Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃Na meg hogy hol van itthon a vírús ?? 😃😃
Ja és persze ha szeretnétek osztrák példákat kapni (mi a helyzet idekint mennyire foglalkoznak vele hogy és miként dolgozunk Karintiába akkor ne tartsátok magatokban 😃😊😉)
Apropo szerintem egyesek nagyon túl lihegték meg az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja.
Tudom ez sok embernél kifogja verni a biztositékot😃(ezzel nem elbagatelizálni akarom a veszélyt csupán egy másik nézőpontot adni a dolgoknak a sajátos stílusomban) Petark legyszi kimélj az entellektüel kommenteddel 😅😅😝😝 na jo ez csak vicc volt😊
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1286782983932960771
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az ember legjobb barátja most is segít a bajban. Némi német segítséggel. twitter.com/Joyce_Karam/status/1286689566724947968
több mint 5 éve
az a fránya revenue sharing. na mindegy majd kitalálnak valamit, sokkal kevésbé aggódom most mint 2 hónapja ami érdekes mert akkor sokkal kevésbé volt szar a helyzet.Nem tudom, de az új CBA szerint, ha egy meccs lemegy, akkor minden csapat minden játékosa a feltétel nélküli garantált tartalmakat megkapja.A tulajoknak nem kell garantált tartalmat kipengetni, ha nem lesz tétmeccs, viszont lehet, h mindet kifizetik, ha akár egy meccs is lemegy!megállapodtak volna ebben? nem követtem utóbbi napokban az nflpa-ownerek financial terv battle-t
Ez lehet szempont?
Fast Willie
briareos
A tulajok persze arányosítanának, ha csonka szezon lenne. A szakszi meg mindent is akar
Fast Willie
több mint 5 éve
Nem tudom, de az új CBA szerint, ha egy meccs lemegy, akkor minden csapat minden játékosa a feltétel nélküli garantált tartalmakat megkapja.A tulajoknak nem kell garantált tartalmat kipengetni, ha nem lesz tétmeccs, viszont lehet, h mindet kifizetik, ha akár egy meccs is lemegy!megállapodtak volna ebben? nem követtem utóbbi napokban az nflpa-ownerek financial terv battle-t
Ez lehet szempont?
Fast Willie
briareos
A tulajok persze arányosítanának, ha csonka szezon lenne. A szakszi meg mindent is akar
több mint 5 éve
A tulajoknak nem kell garantált tartalmat kipengetni, ha nem lesz tétmeccs, viszont lehet, h mindet kifizetik, ha akár egy meccs is lemegy!megállapodtak volna ebben? nem követtem utóbbi napokban az nflpa-ownerek financial terv battle-t
Ez lehet szempont?
Fast Willie
több mint 5 éve
A tulajoknak nem kell garantált tartalmat kipengetni, ha nem lesz tétmeccs, viszont lehet, h mindet kifizetik, ha akár egy meccs is lemegy!Ez lehet szempont?
több mint 5 éve
Valamit félreolvastál.Onnan hogy márciusban volt egy olyan kommented hogy nem tudod mások honnan veszik az infót hogy lesz szezon, te kijelented hogy nem lesz és bármibe fogadsz mert ez neked winwin.Honnan tudhatnám?Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Most írtál lehetőségeket meg saját véleményt de odatetted a végére hogy amúgy a kurvasok pénz miatt lesz szezon, csakhogy meg tudd majd magyarázni a saját igazad mikor elindul a szezon és belinkelem neked három hónappal ezelőtti irasod miszerint nem lesz szezon és winwin.
Állj ki valami mellett és vállald fel. Én a kezdetektől azt gondolom hogy lesz szezon mert ennyi pénzt nem engednek el a tulajok és pont.
samu09
Írj PM-et, most is fogadok szívesen arra, hogy nem lesz.
több mint 5 éve
ez nem csak a tulajok pénzéről szól hanem minden kapcsolódó szektorrol is, oké nem lesznek rajongók a stadionokban, de környéki sportbárok, sporfogadás biznisz, pénzes fantasy (ami kurvára kinőtte magát) és még sorolhatnám.Onnan hogy márciusban volt egy olyan kommented hogy nem tudod mások honnan veszik az infót hogy lesz szezon, te kijelented hogy nem lesz és bármibe fogadsz mert ez neked winwin.Honnan tudhatnám?Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Most írtál lehetőségeket meg saját véleményt de odatetted a végére hogy amúgy a kurvasok pénz miatt lesz szezon, csakhogy meg tudd majd magyarázni a saját igazad mikor elindul a szezon és belinkelem neked három hónappal ezelőtti irasod miszerint nem lesz szezon és winwin.
Állj ki valami mellett és vállald fel. Én a kezdetektől azt gondolom hogy lesz szezon mert ennyi pénzt nem engednek el a tulajok és pont.
samu09
Szerintem lesz idény
több mint 5 éve
márciusban sokan röhögtünk Sobrin, de ma már inkább nem lesz szezon mint lesz érzést érzemOnnan hogy márciusban volt egy olyan kommented hogy nem tudod mások honnan veszik az infót hogy lesz szezon, te kijelented hogy nem lesz és bármibe fogadsz mert ez neked winwin.Honnan tudhatnám?Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
több mint 5 éve
Onnan hogy márciusban volt egy olyan kommented hogy nem tudod mások honnan veszik az infót hogy lesz szezon, te kijelented hogy nem lesz és bármibe fogadsz mert ez neked winwin.Honnan tudhatnám?Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Honnan tudhatnám?Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
samu09
De egy világjárvány közepette, ami az USA-ban napról napra erősebb, egyre többeket érint, nem tudom elképzelni, hogy legyen egy olyan szezon, mint a tavalyi, vagy tavalyelőtti.
Hogy miként nem lesz, arra ezer ötletem van, hogy lemenjen úgy, mint tavaly, azt meg kizártnak tartom.
A leglogikusabb az lenne, ha el se kezdődne, vagyis nulla lejátszott meccs.
De ha erőlködnek, pl. nézők nélkül, NBA-szerű buborék, eleve kevesebb meccs, satöbbi, akkorse tudom elképzelni, hogy mi történik, ha egy QB és a fél OL kidől egy csapatnál. Nyomnak egy 3-42-t, és benyelik? De itt nincs 60 alapszakasz meccs. Ez nem kosár, hoki vagy baseball, egyrészt a játékok is összetettebbek, nem ad hoc történnek, másrészt a kulcsjátékosokra épül minden, nehezebben pótolhatóbbak, mint a másik három major sportban.
És mindemellett nagy felelőtlenség is lenne elindítani a szezont.
De tudjuk, hogy a mérleg másik serpenyőjében meg kurva sok pénzről van szó.
De szumma, szerintem nem lesz szezon.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
edition.cnn.com/2020/07/23/health/covid-mask-layers-wellness/index.html
több mint 5 éve
Szerintem nem.Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
samu09
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Itt arra gondolsz, hogy egyáltalán nem lesznek meccsek, vagy lesz valami csak aztán eredményhirdetés nélkül lefújják az egészet? Csak hogy tiszta legyen én úgy értelmezem a te allaspontodat hogy nulla lejátszott meccs lesz.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Köszi a választ.Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
Sobri Jóska
Annyi kommentet olvastam már a témában, kíváncsi voltam a te véleményedre is.
| 😀 |
több mint 5 éve
www.facebook.com/notes/barba-negra/barba-negra-ez-nem-j%C3%A1t%C3%A9k-egy-rossz-d%C3%B6nt%C3%A9s-teljes-%C3%B6sszeoml%C3%A1st-okozhat-koncerthu-i/3093213804090106
több mint 5 éve
ezért mondom h az NBA meg az MLB jó minta lesz h megoldható-eÉs vajon ha indul a szezon akkor Wilson nem megy haza a feleségéhez 3-4 hónapig? 😊 Nyilván egy iszonyatosan nehéz szitu, de ha felelősségteljes lenne...Azért az átlag amerikainál sokkal jobban képben vannak, ha másért nem azért, mert jó társaságban vannak, ahol jobb influence-eket kapnak, mint az utca egyszerű népe. Wilson volt az első, de azóta nem egy, nem két, hanem számos játékostól olvasom, hogy terhes / terhes volt a felesége, és amiatt, nehogy őt megfertőzze, csak akkor lép pályára ha a liga abszolút garantálni tudja hogy nem lesz gond. Amit nem tud, szóval majd meglátjuk...Csak szigorú előírások és felelősségteljes emberek kellenek hozzá, akik betartanak minden előírást.És az NFL-játékosok amúgyis erről híresek...
Mikey
Sobri Jóska
peterk2005
És akkor a többi partizó idiótáról még nem is beszéltünk...
NB2
több mint 5 éve
És vajon ha indul a szezon akkor Wilson nem megy haza a feleségéhez 3-4 hónapig? 😊 Nyilván egy iszonyatosan nehéz szitu, de ha felelősségteljes lenne...Azért az átlag amerikainál sokkal jobban képben vannak, ha másért nem azért, mert jó társaságban vannak, ahol jobb influence-eket kapnak, mint az utca egyszerű népe. Wilson volt az első, de azóta nem egy, nem két, hanem számos játékostól olvasom, hogy terhes / terhes volt a felesége, és amiatt, nehogy őt megfertőzze, csak akkor lép pályára ha a liga abszolút garantálni tudja hogy nem lesz gond. Amit nem tud, szóval majd meglátjuk...Csak szigorú előírások és felelősségteljes emberek kellenek hozzá, akik betartanak minden előírást.És az NFL-játékosok amúgyis erről híresek...
Mikey
Sobri Jóska
peterk2005
És akkor a többi partizó idiótáról még nem is beszéltünk...
több mint 5 éve
pcworld.hu/pcwlite/kik-azok-a-qanon-hivok-es-miert-tiltja-ki-oket-a-twitter-282031.html
több mint 5 éve
Azért az átlag amerikainál sokkal jobban képben vannak, ha másért nem azért, mert jó társaságban vannak, ahol jobb influence-eket kapnak, mint az utca egyszerű népe. Wilson volt az első, de azóta nem egy, nem két, hanem számos játékostól olvasom, hogy terhes / terhes volt a felesége, és amiatt, nehogy őt megfertőzze, csak akkor lép pályára ha a liga abszolút garantálni tudja hogy nem lesz gond. Amit nem tud, szóval majd meglátjuk...Csak szigorú előírások és felelősségteljes emberek kellenek hozzá, akik betartanak minden előírást.És az NFL-játékosok amúgyis erről híresek...
Mikey
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem.Sobri JóskaSobritól szeretném kérdezni, hogy lesz-e szezon?
akdestroyer
több mint 5 éve
twitter.com/MarlyRiveraESPN/status/1286013593385865220
több mint 5 éve
Azért ez túlzás.Erre szoktam mondani, hogy aki hülye, az haljon meg.Csak szigorú előírások és felelősségteljes emberek kellenek hozzá, akik betartanak minden előírást.És az NFL-játékosok amúgyis erről híresek...
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Legalábbis aktív heteroként ezt nem támogathatom.