Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Se a bagatelizálás, se a struccpolitika, hogy fej a homokba, és megy a rinya, hogy “hagy éljünk”.Azt akartam kifejteni, hogy a jó gondoskodó állam pont ezt csinálja az ő problémáikkal is, tehát csak úgy lehetne elvárható az emberektől a szituáció komolyan vétele, ha ez visszafelé is működne. Kaptunk újabb feladatokat, ellentételezés viszont nincs sehol, sőt a gondok csak eszkalálódnak. Akik elégedettek a jelenlegi helyzetükkel, nyilván képesek helyén kezelni a dolgot és kellően elővigyázatosak lenni, de basszus csak abba gondoljunk bele hányan dohányoznak annak teljesen egyértelmű egészségkárosító hatásának tudatában, miközben a maszkviselésnek még minimális élvezeti értéke sincs. Túl sokat várunk a tömegektől, miközben arról valahogy sehol nem látok cikkeket, hogy hányan fogják ezt az egész válságot cudarul megszívni (vagy már meg is szívták) és hogy lehetne ezen segíteni, milyen megoldások lehetnek. Mert az bezzeg kiemelt hír, hogy lett 10 (TÍZ!) új koronavírusos, abból 7 tünetmentes...
Méltatlan, felelőtlen az ilyen hozzáállás.
Sobri Jóska
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Gondolom akik annyira elővigyázatosak és előszeretettel hivatkoznak itt ilyen-olyan számokra, nem vesztették el munkájukat, nincsenek napi megélhetési gondjaik, viszont tömegek vannak ilyen helyzetben, akik egyszerűen annyit akarnak, hogy az élet a megszokott mederben menjen tovább.Mindenki ezt akarja.
r.baggio
De attól, hogy úgy csinálsz, mintha “minden a legnagyobb rendben lenne”, még világjárvány van, ami momentán, per pillanat, Magyarországon keretek között van tartva, de nincs minden a legnagyobb rendben, az élet soha nem fog a megszokott mederben menni tovább.
Ha a virológiai, orvosi részről (immunitás kérdése, valós halálozási arány, későbbi szövődmények, stb.) nem is beszélünk, a gazdasági hatások súlyosabbak, mint a hitelválságé volt.
Már most millióknak vannak napi megélhetési gondjaik, kb. egymillió valós új munkanélküli (fizetésnélküli szabadságon lévő, feketén már nem kereső) van, ágazatok, szektorok nullázódnak ki, esnek vissza, mennek a levesbe (turizmus, vendéglátás, szórakoztatóipar, rendezvényszervezés, személyfuvarozás, stb).
Mindenki azt akarja, hogy az élet a megszokott mederben menjen tovább, de nem megy.
És ebben az új helyzetben új prioritások, felelősségi körök, feladatok keletkeztek, megváltozott a világ, a maszkviselés, távolságtartás, felelős szabadidőeltöltés, óvatosabb valóságérzékelés nagyobb hangsúlyt kapott.
A “túl van tolva ez a vírus” nem tartozik ezek közé.
Se a bagatelizálás, se a struccpolitika, hogy fej a homokba, és megy a rinya, hogy “hagy éljünk”.
Méltatlan, felelőtlen az ilyen hozzáállás.
több mint 5 éve
Szerintem rosszul látod, nem ez a "tanulság".Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
Azt meg már csak steelwolf meglehetősen demagóg kommentje miatt jegyzem meg újfent, hogy mint írtam én pl. a repülőtéren dolgozok, de továbbra se hallottunk még köreinkben egyetlen koronásról se, miközben vége már az állami támogatásnak is, újabb leépítési hullám jön, számtalan embernek a mamahotelbe való hazaköltözés maradt az egyetlen opció az éhenhalás mellett. Gondolom akik annyira elővigyázatosak és előszeretettel hivatkoznak itt ilyen-olyan számokra, nem vesztették el munkájukat, nincsenek napi megélhetési gondjaik, viszont tömegek vannak ilyen helyzetben, akik egyszerűen annyit akarnak, hogy az élet a megszokott mederben menjen tovább. Aztán ha itt a második hullám, akkor lehet újra pánikolni, de a környezetszennyezést is csak akkor fogjuk komolyan venni, ha annak saját szemmel látható jelei vannak, ez ilyen sajnos.
r.baggio
Mivel a valós számokat nem lehet tudni (és most nem is arra gondolok, hogy elcsalják őket, inkább csak arra, h reális képet akk kaphatnánk ha kurva sokat tesztelnénk), én ezért továbbra is óvatosságra intek mindenkit.
Ahogy Mikey is írta, nem érzem magam jobbnak másoktól azért mert maszkot hordok, de hordom mindenhova. És lehet azzal példálózni, hogy nincs fertőzött nincs kitől elkapni, de lehet épp azért nincs sok fertőzött, mert pont maszkot visel, aki az. Már majd 5 hónapja maszkban járok + viszek magammal mindenhova fertőtlenítőt (én is veszélyeztetett vagyok, de tudom hogy a maszk nem engem véd, vagy csak minimálisan), és ha kell, ebben járok még 5 hónapot, vagy még 2 évet.
Minimális kellemetlenséggel jár nekem, de életeket érhet.
Egyébként én csökkentett munkaidőben dolgozok csökkentett fizetésért, de a munka mennyisége nem változott. Kb épp hogy 0-ra jövök ki az elmúlt 2 hónapban és állami támogatás se volt.
Ezért mondjuk a saját céget hibáztatom ahol dolgozok, mert nem a dolgozókon kellene spórolni.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ugyanazt a fingot reszeljük hónapok óta, de talán egyszer eljutunk oda, hogy a "másik" oldal is szóhoz juthat. Mert el lettek itt a maszknemviselők/rosszul hordók már mindennek hordva, de basszus, a tanulság továbbra is az, hogy ha nincs fertőzött, akkor nincs kitől elkapni és nem is lehet továbbadni, és 40 fokban meg viseljen így maszkot az, akinek hat anyja van (és amíg nincs személyes érintettség, szerintem abszolút nem elvárható senkitől, hogy több hónapig kitartson - nem mellesleg mondjuk várandós feleségem képtelen magán tartani a maszkot 2 percnél tovább, mert megfullad és összeesik, nem is tudom mit képzel magáról).Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
Mikey
Azt meg már csak steelwolf meglehetősen demagóg kommentje miatt jegyzem meg újfent, hogy mint írtam én pl. a repülőtéren dolgozok, de továbbra se hallottunk még köreinkben egyetlen koronásról se, miközben vége már az állami támogatásnak is, újabb leépítési hullám jön, számtalan embernek a mamahotelbe való hazaköltözés maradt az egyetlen opció az éhenhalás mellett. Gondolom akik annyira elővigyázatosak és előszeretettel hivatkoznak itt ilyen-olyan számokra, nem vesztették el munkájukat, nincsenek napi megélhetési gondjaik, viszont tömegek vannak ilyen helyzetben, akik egyszerűen annyit akarnak, hogy az élet a megszokott mederben menjen tovább. Aztán ha itt a második hullám, akkor lehet újra pánikolni, de a környezetszennyezést is csak akkor fogjuk komolyan venni, ha annak saját szemmel látható jelei vannak, ez ilyen sajnos.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Zsidókat is fertőz a korona, vajh ezt hogy élik meg a conteo hívők?hvg.hu/itthon/20200726_obudai_zsinagoga_koves_slomo_koronavirus_fertozes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=l9P5hxxDycc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Máltán is beindult újra az élet. Tegnap 14 új eset (kb a toppon voltak ilyen számok, utóbbi hetekben a napok több mint felén nem is volt új eset) ebből 9 egy szállodai partiról van. A bulin több százan megfordultak, mert egy hétvégén át tartott, takeover party volt. Jó lesz ez ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
youtu.be/npXP5wqNzaI
több mint 5 éve
részeg cigány támolyog a körúton és beesik az érkező villamos alá, ami levágja mind a két lábát. Ordibál, hogy: A lábam, a lábam! Mire odamegy hozzá a villamosvezető, ránéz és odaböki: Mit óbégatsz nincs is lábad.Ettől függetlenül az a véleményem hogy ez a vírús túl lett tolva.És ez mit takar?
Rózsa Sándor (betyár)
Mit jelent, hogy túl lett tolva?
Mi?
A védekezés?
Túlvédekeztünk?
Vagy sokat beszéltek róla?
Túlbeszéltünk?
Vagy jobban megijedtünk, mint kellett volna?
Nem kellenének szabályok, karanténok, szociális disztancia?
Mi a fasz lett, lehetett túltolva egy pandémia kapcsán?!
Mintha beleállítanának egy baltát a válladba, te üvöltözöl fájdalmadban, valami pöcs meg rád szólna, hogy "azért ennyire nem kéne túltolni. Beleállt, beleállt, mit ordibálsz?"
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ettől függetlenül az a véleményem hogy ez a vírús túl lett tolva.És ez mit takar?
Rózsa Sándor (betyár)
Mit jelent, hogy túl lett tolva?
Mi?
A védekezés?
Túlvédekeztünk?
Vagy sokat beszéltek róla?
Túlbeszéltünk?
Vagy jobban megijedtünk, mint kellett volna?
Nem kellenének szabályok, karanténok, szociális disztancia?
Mi a fasz lett, lehetett túltolva egy pandémia kapcsán?!
Mintha beleállítanának egy baltát a válladba, te üvöltözöl fájdalmadban, valami pöcs meg rád szólna, hogy "azért ennyire nem kéne túltolni. Beleállt, beleállt, mit ordibálsz?"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mekkora egy suttyó vagy Rózsa, van itt a fórumon olyan aki a vírus miatt veszítette el a rokonát. Szégyentelen....
#JC6
Ez a jó isten akarta volt sajnos.
De különben nagyon sajnálok minden életet és itt részvétemet fejezem ki ismeretlenül is.
Ettől függetlenül az a véleményem hogy ez a vírús túl lett tolva.
És ebben nem igazán fog tudni senki sehogy meggyőzni.
Veszélyesnek persze veszélyes de az élet nem állhat meg újra és szerintem nem is fog.
És ezzel nem az óvintézkedések pl.maszk hordás betartása ellen beszélek.Mert ez magától erthetődő hogy nem lehet félvállról venni De teljes zárás sem lehet megoldás újra.
több mint 5 éve
Mindenki számára szeretném javasolni, hogy egyelőre ne fogyasszon mormotahúst:mer' a húst rendesen át kell sütni. értem?
liner.hu/bubopestis-ujabb-tartomanyt-helyeztek-karanten-ala/
nagylaza
több mint 5 éve
twitter.com/tprstly/status/1287457944360103938?s=09
több mint 5 éve
Mindenki számára szeretném javasolni, hogy egyelőre ne fogyasszon mormotahúst:liner.hu/bubopestis-ujabb-tartomanyt-helyeztek-karanten-ala/
több mint 5 éve
Mekkora egy suttyó vagy Rózsa, van itt a fórumon olyan aki a vírus miatt veszítette el a rokonát. Szégyentelen...
több mint 5 éve
sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃m.youtube.com/watch?v=eXJhvAtDVwI&t=
Na meg hogy hol van itthon a vírús ?? 😃😃
Ja és persze ha szeretnétek osztrák példákat kapni (mi a helyzet idekint mennyire foglalkoznak vele hogy és miként dolgozunk Karintiába akkor ne tartsátok magatokban 😃😊😉)
Apropo szerintem egyesek nagyon túl lihegték meg az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja.
Tudom ez sok embernél kifogja verni a biztositékot😃(ezzel nem elbagatelizálni akarom a veszélyt csupán egy másik nézőpontot adni a dolgoknak a sajátos stílusomban) Petark legyszi kimélj az entellektüel kommenteddel 😅😅😝😝 na jo ez csak vicc volt😊
Rózsa Sándor (betyár)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Le lehet fordítani egybitesre, ugyanakkor az idióta képtelen arra is hogy ezt egybites módon megértse. Az idióta csak akkor érti meg - TALÁN - amikor személyesen vagy nagyon közelről megtapasztalja, abból hogy mondod neki, nem fogja megérteni.
dankodavid
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.A minap olvastam valahol, hogy az USA-ban meghalt egy olyan páciens, aki már februárban megkapta a betegséget, felgyógyult belőle, hónapokig egészség volt, dolgozott, tünetmentes volt, antitestjei is kimutathatóak voltak. Aztán július elején újra pozitív lett a tesztje, és pár hétre rá meghalt.
dankodavid
Szóval ezek szerint még az se biztos, hogy ha megkaptad, átestél rajta, akkor túl vagy a dolgon. Elég aggasztó hír.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Igazából az egész helyzetet le lehet fordítani egybites nyelvre, hogy a tényleg idióták is felfogják. Adott egy eddig ismeretlen, gyorsan terjedő vírus, amelynél fogalmunk sincs, hogy ha túl is éled, fel is épülsz gond nélkül, milyen szövődményekkel jár hosszútávon. Egy ilyet nem lehet túlaggódni, és sosem lehetsz túl óvatos. Felelőtlen pöcs annál könnyebben.Az amúgy nem fordult meg a fejedben, hogy baromi komoly dolog ez, csak szerencsére nálunk sikerült relatíve jól megelőzni a komolyabb elterjedést? Szóval ha nem "lihegtük volna túl", akkor nagyon nagy baj lett volna?sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Ja és persze ha szeretnétek osztrák példákat kapni (mi a helyzet idekint mennyire foglalkoznak vele hogy és miként dolgozunk Karintiába akkor ne tartsátok magatokban 😃😊😉)
Apropo szerintem egyesek nagyon túl lihegték meg az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja.
Tudom ez sok embernél kifogja verni a biztositékot😃(ezzel nem elbagatelizálni akarom a veszélyt csupán egy másik nézőpontot adni a dolgoknak a sajátos stílusomban) Petark legyszi kimélj az entellektüel kommenteddel 😅😅😝😝 na jo ez csak vicc volt😊
Rózsa Sándor (betyár)
Kevesebb smiley, több tisztelet!
steelwolfsziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolfSmiley a stílusom védjegye 😛sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
Semmi köze a tisztelethez.Sajnalom az anyákat és az apákat.
De számomra ez a vírús nem több és nem kevesebb mint a többi rossz dolog a világban amiben napjában több ezren halnak meg.Persze tudom nehéz ha ne adj isten valaki a kozeli ismeroseim közül ebbe hal bele.De sajnos az élet már csak ilyen nem igazságos.
www.worldometers.info/hu/
Rózsa Sándor (betyár)
Én pl itthon voltam két hónapot tavasszal, sehova nem mentem, de egy gondolat erejéig sem érzem úgy, hogy túlaggódtam volna. Azóta is becsülettel eltakarom az arcomat vonaton is, de még a zárt felüljárón is meg a vasútállomás épületében is, kb. egyedüliként. Túllihegésnek érzem-e? Nem.
Jövőhéten lesz kedvenc együttesemnek koncertje, szabadtéren, amire nagyon-nagyon mehetnékem van. De bevallom nem tudom, merjek-e menni, mert nekem az autoimmun betegségem miatt nagyon vigyáznom kell ezzel a vírussal IS.
Lehet hogy ez is túlzás amit én csinálok, de még mindig jobb, mintha leszarnám az egészet. Mert meg lehet nézni mi a szitu azokban az országokban ahol elbagatellizálták a dolgot.
Mikey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Az amúgy nem fordult meg a fejedben, hogy baromi komoly dolog ez, csak szerencsére nálunk sikerült relatíve jól megelőzni a komolyabb elterjedést? Szóval ha nem "lihegtük volna túl", akkor nagyon nagy baj lett volna?sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolfsziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolfSmiley a stílusom védjegye 😛sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
De számomra ez a vírús nem több és nem kevesebb mint a többi rossz dolog a világban amiben napjában több ezren halnak meg.Persze tudom nehéz ha ne adj isten valaki a kozeli ismeroseim közül ebbe hal bele.De sajnos az élet már csak ilyen nem igazságos.
Rózsa Sándor (betyár)
Én pl itthon voltam két hónapot tavasszal, sehova nem mentem, de egy gondolat erejéig sem érzem úgy, hogy túlaggódtam volna. Azóta is becsülettel eltakarom az arcomat vonaton is, de még a zárt felüljárón is meg a vasútállomás épületében is, kb. egyedüliként. Túllihegésnek érzem-e? Nem.
Jövőhéten lesz kedvenc együttesemnek koncertje, szabadtéren, amire nagyon-nagyon mehetnékem van. De bevallom nem tudom, merjek-e menni, mert nekem az autoimmun betegségem miatt nagyon vigyáznom kell ezzel a vírussal IS. Jó eséllyel ott lesz 500 teljesen egészséges, nem fertőző ember, de mi van, ha csak egy is, de lesz aki fertőz?
Lehet hogy ez is túlzás amit én csinálok, de még mindig jobb, mintha leszarnám az egészet. Mert meg lehet nézni mi a szitu azokban az országokban ahol elbagatellizálták a dolgot.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
Smiley a stílusom védjegye 😛sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃A túllihegést magyarázd meg az anyáknak, apáknak, gyerekeknek, unokáknak akik elvesztették a szerettüket!
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
több mint 5 éve
sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃Megjött a mi Karenünk is, már hiányoltunk Sándor. 😊
Rózsa Sándor (betyár)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
sziasztok kérdezem Sobri még mindig az erkélyen ?? 😃😃😃😃😃Nézheted akárhonnan, akármilyen stílusban, ez minden, csak nem bagatell:
Tudom ez sok embernél kifogja verni a biztositékot😃(ezzel nem elbagatelizálni akarom a veszélyt csupán egy másik nézőpontot adni a dolgoknak a sajátos stílusomban) Petark legyszi kimélj az entelektuel kommenteddel 😅😅😝😝 na jo ez csak vicc volt😊
Rózsa Sándor (betyár)

Ja, és képzeld, akármerre nézek, azt látom, hogy a Föld lapos.
Hisz csak annak higgy, amit a saját szemeddel látsz...
több mint 5 éve
twitter.com/RexChapman/status/1276889535331348481?s=09