Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezer forintonként, 2030 -tólkapnak 14. havit is24.hu/belfold/2020/04/22/idosek-vasarlasi-sav-valtozas/Na de mit szólnak ehhez a szépkorúak?
warr_b
vpi
Negritis

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
kapnak 14. havit is24.hu/belfold/2020/04/22/idosek-vasarlasi-sav-valtozas/Na de mit szólnak ehhez a szépkorúak?
warr_b
vpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/04/22/idosek-vasarlasi-sav-valtozas/Na de mit szólnak ehhez a szépkorúak?
warr_b
Szerkesztette: vpi
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/04/22/idosek-vasarlasi-sav-valtozas/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Szeretném jelezni, hogy miközben némelyek önfeledten kommentelgetnek a bowl.hu-n, én éppen pogácsát sütök. Nem baj. Valakinek dolgoznia is kell.
több mint 5 éve
totál vakon vagyokennyire nem vagy képben a magyar labdarúgással? 😊milyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Egyrészt amíg a belga van addig tuti nem.
Azért kértem a linket, hogy bedobjam a haveri csoportba.
Bazzani
csebi
warr_b
Janek
hu.wikipedia.org/wiki/Roderick_Duch%C3%A2telet
NB2
több mint 5 éve
Nem annyira ismert, de nekem ez az egyik Bëlga, ami a topon van:www.youtube.com/watch?v=uHzA6QXbMvg
több mint 5 éve
Esetleg VBĶ.Becherovka almalével.haverok kedvenc jéger mókája:Le vagyok maradva. Mi az a "beher-alma"?
feles jéger - feles kóla - feles jéger - feles kóla - feles jéger - feles kóla - feles jéger - feles kóla
ahány jéger olyan hosszú a vonat, és egymás után kell letolni gyorsan 😀
(én beher-almával csinálom 😀)
Negritis
nagylaza
Mi nem ittunk ilyen extrém dolgokat, max búvárt (korsó sörbe fél vodka felespohárban, húzóra le) 😊
Vagy whisky-bomba.
warr_b
Vodka Bomba Kataflam. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=THYUJUTukYsBalga! 😀milyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi
warr_b
Janek
zemanla
több mint 5 éve
buzi belgamilyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi
warr_b
Janek
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=jS-jSTVt670milyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi
warr_b
Janek
több mint 5 éve
Balga! 😀milyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi
warr_b
Janek

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
ennyire nem vagy képben a magyar labdarúgással? 😊milyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi
warr_b
Janek
hu.wikipedia.org/wiki/Roderick_Duch%C3%A2telet
több mint 5 éve
milyen belga?Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi
warr_b
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=nZfMxt8XyyQ
több mint 5 éve
Nincs olyan szerencséjük.Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
csebi

több mint 5 éve
Mondjuk a belga eltakarodasat gyorsíthatja a járvány sztemJa nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez kevésbé vicces:"Könnyen lehet, hogy nem a tüdőgyulladás az egyetlen súlyos szövődménye a koronavírus-ferőzésnek. Az Egyesült Államokban több orvos is arról számolt be, hogy a betegek között van, akinél vérrögök alakultak ki a testében, és hiába kapnak véralvadásgátló gyógyszert, nem reagál a szervezetük a kezelésre."
hvg.hu/tudomany/20200422_koronavirus_jarvany_fertozes_megbetegedes_veralvadas_verrog_trombozis?s=hk
több mint 5 éve
Ha jól értem, megvádoltál azzal, hogy antialkoholista vagyok. Kikérem magamnak!Jó kis ütős almalé a kedvenc? 😋"Becherovka almalével"Becherovka almalével.haverok kedvenc jéger mókája:Le vagyok maradva. Mi az a "beher-alma"?
feles jéger - feles kóla - feles jéger - feles kóla - feles jéger - feles kóla - feles jéger - feles kóla
Negritis
nagylaza
Mi nem ittunk ilyen extrém dolgokat, max búvárt (korsó sörbe fél vodka felespohárban, húzóra le) 😊
Vagy whisky-bomba.
warr_b
Jézusom... Így elrontani a kedvencemet.
nagylaza
zemanla
több mint 5 éve
Ja nem azért.felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
csebi
több mint 5 éve
Jó kis ütős almalé a kedvenc? 😋"Becherovka almalével"Becherovka almalével.haverok kedvenc jéger mókája:Le vagyok maradva. Mi az a "beher-alma"?
Negritis
nagylaza
Vagy whisky-bomba.
warr_b
nagylaza

több mint 5 éve
felcsillant a remény, hogy ti is kaptok picipest után? 😊míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.napi.hu/magyar_gazdasag/sportberuhazasok-tamogatasarol-dontott-a-kormany.704779.htmlmíg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani

több mint 5 éve
"Becherovka almalével"Becherovka almalével.haverok kedvenc jéger mókája:Le vagyok maradva. Mi az a "beher-alma"?
Negritis
nagylaza
Vagy whisky-bomba.
warr_b
több mint 5 éve
míg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani
hvg.hu/gazdasag/20200422_1_milliard_pluszt_adott_a_kormany_az_uj_Bozsik_Stadionramíg arra várunk, hogy a magyar közlönyben végre valami konkrétum is legyen a beharangozott it-átképzési támogatásokról (többek között), legalább azt elintézték, hogy újabb 1 milliárdot átcsoportosítottak az új bozsik stadion építésére, jól van, megnyugodtamErre valami link?
r.baggio
Bazzani