Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A járvány előtt is jó esély volt egy gazdasági válságra. Ha nem is lett szándékosan kirobbantva de kapóra jött, ezt az egészet be lehet söpörni a járvány alá. Mindennek ez lesz az oka évekig. Szerintem vannak nagyon erős csoportok, akiknek érdeke ezt életben tartani, belebegtetni egy 2. hullámot, és meg is tehetik.De mekkora számtól világjárvány? Már akkor az volt, amikor töredéke volt a halottak száma a jelenleginek, ez is furcsa. A sokat emlegetett influenza minden évben több áldozatot szed, de nem emlékszem hogy mostanában világjárványként lett volna "eladva", pedig minden évben van (ebben lehet hogy tévedek, mert az influenzajárványok nem érdekelnek).milyen érdek?! mond már meg légyszives hogy ez a szitu kinek jó?
Már most paráztatnak a 2. hullámmal, de mire alapozva? Majd ha úgy akarják akkor lesz 2. hullám, és "szóltunk időben" Ha az érdek úgy kívánja, akkor nem lesz 2. hullám. Én így látom, ezek nyugtalanítanak.
bcsarli
tudom bill gatesnek hogy csipet ültessen mindenkibe ...
a második hullám meg azt jelenti hogy a most leesett betegszám elkezd nőni és egy bizonyos szint felé jut
március 11.én nevezték világjárványnak
www.euro.who.int/en/health-topics/health-emergencies/coronavirus-covid-19/news/news/2020/3/who-announces-covid-19-outbreak-a-pandemic
ekkor az usában volt 1000 ismert eset (de tudjuk hogy az elején szar volt a tökéletes/szép teszt)
euban viszont már 20000 eset volt a cikk szerint
ott volt kína is
2 kontinensen jelenetős eset szám volt és megjelent egy 3.on is
www.merriam-webster.com/words-at-play/spanish-flu
ergo ha 3 hét alatt volt 1000 új eset akkor már endemic
és mivel világ szerte több olyan ország volt hogy 1+ eset 3 hét alatt így valszeg ezért jelentették be akkor
és ha kiváncsi vagy nézz utána, az "alternatív" média sokszor szimplán konteo és arra épít hogy az embernek vannak félelmei és ha szembe mész a "mainstream" médiával akkor már rád fognak hallgatni és minden hülyeséget beveszel
Alex Jones ebből épített karriert, mondja a faszságait és közben árulja a drága szarjait amiből gecijól éll
és akkor ne is beszéljünk a televangelistekről
Negritis
Járulékos dolog, hogy Viktoréknak is kapóra jött.
több mint 5 éve
Értő olvasás. Egy szóval nem mondtam, hogy nincs világ járvány. Olvasd el mégegyszer 😉Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
A gazdasági válság meg úgy is jönni fog, jött volna a vírus nélkül is mert 2007 óta túl sok volt már a jóból.
samu09
Szerinted / szerintetek ez miért nem világjárvány?
Ha megelőző lépések miatt valami nem történik / kisebb lecsengéssel történik meg, az szerinted már kamu mert nem is volt olyan rossz?
Ok okozati összefüggések teljes hiányát látom.
Valaki leírta ő kurvára unja, hogy otthon van és önző érdekéből mostantól rohadtul nem tart semmit. Ezt el tudom fogadni.
Azt, hogy az egész járvány megkérdőjelezed már kicsit aggályos, állj bele hogy szarsz arra ha megbetegíted körülötted lévő pár embert, mert te úgyis erős vagy ha ők meg elhullanak és így jártak aztán ennyi.
Toca
Én is kurvara unom az itthon ülést, főleg hogy általában hetente kétszer megyek be a munkahelyemre.
több mint 5 éve
De mekkora számtól világjárvány? Már akkor az volt, amikor töredéke volt a halottak száma a jelenleginek, ez is furcsa. A sokat emlegetett influenza minden évben több áldozatot szed, de nem emlékszem hogy mostanában világjárványként lett volna "eladva", pedig minden évben van (ebben lehet hogy tévedek, mert az influenzajárványok nem érdekelnek).milyen érdek?! mond már meg légyszives hogy ez a szitu kinek jó?
Már most paráztatnak a 2. hullámmal, de mire alapozva? Majd ha úgy akarják akkor lesz 2. hullám, és "szóltunk időben" Ha az érdek úgy kívánja, akkor nem lesz 2. hullám. Én így látom, ezek nyugtalanítanak.
bcsarli
tudom bill gatesnek hogy csipet ültessen mindenkibe ...
a második hullám meg azt jelenti hogy a most leesett betegszám elkezd nőni és egy bizonyos szint felé jut
március 11.én nevezték világjárványnak
www.euro.who.int/en/health-topics/health-emergencies/coronavirus-covid-19/news/news/2020/3/who-announces-covid-19-outbreak-a-pandemic
ekkor az usában volt 1000 ismert eset (de tudjuk hogy az elején szar volt a tökéletes/szép teszt)
euban viszont már 20000 eset volt a cikk szerint
ott volt kína is
2 kontinensen jelenetős eset szám volt és megjelent egy 3.on is
www.merriam-webster.com/words-at-play/spanish-flu
ergo ha 3 hét alatt volt 1000 új eset akkor már endemic
és mivel világ szerte több olyan ország volt hogy 1+ eset 3 hét alatt így valszeg ezért jelentették be akkor
és ha kiváncsi vagy nézz utána, az "alternatív" média sokszor szimplán konteo és arra épít hogy az embernek vannak félelmei és ha szembe mész a "mainstream" médiával akkor már rád fognak hallgatni és minden hülyeséget beveszel
Alex Jones ebből épített karriert, mondja a faszságait és közben árulja a drága szarjait amiből gecijól éll
és akkor ne is beszéljünk a televangelistekről
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A pandémiának nincs számbeli küszöbe, definíció szerint.De mekkora számtól világjárvány? Már akkor az volt, amikor töredéke volt a halottak száma a jelenleginek, ez is furcsa. A sokat emlegetett influenza minden évben több áldozatot szed, de nem emlékszem hogy mostanában világjárványként lett volna "eladva", pedig minden évben van (ebben lehet hogy tévedek, mert az influenzajárványok nem érdekelnek).Nem véletlen nem téged idéztelek.Bocsánat, én minden előírást betartok, de attól még gyanús az egész. Mondjuk én alternatív médiát is olvasok, nem csak azt amit az arcomba tolnak. A hírek azok nem tények csupán közlemények, amiről azt akarják hogy úgy tudd ahogy szeretnék.Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
A gazdasági válság meg úgy is jönni fog, jött volna a vírus nélkül is mert 2007 óta túl sok volt már a jóból.
samu09
Ha megelőző lépések miatt valami nem történik / kisebb lecsengéssel történik meg, az szerinted már kamu mert nem is volt olyan rossz?
Valaki leírta ő kurvára unja, hogy otthon van és önző érdekéből mostantól rohadtul nem tart semmit. Ezt el tudom fogadni.
Azt, hogy az egész járvány megkérdőjelezed már kicsit aggályos, állj bele hogy szarsz arra ha megbetegíted körülötted lévő pár embert, mert te úgyis erős vagy ha ők meg elhullanak és így jártak aztán ennyi.
Toca
bcsarli
Gyanús alatt mit értesz? Mert ha azt mondod gyanús a lefolyása és lehet, hogy célzott volt erre azt tudom mondani kicsit conteo, de hát egy vélemény.
Azt, hogy valaki tagadja maga a világjárványt ami azért adatokkal alátámasztott az már nálam necces.
Vagy mire gondolsz az alatt hogy gyanús?
Toca
bcsarli
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint pandémia három feltétel megléte esetén alakul ki:
A népesség számára új betegség megjelenése.
A kórokozó embereket fertőz meg, komoly betegséget okozva, több kontinensen.
A kórokozó könnyen és fenntarthatóan terjed az emberek között.
Egy betegség nem feltétlenül pandemikus akkor, ha elterjedt és sok ember veszíti az életét, fertőzőnek is kell lennie. Például a rák sok ember halálát okozza, de nem pandemikus, mert nem fertőző.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A meghaltak 4 százalékának nem volt alapbetegségeóvatosan a tagadással
Müller Cecília nagyon kedvezőnek nevezte a járványügyi adatokat, mivel csak 15 új fertőzöttet regisztráltak. Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy 491 ember halt meg a járványban, és ennek 4 százalékának az esetében nem volt alapbetegség.
Nah eddig mindig azt mondták, hogy mindegyiknek krónikus betegsége volt!!!
NB2
szóva 4% alapbetegségmentes állampolgár vs. 96% alapbetegséges állampolgár az elhunytak közt...
Azé mostmár megkérdezném Cíliát, mikorra volt tervezve az alapbetegségesek elhúnyása, s hogy erről majd most mindenkit értesítenek vagy mifasz, ezekbűl hányan kerültek a mennybe?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
De mekkora számtól világjárvány? Már akkor az volt, amikor töredéke volt a halottak száma a jelenleginek, ez is furcsa. A sokat emlegetett influenza minden évben több áldozatot szed, de nem emlékszem hogy mostanában világjárványként lett volna "eladva", pedig minden évben van (ebben lehet hogy tévedek, mert az influenzajárványok nem érdekelnek).Nem véletlen nem téged idéztelek.Bocsánat, én minden előírást betartok, de attól még gyanús az egész. Mondjuk én alternatív médiát is olvasok, nem csak azt amit az arcomba tolnak. A hírek azok nem tények csupán közlemények, amiről azt akarják hogy úgy tudd ahogy szeretnék.Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
Toca
bcsarli
Gyanús alatt mit értesz? Mert ha azt mondod gyanús a lefolyása és lehet, hogy célzott volt erre azt tudom mondani kicsit conteo, de hát egy vélemény.
Azt, hogy valaki tagadja maga a világjárványt ami azért adatokkal alátámasztott az már nálam necces.
Toca
több mint 5 éve
Vagy mire gondolsz az alatt hogy gyanús?Az a gyanús, ami nem gyanús!
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A meghaltak 4 százalékának nem volt alapbetegségeMüller Cecília nagyon kedvezőnek nevezte a járványügyi adatokat, mivel csak 15 új fertőzöttet regisztráltak. Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy 491 ember halt meg a járványban, és ennek 4 százalékának az esetében nem volt alapbetegség.
Nah eddig mindig azt mondták, hogy mindegyiknek krónikus betegsége volt!!!
több mint 5 éve
Mindenki várta (jó ez így leírva hülyén hangzik), hogy nálunk is olyan durva dolgok lesznek mint Olaszországban. Ugyanakkor egyszerű halandó mit érzékelt? Alig-alig hallott valakit aki beteg lett, nem hogy még meg is halt vagy súlyos beteg lett. Lehet, hogy a sportesemények és a koncertek blokkolva lettek, de azért a szupermarketekben is 1-1 bevásárláskor 200-300 ember összejött. És mégse volt sok beteg. Pedig tényleg aki ideírt kimerem jelenteni, hogy valamennyire félt, de május végére azért többen azt érezzük, hogy valami itt nem kerek.Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
Toca
És akkor most ott még nem tartunk, hogy esetleg lesz vakcina, de van aki nem akarja majd magát beoltatni, mert A: nem hisz ebben az egészben B: valami szövődménytől fél C: biztos Chipet ültetnek most bele (vagy valami hasonló sztori).
A gazdasági oldala meg aztán még durvább. Egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy embereket 2-3-6-9 hónapra otthon ültetjük, ez nem fog beleférni.
Valamilyen szinten megint kíváncsi vagyok a nyitásra, hogy történik-e drasztikus változás, főleg őszre. Nem szeretném!
több mint 5 éve
Nem véletlen nem téged idéztelek.Bocsánat, én minden előírást betartok, de attól még gyanús az egész. Mondjuk én alternatív médiát is olvasok, nem csak azt amit az arcomba tolnak. A hírek azok nem tények csupán közlemények, amiről azt akarják hogy úgy tudd ahogy szeretnék.Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
Toca
bcsarli
több mint 5 éve
jesszus.a technikai hátteret ugyanaz a cég adja, mint a Neptunt, szóval a felhasználói élmény az első percekben hasonló (5 perc volt, mire betöltődött a kezdőoldal, nyilvánvaló, hogy nem bírják a terhelést a szerverek - még jó, hogy mindenki saját időrendje szerint haladhat majd)Akkor csak én jelentkeztem innen bármiféle programozói ismeret nélkül? 😀a kommentednek köszönhetően jelentkeztem én is, én mondjuk nem akarom teljesen átképezni magam, csak a munkám során hasznos lenne tudni ezt-azt. ( ha már hülye módon elmentem MSC-zni 3 éve, ahol semmi újat nem tanultam 😀, annyi idő alatt már a gazdinfo is meglett volna, ami így utólag sokkal hasznosabb lenne.Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépniMindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
peterk2005
meg ha kicsit tudja követni hogy a gyereke mit csinál
Negritis
Majd itt a koronavírus/mindenes topicban írok róla 😊
Ha a javascript nem számít programozási nyelvnek, akkor elsőnek a pythonnal szemezek, a gond nálam sajnos a matematikára épülő logikai gondolkodás hiánya
r.baggio
Kiváncsian várom, hogy milyen lesz, egyelőre elképzelni sem tudom, remélem a 8 hét után végre ráveszem magam hogy autodidakta módon fejlesszem a képességeimet (elsősorban SQL-t), illetve azt is remélem, hogy home office mellett lesz rá időm. (Pech hogy a héten pont be kell mennem dolgozni, így most kevesebb lesz rá az időm)
eaglesmcnabb
Várom már,eddig érdekeltek az ilyesfajta dolgok.
JoeyPorter
r.baggio
több mint 5 éve
Akkor nem számítok sok jóra,mert gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki munka után,a késő délutáni idősávban szeretné majd használni.már most megy rendesen, az oktatóvideókon Gundel Takács szövegel 😊
JoeyPorter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Bocsánat, én minden előírást betartok, de attól még gyanús az egész. Mondjuk én alternatív médiát is olvasok, nem csak azt amit az arcomba tolnak. A hírek azok nem tények csupán közlemények, amiről azt akarják hogy úgy tudd ahogy szeretnék.Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
Toca
több mint 5 éve
Néha úgy érzem el vagyok itt tévedve és én nem tudom milyen a világjárvány.Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
több mint 5 éve
Akkor nem számítok sok jóra,mert gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki munka után,a késő délutáni idősávban szeretné majd használni.a technikai hátteret ugyanaz a cég adja, mint a Neptunt, szóval a felhasználói élmény az első percekben hasonló (5 perc volt, mire betöltődött a kezdőoldal, nyilvánvaló, hogy nem bírják a terhelést a szerverek - még jó, hogy mindenki saját időrendje szerint haladhat majd)Akkor csak én jelentkeztem innen bármiféle programozói ismeret nélkül? 😀a kommentednek köszönhetően jelentkeztem én is, én mondjuk nem akarom teljesen átképezni magam, csak a munkám során hasznos lenne tudni ezt-azt. ( ha már hülye módon elmentem MSC-zni 3 éve, ahol semmi újat nem tanultam 😀, annyi idő alatt már a gazdinfo is meglett volna, ami így utólag sokkal hasznosabb lenne.Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépniMindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
peterk2005
Negritis
Ha a javascript nem számít programozási nyelvnek, akkor elsőnek a pythonnal szemezek, a gond nálam sajnos a matematikára épülő logikai gondolkodás hiánya
r.baggio
Kiváncsian várom, hogy milyen lesz, egyelőre elképzelni sem tudom, remélem a 8 hét után végre ráveszem magam hogy autodidakta módon fejlesszem a képességeimet (elsősorban SQL-t), illetve azt is remélem, hogy home office mellett lesz rá időm. (Pech hogy a héten pont be kell mennem dolgozni, így most kevesebb lesz rá az időm)
eaglesmcnabb
JoeyPorter
r.baggio
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
9gag.com/gag/arVRL26Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
Sóbri:
több mint 5 éve
a technikai hátteret ugyanaz a cég adja, mint a Neptunt, szóval a felhasználói élmény az első percekben hasonló (5 perc volt, mire betöltődött a kezdőoldal, nyilvánvaló, hogy nem bírják a terhelést a szerverek - még jó, hogy mindenki saját időrendje szerint haladhat majd)Akkor csak én jelentkeztem innen bármiféle programozói ismeret nélkül? 😀a kommentednek köszönhetően jelentkeztem én is, én mondjuk nem akarom teljesen átképezni magam, csak a munkám során hasznos lenne tudni ezt-azt. ( ha már hülye módon elmentem MSC-zni 3 éve, ahol semmi újat nem tanultam 😀, annyi idő alatt már a gazdinfo is meglett volna, ami így utólag sokkal hasznosabb lenne.Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépniMindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
peterk2005
Negritis
r.baggio
eaglesmcnabb
JoeyPorter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
"Nem lesz ilyen."Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
samu09
Én lényegesen óvatosabb vagyok a jóslatokkal. Inkább úgy mondom: lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem lesz. Kábé senki nem tudja (mert nem is tudhatja), hogy mi jön.
több mint 5 éve
Még mindig azt a hatalmas világjárványt várod amit megjósoltál mikor Európa elkezdett bezárkózni, csak hogy mondhasd, na látjátok én megmondtam! Nem lesz ilyen. Az olaszok nagyon megszivták, az amerikaiakról tudjuk, hogy hülyék, a brazilok meg az új olasz nép.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De minek?! Koronavírus az van, többféle is. Covid 19 vagy van vagy nincs, majd pár év múlva lehet hogy megtudjuk. Világjárvány meg.. | .(mindenki fejezze be saját megítélése szerint) |oké, ezek után sztem nincs miről beszélni ...
bcsarli
több mint 5 éve
Aki AngularJS / Reactban jó mindig kap majd állást a következő 5-10 évben biztosan.ööö, ide a margóra még hozzátenném, ha érdekel a JS, vagy azt lenne lehetőséged tanulni, ne vegye el a kedved hogy vannak akik 10++ éve megnézték egyszer és azóta nem tartják semmire, mert jó az amúgy. webes vonalon a frontendet egyre inkább a JS, vagyis inkább az arra épülő frameworkök uralják, de a NodeJS eléggé odatette magát már backend vonalon is.Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépniMindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
peterk2005
Negritis
r.baggio
vik
A JS nem programozási nyelv az egy rossz beidegződés ( HTML / CSS na azok tényleg nem azok). JS-ben már nem csak frontendet írnak ahogy mondod.
Szerintem kezdő nyelvnek ha valaki nincs rápörögve hogy ő app fejlesztő lesz akkor nincs nála jobb.
több mint 5 éve
ööö, ide a margóra még hozzátenném, ha érdekel a JS, vagy azt lenne lehetőséged tanulni, ne vegye el a kedved hogy vannak akik 10++ éve megnézték egyszer és azóta nem tartják semmire, mert jó az amúgy. webes vonalon a frontendet egyre inkább a JS, vagyis inkább az arra épülő frameworkök uralják, de a NodeJS eléggé odatette magát már backend vonalon is.Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépniMindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
peterk2005
Negritis
r.baggio
több mint 5 éve
De minek?! Koronavírus az van, többféle is. Covid 19 vagy van vagy nincs, majd pár év múlva lehet hogy megtudjuk. Világjárvány meg.. | .(mindenki fejezze be saját megítélése szerint) |akkor szedj chloroquine-tPlusz sósavat viszonylag kevesen isznak, ezt meg állítólag sokan megkapták.Viszont a sósavivástól jellemzően nem csak a már amúgy is beteg, 80 körüli emberek szoktak meghalni, ebben a vírusban viszont igen.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
A TV-ben láttunk ezt azt, de tudjuk hogyan készülnek a hírek:
www.imdb.com/title/tt0120885/
Nekem az egészben valami nem kerek.
bcsarli
elvégre sokan szedik és viszonylag kevesen halnak bele
Negritis
több mint 5 éve
akkor szedj chloroquine-tPlusz sósavat viszonylag kevesen isznak, ezt meg állítólag sokan megkapták.Viszont a sósavivástól jellemzően nem csak a már amúgy is beteg, 80 körüli emberek szoktak meghalni, ebben a vírusban viszont igen.Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
A TV-ben láttunk ezt azt, de tudjuk hogyan készülnek a hírek:
www.imdb.com/title/tt0120885/
Nekem az egészben valami nem kerek.
bcsarli
elvégre sokan szedik és viszonylag kevesen halnak bele
több mint 5 éve
Akkor csak én jelentkeztem innen bármiféle programozói ismeret nélkül? 😀a kommentednek köszönhetően jelentkeztem én is, én mondjuk nem akarom teljesen átképezni magam, csak a munkám során hasznos lenne tudni ezt-azt. ( ha már hülye módon elmentem MSC-zni 3 éve, ahol semmi újat nem tanultam 😀, annyi idő alatt már a gazdinfo is meglett volna, ami így utólag sokkal hasznosabb lenne.Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépniMindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
peterk2005
Negritis
r.baggio
eaglesmcnabb