Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Minden létező komolyabb bajnokságot vagy folytatnak, vagy majd elkezdenek nemsoká', de az NFL-t nyilván nem fogják, na persze.Alakul a Sobri féle prognózis:sztem lesz szezon, csak nézők nélkül
index.hu/sport/amerikaifutball/2020/07/22/nfl-koronavirus-eloszezon-elmarad/
bcsarli
twitter.com/DanGrazianoESPN/status/1285308573036183554?s=09
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Alakul a Sobri féle prognózis:Ez még semmit nem jelent. Tesztelések és TC alatt lesz jobb rálátás h mennyi az annyi fertőzöttek tekintetében.
bcsarli
több mint 5 éve
Alakul a Sobri féle prognózis:sztem lesz szezon, csak nézők nélkül
bcsarli
twitter.com/DanGrazianoESPN/status/1285308573036183554?s=09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Alakul a Sobri féle prognózis:index.hu/sport/amerikaifutball/2020/07/22/nfl-koronavirus-eloszezon-elmarad/
több mint 5 éve
444.hu/2020/07/22/bezarni-a-strandokat-maszkot-hordani-tesztelni-javasolja-immunbiologiai-intezet-igazgatojailletve ez, nem friss, de szerintem jó kis cikk:
www.valaszonline.hu/2020/07/17/koronavirus-masodik-hullam-elemzes/
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Trumpot a kölkök se érdeklik... nem szavaznak, nem vernek feketéket, nem használnak ki nőket.
Negritis
Amúgy már tavasszal írtuk többen, hogy RIP USA, most ott tartunk, hogy nem lesz elég föld a temetésekhez...
napi 60-70.000 új fertőzött, mostanra a teszteltek 9%-a pozitív, ami a népességre kimutatva kb 30 millió ember.
Halálozási aránnyal számolva több millióan halnak majd meg a végére...és ez csak a jelenlegi számokból jön ki, csak ugye náluk nem javul semmi, sőt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
qubit.hu/2020/07/20/meg-csak-most-indul-be-igazan-a-vilagjarvany-europa-jol-teszi-ha-tanul-a-tobbi-kontinens-hibaibol?_ga=2.130166543.1067043280.1595234078-1797733424.1563181253
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
több mint 5 éve
A családban volt hasonló gyereknél (szív). Szerencsére: ugyanez!Baszki, és akkor mit eszel? 😳clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
akkor kezdjek aggódni, h lassan 1 hónapja megy a hasam?...(azt leszámítva csak tüsszögés + néha fáradékonyság van mint "tünet", de nem köhögök, nincs lázam, légszomjam, semmi egyéb).
Borbinho
diverdoc
béldaganat 26 évesen? mondjuk nem étkezem túl egészségesen + dohányzom...
Borbinho
Nálunk kisebbik fiam érzékeny a tejre (nem csak laktóz, fullra), és már ennyi is orbitális szopás tud lenni. Mondjuk remélem, kinövi, még csak 4 éves. Kb egy hónapos volt, mikor észrevették hogy egy 1 centis lyuk van a szívén, mondták majd 6 évesen katéteres szívműtét, ekkora lyuk nem fog benőni magától, hát de, egy éve már simán sehol semmi 😊❤👍
warr_b
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=L0qWN3H0uKk+ zsa orvoshoz, ne csak olvasgassclbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).lófaszt, csak arra akartam utalni, hogy a hasmenés az bárminek és semminek is tünete. A gyomor bélrendszeri tünetek az egyik leggyakoribb pszichoszomatikus tünetegyüttes. Dohányzást meg hagyd abba. Ha meg allergiás vagy minden szarra, ne csodálkozz, hogy fosol.
Borbinho
diverdoc
JSanyo
több mint 5 éve
+ zsa orvoshoz, ne csak olvasgassclbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).lófaszt, csak arra akartam utalni, hogy a hasmenés az bárminek és semminek is tünete. A gyomor bélrendszeri tünetek az egyik leggyakoribb pszichoszomatikus tünetegyüttes. Dohányzást meg hagyd abba. Ha meg allergiás vagy minden szarra, ne csodálkozz, hogy fosol.
Borbinho
diverdoc
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Nem diverdocnak irtan csak a thread-re kapcsolodtam ra.tudom h orvos😀jónak mondod 😛Vannak itt doktorok akik jobban ertenek hozza,mint en.ha nem nagyon para akkor kezd kicsiben.anno nekem is mondtak h erre arra vagyok allergias ezt ne egyek azt ne egyek.nem jott be.majd mashonnan kezdtem megkozeliteni a dolgot.stressz levezetes,meg akkor is ha nem erzed annak magad.par joga gyakorlat ami megmozgatja a beled stb...illetve az anizs tea nekem abszolut bevallt.lófaszt, csak arra akartam utalni, hogy a hasmenés az bárminek és semminek is tünete. A gyomor bélrendszeri tünetek az egyik leggyakoribb pszichoszomatikus tünetegyüttes. Dohányzást meg hagyd abba. Ha meg allergiás vagy minden szarra, ne csodálkozz, hogy fosol.clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
akkor kezdjek aggódni, h lassan 1 hónapja megy a hasam?...(azt leszámítva csak tüsszögés + néha fáradékonyság van mint "tünet", de nem köhögök, nincs lázam, légszomjam, semmi egyéb).
Borbinho
diverdoc
Borbinho
diverdoc
ZoliMP
slowmotion
több mint 5 éve
Mondjuk eszik is majdnem annyit, mint egy felnőtt 😂Az ilyeneket kvázi tök ismeretlenül is örömmel olvassa az ember. 😊Baszki, és akkor mit eszel? 😳clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
Nálunk kisebbik fiam érzékeny a tejre (nem csak laktóz, fullra), és már ennyi is orbitális szopás tud lenni. Mondjuk remélem, kinövi, még csak 4 éves. Kb egy hónapos volt, mikor észrevették hogy egy 1 centis lyuk van a szívén, mondták majd 6 évesen katéteres szívműtét, ekkora lyuk nem fog benőni magától, hát de, egy éve már simán sehol semmi 😊❤👍
warr_b
roberto23
A bátyja kb 5 évesen volt akkora vagy picit kisebb, mint ő most. Szeret futva közlekedni, úgyhogy olyan combja van, mint egy súlyemelőnek 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
jónak mondod 😛Vannak itt doktorok akik jobban ertenek hozza,mint en.ha nem nagyon para akkor kezd kicsiben.anno nekem is mondtak h erre arra vagyok allergias ezt ne egyek azt ne egyek.nem jott be.majd mashonnan kezdtem megkozeliteni a dolgot.stressz levezetes,meg akkor is ha nem erzed annak magad.par joga gyakorlat ami megmozgatja a beled stb...illetve az anizs tea nekem abszolut bevallt.lófaszt, csak arra akartam utalni, hogy a hasmenés az bárminek és semminek is tünete. A gyomor bélrendszeri tünetek az egyik leggyakoribb pszichoszomatikus tünetegyüttes. Dohányzást meg hagyd abba. Ha meg allergiás vagy minden szarra, ne csodálkozz, hogy fosol.clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
diverdoc
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Vannak itt doktorok akik jobban ertenek hozza,mint en.ha nem nagyon para akkor kezd kicsiben.anno nekem is mondtak h erre arra vagyok allergias ezt ne egyek azt ne egyek.nem jott be.majd mashonnan kezdtem megkozeliteni a dolgot.stressz levezetes,meg akkor is ha nem erzed annak magad.par joga gyakorlat ami megmozgatja a beled stb...illetve az anizs tea nekem abszolut bevallt.lófaszt, csak arra akartam utalni, hogy a hasmenés az bárminek és semminek is tünete. A gyomor bélrendszeri tünetek az egyik leggyakoribb pszichoszomatikus tünetegyüttes. Dohányzást meg hagyd abba. Ha meg allergiás vagy minden szarra, ne csodálkozz, hogy fosol.clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
diverdoc
több mint 5 éve
Az ilyeneket kvázi tök ismeretlenül is örömmel olvassa az ember. 😊Baszki, és akkor mit eszel? 😳clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
warr_b
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
lófaszt, csak arra akartam utalni, hogy a hasmenés az bárminek és semminek is tünete. A gyomor bélrendszeri tünetek az egyik leggyakoribb pszichoszomatikus tünetegyüttes. Dohányzást meg hagyd abba. Ha meg allergiás vagy minden szarra, ne csodálkozz, hogy fosol.clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Baszki, és akkor mit eszel? 😳clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
van külön probiotikum kezelésArra nincs valami étrend ami segít?IBS teeeeclbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
sutianap
bcsarli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Arra nincs valami étrend ami segít?IBS teeeeclbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
sutianap
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
azért nem rossz suli azIBS teeeeclbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
sutianap
tudom tudom irritable bowel syndrome
több mint 5 éve
IBS teeeeclbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
444.hu/2020/07/20/mezokovesden-42-koronavirusos-beteget-azonositottakhopp. Nekem nem jönnek ki a számok, de már mindegy.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
több mint 5 éve
Ha esetleg szokott fájni is a hasad gyakran, akkor ne várj sokáig egy belgyógyász orvos meglátogatásával... mondjuk így se, de akkor meg pláne.clbass kommentje alapján (+ picit jobban utána olvasva) nem kizárt, h chron-os vagyok én is. az szinte biztos, h van vmi autoimmun betegségem (alakult ki keratoconusom, ami nem közvetlen köthető, de érdekes. + minden létező dologra allergiás vagyok: összes gyümölcs, zöldség, gabona, laktóz, még vörös és fehér húsokra is, még a tengeri szarokra is. emellett parlagfű (+ sima pollen) + közvetlen családban volt leukémia és más rák is sajnos).index.hu/techtud/2020/07/19/hasmenese_van_az_is_lehet_koronavirus/Ne. Lehet, hogy csak siman beldaganat
Borbinho
diverdoc
Borbinho
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May