacios vizsgalatokat, ami alapjan semmi ilyet nem okoznak. Hiszti, semmi mas.
van céges drive safety training
bele van írva hogy TILOS vezetés közben maszkot viselni mert oxigén hiányt vagy széndioxid problémákat okozhat
én meg wtf?! a szemüveg párásodása oké de légzés?!
néztem pár videót azok alapján max akkor lehet gond ha N95 maszkot viselsz hosszútávon
a sima festő/orvosi maszkok nem járnak ilyen problémával
de javítsatok ki ha rosszul tudom
Negritis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
nadeja Ajszófia miatti kétségbeesésben kicsit mellénéznek, nem akarjuk megbántani fájdalmukban őket...inkább görög 2 azLehet csak Dzsudzsi ment probajatekra a Panahozhvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_mennimelyik lovag nyaral most görögbe?
Öööööööööööööööö..... nemzeti szinező?
(majd mi megmondjuk, hogy ki megy karanténba! Legyen bármi a rendeletben!)
zemanla
briareos
Borbinho
Negritis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
inkább görög 2 azLehet csak Dzsudzsi ment probajatekra a Panahozhvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_mennimelyik lovag nyaral most görögbe?
zemanla
briareos
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lehet csak Dzsudzsi ment probajatekra a Panahozhvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_mennimelyik lovag nyaral most görögbe?
zemanla
briareos
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nekem is ez a véleményem, amúgy meg is akarom kérdezni a training készítőjét h WTFmaszk témához:Gondolom most hirtelen minden sebésznek akik eddig szíveket és agyakat műtöttek ezerszám hirtelen megtiltják a maszk viselését mert oxigénhiányt okozhat. Hagyjukmár😃
bele van írva hogy TILOS vezetés közben maszkot viselni mert oxigén hiányt vagy széndioxid problémákat okozhat
néztem pár videót azok alapján max akkor lehet gond ha N95 maszkot viselsz hosszútávon
Negritis
samu09
több mint 5 éve
maszk témához:Gondolom most hirtelen minden sebésznek akik eddig szíveket és agyakat műtöttek ezerszám hirtelen megtiltják a maszk viselését mert oxigénhiányt okozhat. Hagyjukmár😃
Negritis
több mint 5 éve
Kiegyeztek dontetlenben.😊Mindíg ezek a célozgatások! Szerintem Görögország meggyógyult 😊hvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_mennimelyik lovag nyaral most görögbe?
zemanla
briareos
bcsarli
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Mindíg ezek a célozgatások! Szerintem Görögország meggyógyult 😊hvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_mennimelyik lovag nyaral most görögbe?
zemanla
briareos
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_mennimelyik lovag nyaral most görögbe?
zemanla
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_menniÍgy is lehet, úgyis lehet, amúgy meg nem lehet. 😀
zemanla
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200716_Pontositott_Gulyas_Gorogorszagbol_hazajove_nem_kell_karantenba_menniÖööööööööööööööö..... nemzeti szinező?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
maszk témához:van céges drive safety training
több mint 5 éve
Természetesen hacsak ezen múlik és kérik, fent lesz a maszk egész nap bent. 😀Ja, értem. Hát erre alig hiszem, hogy rendeletet fognak alkotni, annyira mások a körülmények. Van ahol értelmetlen, mert könnyen megoldható a distancing és a higiénia, máshol meg muszáj lesz a maszk, mert máshogy nem lehet embereket szeparálni.én itt úgy értelmeztem, hogy pl. nálunk irodában zárt térben vagyok, nem kellett maszk tavasszal.444.hu/2020/07/16/merkely-zart-terben-maszkot-kellene-viselniÉn úgy tudtam, hogy most is kell. (Mármint zárt térben a maszk.)
vicces lenne...
Vrij6
peterk2005
Vrij6
Egyébként orvosok, nővérek napi 10-12 órákat - gyakran többet is - dolgonak maszkban. Sőt sok egyéb szakmában is (festők, poros környezetben dolgozók, stb.), is maszkban dolgoznak. Sokan közülük nem is légkondis irodában, hanem kifejezetten barátságtalan környezetben (kva melegben, zajban, fizikai munkát végezve). És simán bírják. Szóval ha kell, megoldható az, csak legtöbbünknek szokatlan.
peterk2005
Én is megszoktam már, van hogy sétálok kint mire rájövök, hogy amúgy levehetem.
több mint 5 éve
Gulyás szerint a focimeccseken (ellentétben a koncertekkel) nem fogyasztanak alkoholt. Nem nyelvbotlás, kétszer is elmondta.Index javaslatára tekintettel betiltják. Csak miért éppen ezt az egy index javaslatot fogadtak meg az elmúlt 10 évben ...
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sok irodában tették kötelezővé a maszkot napi 8 órában sztem.én itt úgy értelmeztem, hogy pl. nálunk irodában zárt térben vagyok, nem kellett maszk tavasszal.444.hu/2020/07/16/merkely-zart-terben-maszkot-kellene-viselniÉn úgy tudtam, hogy most is kell. (Mármint zárt térben a maszk.)
vicces lenne...
Vrij6
peterk2005
Vrij6
több mint 5 éve
Gyártósorokon a dolgozók is, napi 12 órában.Ja, értem. Hát erre alig hiszem, hogy rendeletet fognak alkotni, annyira mások a körülmények. Van ahol értelmetlen, mert könnyen megoldható a distancing és a higiénia, máshol meg muszáj lesz a maszk, mert máshogy nem lehet embereket szeparálni.én itt úgy értelmeztem, hogy pl. nálunk irodában zárt térben vagyok, nem kellett maszk tavasszal.444.hu/2020/07/16/merkely-zart-terben-maszkot-kellene-viselniÉn úgy tudtam, hogy most is kell. (Mármint zárt térben a maszk.)
vicces lenne...
Vrij6
peterk2005
Vrij6
peterk2005
több mint 5 éve
Ja, értem. Hát erre alig hiszem, hogy rendeletet fognak alkotni, annyira mások a körülmények. Van ahol értelmetlen, mert könnyen megoldható a distancing és a higiénia, máshol meg muszáj lesz a maszk, mert máshogy nem lehet embereket szeparálni.én itt úgy értelmeztem, hogy pl. nálunk irodában zárt térben vagyok, nem kellett maszk tavasszal.444.hu/2020/07/16/merkely-zart-terben-maszkot-kellene-viselniÉn úgy tudtam, hogy most is kell. (Mármint zárt térben a maszk.)
vicces lenne...
Vrij6
peterk2005
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
munka nem tréfadologén itt úgy értelmeztem, hogy pl. nálunk irodában zárt térben vagyok, nem kellett maszk tavasszal.444.hu/2020/07/16/merkely-zart-terben-maszkot-kellene-viselniÉn úgy tudtam, hogy most is kell. (Mármint zárt térben a maszk.)
vicces lenne...
Vrij6
peterk2005
Vrij6