Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
444.hu/2020/07/27/paprikaspray-vel-fujt-le-egy-piknikezo-part-egy-no-kaliforniaban-amiert-nem-viseltek-maszkot- - -
444.hu/2020/07/27/horogkeresztes-arcmaszkban-es-trump-poloban-ment-bevasarolni-a-kotelezo-maszkviseles-elleni-tiltakozasul-a-hazaspar
Biden = náci Németország
😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Akik elégedettek a jelenlegi helyzetükkel, nyilván képesek helyén kezelni a dolgot és kellően elővigyázatosak lenni, de basszus csak abba gondoljunk bele hányan dohányoznak annak teljesen egyértelmű egészségkárosító hatásának tudatában, miközben a maszkviselésnek még minimális élvezeti értéke sincs. Túl sokat várunk a tömegektől, miközben arról valahogy sehol nem látok cikkeket, hogy hányan fogják ezt az egész válságot cudarul megszívni (vagy már meg is szívták) és hogy lehetne ezen segíteni, milyen megoldások lehetnek. Mert az bezzeg kiemelt hír, hogy lett 10 (TÍZ!) új koronavírusos, abból 7 tünetmentes...Rátapintottál a lényegre. A dohányzás is káros, és valóban sokan rizikózzák meg mégis (én is). De a dohányzást törvény tiltja már évek óta minden olyan helyen, ahol annak a káros hatásait más emberek is megszenvedhetik. A maszk viselést is fogd fel így. Azért viseled, amiért nem gyújtasz rá mindenütt ész nélkül, ha dohányos vagy.
r.baggio
Egyébként meg is lehet fordítani a dolgot. A dohányzás látványos, észreveszed ha csinálják. Ha egy zárt térségben - mondjuk étteremben valaki rágyújt és sűrű füstködöt fúj a várandós feleségedre, akkor rászólsz hogy ne tegye, mert a születendő gyermekedre nézve kockázatai lehetnek? Gondolom rá. És ha tegyük fel minden covid fertőzöttnek piros lenne a feje, tehát látnád, hogy fertőzött, akkor rászólnál, hogy ne köhögjön rá a várandós feleségedre, mert ő is emelt rizikócsoportba tartozik? Nyilván rászólnál.
Mondok egy harmadik szempontot is neked. Maradjunk annál a feltevésnél, hogy minden covid fertőzöttön azonnal látszana, hogy fertőzött. Kábé úgy, mint a filmeken a zombikon. Nem lenne semmivel veszélyesebb, csak erősen látszana. Szerinted hány ember lenne azok között, akik most hangosan szidják a "rendszert" a maszk viselés nehézségei miatt, aki ha látványosan látszana, akkor az utcán lincselné meg azt az embert aki zombinak néz ki és nincs rajta maszk? Megkockáztatom: szerintem tíz "szkeptikusból" kilenc lincselne. Sőt, megkockáztatom, hogy a maszk-szkeptikusok közül sokkal többen lennének akik lincselnének, ha egy zombifejű rájuk tüsszent, mint azok között akik önkéntesen úgy döntenek, hogy viselik a maszkot a közösség érdekében. Tudom, hogy te gondolkozol is miközben esetleg más a véleményed, de maszk ügyben azt hiszem te jelented a törpe minoritást.... sajnos.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Passz, a HM-nél valaki megszagértette biztosBtw itthon október 10-re várják a második hullám tetőzését, így ki lett adva az ukázS ezt honnan szülték? 😀
r.baggio
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Btw itthon október 10-re várják a második hullám tetőzését, így ki lett adva az ukáz'Az se lenne baj ha nyúl', csak tetőzzön.
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Az október 23-i tüntetéseket már ne lehessen megtartani. 😄Btw itthon október 10-re várják a második hullám tetőzését, így ki lett adva az ukázS ezt honnan szülték? 😀
r.baggio
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Btw itthon október 10-re várják a második hullám tetőzését, így ki lett adva az ukázS ezt honnan szülték? 😀
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Btw itthon október 10-re várják a második hullám tetőzését, így ki lett adva az ukázEzt is írjuk be a naptarba mint első hullamnal?
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ausztráliában napi fertőzöttségi rekord született, Indiában ugyanez.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Látom nehéz lefirdítom hogy értsd !Tudod, ez úgy van annál, aki nem beleszületik, hogy az ember tanul, gondolkozik, felelősen dönt, fegyelmezett, sokat dolgozik, majd ennek jó esetben egyfajta anyagi biztonság az eredménye.Nem, csak sok ember nem "ultra"milliomos mint egyesek vagy kettesek csupán ennyi történik 😉😊😛Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
Azt meg már csak steelwolf meglehetősen demagóg kommentje miatt jegyzem meg újfent, hogy mint írtam én pl. a repülőtéren dolgozok, de továbbra se hallottunk még köreinkben egyetlen koronásról se, miközben vége már az állami támogatásnak is, újabb leépítési hullám jön, számtalan embernek a mamahotelbe való hazaköltözés maradt az egyetlen opció az éhenhalás mellett. Gondolom akik annyira elővigyázatosak és előszeretettel hivatkoznak itt ilyen-olyan számokra, nem vesztették el munkájukat, nincsenek napi megélhetési gondjaik, viszont tömegek vannak ilyen helyzetben, akik egyszerűen annyit akarnak, hogy az élet a megszokott mederben menjen tovább. Aztán ha itt a második hullám, akkor lehet újra pánikolni, de a környezetszennyezést is csak akkor fogjuk komolyan venni, ha annak saját szemmel látható jelei vannak, ez ilyen sajnos.
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
De aki egy ilyen egyszerű dologban, mint egy vírus, egy világjárvány is tanulatlan, alulinformált, ostoba, felelőtlen, fegyelmezetlen, az bizony ilyen faszságokat ír, mint jelen esetben te.
Összekevered az okot az okozattal.
Illetve ha már pénz, nekem bizonyára többe van, több veszteséget okozott ez a vírus, mint neked, ezért nem hiszem, hogy az anyagi megközelítés lenne az egyetlen helyes megközelítési mód egy világjárvány esetén.
Sobri Jóska
Ha nem dolgozom nem tudok enni.
Remélem igy már érthető...
több mint 5 éve
Azt akartam kifejteni, hogy a jó gondoskodó állam pont ezt csinálja az ő problémáikkal is, tehát csak úgy lehetne elvárható az emberektől a szituáció komolyan vétele, ha ez visszafelé is működne. Kaptunk újabb feladatokat, ellentételezés viszont nincs sehol, sőt a gondok csak eszkalálódnak.Egyébként ez magyar sajátosság, a legtöbb európai állam közvetlen pénzzel dotálta az állampolgárait a krízisidőben.
r.baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Btw itthon október 10-re várják a második hullám tetőzését, így ki lett adva az ukáz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tudod, ez úgy van annál, aki nem beleszületik, hogy az ember tanul, gondolkozik, felelősen dönt, fegyelmezett, sokat dolgozik, majd ennek jó esetben egyfajta anyagi biztonság az eredménye.Nem, csak sok ember nem "ultra"milliomos mint egyesek vagy kettesek csupán ennyi történik 😉😊😛Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
Azt meg már csak steelwolf meglehetősen demagóg kommentje miatt jegyzem meg újfent, hogy mint írtam én pl. a repülőtéren dolgozok, de továbbra se hallottunk még köreinkben egyetlen koronásról se, miközben vége már az állami támogatásnak is, újabb leépítési hullám jön, számtalan embernek a mamahotelbe való hazaköltözés maradt az egyetlen opció az éhenhalás mellett. Gondolom akik annyira elővigyázatosak és előszeretettel hivatkoznak itt ilyen-olyan számokra, nem vesztették el munkájukat, nincsenek napi megélhetési gondjaik, viszont tömegek vannak ilyen helyzetben, akik egyszerűen annyit akarnak, hogy az élet a megszokott mederben menjen tovább. Aztán ha itt a második hullám, akkor lehet újra pánikolni, de a környezetszennyezést is csak akkor fogjuk komolyan venni, ha annak saját szemmel látható jelei vannak, ez ilyen sajnos.
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
De aki egy ilyen egyszerű dologban, mint egy vírus, egy világjárvány is tanulatlan, alulinformált, ostoba, felelőtlen, fegyelmezetlen, az bizony ilyen faszságokat ír, mint jelen esetben te.
Összekevered az okot az okozattal.
Illetve ha már pénz, nekem bizonyára többe van, több veszteséget okozott ez a vírus, mint neked, ezért nem hiszem, hogy az anyagi megközelítés lenne az egyetlen helyes megközelítési mód egy világjárvány esetén.
több mint 5 éve
Örülök neki hogy tudsz otthonrol dolgozni és hogy van pénzed vásárolni és moziba menni !Bármennyire hihetetlen de egyes embereknek amiket leírtál is nagyszó és igy kicsit más megvilágitásból nézik ezt a vírust.Úgyszolván egybitessen 😃igen, itt jön elő a kérdés hogy mennyit ér egy ember élete és hogy a gazdaság beindításához hány embert éri meg feláldozni
Rózsa Sándor (betyár)
az élet nem áll meg, de a vírus igenis jelen van és oda kell figyelni arra hogy ki mit csinál
szted aki meghal benne az így járt, erre azt mondom hogy akit megvisel a válság az is így járt
erre mi a válaszod?
a különbség az hogy ÉN mint kisember könnyebben tudok tenni azért hogy ne öljek meg senkit ha véletlen fertőzök, mint elősegíteni hogy a nagy cégek ne a legalul lévő munkásokon hanem a vezetői prémiumon spóroljanak
és szerintem mind2 dolog sajnálatos, válság jön/van sokan meg fogják szívni és elég komoly feszkók lesznek belőle
Sobri már leírta az ágazatokat, simán lehet hogy amit én csinálok arra se lesz szükség jövőre
de ettől még ha a vírus jelen lesz akkor megpróbálok odafigyelni másokra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/FieldYates/status/1287780841184256001
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
mer szted én az vagyok?Nem, csak sok ember nem "ultra"milliomos mint egyesek vagy kettesek csupán ennyi történik 😉😊😛Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
nope, de tudok itthonról dolgozni
tudom korlátozni a bevásárlások számát
ki tudom hagyni a minden heti mozit (modnjuk most hogy szar a lábam könnyebb)
fel tudom venni a maszkot zárt térben...
Negritis
Örülök neki hogy tudsz otthonrol dolgozni és hogy van pénzed vásárolni és moziba menni !Bármennyire hihetetlen de egyes embereknek amiket leírtál is nagyszó és igy kicsit más megvilágitásból nézik ezt a vírust.Úgyszolván egybitessen 😃mer szted én az vagyok?Nem, csak sok ember nem "ultra"milliomos mint egyesek vagy kettesek csupán ennyi történik 😉😊😛Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
több mint 5 éve
mer szted én az vagyok?Nem, csak sok ember nem "ultra"milliomos mint egyesek vagy kettesek csupán ennyi történik 😉😊😛Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnálom de világ már csak ilyen emberek meghalnak hol ebbe hol abba sajnos.Ez nem az elsö ilyen eset hogy virúsban vagy valamilyen más betegségben meghalnak ettől a világnak nem kell megállnija.Én megértem más álláspontját is!Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Csak más szavakat kéne használni, mivel jópáran meghaltak!
Gratulálok a gyerekhez!!
steelwolf
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem, csak sok ember nem "ultra"milliomos mint egyesek vagy kettesek csupán ennyi történik 😉😊😛Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én megértem más álláspontját is!Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Csak más szavakat kéne használni, mivel jópáran meghaltak!
Gratulálok a gyerekhez!!
több mint 5 éve
Egymásra találtatok. 😊Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Végre valaki 😊😉Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
r.baggio
több mint 5 éve
twitter.com/joonlee/status/1287741227547463681
több mint 5 éve
azért nem az a clickbait cím hogy millióan kerülnek majd az utcára mert a covid miatt még kb senki nem került oda így az "fake news"Se a bagatelizálás, se a struccpolitika, hogy fej a homokba, és megy a rinya, hogy “hagy éljünk”.Azt akartam kifejteni, hogy a jó gondoskodó állam pont ezt csinálja az ő problémáikkal is, tehát csak úgy lehetne elvárható az emberektől a szituáció komolyan vétele, ha ez visszafelé is működne. Kaptunk újabb feladatokat, ellentételezés viszont nincs sehol, sőt a gondok csak eszkalálódnak. Akik elégedettek a jelenlegi helyzetükkel, nyilván képesek helyén kezelni a dolgot és kellően elővigyázatosak lenni, de basszus csak abba gondoljunk bele hányan dohányoznak annak teljesen egyértelmű egészségkárosító hatásának tudatában, miközben a maszkviselésnek még minimális élvezeti értéke sincs. Túl sokat várunk a tömegektől, miközben arról valahogy sehol nem látok cikkeket, hogy hányan fogják ezt az egész válságot cudarul megszívni (vagy már meg is szívták) és hogy lehetne ezen segíteni, milyen megoldások lehetnek. Mert az bezzeg kiemelt hír, hogy lett 10 (TÍZ!) új koronavírusos, abból 7 tünetmentes...
Méltatlan, felelőtlen az ilyen hozzáállás.
Sobri Jóska
r.baggio
amikor beüt a szar akkor meg majd jön amiatt is a hiszti "ne aggódj"