Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.
Kampman
Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Sobri Jóska
Viszont a sósavivástól jellemzően nem csak a már amúgy is beteg, 80 körüli emberek szoktak meghalni, ebben a vírusban viszont igen.
Kampman
Plusz sósavat viszonylag kevesen isznak, ezt meg állítólag sokan megkapták.
A TV-ben láttunk ezt azt, de tudjuk hogyan készülnek a hírek:
 www.imdb.com/title/tt0120885/

Nekem az egészben valami nem kerek.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 660
Fél év alatt se tört ki az apokalipszis, a legtöbb helyen nem voltak a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban kiszolgáltatottan megfulladó tömegek se. Az emberek megunták a maradjotthont, tök jogosan.
Kampman
Nyugodtan ihatsz sósavat, hiszen a legtöbb helyen nem voltak a sósavivás miatt a nyílt utcán összeeső/rángatózó emberek, meg a kórházakban a sósavivástól kiszolgáltatottan megpusztuló tömegek se. Azt nem tudom mi lett volna, ha isznak sósavat, de nem voltak, az tény. Vagyis nyugodtan ihatsz sósavat, ha unod a vizet vagy a tonikot, és főleg ha lényegtelen mi az ok és mi az okozat.
Sobri Jóska
Viszont a sósavivástól jellemzően nem csak a már amúgy is beteg, 80 körüli emberek szoktak meghalni, ebben a vírusban viszont igen.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Kampman

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 660
 twitter.com/maxbaker_15/status/1264386140720771076?s=19
Negritis

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 548 — The Mathematician
 twitter.com/maxbaker_15/status/1264386140720771076?s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 673 — Lucas Scott
 444.hu/2020/05/24/szijjarto-folyton-az-eu-ra-panaszkodik-mikozben-alig-kert-penzt-a-magyarok-hazahozatalara

A mocskok NEM ADTAK PÉNZT!!!
Mikey
mikor az elején olvastam a 10001 főt akkor csodálkoztam aztán csak végigolvastam. az 500 vhány főben is biztosan csak az EUn kívüliek vannak benne.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 091
 444.hu/2020/05/24/szijjarto-folyton-az-eu-ra-panaszkodik-mikozben-alig-kert-penzt-a-magyarok-hazahozatalara

A mocskok NEM ADTAK PÉNZT!!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Adalék Kínához (nem mintha az amcsik - Trumppal az élen - jelesre vizsgáztak volna):
"A csernobili atomkatasztrófához hasonlította Kína járványkezelését Robert O'Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó az NBC televíziónak adott interjújában vasárnap.
"A vírus terjedésének elleplezése Csernobillal együtt vonul be majd a történelembe" - fogalmazott O' Brien, utalva az 1986-os ukrajnai nukleáris katasztrófára. "10-15 év múlva az HBO filmet is fog készíteni róla" - fűzte hozzá."
nagylaza
Meg Kína is, miszerint eleve CIA-ügynökök vitték oda.

Az angoloknál még él a 14 napos beutazási karantén.
Addig tuti nem jönnek.
Sobri Jóska
az nem csak június 8tól él majd?
csebi
Nem, náluk ha bárki jön az országba az 14 napig karanténba kell vonuljon.
F1 nagydíj is emiatt fog elmaradni.
Toca
Én is június 8-at tudok. Onnan lesz majd karantén!
Klaci79
A mondandóm szempontjából, hogy beözönlenének az angolok inni, irreleváns, mivel nyáron jönnének, de utána hazafelé karantén. Vagyis nem fognak beözönleni ezen a nyáron.

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 308 — beers & Packers
Adalék Kínához (nem mintha az amcsik - Trumppal az élen - jelesre vizsgáztak volna):
"A csernobili atomkatasztrófához hasonlította Kína járványkezelését Robert O'Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó az NBC televíziónak adott interjújában vasárnap.
"A vírus terjedésének elleplezése Csernobillal együtt vonul be majd a történelembe" - fogalmazott O' Brien, utalva az 1986-os ukrajnai nukleáris katasztrófára. "10-15 év múlva az HBO filmet is fog készíteni róla" - fűzte hozzá."
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
Addig tuti nem jönnek.
Sobri Jóska
csebi
Toca
Én is június 8-at tudok. Onnan lesz majd karantén!
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Addig tuti nem jönnek.
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 673 — Lucas Scott
Addig tuti nem jönnek.
Sobri Jóska

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 113 — je suis poloska
Mindegy, messzire kanyarodtunk. Jó, hogy indul ilyen képzés, ha mást nem is tud, ingyen van és segíthet elindulni valamerre. Úgyhogy aki kedvet érez hozzá hajrá!
peterk2005
igazából ha néhány szülő ezek után tud segíteni a gyerekének online oktatásban mert nem fél a géptől már megéri
meg ha kicsit tudja követni hogy a gyereke mit csinál
Negritis
Ma jött is az email a linkkel, hogy hétfőn 10 órától lehet belépni
Majd itt a koronavírus/mindenes topicban írok róla 😊

Ha a javascript nem számít programozási nyelvnek, akkor elsőnek a pythonnal szemezek, a gond nálam sajnos a matematikára épülő logikai gondolkodás hiánya
r.baggio
a kommentednek köszönhetően jelentkeztem én is, én mondjuk nem akarom teljesen átképezni magam, csak a munkám során hasznos lenne tudni ezt-azt. ( ha már hülye módon elmentem MSC-zni 3 éve, ahol semmi újat nem tanultam 😀, annyi idő alatt már a gazdinfo is meglett volna, ami így utólag sokkal hasznosabb lenne.

Kiváncsian várom, hogy milyen lesz, egyelőre elképzelni sem tudom, remélem a 8 hét után végre ráveszem magam hogy autodidakta módon fejlesszem a képességeimet (elsősorban SQL-t), illetve azt is remélem, hogy home office mellett lesz rá időm. (Pech hogy a héten pont be kell mennem dolgozni, így most kevesebb lesz rá az időm)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
a kérdés az lesz mikor a turizmus kinyit és jönnek majd az angolok ide inni
mert ott pl nem látom hogy annyira leállnánaka dolgok

vagy hogy lesz-e elég töke viktoréknak azt mondani hogy usából ide senki nem jöhet?
Negritis
Igen. Én úgy vélem nem lesz.
Végülis mindent jól csináltak, majdnem.
Jó, hogy zártak, csak túl későn.
Jó a nyitás, csak túl korai.
Jó az időnyeréses eü-felkészítéses favágás, csak kissé túl nagy darab forgácsok hullanak.
Jó, hogy naponta tájékoztatnak, csak elég felszínesen és információszegényen.
Úgyhogy nem hiszem megakadályoznák azt, hogy akár a külföldről jövők, akár az oda kibóklászó majd hazajövő magyarok újra előidézzék, hogy zárás legyen, majd megint nyitás, és így el lehet lenni pár évtizedig, végülis politikailag jó az a helyzet, amikor fél évente le lehet győzni egy valódi ellenséget, akár Eurázsiából, akár Keletázsiából jön.

Addig tuti nem jönnek.

több mint 5 éve
Sajna, vasárnap is dolgozom a HO-ban, de közben hősies erőfeszítéseket téve előkerestem az 168 Óra február 6-ai nyomtatott számát. Ebben nyilatkozik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) második embere, a magyar Jakab Zsuzsanna. Az interjú – amelynek alcíme: „Jakab Zsuzsanna: A világ hálával tartozik Kínának” – január utolsó napján készült. Ezek a részek nincsenek fent a neten:
„– Több repülőtársaság leállította kínai járatait, pedig ezt önök nem ajánlották.
Tény, hogy mi nem javasolunk semmilyen utazási, gazdasági vagy kereskedelmi korlátozást. A Vészhelyzeti Bizottság jelentésében ez nagyon világosan szerepel. A járatok leállítása azért sem indokolt, mert – ahogyan erről már beszéltünk – az esetek döntő többsége még mindig Kínában van, és ők nagyon vigyáznak arra, hogy minél kevesebb ember tudjon kijutni az országból, különösen a fertőzött területekről. A korábbi járványokkal kapcsolatos tapasztalataink mind azt mutatják, hogy az utazási és gazdasági korlátozások csak több kárt okoznak, még szegényebbé teszik a szegényeket a gazdaság és az áruforgalom fékezésével, míg a betegség megelőzéséhez érdemben nem járulnak hozzá.”
Jakab Zsuzsanna később arról beszél, hogy a járvány kitörésének pillanatától folyamatosan kapcsolatban vannak Kínával. A WHO főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz „egy szűk hétig” Kínában volt, több miniszterrel és Hszi Csin-ping elnökkel is találkozott, meggyőződött róla, hogy a „kínai vezetés tényleg minden eszközzel meg akarja állítani a járványt”.
Megint szó szerinti idézet:
„Szervezetünk főigazgatója tapasztalatait összegezve úgy nyilatkozott, hogy a világ igenis hálával tartozik Kínának, és tiszteletben kell tartanunk erőfeszítéseiket, amelyeknek része a bevezetett karantén is. Azokkal az intézkedésekkel a világot védik a járvány továbbterjedésétől. Mi még mindig bízunk abban, hogy a fertőzés megállítható, és nem lesz belőle világméretű járvány, tehát a terjedési láncolatot – a kínai lépések hatására – meg tudjuk törni.”
Bocsánat, amiért ilyen hosszú voltam.
több mint 5 éve
a kérdés az lesz mikor a turizmus kinyit és jönnek majd az angolok ide inni
mert ott pl nem látom hogy annyira leállnánaka dolgok

vagy hogy lesz-e elég töke viktoréknak azt mondani hogy usából ide senki nem jöhet?

több mint 5 éve
Szlávik János, a Szent László Kórház infektológus főorvosa szerint "a fertőzöttek és gyógyultak számának alakulása a járvány lecsengését jelzi, ugyanakkor nem lehet tudni, mi lesz nyáron, vagy lesz-e második hullám. Emiatt továbbra is fontos a másfél méteres távolságtartás és a maszk viselése - hívta fel a figyelmet".
Laikusként én arra számítok, hogy a pünkösdi népvándorlás után egy-két héten belül kiderül, "mi lesz nyáron". Ha nem robban be, akkor erősen hajlok rá, hogy szerencsénk van, és (valószínűleg) őszig haladékot kapunk. Márpedig egy ősi kipcsak közmondás szerint: aki időt nyer, életet nyer.
nagylaza
Logikailag járványügyileg most nagyjából jók vagyunk, nincsenek gócok, elszigetelt esetek vannak, ha találkozol valakivel, akkor az a 4 orvosi egyetem tesztelése alapján 99,9%, hogy nem fertőz, illetve nem volt még fertőzött.
Ez egyfajta nyugalmi helyzet most szerencsére.
Elvagyunk a határainkon belül magunknak.

Ez akkor változik, ha magyarok nagyobb számban utaznak külföldre, illetve külföldiek Magyarországra, mert most olyan hírekkel vannak tele a portálok, hogy egy misén egy ember megfertőzött 40 másikat, egy német étterem tesztüzemén tizen fertőződtek meg, fertőzött fodrászok dolgoztak az USA-ban, vagyis megannyi példa arra, hogy miként tudja a hosszú lappangási idő miatt kvázi 1-2 ember is fertőzési láncok indításával visszafertőzni az ország mobilisabb, kontaktálódóbb részét.
És kétségeink ne legyenek, szinte nulla az átfertőződés Magyarországon.

Szerintem nem szerencse, hogy most kvázitiszta az ország, sokan, sokat tettek érte, vagy pont azt, hogy nem tettek semmit ellene, csak ültek a seggükön, hozzájárulva ezzel is a vírusvédekezéshez.
Ami főként az egészségügyi felkészülési idő biztosítása, a “görbelaposítás” volt. Ezt elértük, és ez a későbbiekben is csak jól jöhet.

De ami a legfontosabb, hogy még mindig alig van releváns infónk magáról a vírusról, a konkrét közép- és hosszútávú hatásairól, hogy a gyerekekre miért hat másként, hogy mi alapján lesz valaki tünetmentes, más meg haldoklik hetekig, nincs vakcina, nincs tuti terápia, nincs olcsó, pontos gyorsteszt így valóban a vihar előtti csend állapotában vagyunk, a hurrikán szemében.

Nem robbant be a húsvét, se a május 1 hosszúhétvége, se a május 4-i vidékinyitás, így a pünkösd se hiszem, hogy vízválasztó lenne, sokkal inkább a határnyitások, a külföldi utazások, külföldiek érkezése. Ez indukálja majd a második, harmadik, negyedik és a többi hullámokat.

És ugye a gazdasági helyzet okozta változások. Lassan félmillió munkanélkülinél tartunk, ami egymillió is lehet év végére, amikor a fizetésnélküliek, feketén dolgozók is realizálódnak, komplett szektorok halnak ki, fogynak el a tartalékok, reménykednek a kapitalista állam segítségnyújtásában, stb., stb.
Érdekes évek elé nézünk.
Sobri Jóska
Korábban az önkormányzatok rengeteg korlátozást vezettek be, és arra kérték a népet (igaz, csak részleges eredménnyel), hogy maradjon otthon. Most viszont minden kinyit, meghirdették a turistaszezont. Hiszen "megnyertük az első csatát". Ezért tartok a pünkösdtől. Nagyságrendekkel nagyobb lesz a mozgás, mint pl. május 1-én.
"Ez akkor változik, ha magyarok nagyobb számban utaznak külföldre, illetve külföldiek Magyarországra"
Nemrég olvastam el újra, mit mondott erről a WHO egyik magyar főmuftija január végén a 168 Órának. A netre csak az interjú kis részét tették ki, de már az is meghökkentő:
"A korlátozások nem állítják meg a járványt – állítja Jakab Zsuzsanna, a WHO főigazgató-helyettese"
A főigazgató-helyettes a január 31-én készült interjúban azt mondta, járványügyi szempontból a tömeges turizmus nem jelent különösebb veszélyt.
 168ora.hu/kulfold/a-korlatozasok-nem-allitjak-meg-a-jarvanyt-allitja-jakab-zsuzsanna-a-who-foigazgato-helyettese-181394
nagylaza
Technikailag a WHO egy üzleti alapon működő lobbyszervezet, egy kínai érdekek által befolyásolt vezetőséggel. Erről már volt korábban többször is szó. Irreleváns mit mondanak, mert lehet 80%-ban igazat, de ha nem tudhatod mikor van épp ez a 80%, akkor szart se ér.

A Pünkösd azért nem veszélyes különösebben, mert ha elfogadjuk a 4 orvosi egyetem teszteredményeit, akkor az országban érdemben nincs jelen a fertőzés, -márpedig aki elkapta márciusban, mostanra már az is túl van rajta, akár tünetmentesen, akár tünettel, de meggyógyulva - akkor ezek a nem fertőző emberek mozoghatnak, keveredhetnek egymás között bármennyit, nincs aki fertőzzön, nem lesz új fertőzött.

Ebben akkor áll be változás, ha új elem kerül az egyenletbe, egy külföldi, aki egy éjszaka alatt megfertőz tizes nagyságrendben embereket egy szórakozóhelyen, meetingen, kisebb rendezvényen, akárhol, vagy ha egy külföldre menő, majd hazatérő magyar, aki külföldön elkapja, egy irodai, vagy társasági környezetben szintén tizes nagyságrendben fertőzhet, és amire az első "áldozataiknál" megjelennek a tünetek, addigra már gócpontok, fertőzésláncolatok alakulnak ki.

Most kb. az a helyzet, mintha 30 napra leállt volna az egész ország, és "jók vagyunk", indulhat az élet itthon, de ez egyrészt sokkal tovább tartott, és nagyobb gazdasági kárt keletkeztetett, mint kellett volna, másrészt a korai határnyitások miatt ez a biztonságos izoláltság könnyen megy a levesbe 1-2 hónapon belül.

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=fVXWfH9mFbY&feature=emb_title
az úgy jól néz ki 😀

több mint 5 éve
Biztató. Mi a francra készülnek? Vagy: mit tudnak, ami nem mondanak el?
"A hosszú távú egészségügyi védekezés alapfeltétele, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő mennyiségű és minőségű készletek - írta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán vasárnap.
Szijjártó Péter megosztott egy repülőtéri kirakodást bemutató videót, és közölte: az elmúlt négy napban Kína és Magyarország között 14 repülőgép, valamint két kamion 501 ezer maszkot, 2773 betegőrző monitort, illetve 309 lélegeztetőgépet szállított.
Ezzel egy hét alatt több mint ezer lélegeztetőgép érkezett Magyarországra, hétfőn pedig újabb szállítmányok érkeznek - írta."
nagylaza
Ez mind szép és jó, feltéve, ha igaz. Petike szavahihetősége pont olyan, mint a Jets SB győzelmi esélyei.
Mondanám h a maszkok oké h hozzák ezerrel hozzák, mert azokra am is szükség van, de szívesen megnéznék egy lebontást h sima sebészeti (vagy h hívják) maszkok, FFP mennyi az annyi stb.
Lélegeztetőgépeket sem igazán tudjuk mire alkalmasak.
Beki
Nem akarlak illúziókba ringatni, de szerintem a Jets SB-esélyei jobbak.
több mint 5 éve
Szlávik János, a Szent László Kórház infektológus főorvosa szerint "a fertőzöttek és gyógyultak számának alakulása a járvány lecsengését jelzi, ugyanakkor nem lehet tudni, mi lesz nyáron, vagy lesz-e második hullám. Emiatt továbbra is fontos a másfél méteres távolságtartás és a maszk viselése - hívta fel a figyelmet".
Laikusként én arra számítok, hogy a pünkösdi népvándorlás után egy-két héten belül kiderül, "mi lesz nyáron". Ha nem robban be, akkor erősen hajlok rá, hogy szerencsénk van, és (valószínűleg) őszig haladékot kapunk. Márpedig egy ősi kipcsak közmondás szerint: aki időt nyer, életet nyer.
nagylaza
Logikailag járványügyileg most nagyjából jók vagyunk, nincsenek gócok, elszigetelt esetek vannak, ha találkozol valakivel, akkor az a 4 orvosi egyetem tesztelése alapján 99,9%, hogy nem fertőz, illetve nem volt még fertőzött.

Ez akkor változik, ha magyarok nagyobb számban utaznak külföldre, illetve külföldiek Magyarországra, mert most olyan hírekkel vannak tele a portálok, hogy egy misén egy ember megfertőzött 40 másikat, egy német étterem tesztüzemén tizen fertőződtek meg, fertőzött fodrászok dolgoztak az USA-ban, vagyis megannyi példa arra, hogy miként tudja a hosszú lappangási idő miatt kvázi 1-2 ember is fertőzési láncok indításával visszafertőzni az ország mobilisabb, kontaktálódóbb részét.

Szerintem nem szerencse, hogy most kvázitiszta az ország, sokan, sokat tettek érte, vagy pont azt, hogy nem tettek semmit ellene, csak ültek a seggükön, hozzájárulva ezzel is a vírusvédekezéshez.
Ami főként az egészségügyi felkészülési idő biztosítása, a “görbelaposítás” volt. Ezt elértük, és ez a későbbiekben is csak jól jöhet.

De ami a legfontosabb, hogy még mindig alig van releváns infónk magáról a vírusról, a konkrét közép- és hosszútávú hatásairól, hogy a gyerekekre miért hat másként, hogy mi alapján lesz valaki tünetmentes, más meg haldoklik hetekig, nincs vakcina, nincs tuti terápia, nincs olcsó, pontos gyorsteszt így valóban a vihar előtti csend állapotában vagyunk, a hurrikán szemében.

Nem robbant be a húsvét, se a május 1 hosszúhétvége, se a május 4-i vidékinyitás, így a pünkösd se hiszem, hogy vízválasztó lenne, sokkal inkább a határnyitások, a külföldi utazások, külföldiek érkezése. Ez indukálja majd a második, harmadik, negyedik és a többi hullámokat.

És ugye a gazdasági helyzet okozta változások. Lassan félmillió munkanélkülinél tartunk, ami egymillió is lehet év végére, amikor a fizetésnélküliek, feketén dolgozók is realizálódnak, komplett szektorok halnak ki, fogynak el a tartalékok, reménykednek a kapitalista állam segítségnyújtásában, stb., stb.
Érdekes évek elé nézünk.
Sobri Jóska
Korábban az önkormányzatok rengeteg korlátozást vezettek be, és arra kérték a népet (igaz, csak részleges eredménnyel), hogy maradjon otthon. Most viszont minden kinyit, meghirdették a turistaszezont. Hiszen "megnyertük az első csatát". Ezért tartok a pünkösdtől. Nagyságrendekkel nagyobb lesz a mozgás, mint pl. május 1-én.
"Ez akkor változik, ha magyarok nagyobb számban utaznak külföldre, illetve külföldiek Magyarországra"
Nemrég olvastam el újra, mit mondott erről a WHO egyik magyar főmuftija január végén a 168 Órának. A netre csak az interjú kis részét tették ki, de már az is meghökkentő:
"A korlátozások nem állítják meg a járványt – állítja Jakab Zsuzsanna, a WHO főigazgató-helyettese"
A főigazgató-helyettes a január 31-én készült interjúban azt mondta, járványügyi szempontból a tömeges turizmus nem jelent különösebb veszélyt.
 168ora.hu/kulfold/a-korlatozasok-nem-allitjak-meg-a-jarvanyt-allitja-jakab-zsuzsanna-a-who-foigazgato-helyettese-181394
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"A hosszú távú egészségügyi védekezés alapfeltétele, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő mennyiségű és minőségű készletek - írta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán vasárnap.
Szijjártó Péter megosztott egy repülőtéri kirakodást bemutató videót, és közölte: az elmúlt négy napban Kína és Magyarország között 14 repülőgép, valamint két kamion 501 ezer maszkot, 2773 betegőrző monitort, illetve 309 lélegeztetőgépet szállított.
Ezzel egy hét alatt több mint ezer lélegeztetőgép érkezett Magyarországra, hétfőn pedig újabb szállítmányok érkeznek - írta."
nagylaza
Ez mind szép és jó, feltéve, ha igaz. Petike szavahihetősége pont olyan, mint a Jets SB győzelmi esélyei.
Mondanám h a maszkok oké h hozzák ezerrel hozzák, mert azokra am is szükség van, de szívesen megnéznék egy lebontást h sima sebészeti (vagy h hívják) maszkok, FFP mennyi az annyi stb.
Lélegeztetőgépeket sem igazán tudjuk mire alkalmasak.
több mint 5 éve
nagylaza

Érdekes évek elé nézünk.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
több mint 5 éve
nem teljesen ide kapcsolódik, de egy 5G doksi a vice-tól
 www.youtube.com/watch?v=6hbNrrrdEus

Szerkesztette: Negritis, a vajda