Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 094
Sajnos úgy látom a maszk hordás is kezd komolytalanná válni. Már a nagyobb boltokban is. Épp Lidl-ben vagyok, de itt többen hordják sálnak, mint rendes maszknak
Klaci79
Számomra nagyobb probléma h a tömött buszokon is elengedték a sztorit teljesen. Köhög, tüsszög sok ember, de kit érdekel a többi...
Beki
Mert momentán következmények nélkül megtehetik.
Ha majd lesznek egészségügyi illetve hatósági, rendészeti következmények, akkor szépen fel rakják majd rendesen. Most a "nagy semmire" nem fogják pusztán azért, mert hasznos. Mennyi mindent nem csinálnak az emberek, ami hasznos?....
Sobri Jóska
Aranyos, amikor a vasútállomáson bemondja a hangosbeszélő hogy KÖTELEZŐ az arc eltakarása a vonatokon. Aztán megjön a vonat, a kaller pedig leszáll úgy hogy torokmelegítőnek használja, vagy mintha túsz lenne és csak a szája van eltakarva vele. S én érzem magam hülyén tényleg, hogy becsületesen hordom a csősálamat 30+ °C-ban is.

Persze attól, hogy a kaller hülye, az utasok 70%-ának nem kellene annak lennie, de hát ilyen az emberi természet.

Mondjuk én ha kaller lennék, az összes ilyet úgy basznám le a vonatról, hogy a feje csak úgy csattan a betonon.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sajnos úgy látom a maszk hordás is kezd komolytalanná válni. Már a nagyobb boltokban is. Épp Lidl-ben vagyok, de itt többen hordják sálnak, mint rendes maszknak
Klaci79
Számomra nagyobb probléma h a tömött buszokon is elengedték a sztorit teljesen. Köhög, tüsszög sok ember, de kit érdekel a többi...
Beki
Ma bementem az M3-on az egyik kútra maszkban, elég sokan voltak, de rajtam volt egyedül. Baromi furcsa volt ennyi embert egyszerre maszk nélkül látni 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 674 — "Montoya por favor!"
Most utazom keresztbe Európán hazafelé, eddigi országok :
Spanyol, olasz, hordják szabályosan, talán 1-1 ember volt.
Franciáknál semmi nem volt senki csak rajtam.
Mondjuk most Barcelonában megint betiltották a nagyobb eseményeket, mert azokon a családok között terjedt. Meg a maszk viselése megint minden esetben kötelező lett.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Klaci79
Hat nem vagyok egy idegbeteg-tipus, de ez rendesen felkur, senki se hordja normálisan, en az orr alatt hordottbol látok legtöbbet, de igen ez a salas is...Mint valami rossz gyerek, csak az a különbség hogy ha ezt egy középkorú teszi, az már nem rosszcsont hanem egy debil idióta. 😀
adam8
Az a vicc, hogy már a tömegközlekedésen se használják sokan és következménye nincs is.
Elengedte mindenki ezt a témát...
Mint tudjuk, csak külföldön van baj, Magyarországot és a magyarokat kerüli a vírus.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Klaci79
Beki
Mert momentán következmények nélkül megtehetik.
Ha majd lesznek egészségügyi illetve hatósági, rendészeti következmények, akkor szépen fel rakják majd rendesen. Most a "nagy semmire" nem fogják pusztán azért, mert hasznos. Mennyi mindent nem csinálnak az emberek, ami hasznos?....

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Klaci79
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 565 — The Mathematician
Klaci79
Hat nem vagyok egy idegbeteg-tipus, de ez rendesen felkur, senki se hordja normálisan, en az orr alatt hordottbol látok legtöbbet, de igen ez a salas is...Mint valami rossz gyerek, csak az a különbség hogy ha ezt egy középkorú teszi, az már nem rosszcsont hanem egy debil idióta. 😀
adam8
Es ezek az emberek nincsenek messze egy atlag Karentol. Itthon is lenne szerintem felhaborodas meg tores-zuzas ha kikuldenek/nem szolgalnak ki az ilyeneket.
Tenyleg nem ertem amugy, akkor minek veszi egyaltalan fel? H ha raszolnak akk mondhassa h de rajta van?
Mintha lyukas gumival kefelne az ember.
Borbinho
biztos hogy sok van köztük, de ha pl egy kaller a vonaton basztatja a népet h tegye fel és rendesen akkor ismerőseim tapasztalata alapján (4 út) van kis morgás de az emberek megteszik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Klaci79
adam8
Es ezek az emberek nincsenek messze egy atlag Karentol. Itthon is lenne szerintem felhaborodas meg tores-zuzas ha kikuldenek/nem szolgalnak ki az ilyeneket.
Tenyleg nem ertem amugy, akkor minek veszi egyaltalan fel? H ha raszolnak akk mondhassa h de rajta van?
Mintha lyukas gumival kefelne az ember.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Klaci79

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 898
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 309 — beers & Packers
22/1... Ha így megy tovább, MC visszatér a képernyőre.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
 www.youtube.com/watch?v=IlEGi-3SnPI

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
 index.hu/belfold/2020/07/16/koronavirus_korhazi_fertozes_muller_cecilia/

😕
Vrij6
Dehát élmezőnyben voltunk/vagyunk a járvány kezelésében. Teljesen össze vagyok most zavarodva...
roberto23
már itt is a magyarázkodás

index.hu/belfold/2020/07/17/emmi_szo_sincs_arrol_hogy_minden_negyedik_beteg_korhazban_fertozodott_volna_meg/
gamerkr
Ez a magyarázat meg tőlük is elég gagyira sikeredett. 😕
roberto23
Azt hitték nyugi van, így nem fogta Ceci néni kezét 2 rendőr. Szegénykém kénytelen volt a saját feje után menni és beletenyerelt.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905

😕
Vrij6
Dehát élmezőnyben voltunk/vagyunk a járvány kezelésében. Teljesen össze vagyok most zavarodva...
roberto23

index.hu/belfold/2020/07/17/emmi_szo_sincs_arrol_hogy_minden_negyedik_beteg_korhazban_fertozodott_volna_meg/
gamerkr
Ez a magyarázat meg tőlük is elég gagyira sikeredett. 😕

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

😕
Vrij6
roberto23

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 682 — Lucas Scott
 www.napi.hu/magyar_vallalatok/siriusmed-geneplanet-magyarorszag-lelegeztetogep-vasarlas.709955.html

Nálunk is volt valami letartóztatás vagy nyomozás a beszerzés miatt?
Klaci79
Csak a nagyságrendek érzékeltetése miatt, Szlovéniában 1-2 milliárdos ügyről van szó, amiatt mondott le már két miniszter, és nyomoznak. Nálunk 300 milliárdos ügyletről van szó, és csönd van.
peterk2005
ebből is látszik hogy a magyar gazdaság mennyivel erősebb!
Negritis
sztem nincs csönd. büszkén vállaljuk, hogy ennyit ennyiért sikerült beszerezni. szerencsére türk tanácsbeli testvéreinknek is tudunk ajándékozni, amiket majd pótolni kell hasonló v magasabb áron. remélem az augusztus 20i díjak adományozásánál nem felejtjük el ezeket a derék honfitársainkat, akik ilyen nehéz időkben is félretették a saját érdekeiket, és a közérdeket helyezték előtérbe.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
 www.napi.hu/magyar_vallalatok/siriusmed-geneplanet-magyarorszag-lelegeztetogep-vasarlas.709955.html

Klaci79
Csak a nagyságrendek érzékeltetése miatt, Szlovéniában 1-2 milliárdos ügyről van szó, amiatt mondott le már két miniszter, és nyomoznak. Nálunk 300 milliárdos ügyletről van szó, és csönd van.
peterk2005
ebből is látszik hogy a magyar gazdaság mennyivel erősebb!

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline

Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante

Klaci79
Erre az országra végképp keresztet vethetünk, olyan feneketlen kútba lökték bele, ahonnan nincs kiút

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
0-02-05-3879ddaabb53aa3eb32071b3a449fe19ca064752f04dc621252c0e5f97225ace-1c6d9cd2451906
több mint 5 éve
 24.hu/belfold/2020/07/17/karanten-budapest-lakas-kijaras/

"Felhívtuk a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, majd a VII. kerületi rendőrkapitányságot is, hogy jöjjön ki valaki ellenőrizni, de azt mondták, hogy nem ők fognak kijönni, a kerületi tisztiorvosi hivatal dolga az ellenőrzés” – mondta egyikük. A lakók felhívták az utóbbi szervet is, ott meg azt a választ kapták, hogy a rendőrség feladata betartatni a karantént – ahogyan az szokásos volt a veszélyhelyzet ideje alatt."
Vrij6
a gazdaság nem állhat le

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
 24.hu/belfold/2020/07/17/karanten-budapest-lakas-kijaras/

"Felhívtuk a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, majd a VII. kerületi rendőrkapitányságot is, hogy jöjjön ki valaki ellenőrizni, de azt mondták, hogy nem ők fognak kijönni, a kerületi tisztiorvosi hivatal dolga az ellenőrzés” – mondta egyikük. A lakók felhívták az utóbbi szervet is, ott meg azt a választ kapták, hogy a rendőrség feladata betartatni a karantént – ahogyan az szokásos volt a veszélyhelyzet ideje alatt."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

😕
Vrij6
Akkor gondolom megvan a kórházi ágyak felszabadításának valódi oka...
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Ezért van az egész úgyhogy kár a fekete képeket kirakni a zenészeknek:

Matthew99
Stadionokban kell koncertezni és mindenki jól jár 😊
gordon
Pontosan, nincs tiltva a half time show

BEARS BABY!

Sir Alex immortal